ΩΡΑ 00:05! ΕΚΤΑΚΤΟ! O ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες

    Ενα τεράστιο και ξαφνικό πρόβλημα εμφανίζεται, όπως με πληροφόρησε Γερμανός δημοσιογράφος, τις τελευταίες ώρες για τον πρωθυπουργό καθώς το θέμα της ψηφοφορίας έχει κλείσει αφού έχει βρει τους 145 βουλευτές από το κόμμα του + τα έξι διάσπαρτα κουκιά! Το πρόβλημα για τον πρωθυπουργό ονομάζεται… Προκόπης Παυλόπουλος και είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι θετικός στο να υπογράψει την συμφωνία των Πρεσπών αφού έρθει από την Ελληνική βουλή.
    Ο λόγος που ο Πρόεδρος της δημοκρατίας σκέφτεται αρνητικά στο να βάλει την υπογραφή του όπως αναφέρουν κύκλοι της Ν.Δημοκρατίας και στενοί φίλοι του ΠΤΔ -αναφέρουν- είναι γιατί η συμφωνία των Πρεσπών από την μεριά των Σκοπίων όπως έχει έρθει πριν απο λίγη ώρα η ρηματική διακοίνωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών από την μεριά των Σκοπίων δεν έχουν την υπογραφή του προέδρου της δημοκρατίας της γείτονος χώρας αλλά έχουν την υπογραφή της βουλής. Μένει λοιπόν να δούμε τις επόμενες ώρες αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν υπογράψει μια συμφωνία που δεν έχει υπογραφή από τον ομόλογο του. (η ορθογραφία και η σύνταξη από το μήνυμα ακέραιο)

    Theo Giannaros
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Α…δεν θα υπογράψει καί θα την επιστρέψει..Για να τήν Υπογράψει τήν δεύτερη ! Η μόνη περίπτωση να μήν Βαλει υπογραφή είναι να Παρετηθει ..ή να παρει 149 ψήφους η συμφωνία!

    2. Αράχτε ρε, “όλα τελιώσαν” για εσένα και τους άλλους, όσο εγώ έχω σθένος δε τελείωσε τίποτα,
      Ότι γίνεται, ξεγίνεται, και όποιος είναι κατακάθι εξυψώνεται*.
      Όταν φτιάξουν τα πράγματα από τους ομοίους μου και γίνουν πάλι όμορφα, όλοι οι άχρηστοι ετοιματζήδες έξω, τί θα σας φοβηθούμε? το πολύ πολύ να ρίξτε μια κλανιά καθώς σκέφτεσαι οτι κάποιος πρέπει να αντιδράσει όσο σας πετάμε σε κάποια μίζερη χώρα που σας αξίζει. Σας το είπα οτι θα εξυψωθείται (ιπτάμενοι) οπότε,
      Αράχτε ρε, αράχτε

    3. Δλδ όταν μιλάμε για ρηματική διακοίνωση των σκοπιανών για την συμφωνία, μιλάμε

      για προφορική ανακοίνωση της συμφωνίας εκ μέρους των σκοπιανών ,VERBAL NOTE ,που λένε οι Άγγλοι ,ανεπίσημο διπλωματικό έγγραφο χωρίς υπογραφή …………..κοπρόσκυλα

    4. Έχει πάρει αγωγες εναντιον του ο Π.της. Δημοκρατιας και για αυτόν τον λόγο πιθανόν να μην υπογράψει…. μακαρι να το δούμε…. να τελειωσουμε επιτέλους με τούς κατσιαπλαδες που μας εκατσαν στον σβερκο 4 Χρόνια τώρα. και πουλησαν ότι δεν ητανε δικο τπυς χωρις να μας ρωτησουν….τον κυρίαρχο Ελληνικό λαο.!!!!
      Κατερίνα η Καστοριανη Μακεδονιτησα!!!!!

    5. Η Ελεονωρα της πολιτικης με τα χερια σταυρωμενα οπως στο Ματι που επισκεφτηκε, θα σωσει την Μακεδονια?
      Εδω γελανε ασταματητα…
      Μονο σεισμος και φυσικες καταστροφες μπορει να μας σωσουν…

    6. Τώρα πλάκα κάνετε; Ποιος δε θα υπογράψει; Ο Πάκης; χαχαχαχαχαχα Και με τα χέρια και με τα πόδια θα υπογράψει.

    7. Η Μακεδονία τελείωσε από τότε που οι Έλληνες ,και μάλιστα οι Μακεδόνες ψήφισαν τον Σύριζα για κυβέρνηση. Μάρκο Μπολαρη,που σε ψηψισαν οι Θεσσαλονικεις, αλλά είσαι Σερραιος, πώς θα αντικρίσεις τους συμπατριώτες σου;Τι θα τους πεις ;

    8. Η πολιτειακη ανωμαλια που αναφερουν οι προφητειες θα ειναι αυτη που θα γινει
      ΤΩΡΑ μα τον προκοπη ΔΕΝ θα υπογραψει και τοτε θα εχουμε ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ
      Η συνεχεια θα ειναι ακριβως οπως την εχουν περιγραψει ο Βατοπαιδινος, ο Παισιος κ.α.
      Το 2019 θα ειναι,δυστυχως, το ετος της κολασεως για την ελλαδα να το θυμασθαι αυτο που σας λεω τωρα.

      1. Εαν ακουσεις προσεκτικα τι λειει ο Εφραιμ ο Βατοπεδινος περι Πολιτειακης ανωμαλιας, θα καταλαβεις οτι ομιλει για παγκοσμια κριση. οχι για κατι τοπικο. Μιην τα καταλαβενεται λαθος και ετσι βγαζεται αλλα συμπερασματα. Οταν λεει το διεθνες κεφαλαιο θα τραβηχθη πισω και σε μια μερα θα μεινουν ΟΛΟΙ οι εργαζομενοι χωρις δουλεια και στο δρομο. Δεν ομιλει για τιν Ελλαδα μονο.

    9. Ε ΟΧΙ και πρόεδρος ο μη εκλεγμένος προδότης. Η φάρα του και η καταγωγή του φαίνονται στην φάτσα του. Βρε ουστ!

    10. Θα του ταξει ο τσιπρας κανα προικισμενο πακι να του γιομιζει τη ουφρα με κρεας και θα υπογραψει με κλειστα ματια.

    11. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΤΑΝ ΑΠΩΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΝ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΑΝ…Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΑΝ…ΠΟΤΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?????

    12. Σιγά που δεν θα υπογράψει ο φαιδρός. Θα υπογράψει με χέρια πόδια και στόμα μη σου πω.

    13. Ποιος πρόεδρος και πράσινα άλογα…. he looks just like Moshe from delancey street…

    14. Σιγά μη σταθεί στο ύψος του ο Πάκης. Γελάστε ατελείωτα…

    15. Η Μακεδονια τελειωσε τη στιγμη που ο Καμμενος εδωσε στον Κοτζια το στυλο να υπογραψει στις Πρεσπες στηριζοντας την Κυβερνηση στην προταση μομφης. Ολα τ’αλλα ειναι οδοντοκρεμες, και απο τη βουλη θα περασει (με ευρεια πλειοψηφια οχι απλα 151) και θα υπογραψει ο Παυλοπουλος.

      Μη μοιραζετε στον κοσμο παραμυθια για παιδια.

      ΙΣΩΣ αν δε μαζευε 151 σημερα ο Τσιπρας ΙΣΩΣ να σωζοταν. Πλεον τελειωσε.

    16. Γιατι ολοι οι τρομπες συνακοντιστες γραφουν παντα ΚΕΦΑΛΑΙΑ?

    17. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.
      ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΘΕΙ ΕΓΚΥΡΟ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.
      ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ.
      ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ¨΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ¨¨ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΙΤΣΑ.
      ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ 150-151 ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 180+ ΨΗΦΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ;
      ΒΑΛΕ ΡΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΗΝ ΤΖΙΦΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.
      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

    18. Μένει λοιπόν να δούμε τις επόμενες ώρες αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορέσει να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων και δεν υπογράψει μια συμφωνία που δεν έχει υπογραφή από τον ομόλογο του

      ME TIPOTES NA MIN IPOGRAPSI O PROEDROS TIS DIMOKRATIAS , NA MIN PESI STIN PAGIDA POU TOU STISANE ,SE KANENOS PAGIDA NA MIN PESI, GIATI , STO TELOS THA KATALIKSI STIN FILAKI…, TO DIETHNES DIKEO APAGOREBI TETIOU IDOUS PARANOMI SINFONIA HORIS NA EHOUN EKTELESTI NOMIMA OLES I PRODIAGRAFES !!!!!!!!!!!!!!!!!! O THEOS NA TON FOTISI ,NA KATALABI TIN PAGIDA KE NA MIN IPOGRAPSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!,AFTI I PAGIDA KSEHORISTA STITHIKE APO ZAEF KE TSIPRA GIA TON PROEDRO TIS ELLINIKIS DIMOKRATIAS !!!!!!!!!!!!!!!,POLI KALA GNORIZAN KE I DIO OTI INE PARANOMO NA FEROUN MIA TETIA SINFONIA HORIS IPOGRAFI PROEDROU, KE OMOS FERANE TIN SINFONIA STON PAULOPOULO …!!!!!!!!!!!!!!!!!, O THEOS NA FOTISI TON PAULOPOULO NA KATALABI TO SKOTOS TIS PAGIDAS POU TOU BALANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    19. ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    20. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΞΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    Comments are closed.