ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! «ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ» – ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ MAKELEIO.GR – ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.

    Κοινοποίηση:
    makeleio live

    ΈΚΤΑΚΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ με τον Στέφανο Χίο ζωντανά από το αρχηγείο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ & του makeleio.gr και σε απευθείας σύνδεση από τα Ελληνοτουρκικά Σύνορα ο ρεπόρτερ Νίκος Τσιαμτσίκας.

    Δείτε μεταξύ άλλων

    • Γιατί πρέπει να χτυπήσουμε τους Τούρκους πριν μας λιώσουν αυτοί.
    • Ποιοι χρηματοδοτούν τον Πέτρο Κωνσταντίνου που ετοιμάζει να ξεσηκώσει τους λαθρομεταναστες σε όλη την Ελλάδα στις 21 Μαρτίου. Ο φύλακας μάρτυρας του, γόνος βιομηχανικής οικογένειας και ο ρόλος του Νίκου Χατζηνικολάου.
    • Νέα φοβερά πλάνα από Έβρο από το συνεργεία του makeleio.gr και μια ανταπόκριση του Νίκου Τσιαμτσίκα από τις Καστανιές που θα συζητηθεί. Τα πλανά φτάνουν αυτήν την στιγμή εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    live makeleio
    και

    • Νέα αποκάλυψη φωτιά για τον ΚΟΡΩΝΟΙΟ που ρίχνει τον Β. Κικίλια

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. 30 χιλιομετρα ζώνη ασφαλείας στα δυτικά παράλια της Τουρκίας , ότι κάνει και ο Ερντογάν στη Συρία … Θέλει κ@@@@α αυτό και εκεί που πρέπει δεν υπάρχουν..

    2. Οι πιο πολλοι προδοτες ειναι ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
      Εμετος μου εχει ερθει με τις πορειες κ τος δηλωσεις δημοσιογραφων, υπουργων, νεολαιων κ.ο.κ.
      Ποσους μισθωνει ο Τουρκος, ποσους ο Τραπεζιτης κ με τι τους κραταει που σκυλιασανε ΥΠΕΡ των ξενων…..

    3. Δεν ξερω ολοι εσεις τι λετε… Αλλα μας ετοιμαζουνε κατι μεγαλο ΜΑΓΚΕΣ.
      Τον νου σας. Οι λαθρομετανασταραιοι, εχουν μια διαφορετικοι συμπεριφορα.. Υπουλη. Κατι βρωμαει, κατι
      μυριζει. Θα τους βγει το γλυκο; Στο χερι μας ειναι.

    4. αν κλεισουν τα σχολεια να κλεισουν και οι τραπεζες οι εφορειες τα καφε τα εστιατορια , τα club κτλ κτλ να κλεισουν και οι εκκλησιες ????? αντε να κλεισει ολοι η Ελλαδα !!! οχι μετακοινησεις με λεωφορεια τρενα αεροπλανα… ολοι στα σπιτια τους… οτι νανε λες ! ειναι προβλημα αλλα κλεισημο μονο τα σχολεια τιποτα δεν γινετε,, τα παιδια θα ειναι εξω με ολα τα παιδια παλι σε καφε παιδοτοπους παρκα κτλ.. εκτος αν εννοεις να τα κλειδωσουμε ολα στα σπιτια !!! ειμαι γιαγια αλλα δεν βλεπω να κλεισουν τα σχολεια η μοναδικη λυση….

    5. Ότι και να λέτε παιδιά οι ανώμαλοι μυαλά δεν αλλάζουν.Έχετε δει το σαμιαμίδι που τρέχει στον τoίχο; Αν πάρεις ένα σκεπάρνι και το κόψεις στη μέση το υπόλοιπο εξακολουθεί να τρέχει. Η έλλειψη αναλήψεως εξουσίας για πολλά χρόνια καθώς και ο μειοψηφικός τους αριθμός τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο προκαλεί ψυχονευρωτικά συμπλέγματα ανιάτου φύσεως.

    6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ LIVE ΣΤΟ ΥΟUTUBE. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΓΚΑΡΕΙ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙ@ΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΥΦΛΙΔΑ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Μ@ΚΡΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ/ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΝΕ.

    7. Στέφανε, δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά γίνεται αυτό που είχε πει ο Τουργκούτ Οζάλ…

      «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την εδώ μεριά και να τελειώνουνε με αυτούς»

      Αλλά δεν τους βγαίνει.

    8. ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ.

    9. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
      Η ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΛΙΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑΦΡΕΝΕΙΑ.
      ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.

    10. Αυτα που λες χιο πολυ θα τα ηθελε και η πλειοψηφια των ελληνων….πλην αναρχοκουμμουνων… αλλα αυτα τα πραγματα θελουν πολιτικους με κατι κ@κ@λ@ νααααα με το συμπαθειο …Καταρχας απο την ιδρυση του το ελληνικο κρατος δεν διοικειται απο ελληνες , ενας καποδιστριας ενας μεταξας και ενας παπαδοπουλος και τερμα μεχρι εκει και ξερουμε και τι τελος ειχε ο καθενας…. Ολοι οι αλλοι απο την αρχη μεχρι το τελος σαπιοι και τουρκοφιλοι…ουτε καν ο ελευθεριος βενιζελος δεν ηταν εθνικοφρων …ενας αρχιμακακας ηταν και αυτος…τοσο μακακας που εκανε προταση να παρει νομπελ ειρηνης ο κεμαλ ατατουρκ!!! Οχι πες μου ποιος απο αυτους που εχουμε σε ολα τα ποστα σημερα ειναι ικανος για να κανει πραξη αυτα που λες…Οτι τραβαμε απο την κεφαλα μας την ξερη τα τραβαμε….Και ειναι τοσο κριμα γιατι με μια δυο κινησεις εξυπνες τους εχουμε ξεπαστρεψει για παντα, αλλα οπως παντα εχουν απο “μηχανης θεους” που τους ξελασπωνουν (βλεπε γερμανια) και οχι μονο, και για να καταλαβει κανεις το γιατι πρεπει να ψαξει καποιος πολυ βαθεια στην ιστορια και στο τι κοινο εχουν ολοι αυτοι μαζι και αλληλοστηριζονται…Εναν ικανο να ειχαμε και δεν θα τολμουσαν ουτε να κοιτανε κατα εδω οχι να προκαλουν κιολας

      1. Τι;; μεταξας και παπαδοπουλος δεν ηταν ξενοκίνητοι;;;; ο ενας εκανε ότι του ελεγαν ο βασιλιας γεωργιος και οι Αγγλοι και ο άλλος ηταν παιδακι των Αμερικανων ,απ της αρχες του 50 ειχε παει Αμερικη και τον εκπαιδευαν στην αντικατασκοπεια.

        1. Αποδείξεις για αυτά που γράφεις , αλλιώς πλύνε το στόμα σου και μην γίνεσαι ιερόσυλος…

        2. Διάβασε σωστή ιστορία, οχι των αριστερών. Οι αριςτεροι ειναι δεξιοτέχνες στο να διαστρεβλώνουν ιστορικά γεγονότα. Ξυπνά ρεεεεε!!!

    11. Κύριε Στέφανε μήπως γνωρίζετε τι ρόλο βαράει αυτός ο ανυπότακτος βρωμιάρης μαλάκας Ιεχωβάς του Νεοταξικου
      ιστότοπου Έλλην και Χάος της ομάδος ΟΕΑ;
      Την ώρα που κινδυνεύει η Πατρίδα και την στιγμή που ετοιμάζονται οι στρατιώτες μας όλοι για πόλεμο βγάζει η ντακότα στην φόρα ονόματα αξιωματικών στρατιωτών μονάδων και όλα τα απόρρητα των Ενόπλων Δυνάμεων με αποτέλεσμα να τα καταγράφει η Τουρκία και να τρίβει τα χέρια της από χαρά.
      Χάνει βίδα ο άνθρωπος η είναι στημένος από κάποιους; Άσε που τα μισά από αυτά που γράφει είναι παραμύθια.Τραγικά προδότης ο τύπος.

      1. Τους έχουν στην μπούκα Ειδικο Δυναμίτες.
        Σε περίπτωση γενικής επιστράτευσης έχουν εντολή να τους βγάλουν από την μέση.
        Ξέρουν ποιοι είναι πόσοι είναι τα πάντα.Ανθελληνικη προδοτικη καθοδηγουμενη Μασονικη ΜΚΟ είναι η ΟΕΑ με καθοδήγηση ενός αστρατευτου πρώην Ιεχωβά στον Βόλο με τσιράκι τους κάποιον στην Γερμανία.

    12. Στέφανε σχολίασε την μαζική μετακίνηση 400 λαθραίων με τραίνο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη που συνελήφθησαν όμως και την συγκέντρωση γκριζων λύκων και μκο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης το Σάββατο το μεσημέρι που γίνεται εναντίον της Ελλάδας και των χιλιάδων αγωνιστών που αυτή την ώρα δίνουν μάχη στον Έβρο. Ευχαριστώ.

    Comments are closed.