ΧΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ. ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ.. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1413a998ee58a92988b8b50881f49d5d

    Σε καταγγελίες κατά του Νίκου Κοτζιά προχώρησε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αναφέρθηκε σε έγγραφα που καταστράφηκαν «με εντολή Κοτζιά» και κατήγγειλε τη διαδικασία για την ανάληψη έργου.

    Σε αποκαλύψεις για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, δεσμεύτηκε να προχωρήσει ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας από το βήμα της Βουλής.

    Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έκανε λόγο για «υπάλληλους (σ.σ. του ΥΠΕΞ) που δεν ενήργησαν ως Έλληνες διπλωμάτες».

    Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι «με εντολή Κοτζιά καταστράφηκαν έγγραφα και εξαφανίστηκαν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές» στο υπουργείο Εξωτερικών.

    Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Καμμένος, τα αρχεία «ανακτήθηκαν και θα κατατεθούν στη Βουλή».

    Ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών για την ανάληψη έργου έκδοσης βίζα από συγκεκριμένη εταιρεία.

    Ο κ. Καμμένος κατέθεσε και διάβασε e-mail στη Βουλή που ανταλλάχθηκαν μεταξύ του προέδρου επιτροπής που θα αποφάσιζε για την ανάληψη του έργου και του προέδρου της εταιρείας που θα συμμετείχε στον διαγωνισμό.

    «Καταθέτω στη βουλή τα e-mail που ανακτήθηκαν από υπολογιστή του υπουργείου Εξωτερικών που δείχνουν ότι πριν την προκήρυξη του διαγωνισμού υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ εκεινού που θα οριστεί πρόεδρος της επιτροπής, Καραμήτσου-Τζιρά, με τον κ. Πλατή, πρόεδρο της εταιρείας που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

    Διαβάζοντας αναλυτικά τα επίμαχα e-mail, ο Καμμένος κατήγγειλε ότι «ο υποψήφιος για τον διαγωνισμό υποδεικνύει στον πρόεδρο της επιτροπής τι θα κάνει». Επικαλούμενος, μάλιστα, συγκεκριμένα αποσπάσματα, κατήγγειλε ότι όλα γίνονταν «εν γνώση του υπουργού» κ. Κοτζιά.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ο προεδρεύων στη Βουλή ζήτησε από τον κ. Καμμένο να ολοκληρώσει την ομιλία του, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αντέδρασε έντονα λέγοντας: «Σήμερα αν στηρίξετε τον Κοτζιά θα πέσει η κυβέρνηση».

    Κατρούγκαλος σε Καμμένο: Δεδομένη η στάση μας σε υποθέσεις νομιμότητας

    Απαντώντας στον Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, τόνισε ότι είναι δεδομένη η στάση της κυβέρνησης σε ζητήματα νομιμότητας και σκανδάλων καθώς εξελέγη με την εντολή να αντιμετωπίσει φαινόμενα διαπλοκής. Είπε πως κάθε υπόθεση σκανδάλων αποστέλλεται στη δικαιοσύνη και θα εξετάσει και αυτή την υπόθεση.

    Σχετικά με τα έγγραφα αλληλογραφίας που επικαλέστηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο κ. Κατρούγκαλος επιφυλάχθηκε να απαντήσει εφόσον πρώτα εξετάσει τόσο την εγκυρότητά τους όσο και εάν προέρχονται από το υπουργείο Εξωτερικών.

    Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Κατρούγκαλος είπε στον κ. Καμμένο ότι βεβαίως θα μελετήσει τα στοιχεία που προσκόμισε και σε κάθε περίπτωση μπορεί να τα καταθέσει στη δικαιοσύνη.

    «Θέλουμε πάντα το μαχαίρι ελέγχου της νομιμότητας να φτάνει στο κόκκαλο», είπε ο κ. Κατρούγκαλος.

    Ειδικότερα για την εργολαβία, τόνισε ότι έγινε εξονυχιστικός έλεγχος και μάλιστα με δική του προσωπική ευθύνη ως νομικού «και δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό».

    «Τα νέα στοιχεία που τέθηκαν υπόψη μου θα αξιολογηθούν όπως πρέπει. Θα ήταν ανεύθυνο να τοποθετηθώ, δεν τα έχω καν δει», έσπευσε να επισημάνει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ου να χαθεις λιπος,ουτε την στοιχειωδη αξιοπρεπεια δεν εχεις

    2. “Λένε ότι η Πολιτική είνα το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο..Είμαι σίγουρος ότι έχει καταπληκτικές ομοιότητες με το πρώτο”..Ρόναλντ Ρήγκαν πρώην πρόεδεος Η.Π.Α..Γεμίσαμε πουτάνες Ανθέλληνες πολιτικούς που γαμήσανε έναν περήφανο λαό και βγαίνουν και μας κουνάνε το δάχτυλο..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕ;

    3. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΠΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΑ ΓΗΔΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΗ ΤΟΣΑ ΚΟΝΝΟΜΗΣΕΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΑΙΡΕΣ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ??ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΗΔΙΑ ΡΕ ΜΠΟΥΛΙ ΟΣΗ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΦΥΛΗΣ……….. ΕΣΥ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ……………

    4. ΜΑΛΑΚΆ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΈ ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΙΣΚΙ ΣΕ ΓΛΕΝΤΆΝΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΙ ΑΚΌΜΗ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΖΗΤΏ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΤΑΛΙΝ…
      Ε ΣΚΑΣΕ ΛΟΙΠΌΝ ΚΆΝΕ ΜΠΟΥΥΥΜ ΚΑΙ ΤΡΑΒΆ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΘΗΤΕΊΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ!
      ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΎ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ!!!

    5. And the oskar goes to panos kammenos..χαραμιζονται ειληκρινα…τετοιους ηθοποιους δεν εχω ξαναδει..σκεφτητε ποσο χαμηλης νοημοσυνης λαο μας θεωρουν

    6. Μίλησε η κλασομπανιέρα…Και είπε φούσκες του αέρα…Ο ξεφτυλισμένος τώρα στα στερνά, από αρουραίος το παίζει λέων…

      Α,ρε κουφάλες!Που θα πάει…δεν θα θυμηθεί κι η ΝΕΜΕΣΙΣ να κοιττάξει λίγο κατά δω;

    7. Ασε το ΘΕΑΤΡΟ ρε θεατρινε…

      Την κομπινα με την Σ Αραβια κι τους εξοπλισμους που παραληγο να στειλεις εναν ΑΘΩΟ κι ευσυνειδητο αξωματικο στο στρατοδικειο για να βγει η βρωμα η αληθεια γιθα εσενα και να μεινεις εσυ καθαρος, εεε την ΘΥΜΑΣΕ ρε “πατριωτη”, εε;;

      ΕΜΕΙΣ δεν την ξεχναμε κι με αυτην οπως κι ΑΛΛΑ ποΛΛΑ εκει στην Ικαρια……

      Θα περασεις ΠΟΛΑ χρονια με χειροπεδες ρε “ανεξαρτητε” κατα φαντασια “πατριωτη”

    8. Ο μπατριώτης ο τέως Υπουργός καλά θα κάνει να φάει κανένα σουβλακομπίφτεκο αντί να μιλάει… στήριξε κυβέρνηση που έκανε αφαίμαξη στον μέσο έλληνα, την ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας, επέτρεψε να έρθουν οι μισοί Ταλιμπάν και να έχουμε ισλαμοποίηση περιοχών και γειτονιών της χώρας μας… όχι κύριε δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς… μας ενοχλείς… πηγαινε να φας καμία σκορδαλιά και να κάνεις τις διακοπές σου…. είσαι λίγος για να είσαι πολιτικός !!!

    9. Βρε τον ανθελληνα ψευτοπατριωτη…μας το παιζει Ελληνας τωρα. Θα σας καταπιει εκλογικα η Χρυση Αυγη ψευτοελληνες

    10. Εμεις γνωριζουμε .οτι εγγραφα αποηλεκρονικους υπολογιστες δεν σβυνουν ποτε ,εστω και αν τα σβυνουμε ,αλλα παραμενουν παντα απουθκευμενα καπου αλλου .Ενας ειδικος ηλεκτρονικος μπορει να τα ξαναβρει.

    11. Ασε τα σαπια μπουχεσα την Κυβερνηση να την εριχνες οταν επρεπε.Ακομα και τωρα σου καλυπτει τα οπισθια σου το φιλαρακι σου ο Τσιπρας

    Comments are closed.