ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ OPEN! ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. «ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΗΜΙΤΗΣ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΈΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΈΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΜΑΧΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ». ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ!

    Κοινοποίηση:
    TSIPRAS OPEN

    Ο Αλέξης Τσίπρας  στο στούντιο του Open TV  παραχώρησε συνέντευξη στους Γιάννη Σαραντάκο και Ιορδάνη Χασαπόπουλο

    «Κάθε πρωθυπουργός κοιμάται και ξυπνάει με την πιθανότητα ενός θερμού επεισοδίου με την Τουρκία» είπε σε συνέντευξή του στο Open ο Α.Τσίπρας.

    Τι αποκαλύπτει με την δήλωσή του αυτή ο πρωθυπουργός; Το αυτονόητο, ότι η Άγκυρα δεν προβαίνει σε αυτές τις συστηματικές προκλήσεις σε κυπριακή και ελληνική ΑΟΖ απλώς για να κάνει ένα «show».

    Μιλώντας για όσα αποφάσισε το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων την Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας το χαρακτήρισε «αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασιών της Κύπρου στην περιοχή».

    «Η Τουρκία αισθάνεται και είναι απομονωμένη. Δεν έχει συμμαχίες. Βλέπει ότι η Κύπρος είναι κράτος-μέλος της ΕΕ. Δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το Κυπριακό και το ενεργειακό είναι διμερές θέμα» πρόσθεσε.

    Όσον αφορά το πώς μπορεί να προετοιμαστεί μια χώρα για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου είπε ότι «αυτό που πρέπει να κάνει η χώρα για να αισθάνονται οι πολίτες ασφαλείς είναι να κάνει συμμαχίες και ερείσματα ώστε να αποτρέψε το γείτονα από οποιεσδήποτε τέτοιες βλέψεις για να σκεφτεί τις συνέπειες που θα έχει».

    «Βλέποντας την ομόθυμη καταδίκη από την ΕΕ της Τουρκίας, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πολύ σαφής η ΕΕ ως προς την πιθανότητα συγκεκριμένων μέτρων» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

    Βέβαια ο πρωθυπουργός ξεχνάει κάποια βασικά πράγματα: Η ΕΕ δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα κατά της Τουρκίας, διότι δεν είναι χώρα-μέλος.

    Σε ότι αφορά τις λεκτικές καταδίκες η Τουρκία ουδέποτε «ίδρωσε» για αυτές. Επί του πρακτέου γνωρίζει πως ουδείς δεν θα έρθει να πολεμήσει εναντίον της σε ένα πραγματικό πολεμικό επεισόδιο και αυτό το ξέρουν και στην Αθήνα.

    Ερωτηθείς αν η Τουρκία θα βάλει στο κάδρο και το Καστελόριζο και ο Ερντογάν θα βάλει ανάμεσα στο ελληνικό νησί και την Κύπρο το γεωτρύπανο απάντησε: «Εκτιμώ ότι δεν θα το κάνει, αλλά να διαβεβαιώσω τον λαό ότι έχουμε σχέδιο και δεν θα αφήσουμε να το κάνει».

    Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε: «Σήμερα και ο τελευταίος Ελληνας πολίτης, ακόμα κι αυτός που βρέθηκε με σφίξιμο στο στομάχι, καταλαβαίνει πόσο επωφελής ήταν η λύση για την πατρίδα μας όταν ο αληθινός κίνδυνος βρίσκεται ανατολικά».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ρε λεβεντη με την χ.α. μας τα πριξες….αυτοι όπως και οι αλλοι εκει μεσα ψαχνουν για ψηφοφόρους κατι μπετοβλακες σαν και εσενα για να είναι στην βουλη και να παιρνουν τους μισθους και τα προνομοια. Και στο φιναλε πιο προδοτες και κρετινοι δεν υπαρχουν από τον Ιωαννιδη και τα πρωτοπαλίκαρα του που τα εκαναν σκατα στην Κυπρο.

    2. ο σημίτης πού ΔΕΝ εκανε τίποτα …τον λέμε ΠΡΟΔΟΤΗ δικαιολογημένα ,
      ο ψευτοτσίπρας ομως τού λέει ερντογάν ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ γιατί θα εχεις ιστορίες …σωστή κ εντιμη η στάση του ,
      δηλαδή ρε μπαγλαμάδες ελληναράδες τί θέλετε ? πόλεμο η να κάνουμε τον @αλάκα οπως ο σημίτης ?

    3. Αν είπε αυτά που έχετε σαν τίτλο, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΥΓΕ. Ποτέ να μην ξανα στήσουν κώλο στους Τούρκους οι Έλληνες, όπως τότε με τον Σιμήτη που έπεσε το ηθικό των Ελλήνων. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ αν είπε αυτά που γράφετε στον τίτλο του άρθρου. Όποιος διαφωνεί ας ψηφίσει τον Κούλη να του πουλήσει όχι τα σύνορα αλλά και τα σπίτια των Ελλήνων. Σκεφτείτε τι προπαγάνδα κάνουν τα ΜΜΕ του Μαρινάκη υπέρ του ΚΟύλη.

    4. Έλα έλα.. εντάξει.., ο΄τι λέει….το αντίθετο είναι, οπότε θα τα δώσει όλα ασυζητητί και μετά θα πεί και μία μαλακία να το δικαιολογήσει

      Κρίμα μόνο που κάποτε χύσαμε αίμα για αυτά που τώρα τα δίνει έτσι απλόχερα και χαμογελάει κιόλας, τρίζουν τα κόκαλα..αλλά έτσι πάντα γίνεται και θα ξαναγίνει, λαός που ξεχνάει θα ξαναγράψει την ίδια ιστορία, με αγώνες και αίμα θα τα πάρουμε πίσω.. για τα επόμενα 100 χρονιά και πάμε πάλι..

    5. ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗ!!ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ!!
      ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

    6. Τό κεφάλι του σάν τού βελουχιώτη θά κρέμεται

    7. τί θα κάνει μια κουμμουνιστική δικτατορία που φέρνει ξένους πληθυσμούς για να τρομοκρατεί τους ντόπιους, που φορολογεί μέχρι θανάτου και είναι σύμμαχος με όλους του εχθρούς. όποιο κορόιδο θέλει ας πάει να πολεμήσει για τους κουμμουνιστές.

    8. Μου θυμησε, τον ΓΑΠ, που ειχε πει: Καλυτερα, να εχουμε, λιγα στρεμματα λιγοτερα, παρα να κοιμομαστε, καθε μερα, με τον φοβο, ενος επεισοδιου. ` Η καπως, ετσι. Επειτα, δεν σας εχει κανει εντυπωση, οτι ολα αυτα, τα τσουτσεκια: ΓΑΠ, Τσιπρας και τελευταια, ο Μητσοτακης, επισκεφτηκαν, το Καστελλοριζο;;;

    9. χαχαχα τέτοιοι ήταν πάντα …ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ δεν αφήνουν το μέλι!
      άντε τώρα δώστε τους 30% + χαχααα

    10. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΨΕΥΤΟΠΑΛΛΙΚΑΡΑ!!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    11. Έγινε πατριώτης ξαφνικά? Γιατί τα σύνορα της Ευρώπης περιλαμβάνουν και την Κωνσταντινούπολη μεσα. Αρχίζω και φαντασιώνομαι !!!

    Comments are closed.