ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ… ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    APOKLISTIKO

    Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες της Μπλε Γραμμής του Μετρό. Μέσα στον συρμό, υπήρχαν έξι μουσουλμάνοι οι οποίοι μάλιστα φορούσαν τις χαρακτηριστικές άσπρες ισλαμικές βράκες και τις παντόφλες.
    Δεν μπορούμε για την ακρίβεια να πούμε αν ήταν από το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν. Σίγουρα όμως είναι από τις φάτσες, που μια γυναικά δεν θα ήθελε να δει μόνη της το βράδυ.

    Ξαφνικά, άρχισαν να φωνάζουν, δεν τσακώνονταν όμως μεταξύ τους. Κάτι μέσα στο Μετρό τους ενόχλησε.
    Ήταν μια διαφήμιση.
    Μια διαφήμιση που σε ένα Έλληνα, η τουρίστα σίγουρα δεν θα προκαλούσε καμία αντίδραση.

    Οι συγκεκριμένοι διαφημιστικοί πίνακες που υπάρχουν μέσα στο μέσο μεταφοράς που χρησιμοποιούν καθημερινά χιλιάδες εργαζόμενοι και επισκέπτες της πρωτεύουσας, απεικονίζουν τα πόδια γυναικών και προωθούν προϊόντα καλσόν για πασίγνωστή εταιρεία.
    Στο αντίκρισμα αυτής της εικόνας οι 6 έπαθαν αμόκ;

    Ξαφνικά άρχισαν να ουρλιάζουν.
    Οι επιβάτες, μεταξύ των όποιων και πολλά παιδιά αλλά και τουρίστες τρόμαξαν και άρχισαν να απομακρύνονται από τους 6 εξαγριωμένους μουσουλμάνους.

    Ένας από αυτούς άρχισε να πιάνει τα γεννητικά του όργανα, ένας αλλά βγάζει την γλώσσα του και να κάνει περίεργες κινήσεις.

    Δυο από αυτούς άρχισαν με τις γροθιές τους να χτυπούν τους ειδικούς διαφημιστικούς πίνακες ενώ, ένας άλλος με σουγιά που είχε πάνω του, άρχιζε να σκίζει την αφίσα που αποτύπωναν τα γυναίκεια πόδια.

    Η αφίσα έγινε κομμάτια και πετάχτηκε στο πάτωμα του συρμού.

    μετρο μετρο1

    Αυτή ήταν η αφίσα που ενόχλησε τους μουσουλμάνους.

    metro2

    Οι 6 άνδρες κατέβηκαν στην στάση Νομισματοκοπείο με τους επιβάτες να νιώθουν ανακουφισμένοι από την έξοδο τους από το Μετρό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Και Στον Κυριο μας Ιησου Χριστο δεν αρεσουν οι ασεμνες φωτογραφιες με γυμνες ή ημιγυμνες γυναικες που διαφημιζουν εσωρουχα,αυτο λεγεται πορνεια και λαγνεια,αλλα ομως δεν χρησιμοποιει βια.θα μας κρινει οταν κλεισουμε τα ματια και φυγουμε απο αυτη τη ζωη.οι μουσουλμανοι ειναι ζωα και υποκριτες.απο τη μια εξιστανται που βλεπουν τολμηρες εικονες και απο την αλλη βιαζουν οτιδηποτε κινειται.απο σκυλια γατια ανθρωπους γιδες προβατινες.μεχρι και εξατμιση αυτοκινητου γ@μαγε ενας σε μια ειδηση που ειχα δει παλιοτερα.κι εμεις σαν λαος εχουμε προβλημα οι ελληνες.ειμαστε ανηθικοι.το μυαλο μας ειναι συνεχεια στην γυμνια.στο youporn και γενικοτερα στο πηδημα.θα τα πληρωσουμε ολα αυτα.και τωρα Ο Θεος επιτρεπει να ερθουν ολα αυτα τα σκυλια στην πατριδα μας για τιμωρια.ξεφυγαμε απο Τον Νομο Του Θεου και θα ειναι βαρια η καταδικη.ΜΟΙΧΕΙΕΣ-ΠΟΡΝΕΙΕΣ-ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΕΣ-ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ-ΛΑΓΝΕΙΑ-ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ-ΑΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    2. ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ !
      ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΤΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ?

    3. κακα τα ψεμματα, ολοι ειμαστε κοτες..κανεις δεν εχει τη δυναμη και την προσωπικοτητα να αντιδρασει…η χωρα ειναι κατεστραμμενη

    4. Σε λίγο καιρό θα βγούνε στη βουλή και θα απαιτούνε να κατέβουν όλες οι αφίσες που δείχνουν γυναίκες για να μην προσβάλουν τους μουσουλμάνους – ισλαμιστές. Θα ζητήσουν επίσης να καταργηθούν οι χριστιανικές γιορτές για να μην ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι. Περιμένετε και θα δείτε. Αυτά συμβαίνουν ήδη στις δυτικές χώρες.

    5. Σιγά μη σπάσετε κάνα κουμπί στο πληκτρολόγιο απ τη πολύ αντίδραση παιδιά.. Και δε μιλάω για όλους.. Αλλά σε ένα ολόκληρο μέτρο κάνεις να μην αντιδράσει είναι κατάντια. Υ. Γ Νεοέλληνες βλακες συμβαδίζουν με εχθρούς καταστροφή είναι όλοι τους γιατί συμβαδισαν με τα μυαλά του Νεοέλληνα.

    6. Καλά, τα youporn, xhamster, έστω το youtube δεν τα γνωρίζουν;;; Αν εγώ πήγαινα στην πατρίδα τους και κάτι με ενοχλούσε, ή έστω προσέβαλε τα ήθη μου και αντιδρούσα με αντίστοιχο τρόπο, τι θα μου έκαναν;;;;;;;;;;;;;;;

      1. Οι φανατικοι του ισλαμ φιλε πετρο δεν μπαινουν σε τετοια σαιτ ουτε την κανουν σφεντονα γιατι οι δικοι τους εκει στα τζαμια ,τους εχουν γεμισει το μυαλο με σκατα,και τους λενε μην την κανετε σφεντονα γιατι θα αφησετε την παλαμη σας εγκυο και θα τη δει ο αλλαχ και θα σας κοψει τα χερια.Και δε θα δειτε ποτε τις 72 παρθενες.ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΥΣ.
        Προτιμουν να πιασουν μια γυναικα και να τη βιασουν και να την κλειδωσουν σε κανα διαμερισμα για να την κανουν σκλαβα του σεξ σε ολη της τη ζωη και να τη βιαζουν καθε μερα, οπως εχεις ακουσει στις ειδησεις οτι γινεται εκει κατω στα μερη τους.παρα οτι δηποτε αλλο.
        Επισης εξω δει παρα πολλα βιντεο με τους φρησκευτικους τους ηγετες να τους παροτρινουν να ερθουν σε ευρωπαικες χωρες και να περασουν με το ετσι θελω τα πιστευω τους και σε εμας και να κατακτησουν την ευρωπη πραγμα που οντως γινεται αυτη τη στιγμη.
        Εχω δει επισης να τους λεει ο ηγετης τους οτι ειναι πολυ μεγαλυτερο εγκλημα να βρισεις η να απαρνηθεις τον αλλαχ ,το κορανι βασικα ,παρα να βιασεις( και μικρο παιδι) η να σκοτωσεις η να κλεψεις.
        Ο αλλαχ τους ελεγε οτι βιασεις θα σε συγχωρεσει.
        Δεν εχουν ιδεα οι περισοτεροι Ελληνες ποιους μας κουβαλησαν εδω.
        Ιδιως οι νεολαιοι του συριζα αυτοι θα πανε πρωτοι πρωτοι και ακλαφτοι!
        Προσπαθησα οσο μπορουσα να μη γραψω κακιες λεξεις.

    7. Σιγα-σιγα εχουν καταφερει να κανουν τον Ελληνα ενα φοβισμενο και αβουλο πλασμα,
      υπαρχουν τεχνικες που τις εχουν εφαρμοσει και το πετυχαν. Γιατι νομιζετε η εγκληματικοτητα
      εχει παει στα υψη τα ναρκωτικα ο κοσμος να κλεινεται νωρις στο σπιτι του. Ειναι τεχνικες να
      κανουν τα ατομα τοσο φοβισμενα που αρχιζουν να γυρευουν ενα σωτηρα στη μορφη ενος
      λαοπλανου πολιτικου.

    8. Αυτο που εγινε εκει δεν ηταν τιποτα,να ψαξετε τι γινεται σε αλλες Ευρωπαικες χωρες για να παρετε μια ιδεα τι ερχεται.
      Εγω βλεπω παντως τους μισους Αθηναιους να μεταναστευουν για αλλα μερη,
      μιας και τα σχεδια της παγκοσμιοποιησης πηραν σαρκα και οστα.
      Ηδη συμβαινει και στην Αγγλια.
      Ο Δημαρχος του λονδινου ειναι απο πατερα και μητερα μεταναστες Πακιστανικης καταγωγης που πηγαν στην Αγγλια και εγκατασταθηκαν και δουλευαν οδηγος λεωφορειου και ραφτρα.
      Και το ονομα αυτου Sadiq Aman Khan.Πακις κανονικοτατος!!!!Και δικηγορος.
      Στην Αγγλια πολλοι εχουν παρατησει τα σπιτια τους λογο γκετοποιησης.Ερχεται και εδω.
      Δεν θα σας βοηθησει κανεις πολιτικος γιατι δεν ειναι κανεις πατριωτης απο τους δικους μας.
      Θα φευγουν σιγα σιγα και θα δινουν τη σκυταλη σε αλλους οπως τον Sadiq.
      Και αυτοι που θα τους ψηφιζουν θα ειναι οι λεγομενοι μεταναστες,και θα ειναι εκατομυρια πιο πολλοι απο εμας.
      Οι νομοι θα αλλαξουν ολοι.
      Και θα Ψηφηζουν παντα ΝΑΙ σε ολα οπως και τουτοι
      Τι δεν καταλαβαινετε;
      Σε εμας στην Ελλαδα ηδη εχουν βγαλει Δημαρχο Συριο γιατρο στην Ανδραβιδα-Κυλληνη Ηλειας παντρεμενος με γυναικα γιατρο Και το ονομα του Ναμπιλ-Ιωσηφ Μοραντ.
      Κλεισε το σαγονι σου τωρα εσυ που διαβαζεις.
      Ενταξει θα πουν καποιοι αυτος ομως ειναι χριστιανος συριος.
      Δεν εχω θεμα με τον μοραντ κανενα δεν ειμαι ρατσιστης αλλα πατριωτης που αγαπαει τη χωρα του και τους ανθρωπους της αν και μερικοι ειναι τελειως αλουφανπαρκ οπως και εχω και συγγενεις τελειως αλου φαν παρκ και κοματοσκυλα.
      Θα βαλουν και αυτοι μυαλο αλλα θα ειναι πολυ αργα.
      Απο οτι ξερω απο κατι δικους μου εκει ειναι πιο πολυ ανθρωπος ο Μοραντ απο τους πολιτικους μας.Οι αληθεια να λεγεται.
      Δεν εχω θεμα εγω με τον Μοραντ Αλλα εχω θεμα με τους δικους μας εκει μεσα που μια ζωη παιζουν το ρολο του ο καθενας και δε ξερω και γω τι αλλο παιζουν,κανουν ζωη και κοτα,ενω μερικοι Ελληνες φτωχοι υποφερουν χωρις να φταινε και ο λαος συνεχιζει να τρωει τα παραμυθια τους.
      Τοσοι αστεγοι Ελληνες και δεν τους βοηθαει οπως πρεπει η πολιτεια.
      Ενω τουςλαθρο, που ειναι οι περισοτεροι λαθρο παρα μεταναστες πολεμου ,τους αγκαλιασαν ολους.
      σπιτι τσαμπα και λεφτα τσαμπα κ.α.
      Ας μιλησουν ανοιχτα στο λαο και να πουν την αληθεια μια φορα στη ζωη τους αλλα που.
      Μας πατησαν στο λαιμο οπως οι γερμανοι το 1940 με τη αρβυλα.
      Ειπαμε ομως….δεν ειναι κανενας τους Ελληνας Πατριωτης.
      Οπως ηταν μονοι τους οι περισοτεροι εδω στη χωρα και κοιτουσαν τη παρτη τους μονο και μονο να διοριστουν σε δημοσιο αυτοι και τα τα παιδια τους,Ετσι ειμαστε και τωρα μονοι μας με τον καθε homosapiens λαθρο.
      Και για να μην μπερδευουμε τα πραγματα:
      Αλλο πραγμα γενημα θρεμα Συριος μεταναστης και αλλο ολοι οι αλλοι homo sapiens.Σαν να συγκρινεις μερα με νυχτα.
      Μη περιμενετε απο κανεναν τιποτα και κοιταξτε να εφοδιαστειτε οι γυναικες πιο πολυ με ειδη αυτοπροστασιας και αμυνας γιατι ερχονται δυσκολες καταστασεις.

    9. Το τειζερ το έχω έτοιμο .Ας τολμήσουν και θα τους τα κάνω ψητά.

    10. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΞΠΕΡΜΑΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ..
      ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΕΣΑ …..ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΕΛΕΜΠΙΑΝΣ

    11. Να απαντησω λιγο στην απορια των απο κατω …οτι κανεις δεν βρεθηκε εκει μεσα να τους βουτηξει??? Μα φυσικα και κανεις…μετρο ηλεκτρικο λεωφορεια σε ολα τα μεσα οι ελληνες ειναι μειοψηφια ηδη!! Σκεφτειτε η Αθηνα η πιο μεγαλη πολη της ελλαδος και σε αυτη τη πολη ηδη στα μεσα μεταφορας αυτοι ειναι η πλειοψηφια ….σκεφτειτε τους αριθμους….Και αν βρισκοταν και κανα δυο που πες τους εμεινε και λιγο ανδρισμος και αντιδρουσαν και τους βουταγαν … θα πεταγονταν οι απο πισω και θα ελεγαν “οτι δεν εκαναν τιποτα τα παιδια και να τα αφησουν ησυχα”…Αυτη ειναι η αληθεια και καμια αλλη…Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας…Και απο την στιγμη που ενα εθνος σταματησε να παραγει ανδρες …αυτο το εθνος σταματαει να υπαρχει….Ειμαστε οι τελευταιοι ελληνες αυτο ειναι το μονο σιγουρο… τελευταιοι και ντροπιασμενοι ….

    12. Να απαντησω λιγο στην απορια των απο κατω …οτι κανεις δεν βρεθηκε εκει μεσα να τους βουτηξει??? Μα φυσικα και κανεις…μετρο ηλεκτρικο λεωφορια σε ολα τα μεσα οι ελληνες ειναι μειοψηφια ηδη!! Σκεφτειτε η Αθηνα η πιο μεγαλη πολη της ελλαδος και σε αυτη τη πολη ηδη στα μεσα μεταφορας αυτοι ειναι η πλειοψηφια ….σκεφτειτε τους αριθμους….Και αν βρισκοταν και κανα δυο που πες τους εμεινε και λιγο ανδρισμος και αντιδρουσαν και τους βουταγαν … θα πεταγονταν οι απο πισω και θα ελεγαν “οτι δεν εκαναν τιποτα τα παιδια και να τα αφησουν ησυχα”…Αυτη ειναι η αληθεια και καμια αλλη…Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας…Και απο την στιγμη που ενα εθνος σταματησε να παραγει ανδρες …αυτο το εθνος σταματαει να υπαρχει….Ειμαστε οι τελευταιοι ελληνες αυτο ειναι το μονο σιγουρο… τελευταιοι και ντροπιασμενοι ….

    13. Εγω δεν καταλαβενω που ειναι το αξιοπεριεργο? Να ειστε ποιο σεμνα τα κοριτσακια γιατι θα σας πηδ…ξουν , δεν θα μεινουν σε αφισες στο μελλον. Και οσο για τιμωρια? χαχαχα εδω γελαμε. Οι Μ.Κ.Ο. θα τα κανονιζουν. Με παντελονι και στην παραλία κουφάαλεεες. Η χαρα μου για αυτα που συμβενουν ειναι απιστευτη, γιατι απλα……. το αξιζουμε να μας αλαξουν τα φωτα !!! Ελατε τωρα ολοι μαζι να τσαμπουκαλευτουμε απο το διαδυκτιο λιγο ,για να νιωσουμε οτι αντιδρουμε σε αυτα που συμβενουν . Μπουχαχαχα

    14. Δεν ειναι ολοι ετσι παιδια . Λιγοι ειναι ,ελαχιστοι . Αλλα αυτο δεν το κανει λιγοτερο επικινδυνο ., Και ενας μόνο φτανει να τα κανει πο@υτανα αν θελει .

    15. Πάλι καλά που δεν σφάξανε όποιον βρούνε μπροστά τους φωνάζοντας ως δαιμονισμένοι αλλαχ ου σνακ-μπαρ

    16. Πώς δεν άρχισαν να το κάνουν μεταξύ τους η να ριχτούν σε καμιά κοπέλα στο μετρό η σε κάναν νεαρό. Φαντάζομαι τον φόβο των ανθρώπων.

    17. Όταν λέμε ότι είναι επικίνδυνοι πάει και τελείωσε είναι επικίνδυνοι όλοι τους οι μουσουλμάνοι κι αν υπάρχουν εξαιρέσεις, χέστικα , γιατί δηλαδή να πρέπει εγώ να βρω τις εξαιρέσεις;
      Όλοι σε ξερονήσια και γρήγορα κι από εκεί για να μη ταΐζει η φτωχή Ελλάδα κοπρίτες κηφήνες πιξ λαξ και στις πατρίδες τους στα γρήγορα .ΟΥΣΤ!

    18. Να τις βγαλουν αμεσως απο τα ΜΜΜ αυτες τις αφισες και οχι μονο , ακου να ενοχλουνται οι … αγαπημενοι μας λαθροεισβολεις , σαν δεν ντρεπονται λιγακι , και να βαλουν αμεσως αφισες του αλλαχ και του μωαμεθ , ντροπη και αισχος , ο Αλλαχ νευριασε τωρα και εγινε τουρκος

    19. ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΚΟΡΑΝΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΑ ΟΡΚ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ

    20. Κανένας δε βρέθηκε να πάρει την αστυνομία να τους μαζέψουν; Τόση αποχαυνωση πια Αντιδράσετε επιτέλους και μην σκύβετε το κεφάλι.Ολα έχουν τα όρια τους.

    21. Καθηστε σαν κοτες και κοιτατε, φοβισμενα ανθρωπακια, τους λαθρολεχριτες να κανουν οτι θελουν!!!!!!! Αν εβγαζαν μαχαιρια τι θα κανατε;;;;;;;; Ειδοποιησε κανεις την Αστυνομια να τους συλλαβει;;;;;;; Κοιμηθητε χαζοχαρουμενοι τον υπνο του δικαιου, αυτη η αδρανεια θα σας φαει!!!!!!!!!

    22. “οι οποίοι μάλιστα φορούσαν τις χαρακτηριστικές άσπρες ισλαμικές βράκες και τις παντόφλες.” χαχαχαχαχα κλαίω

    23. ΑΝΥΠΟΜΟΝΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ Η ΜΑΡΕΒΑ, Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ Κ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΆ, ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΑΠΌ ΠΡΏΤΟ ΧΈΡΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    24. Δεν βρέθηκε κανένας Έλληνας να τηλεφωνήσει στο 100 να τους μαζέψει;;; Απλά κάθονταν και κοιτούσαν; Είναι συνυπεύθυνοι για την αναλγησία τους και απραξία τους! Σταματήστε πια να φοβάστε τους λ@θρομπ!νέδες! Βρίσκουν και τα κάνουν, ξεσηκωθείτε επιτέλους!!!

      1. Γιατί να καλέσει την αςτυνομια;;; Ποσοι άντρες ηταν στο βαγόνι;;; Και στο διπλανό;;; Αν μαζευόταν δεκα άντρες θα σου ελεγα εγω τι θα εκαναν. Θρασίμια ειναι, θρσιδειλοι. Θα καθόταν σαν κότες, αλλα δυςτυχως δεν υπαρχουν άντρες πια, γι αυτο μας τους φέρνουν αυτους. Να πάρουν την θεση των δικών μας …αντρών…που τελικα έγιναν φλουφληδες. Κριμαααα!! Κρίμα.
        Αναρωτιέμαι τι θα εκαναν αν έβλεπαν αυτα τα θρασίμια να χουφτωνουν καποια κοπελα η γυναικα μπροστά στα ματια τους. Μας εχουν φοβίσει τοσο πολυ, οχι αυτα τα σκουπιδια τοσο, Οςο οι πολιτικοι με τους νομους που ψήφισαν εναντιον μας και υπερ αυτών των σκουπιδιών και δεν τολμάμε να τους αγγίξουμε ακομα και οταν θα βιάζουν τα παιδια μας μπροστά μας. Θα φοβηθούμε μη μας πουνε τα σκουλίκια που ψηφίζουμε ρατσιστές, επειδη δεν αφηνουμε τοθς κακομοιρηδες λαθρο να εκτονωθούν πάνω στα κορμιά των γυναικών και των παιδιων μας. Εκει φθάσαμε ρεεεε;;;;;; Αρα, σκεφτείτε ποιος πραγματικά φταίει και που πρεπει να ξεσπάσουμε την οργή μας.

        1. Η πλειοψηφία φταίει.. και δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, δέν μπορείς να αλλάξεις το κόσμο και το να αντιδράσεις θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, οπότε μάθε να ζείς στη νέα πραγματικότητα…
          πολύ σημασία δώσαμε

    25. Και όλως περιέργως δεν τους συνέλαβαν, δεν τους έπιασε καμία κάμερα, δεν, δεν, δεν…
      Άντε και εις ανώτερα Αθήνα, από Ισλαμαμπάντ και πάνω σε βλέπω με τους αδρανείς κατοίκους σου.

    26. Σας προειδοποίησα, στο γόνατο σαν γουρούνια θα σας σφάξουν. Το κέντρο των Αθηνών έχει βουλιάξει με σουνίτες ουαχαμπιστές και αρκετοί έχουν κάνει την εμφάνιση τους επί Μητσοτάκη. Το ΟΚ από τον Ερντογαν περιμένουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Συρία.

    27. ΜΑΚΑΡΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο, ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ (ΤΑ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ
      ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ Κ@ΛΩΝ Ή ΣΥΝΟΡΩΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ……………

      1. χαχαχα!! Η πλάκα είναι ότι τα τσουλάκια δεν γνωρίζουν ότι δεν θα υπάρξει κανένα έλεος και ότι οι λαθροπίθηκοι θα τις «καλαφατίσουν» πανταχόθεν (χωρίς βαζελίνη)…

    28. ΜΑΚΑΡΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο, ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΙΟΚΥΨΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ (ΤΑ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ
      ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ Κ@ΛΩΝ Ή ΣΥΝΟΡΩΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ……………

    29. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    30. Η μονη λυση για τις γυναικες να εχουν ψαλιδι στην τσαντα τους
      και οταν παραστει αναγκει να τους κανουν γενικη εκτομη των γεννητικων οργανων
      και μετα ας πανε οι λαθρο στον Μητσοτακη ,στα φιδια τα κολοβα τις ΜΚΟ και οσους τους προοθουν κια τους υπερασπιζοντε για να τους γιατρεψουν.
      Μονον ετσι θα γλυτωσουμε απο τα λυσασμενα απο σεξουαλικη μανια λαθρομουσουλμανοσκυλα.

    31. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ….ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΓΙΔΙΑ…!!!!

      1. Αν θέλουμε εθνικιστικά κόμματα έχουμε την Ελληνική Λύση κι όχι τους χρυσαυγίτες νεοναζί.

    32. 1) φαίνεται ότι το ισλάμ είναι το μόνο φρένο στον εκφυλισμό, στις εκτρώσεις, τον φεμινισμό, τον λεσβιασμό, την ομοφυλοφιλία και όλα τα συναφή, 2) πού είναι το βίντεο; πάντα έχουμε βίντεο όταν συλλαμβάνουν κανέναν λαθρέμπορα και όλοι καταδικάζουν το φαινόμενο

      1. https://www.msn.com/el-gr/news/national/τσιάρας-θα-αποσυρθεί-η-διάταξη-για-τη-βλασφημία/ar-BBWDIev?li=BBqxHCu
        Επιτρέπεται και η βλασφημία…

        Ενώ το σύνταγμα ξεκινάει:
        “Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος”.

        Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες…
        Αν δεν πρόκειται για εξισλαμισμό και εποικισμό τότε για τι πρόκειται ακριβώς?

        https://www.bitchute.com/video/6betyrT8gLPr/

      2. Πόσο ασχετό-βλακας είσαι;;;; Απλώς είναι κρυφοπούστηδες, κρυφολεσβίες, ανοιχτά παιδεραστές, βιαστές, σαδιστές, φονιάδες, φασιστόμουτρα και οι εκτρώσεις και οι παρθενοραφές δίνουν και παίρνουν όπως τα ναρκωτικά και τα ηρεμιστικά και υπνωτικά που αγοράζεις ελεύθερα από κάθε φαρμακείο. Όταν θα σε σφάξουν θυμήσου αυτά που έγραψες εδώ πυρόβλημα.

      3. Φίλε “2 παρατηρήσεις” έχεις απόλυτα δίκιο που λές ότι το ισλάμ είναι το μόνο φρένο γιατί όταν οι Έλληνες πατριώτες διαμαρτυρόντουσαν και έλεγαν ΟΧΙ στις εκτρώσεις, στην ομοφυλοφιλία, στον εκφυλισμό, κλπ πεταγόντουσαν οι αριστερές πορδές και τους σκυλοβρίζανε “φασίστες, ρατσιστές και Χρυσαυγίτες” την γνωστή κασέτα. Τώρα που αντιδρούν οι Ισλαμιστές και βάζουν φρένο, οι αριστεροί δεν μιλάνε γιατί θα κατηγορηθούν για ξενοφοβία και μισαλλοδοξία. Δυστυχώς έπρεπε να έρθει το Ισλάμ για να φρενάρει τον εκφυλισμό της Ελλάδας.

    33. Σημασία πάντως έχει ότι οι Μαλακοραγιαδες ψηφοφόροι νίκησαν τον φασισμό πετώντας στα σκουπίδια τους ρατσιστές και ναζί μοσαλοδοξους ακροδεξιούς…
      Το περιστατικό ήταν ένα μεμονωμένο ατυχές συμβάν που δεν θα έπρεπε να στιγματίσει τους χιλιάδες φιλήσυχους νεγροειδεις καφρους του Ισλάμ που ζουν ειρηνικά στην χώρα μας συμβάλλοντας στην πρόοδο της .

    Comments are closed.