ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΤΟ “ΓΛΕΝΤΑΝΕ” ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020..! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    syntagma

    Οι εικόνες ήρθαν μέσα από την ζωντανή σύνδεση του ΣΚΑΙ με το Σύνταγμα για την αλλαγή του χρόνου.

    Τίγκα στους λ@θρο το Σύνταγμα, γελάνε και διασκεδάζουν, πληρώνουν τα κορόιδα για όλους αυτούς!

    LA 1 OK

    LA 2 OK

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Θέλατε ”δημοκρατικό τόξο”,μπας και χάσετε την ΄”δημοκρατία” σας…Φάτε τώρα στην μάπα όλη την Ασία και την Αφρική(Υποσαχάρια και Υπερσαχάρια) χαχχ…Και τα χειρότερα δεν τα είδατε ακόμα…

    2. Κοιτα να δεις που στο τελος θα βγουν χρυσαυγιτες εδώ και θα λενε …δεν σας αρεσε ο Τσιπρας παρτε τον Κουλη τωρα χαχαχαχαχαχαχαχ

    3. ……ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ….Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!…ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

    4. Για όλα φταινε και οι αριστεροι και οι αναρχικοι και οι δεξιοι και οι του κεντρου ,ολοι βαλανε το χερακι τους για να τα ανθελληνισουν όλα! Ο μονος τροπος να σωθει η πατρις απ την κατρακυλα είναι να αναλαβει ένα στυγνο εθνικοπατριωτικο καθεστώς ,ώστε να αρχισει ταχυστα εθνικην εξυγίανσης του τοπου,να ξεχωρίσουμε ποιοι είναι οι φιλοι και ποιοι οι εχθροι,να ανοιξουμε ξανα στο αιγαιο εθνικα καθαρτηρια για ολους τους ελληνες οι οποιοι επαρεσυθηκαν απ της σιερηνες του δημοκρατικου τοξου. Κυριοι το νέο τρυπτυχο του εθνικισμου μας είναι ως εξης Ηθικην ,Εντιμοτης ,πατριωτισμος.

      1. Σιγα ρε φασιστα ολοι φταινε εκτος απ τους ακροδεξιούς; ρε πας καλα; για δεν λες ποσα λαμογια ειναι στο λαος στην χρυση αυγη,κοιτα τωρα τον κηραλοιφα που σας δουλευει ρε!!! ηθικη λεει εντιμοτης και ππατριωτισμος και σαχλαμάρες!!!

      2. ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥΛΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ…

        1. …αποφαίνεσαι για το δικαίωμα ψήφου των άλλων;Ρε άντε γκρεμοτσακίσου κοπρόσκυλο,που θα πείς τον οποιοδήποτε άνθρωπο μούλο.

    5. Πόσο βλάκες είσαστε-ειδικά εκεί στα παραδοσιακά κάστρα της ΝΔ, πχ Α’ Αθηνών κλπ… Δεν υπήρχε ένας άλλος άνθρωπος νορμάλ να ψηφίσετε ? Πήγατε και το ρίξατε σε αυτόν που σας έφερε η οικογένεια Μητσοτάκη και σας κατσικώθηκε από το χωριό στην πόλη.. Οτι πεί η οικογένεια που ταλανίζει τον τόπο 100 χρόνια τώρα – δεν είναι αρκετά? Λουστείτε τώρα βιαστο-πάκια και μαχαιροβγάλτες από το Αλγερί. Μια από τα ίδια που φάγατε με σύριζα δηλαδή.

    6. Ρε πουστη μπακογιανη γαμημενε οι αναρχοαπλητοι σε σκοτωσαν τον πατερα σου και εσυ μπενιε με τις γαμημενες προοδευτικες λουγκρες χορευεις μαζι με τους ισλαμοπιθικους ..ευχομε εσενα πρωτα να σφαξουν οι επενδητες λαθρομουσουλμανοι παρε ενα λαθροπιθικη αγκαλιασετο για να σε γ,,,,,,,, ,η παλιοκαθικη. Του κερατα σκουπιδι ανθελληνα εσυ και τα βληματα που σε ψηφησαν αληταρα…..

    7. Εκεινος ο τενεκες,νεαρος τραγουδιστης αν προσεξα καλα στο ΟΡΕΝ με την βανδη που γυρισε και τους ειπε ”ειστε ολοι αθηναιοι”
      τι λες ρε ψωροσκυλο προδοτη; απο που κι ως που ρε υποκειμενο;

      1. Αν εννοείς τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα γιατί αυτός τραγουδούσε χτες, είναι από Αλβανία.

    8. Τους ψηφοφορους του συριζα τους ξεραμε, ανθελληνες αντιχρηστοι και δεν το κρυβουν. Οι ψηφοφοροι της νου δου ομως ειναι οι χειροτεροι υποκριτες παλιοπουστ@ραδες

    9. Πώς τη καταντησατε ρε μ@λακες πολιτικοί και κοματοσκυλα ευρώ πέη τη πατρίδα ρε. Μας φέρατε τους επενδυτές στη χώρα. Το σαββανο τσέπες δεν έχει ρε ξεφτυλες και η πρεζα σας έγινε το χρήμα. Να σας κάτσει το φαι στο λαιμό. Χρόνια πολλά στους αληθινούς Έλληνες. Οι υπόλοιποι στο Καιάδα.

    10. Παρέδωσαν την χώρα στους λαθρέποικους. Η δημοκρατία όπως την έχουν μετασχηματίσει πλέον δεν εκφράζει κανέναν Έλληνα Πατριώτη. Φιλελέδες και ψευτο-αριστεροί ενωμένοι σε μιά μικροαστική κονόμα. Δεν έχουν αποδεχτεί την πραγματικότητα της Φυλετικής Ψυχής και Συνέχειας του ΕΛ-ΛΗΝΑ. Δεν είναι Έλληνες αυτοί αλλά απλά κάτοικοι τις δικής μας Ελλάδας.

    11. Ακόμη και το Σύνταγμα για τους λάθρο το στολίζουν τα τελευταία 30 χρόνια…. Αυτοί το χαίρονται.

    12. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ , ΣΤΟΥΣ 10 Η 7 ΗΤΑΝ ΙΣΛΑΜΟΜΟΥΤΡΑ , ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

      1. Αν δεν γουστάρεις Κουλη ψήφισε ξανά Αλ6 τότε…. Μη μου πεις ότι ακόμα περιμένεις κάποιους άλλους??? Γιατί οι ακατανομαστοι τα έκανα σκ@τ@….

        1. ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΥΛΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΜΟΥΛΕ.

    13. Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες και στο Μακελειό. Στις εκλογές μπακογιανέικο ψηφίσανε τώρα ας κάνουν πρωτοχρονιά με τους λαθροκανίβαλους.

    14. ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΩΡΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΡΕ Π@ ΣΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ ΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ.
      ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!!) ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

      1. φιλαρακι δεν την καταντησαν οι πολιτικοι ετσι, εμεις την καταντησαμε γιατι εμεις τους ψηφιζουμε.

        1. ΞΥΠΝΑ ΛΩΤΟΦΑΓΕ,ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΟΥΝΕ!

    15. Καλή Χρονιά να έχουμε και ο Θεός να μας βοηθήσει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε στη χώρα μας είναι οι προδότες ανθέλληνες που υποστηρίζουν αυτούς που κόβουν κεφάλια αλλά μισούν όσους είμαστε Έλληνες πατριώτες και χριστιανοί. Αν όλοι οι Έλληνες ήμασταν ενωμένοι δεν θα υπήρχαν αυτά.

    16. Περιμένανε μήπως τους μοιράσουν κρέας χαλαλ…. η καμιά έκτακτη επιταγή να πάνε στα μαγαζιά της Oμόνοιας να αγοράσουν καινούργιο κινητό να βγάζει καλύτερες selfie…..!!!

    17. Η Σία έπρεπε να κατέβει… Να τους αγκαλιάσει όλους…. Όλοι μαζί μπορούνε…. Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες και μόνο.. Όλοι οι άλλοι να πανε να μαμηθουν..

    18. ειχαν και στην ζουγκλα πανω στα δενδρα τα λαροπιθηκια αλλαγη του χρονου .,..,?

    19. Γαμω τα.σπιτια τους.ολων αυτών που φέρανε αυτούς

    20. Αν ειχε κατεβει κανας αντρας Ελληνας πρεπει να ηταν μεγαλλο κομμαντο.Αν ειχε κανει το λαθος και κατεβηκε καμοια Ελληνιδα θα γυρισε σπιτι με τον λοκο της σαν ξεγυρισμενη καλτσα.

    21. Κακη χρόνια στους λαθροαλλοδαπαρους και κακό ψοφο

      Καλή Χρονιά στους Έλληνες,Ελεύθερο το 2020 !

    22. ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!

    23. Τουλαχιστον οι ψηφοφοροι του δημοκρατικου τοξου που κατεβηκαν εκει κατω θα γεμησε ο κωλος τους κρεας. Ψωνιστηρια. Καλη χρονια Σταφαναρα μου και σε ολο το μακελειο.

    24. Αν τους κάτσει και καμία αναρχοαπλυτη κομμούνα καλά θα είναι

    25. πανε κ οι οικογενειες πανε κ οι ομορφες ανεμελες πρωτοχρονιες ,γεματες γελια παιδικες φωνουλες κ λιχουδιες στους δρομους .κι ελεγε ο μπακογιαννης το βλημα.αλλαζει ο χρονος αγκαλιαστε τον διπλανο σας ,κανενας να μην ειναι μονος.ακου ο ηλιθιος.ευτυχως που δεν ξερουν ελληνικα να ορμηξουν και να γραφτουμε στο γκινες ως η μεγαλυτερη παρτουζα.

      1. Αν γινοταν παρτουζα εκει περα και δεν ειχες συμμετοχη θα ζυλευες ε καλη μου;

    26. κάθε ψηφοφόρος του δημοκρατικού τόξου θέλει να πληρώνει για τέτοιες πολυπολιτισμικές εορτές.

    27. Καλή χρονιά να έχουμε,τα ίδια και στην Ρόδο πρέπει να τους φάμε πριν μας φάνε!!!!!!

    28. Eμ αυτους θελει ο Κουλις,η,ο Μπακογιαννενας και ολο το λαθροσοι της αριστερας και δεξιας προοδου.

    29. Καλά πάμε.
      Πολύ σύντομα θα γιορτάζουμε τα Αλαχούγεννα.

      Χρόνια πολλά σε όλους τους πατριώτες και μόνο. Καλή λευτεριά στην πατρίδα.
      Σύντομα με τη βοήθεια του Θεού και του Ερντογαν να πάνε στις 72 παρθένες τόσο τα ανθρωποφάγα λαθροπηθίκια όσο και οι υποστηρικτές τους ανά την Ελλάδα.

    Comments are closed.