ΩΡΑ 09:33! ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΡΑ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ..

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΤΑΚΤΟ

    Την αποστρατικοποίηση των Ελληνικών νησιών ζητάει από νωρίς το πρωί η Τουρκία

    Θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών του ανατολικού Αιγαίου θέτει ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

    Σε δηλώσεις του στα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Ακάρ υπέδειξε ότι η στρατικοποίηση των νησιών που πρέπει να παραμένουν αποστρατικοποιημένα συνιστά ξεκάθαρη παραβίαση των Διεθνών συνθηκών και Συμβάσεων.

    «Από τον Έλληνα ομόλογό μου στα πλαίσια των ειλικρινών σχέσεών μας περιμένω να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και για αυτό το ζήτημα» τόνισε.

    Οι δηλώσεις του Χουλουσί Ακάρ μεταδόθηκαν ως έκτακτη είδηση στα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ότι θα τη κάνει ο μόγγολος τη μ@λ@κία του στο Αιγαίο, αυτό το θεωρώ σίγουρο. Και η επιβεβαίωση βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας. Δε μιλώ βέβαια για τις παραβιάσεις, ή τις εμπρηστικές δηλώσεις, αυτούς τους ψευτοτσαμπουκάδες του μόγγολου τους συνηθίσαμε πια. Μιλώ για κατι πιο σοβαρό, για το αεροπλανοφόρο που ετοιμάζεται να ρίξει ο μόγγολος στη θάλασσα. Όποιος δει στο χάρτη το Αιγαίο που αναλογεί στο μόγγολο, θα καταλάβει. Μια λωρίδα κατά μήκος των μικρασιατικών παραλίων, που σε καμιά περίπτωση δε χρειάζεται αεροπλανοφόρο για να προστατευτεί – για την ακρίβεια δε νομίζω καν ότι μπορεί εκεί να ελιχθεί αεροπλανοφόρο. Τι άλλο λοιπόν μπορεί να το θέλει ο τσεγκις χαν το αεροπλανοφόρο, αν όχι για να προσπαθήσει να αλωνίσει με αυτό στη δική μας θάλασσα, στα δικά μας νησιά, στο δικό μας Αιγαίο?

    2. Απο την στιγμή που υπάρχουν Έλληνες στα ελληνικά νησιά αν τα αποστρατικοποιήσεις είναι σαν να λές στον τούρκο, έλα να τους σκοτώσεις χωρίς ενόχληση για να τα πάρεις κιόλας. Γιατί θέλουν αποστρατικοποίηση; Μιλάνε για συνθήκες αυτοί που παραβιάζουν κάθε δικαίωμα άλλου κράτους και δεν σέβονται τίποτα! Η απληστία τους θα τους καταστρέψει, με το ίδιο σκεπτικό αν επιστραφεί στην Τουρκία ό,τι κατακτήθηκε επί οθωμανικής αυτοκρατορίας, θα πρέπει να ζητήσουν Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια, Αλβανία και όλα τα Βαλκάνια. Ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε μέχρι την Ινδία, αν σκεφτόμασταν σαν τους Τούρκους τότε όλα είναι δικά μας και η Τουρκία δεν υπάρχει. Εμείς προυπήρχαμε, άρα να το βουλώσουν για να μην χάσουν και αυτά που έχουν. Φωνάζει ο κλέφτης Τούρκος στην κυριολεξία γύπας.

    3. εκτος απο αυτες τις δηλωσεις του τουρκαλα στον Εβρο ποιασανε σημερα το πολεμικο ναυτικο μας τουρκικο αλιευτικο με παρανομο φορτιο Μυδειων φυσικα δεν σταματησε στον ελενγχο ξανοιχτηκαν πεσαν και ορισμενες ντουφεκιες…..προσαραξαν σε αμμουδερο βυθο και παρατησαν το σκαφος …το θρασσος τους ομως ηταν να πανε κα καταγγειλουν πως κανανε λαθρεμποριο εντος Ελλαδος στιν τουρκικη στρατοφυλακη ζητοντας απο μας το κατασχεμενο αλιευτικο τους φαινεται το λαθρεμποριο επιτρεπεται στιν Τουρκια η μηπως ηταν πρακτορες της ΜΗΤ

    4. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ..ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΜΕΜΕΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ…………………….

    5. Οι διεθνείς συνθήκες όμως λένε και για τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου και χωρικών υδάτων για την εισβολή σε άλλο κράτος Κύπρο δηλαδή κλπ γι’αυτό άντε κ γ@@@@ τε

    Comments are closed.