ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΤΩΡΑ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    dendias kallenteridis

    Μητσοτάκης και Δένδιας δεν έχουν κάνει καλά τα μαθήματα τους και αποδεικνύονται επικίνδυνοι για την Ελλάδα.

    Στην Αλβανία φρόντισε ο πρωθυπουργός να στείλει άμεσα τον υπουργό Εξωτερικών του, πριν οι Αλβανοί, προλάβουν να ζητήσουν επίσημα βοήθεια μετά το χτύπημα του εγκέλαδου.
    Κάποιοι είπαν καλά έκανε.
    Η σελίδα μας του άσκησε σκληρή κριτική.

    Και τώρα πάμε στα σημερινά μας!
    Στην Λιβύη γιατί δεν φρόντισε να πάει ο Νίκος Δένδιας ώστε να υπερασπίσει τα εθνικά συμφέροντας της χώρας μαςl
    Σημαντική συνάντηση είχαν χθες το απόγευμα ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβύης Φαγιέζ Ες Σαράζ στην Κωνσταντινούπολη, κατά την οποία τέθηκε επί τάπητος το θέμα της οριοθέτησης των θαλάσσιων ζωνών στην ανατολική Μεσόγειο.

    unnamed

    Η συνάντηση κράτησε 2 ώρες και 15 λεπτά και παρόντες ήταν επίσης ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών ΜΙΤ Χακάν Φιντάν.
    Όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της σήμερα, Πέμπτη η τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ», με τίτλο «Στο τραπέζι ο χάρτης της Μεσογείου», το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση μεταξύ Ερντογάν και Φαράζ ήταν η υπογραφή συμφωνίας για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών ανάμεσα στις δύο χώρες.
    «Με τη συμφωνία η προσπάθεια της Ελλάδας να εισβάλλει στη Μεσόγειο θα πέσει στο κενό ενώ Τουρκία και Λιβύη θα αποκτήσουν θαλάσσιες αρμοδιότητες στην περιοχή νότια της Κρήτης και γύρω από την Κύπρο», σημειώνει η φιλο-κυβερνητική εφημερίδα, προσθέτοντας ότι «μετά τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο γίνεται ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη της οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης».

    Η αντίδραση του Δένδια

    Όπως έγινε γνωστό μέσα από διπλωματικές πηγές ο Νίκος Δένδιας κάλεσε τον Τούρκο πρέσβη στην Ελλάδα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Πέρα από την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών υπήρξαν και μια σειρά από επαφές με εκπροσώπους άλλων χωρών.

    Γιατί δεν τον άκουσες Δένδια;

    Ο Γεωστρατιγικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης εδώ και δυο εβδομάδες είχε χτυπήσει το καμπανάκι λέγοντας ο κ. Δένδιας να πάρει ένα ταχύπλοο και να πάει στη Λιβύη, να προλάβει μια εθνική καταστροφή, την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας με Τουρκία.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ από το 14:50

    Όποιος είναι επικίνδυνος για τα εθνικά μας συμφέροντα πρέπει να του περνούν χειροπέδες.

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΣΤΑ ΑΡ@@ΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧ@@ΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧ@@ΔΕΣ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΤΕ ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΗ.ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ??

    2. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ. ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΟΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΥΠΟΥΛΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΦΙΤΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ. ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΜΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ . ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΑΙ. ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗΣ ΛΥΒΙΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΧΑΜΕΡΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ . ΑΥΤΟΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ . ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΕΝΤΟΡΓΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΟΖ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΗΛΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

    3. Ας ξυπνησουμε επιτελους αδερφια και ας το παρουμε αποφαση! Εφυγαν οι προδοτες με τα πουκαμισσα και
      ηρθαν οι προδοδτες με τις γραβατες! Βαλτε το καλα στο μυαλο σας! Οι απατεωνες και οι προδοτες του Πολυτεχνειου διαλυουν την Ελλαδα μας,την κανουν σταχτη και διαπραττουν τη χειροτερη γεννοκτονια ολων των
      Ελληνων!!!! Και ακομα δεν ειδαμε τιποτα, τα χειρότερα ερχονται! Η κυβερνηση…Σορος και Νεας Ταξης Πραγματων δεν θα αφησει τιποτα ορθιο εαν δεν αντισταθουμε!

    4. Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ? ΠΙΟΝΙ, ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ!!

    5. Πως θα ενωσουν Λιβυη και Τουρκια τους θαλασσιους χωρους τους?Δεν συγκοινωνουν μεταξυ τους λογω φυσικα της Κρητης.Ο τουρκος θελει συνδιαχειριση του θαλασσιου ορυκτου πλουτου μας με τσαμπουκα.Ελα ομως που ειναι ηδη πουλημενος σε δυτικα συμφεροντα.Χτυπαει λοιπον εμας ο σουλτανος για να τον ακουσουν αμερικανοι,γερμανοι και γαλλοι που ειναι και οι οριτζιναλ διαχειριστες των ελληνικων κοιτασματων.Τι να κανει λοιπον ο Δενδιας στην Λιβυη?Να μαλωσει τους τουρκους για τις αξιωσεις τους?Πιστευετε εσεις οτι αυτοι οι υπαλληλισκοι των Βρυξελλων ειναι ικανοι να βαρεσουν το χερι στο τραπεζι?Σοβαρευτειτε παρακαλω ολοι σας..

    6. Ολη η καουρα του δενδια ειναι οι οροιοθετηση των θαλλασιων ζωνων και αν η τουρκια θα γινει κυριαρχη στο Αιγαιο, αυτους ψηφησε ο ελληνικος λαος ας τους λουστει

    7. ,ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ,ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ 38% ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ 24%,ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΑΜΩΤΟ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ SOROS,ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΚΡΥΒΕΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ!!!!!!! ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!!.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ,Χ FACTOR,VOICE,GNTM,KAI TA ARXIDIA MOY KAI ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ HOTSPOT KAI ΤΑ ΝΕΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ,ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ!!!!ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.

    8. Τι να περιμένει κανείς απ΄ αυτή τη τεμπέλα τον κρατικοδίαιτο…

    9. Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ !!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!

    10. Στα κολομερια τους μας γραφουν οι μασονοι κι αυτο γιατι δεν εχουν αρκιδια.

    11. Ενημερώνεστε ότι την επόμενη μέρα που μίλησε ο Σ.Καλεντερίδης, Ενημερώθηκε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας , από τον Τούρκο Πρέσβυ. Πληροφορούμε ότι έχουν ειδικό κλιμάκιο, που παρακολουθεί όλες τις δηλώσεις, ειδήσεις από την Ελλάδα ??? (και τις “σπουδαίες?” τις αποστέλλουν σε Άλλο Κλιμάκιο Ειδικό και που ενημερώνεται και απ’ ευθείας και ο πρόεδρος τους. Επίσης, Εκτελούν ΕΙΔΙΚΟ Σχέδιο, ΠΡΟ – “Κατάληψης”, Ειρηνικής, της ΕΛΛΑΔΑΣ ??? Ξυπνάτε ΕΛΛΗΝΕΣ? κάτι, κάτι. κάτι … ???, σούτ, Αθόρυβα ???

    12. Καλα εκανε ο κασιδιαρης και πλακωσε στα βρισιδια τον αχρηστο καραφλοκορακα.

    13. όταν τα είπε ο Μπαρμπαρούσης πέσανε όλοι να τον φάνε…..ποιος θα του περάσει χειροπέδες;;;;;;

    14. Μωρε κρέμασμα θελουν, αλλα ποιος θα το κανει;;; Οι προδοσίες τους ειναι χωρις προηγούμενο, ουτε εδω ουτε και σε αλλη χώρα. Και των τωρινών και όλων των προηγούμενων. Πρεπει να τιμωρηθούν, αλλα δυςτυχως οι Ελληνες εχουν αλλαξει μεσα στα τελευταία σαράντα, πενηντα χρονια. Και εχει γινει πολυ δουλεια για να αλλάξουμε τοσο πολυ. Η αλλαγή ξεκίνησε απο το ’74 και μετα. Εχουμε πια ξεχασει πως ειμαστε Ελληνες, αλλα το παράξενο ειναι πως αδιαφορούμε και για την ιδια την ζωή μας η την ζωή των παιδιων μας. Τοσο σκαρτοι γιναμε.

    Comments are closed.