19/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΩΡΑ 08:30! ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΛΒΙΝΙ: “Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ Η’ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΣ” – Η ΣΤΟΦΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    salvini-800x450

    Σε μία πύρινη ομιλία του ο Μ.Σαλβίνι εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε Μέρκελ,Γιούνκερ και Σόρος ή αλλάζουμε την ΕΕ μαυρίζοντας τις πολιτικές αυτών που εξαθλίωσαν τα έθνη ή διαλυόμαστε.

    Οι πραγματικοί εξτρεμιστές είναι οι Μέρκελ,Μακρόν,Σόρος και Γιούνκερ

    Το όραμά του να προκαλέσει στην Ιταλία «μια επανάσταση αλά Τραμπ κατά της λιτότητας που επιβάλλουν οι Βρυξέλες» δηλώνει συχνά στις ομιλίες του ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας και ηγέτης της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι

    Ο Salvini κέρδισε μεγάλο μέρος της δημοτικότητας τους από την σύγκρουση του με την ΕΕ με αφορμή τον Ιταλικό προϋπολογισμού ενώ ζήτησε από τους επικεφαλής της ΕΕ να λάβουν σκληρότερα μέτρα κατά της μετανάστευσης.

    Οι προτάσεις του για τον προϋπολογισμό, και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η Ιταλία, καθώς το χρέος της είναι το μεγαλύτερο στην ΕΕ, ταυτίζονται με αυτές που προώθησε ο αμερικανός πρόεδρος Trump γεγονός που κάνει πολλά βλέμματα να στρέφονται με επιδοκιμασία

    Συγκεκριμένα ο Σαλβίνι είχε δηλώσει:

    «Θέλω μια επανάσταση σε στυλ Trump για την Ιταλία.
    Ο μόνος τρόπος μείωσης του δημόσιου χρέους είναι η μείωση των φόρων.
    Γι ‘αυτό μια επανάσταση που μοιάζει με αυτήν του Trump είναι μέσα στην καρδιά μου.
    Δεν θα συμβιβαστώ για τους φόρους.
    Όλη η κυβερνητική ομάδα πρέπει να πιστέψει σε αυτό». υποστήριξε.
    Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός απέρριψε φήμες ότι τα δύο κυβερνητικά κόμματα (Lega και 5 Αστέρια) έχουν έντονες διαμάχες με γεγονός να απειλείται η κυβέρνηση συνασπισμού.
    «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο Conte και στην κυβέρνηση του.
    Κλείνω το στόμα και τα αυτιά μου και ανυπομονώ να δω τι θα επακολουθήσει» τόνισε.
    Επιπλέον, ο αναπληρωτής ιταλός πρωθυπουργός έλαβε τα εύσημα για την προσπάθεια που κάνει να εμποδίσει την μεταφορά προσφύγων και αλλοδαπών στη χώρα του».
    Δεν χρειάζομαι νέες ιδέες για αυτό που κάνω καθώς δεν το κάνω χωρίς την Ευρώπη και μόνο με αυτήν την κυβέρνηση ».

    Εντυπωσιακή η άνοδος της Πατριωτικής Δεξιάς

    Εξάλλου, η άνοδος της Πατριωτικής δεξιάς θα αποτελέσει το σημαντικότερο πολιτικό μήνυμα των ευρωεκλογών σε όλη την Ευρώπη.

    Είναι ενδεικτικό ότι εάν ενώνονταν όλα τα κόμματα που έχουν πατριωτικές αντιλήψεις θα ήλεγχαν 174 έδρες στο ευρωκοινοβούλιο.

    Ποιο εντυπωσιακό στοιχείο ότι από τα 6 μεγαλύτερα κόμματα της ευρωβουλής με βάση τις έδρες που θα εκλέξουν τα 4 είναι Δεξιά.
    Το Brexit στην Βρετανία, η Lega στην Ιταλία, το PiS στην Πολωνία και το RN της Le Pen στην Γαλλία.
    Ακολούθως μόνο δύο κόμματα το CDU στην Γερμανία και το LREM το κεντροδεξιό κόμμα του Macron στην Γαλλία βρίσκονται στην πρώτη εξάδα με βάση τις έδρες που θα εκλέξουν.

    Η άνοδος της  πατριωτικής δεξιάς όπως έχει αναλυθεί διεξοδικά αποτελεί θετική εξέλιξη για την δημοκρατία της Ευρώπης γιατί θα μπει εμπόδιο στην μονοδιάστατη γραφειοκρατία των Βρυξελλών.

    Τα κόμματα δεν είναι κατά της Ευρώπης – πλην του Brexit Party – αλλά υπέρ της βελτίωσης της Ευρώπης.
    Οι σοσιαλιστές βρίσκονται σε φθίνουσα πορεία, εξαίρεση σε Ισπανία, Πορτογαλία, στην Ιταλία βρίσκονται στην 3η θέση και στην Γερμανία επίσης στην 3η θέση.

    Σε γενικές γραμμές οι σοσιαλδημοκράτες χάνουν συνεχώς ποσοστά.
    Το Λαϊκό Κόμμα επίσης δείχνει σημάδια κόπωσης, μόνο η ΝΔ στην Ελλάδα ενισχύεται και το Fidesz στην Ουγγαρία

    Γιατί η Ευρώπη στρέφεται τους πατριωτικούς

    Έχουν διατυπωθεί πολλές απόψεις γιατί η Ευρώπη στρέφεται στην  πατριωτική δεξιά.
    -Είναι λαϊκιστές και εκφράζουν εύκολες ιδέες που δεν θα εφαρμοστούν και παρασύρουν τις κοινωνίες.
    -Έχουν σταθερή άποψη για το μεταναστευτικό, κανείς μη νόμιμος μετανάστης στην Ευρώπη
    -Κούρασε τις κοινωνίες το αδιέξοδο των πολιτικών λιτότητας, κάποιες χώρες όπως η Γερμανία ισχυροποιείται εις βάρος άλλων χωρών
    Όμως φαίνεται ότι υπάρχει κάποιος βαθύτερος λόγος.
    Η προσπάθεια των γραφειοκρατών της Ευρώπης για περισσότερη ενοποίηση προκαλεί αντιδράσεις.

    Τα κράτη – έθνη δεν θέλουν να απεμπολήσουν το δικαίωμα να είναι κυρίαρχα, να συμμετέχουν στην Ευρώπη αλλά χωρίς να αποδυναμωθεί το έθνος.

    Ο ιταλός πολίτης π.χ. θέλει την κυβέρνηση του, τους νόμους του, που θα συνδέονται και με το ευρωπαϊκό δίκαιο αλλά θέλει και την σχετική του ανεξαρτησία.

    Η προσπάθεια των ευρωπαίων ηγετών σοσιαλδημοκρατών και Λαϊκού κόμματος ήταν η δημιουργία μια γραφειοκρατικής Ευρώπης υψηλά αμειβόμενων τεχνοκρατών που θα ορίζουν τις τύχες των λαών της Ευρώπης.
    Δεν εκλέγονται από τον λαό αλλά από τους αντιπροσώπους δηλαδή από ένα ακραία δυσανάλογα μικρότερο δείγμα αντιπροσώπων.

    Η Ευρώπη έχασε την αντιπροσωπευτικότητα της και χώρες όπως η Ιταλία και η Ελλάδα ήταν θύματα μιας ομάδας γραφειοκρατών που ορίστηκαν να επιβάλλουν μονοδιάστατα τις θέσεις τους.

    Η δημοκρατία δια της επιβολής δεν είναι δημοκρατία, στις Βρυξέλλες η έννοιας της δημοκρατίας και εξελίχθηκε σε εξουσιοκρατία.

    Όχι η κοινωνία αλλά η εξουσία – εξου και η έννοια εξουσιοκρατία – καθορίζουν την τύχη της Ευρώπης.
    Ο Juncker που εκπροσωπεί την Ευρώπη είναι ένας δευτέρας διαλογής αλκοολικός πολιτικός και τέτοιοι τύποι καθορίζουν την τύχη της Ευρώπης;

    Η πατριωτική δεξιά επανέφερε την έννοια έθνος στο επίκεντρο.

    Πολλοί θα σπεύσουν να πουν ότι θα επιβραδυνθεί η ενοποίηση της ΕΕ, αλλά ποια ενοποίηση αυτή που στο τέλος δεν λαμβάνει υπόψη την θέληση των κοινωνιών της Ευρώπης;

    Πολιτικοί σαν τον Σαλβίνι στην Ιταλία ή την Λεπεν στην Γαλλία είναι χαρισματικοί και θα συνεισφέρουν θετικά στην μείωση της εξουσιομανίας των Βρυξελλών

    Το έθνος δεν είναι ενάντια στην Ευρώπη και στην ΕΕ ή στην ευρωζώνη το έθνος όμως δεν μπορεί να ποδοπατηθεί για να δημιουργηθούν υπερεθνικά σχήματα στα οποία η προσβασιμότητα των εθνών θα μειώνεται.

    Ο πραγματικός λόγος λοιπόν που η πατριωτική δεξιά κυριαρχεί και ισχυροποιείται εντυπωσιακά είναι γιατί ήρθε να καλύψει αυτό το πολιτικό και ιδεολογικό κενό. Κόντρα στην συγκέντρωση το έθνος, κόντρα στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών το έθνος, κόντρα στην εξουσιομανία η δημοκρατία του έθνους.

    Η άνοδος της πατριωτικής δεξιάς και εάν αποφύγουμε αφορισμούς και εύκολες αναφορές σε φασίστες και άλλες ανοησίες ημιμαθών θα αποτελέσει θετική εξέλιξη για την Ευρώπη γιατί θα συμβάλλει σε μια ποιο δημοκρατική Ευρώπη.

    Ο Σαλβίνι είναι χαρισματική προσωπικότητα στην Ιταλία και θα επιδιώξει μαζί με τα άλλα κόμματα να δημιουργήσει μια πιο δίκαιη Ευρώπη.

    Η Πατριωτική δεξιά έρχεται να καλύψει και ένα άλλο κενό που μέχρι τώρα θεωρητικά μονοπωλούσε η Αριστερά.

    Η Αριστερά η πεφωτισμένη θεωρείτο ο προστάτης των αδύναμων κοινωνιών και αποδείχθηκε ότι ήταν ο προστάτης των μνημονίων π.χ. στην Ελλάδα και εάν χρειαστεί ανεβαίνει και σε κότερα.

    Η στροφή στηνπατριωτική δεξιά αναδεικνύει μια διέξοδο έκφρασης των κοινωνιών καθώς η Αριστερά τους απογοήτευσε.

    Η πατριωτική δεξιά δεν είναι συγκυριακό ρεύμα, όποιος το πιστεύει απλά θα διαψευστεί και το πρώτο κύμα διάψευσης έφθασε στις 26 Μαΐου 2019.

    Πάντως η άνοδος της δεν είναι συγκυριακή ακόμη και στην Εσθονία καταγράφουν μεγάλη άνοδο, το ίδιο ισχύει σε 15 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    diavaste-makeleio

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Υπάρχει και τον ψήφισα στις εσωκομματικές της ΝΔ αλλά δεν τον ήθελαν τα τζάκια.
      Τώρα είναι περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
      Και μιλάω για τον Απόστολο Τζιτζικώστα που δεν το ψάχνει πια, απ’ ότι φαίνεται, αλλά είναι υπερεπιτυχημένος σαν περιφερειάρχης.
      Επίσης και ο Άδωνης Γεωργιάδης έχει τη γνώση και είναι Έλληνας πατριώτης, αλλά δεν τον ήθελαν τα τζάκια…
      Και μας προέκυψε ο Κυριάκος που όμως, δεν ξέρεις, ίσως η εργασιομανία του να αποδειχτεί κάτι καλό.
      Ας το ελπίσουμε.

    2. Χααα χα χαα ! Ο καρατζαφερης ειναι ο Σαλβινι της Ελλαδος , λεει ο αλλος ….
      Ρε παπαρα , εκτος του οτι ψηφισε μνημονιο , μαζεψε πριν μηνες στο καναλι του τους γυφτους μαζι με τους εκπροσωπους τους και τους εκθειαζε ως αδικημενους απο την προκαταληψη , μας ελεγε μαλιστα οτι ειναι αδελφια μας !!!!! Για να τον ψηφισουν … Αμφισβητησε το αν μπορεις ρε ορνιθα …!

    3. ΨΥΦΙΣΤΕ ΤΟΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Κ ΠΕΑΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩ

    4. Aκανθινε κανε μπεεεε μπεεε και κατσε το βραδυ να δεις τα ποσοστα της Χρυσης Αυγης πως ανεβαινουν. Σιγα μην περιμενουν τον δικο σου ψηφο

    5. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ……Ο ΚΟΛΗΤΟς ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ…….
      ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ……….

    6. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΛΒΙΝΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ…….

      ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

    7. Ρε γιδια ραγιαδες ορισμενοι, πως θελετε να ακουστει η Χρυση Αυγη στις τηλεορασεις και στα ραδιοφωνα, αφου την εχουν αποκλεισει τα κομματα που ψηφιζετε?? Και βγαινετε και λετε οτι δεν ακουτε την Χρυση Αυγη και τι εχει κανει η Χρυση Αυγη… Αλλα τοσο γιδια ραγιαδες ειστε. Δεν σας θελει ουτε η Χρυση Αυγη εσας με τετοιο μυαλο και σκεπτικο γιδας. Ψηφιστε τα ανθελληνικα κομματα σας λοιπον. Iαβερη πεσε για υπνο και δες τα ποσοστα του μνημονιακου δεκανικιου σου να ανεβαινουν.

      1. ”Δεν σας θελει ουτε η Χρυση Αυγη εσας με τετοιο μυαλο και σκεπτικο γιδας.” κατι τετοιοι σαν και σενα εδιωξαν κοσμο απο τα γραφεια… Αυτα για την ωρα…

    8. – Απορώ με αυτή την “λατρεία” (λαγνεία) υπέρ τής Χ.Α. πού όλα αυτά τα χρόνια ΔΕΝ είδαμε Μία παρέμβαση σοβαρή ! Μόνο κραυγές !!! Εάν αυτό σάς ικανοποιεί, τότε με τίς Υγείες σας !!! Μην παραπονεθείτε αργότερα γιατί θα είναι πλέον πολύ αργά !!! … Καληνύχτα σας !!!
      Υ.Γ. : Έλληνας Σαλβίνι υπάρχει, αρκεί να ανοίξετε τα ΜΑΤΙΑ σας, ανεβείτε στο youtube καί δείτε τίς παρεμβάσεις – ομιλίες τού Προέδρου τού ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Κατατζαφέρη στην Ευρωβουλή …!

      1. Ποιον ;τον πρόεδρο του Λάος τον μνημονιακο; ΣΑΛΒΙΝΙ ο Καρατζαφέρης; Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε στο διαδίκτυο.

    9. Δεν χρειαζόμαστε Σαλβίνι. Υπάρχει πολύ καλύτερος στην Ελλάδα. Κασιδιάρης.

    10. Πολύ λάιτ…… Mεταξα χρειάζεται η χώρα μας.

    11. ο σαλβινι του ξηροταγαρου-φουρλοποταμου απο την κουραδοποταμια ο ερωτυλοs παρ’ολιγο διγαμοs με την ζωηρη ξανθια βαψωμαλλιαs με το εξωγαμο το μικρο σπυρο..

    12. Ο Ματτέο Σαλβίνι είναι μεγάλη πολιτική προσωποικότητα.Η πολιτική ανάλυση πού κάνει
      είναι πολύ σωστή.Ο εβραίος Σόρος ο προπαγανδιστής τών ανοιχτών συνορων,τό ερείπιο
      η μπεκροκανάτα Γιούνκερ καί ή Μέρκελ ισλαμοποιούν τήν Ευρώπη.δηλαδή κάνουν αντ-
      αλλαγή πληθυσμού.Η Ελλάδα γεμίζει συνεχώς μέ λαθροπιθήκους καί οί έλληνες φεύγουν
      στό εξωτερικό.Στή Γερμανία ζούν πάνω από 20.000.000 εκατομμύρια μουσουλμάνοι από
      τήν Ασία καί τήν Αφρική.Η μουνόψειρα Τσίπρας καί ο λεχρίτης Μητσοτάκης είναι υπάλλη-
      λοι τού Σόρος καί τής Μέρκελ.Μαύρη ψήφο καί στούς δύο.
      Γιάννης

    13. ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

      1. Στο ENF ειναι ο Κρανιδιωτης οχι ο μιχαλολιακος .. Εμεις πατριωτες ειμαστε οχι ναζιστες και ας τους ψηφισα 3 φορες… τελικα “λιγοι” ηταν και “στημενοι”

        1. Εθνικοσοσιαλιστες δεν ειναι μακαρι να ηταν.Μασωνοι ,Αντιχριστοι και στημενοι ειναι.
          Ο Εθνικοσοσιαλισμος ειναι το μονο πολιτευμα που εχει την βαση του οπως και ο Πραγματικος Χριστιανισμος στην αγαπη και βοηθεια του ανθρωπου στον ανθρωπο
          ενω στον κουμουνισμο και τον Υλισμο
          Ο ανθρωπος διωκεται και ειναι υπο εξαφανιση απο τα μη-ανθρωπινα γενη

          1. Η Χρυση Αυγη παλεύει για την Ελλάδα και τον εθνικισμό από την δεκαετία του 80 οταν τα ψευτοπατριωτικα αναχώματα ήταν κρυμμένα μέσα στην νουδουλα και το κλεφτοπασοκ.Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει και θα στηρίξει ακόμη μια φορά την Χρυση Αυγη,την μοναδική εθνική επιλογή.

    14. Εχει συνεργατη εδω ο σαλβινι στο κινημα των εθνων και της ελευθεριας.. ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ

    15. Προς το παρόν δεν υπάρχει. Θα βολευτουμε με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

      1. Σας αρέσει ή όχι,ο Έλληνας Σαλβίνι υπάρχει κι είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης,γι’αυτό και ανήκει στο ίδιο κίνημα των των εθνών και της ελευθεριίας,μαζί με την Λεπέν και τον Σαλβίνι.-
        ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ΔΑΓΚΩΤΟ.

    16. Μην τον ψαχνεεται και πολυ .Εκει τον εχετε.Στεφανος Χιος ο μονος που μπορει να ενωσει τους Ελληνες

    Comments are closed.