ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΨΑΡΟΥ! ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ! ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΟΙ ΆΡΑΒΕΣ. 1.000€ ΕΩΣ 1.500€ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ NAMMOS. ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ. ΔΕΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    remos

    Έλληνες και Άραβες γέμισαν το Nammos στη Μύκονο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία που έδωσαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Αιγύπτιος τραγουδιστής Amr Diab. Το γλέντι δεν άργησε να ανάψει στην παραλία της Ψαρρούς και όσοι πλήρωσαν… αδρά για να μπουν στο Nammos δεν σταμάτησαν να χορεύουν.

    Η τιμή για τη συναυλία ήταν από 1.000 έως 1.500 ευρώ, ανάλογα το τραπέζι, τα φαγητά και ποτά. Ακόμα κι έτσι όμως, στο Nammos δεν έπεφτε καρφίτσα. Μάλιστα, επειδή προφανώς πολλοί είχαν την πολυτέλεια να πληρώσουν έως και 1.500 ευρώ για να είναι παρόντες στη συναυλία, από νωρίς στο δρόμο προς την Ψαρρού είχε δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα!

    Το πρόγραμμα ξεκίνησε στην 1.30 μετά τα μεσάνυχτα με τον Amr Diab να ερμηνεύει το Tamally Maak, το τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπής Όλα του Θέμου Αναστασιάδη.

    Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην σκηνή στις 3.10 τα ξημερώματα φορώντας λευκό σακάκι, κεφάτος και με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι Όλος Δικός Σου.

    Το γλέντι συνεχίστηκε για πολλές ώρες, με την σαμπάνια να ρέει άφθονη και τις καλλονές που είχαν κατακλύσει το Nammos να χορεύουν ως την αυγή.

    Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν η στιγμή που ένας θαυμαστής του AmrDiab ανέβηκε στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε για να βγάλουν selfie. Οι άνδρες ασφαλείας έτρεξαν αμέσως να τον κατεβάσουν, όμως ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης τον κράτησε στη σκηνή και φωτογραφήθηκε μαζί του.

    Δείτε όλα όσα έγιναν

    Δυναμικό παρών πάντως έδωσαν και τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, περίπου δέκα στον αριθμό, που έκαναν κατάληψη στις πάνω απο δέκα ταμειακές μηχανες του μαγαζιού, ελέγχοντας και το τελευταίο ευρώ.

    Θυμίζουμε ότι το κόστος ανά άτομο στα τραπέζια φαγητού και ποτού για την συναυλία είχε οριστεί στα 1500 και 1000 ευρω και στα τραπέζια του ποτού, η τιμη της απλής φιάλης ξεκινούσε απο 500 ευρώ. Τσουχτερή η τιμή και στο πάρκινγκ με τους πελάτες να πληρώνουν 50 ευρώ για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ Σ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΑ…ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ Ο ΡΕΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ…

    2. Ρε πουστη Ρέμο τα σαβάνα δεν έχουν τσέπες ρε καργιολη

    3. Πωωω πωωω τι μιζεροι που εισαστε ρε??!! καλα κανουν οσοι τα χουν και πατε και γουσταρουν,ζηλιαρηδες!!!

      1. Εμείς μίζεροι ρε βλακα? Και ποιός σου είπε ότι δεν τα χουμε? Τι να ζηλέψω? Την κοσμικότητα του κάθε ραγιά που πιστεύει ότι ένα βόδι ειναι θεός?

    4. Ο Ρεμος, ο κύριος …..ειμαστε υπερήφανοι που ο Κεμαλ Ατατουρκ ειναι απο το χωριο μας….;;;;; Αυτος ο Ρεμος;;; Χαχαχαχαχα, ποια ζωα πανε και τον ακουνε;;; Μετα απο αυτο και τζαμπα να μου έλεγαν πως θα πήγαινα, δεν θα πήγαινα. Οπως δεν βλεπω πλεον σήριαλ με τον Καφετζοπουλο, η την εκπομπη της Ψυχούλη, που μίλησε στον Παρτσαλάκη για ανεξάρτητη Κρήτη η κάποιους αλλους… Μποϋκοτάζ σε ολους οςους μιλάνε εναντιον της Ελλαδας. Τελεια και παύλα.

    5. Κλιμάκιο σκληρών ελλήνων εθνικιστών μετέβη στο νησί για να αντιμετωπίσει τους Μουσουλμάνους που έχουν κάνει κατάληψη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το πάρτι συμβαίνει πάντα στο τέλος του Ραμαζανιού.

      Οι σκληροί έλληνες εθνικισταί μόλις διαπίστωσαν ότι οι μουσουλμάνοι ήταν μουσουλμάνοι μεν, βαθύπλουτοι δε, τους πλάκωσαν στα τσιμπούκια, αντί στο ξύλο.

    6. Πού είναι οι Έλληνες ρέ παιδιά…..!!!!άντε μπράβο,μετά από χρόνια σας ακούω, καλός ήρθατε,επιτέλους……!!!!!!!!!!!!!!!!
      Καλά τόσα χρόνια μόνο Άραβες πήγαιναν???
      50 ευρώ τα έχω…..θα πήγαινα το γκομενάκι στο πάρκινγκ και θα τίς έλεγα αν με αγαπάς κάτσε εδώ, θα ακούμε…..θα παίζουμε και θα μυρίζουμε την σαμπάνια τών πλουσίων καπιταλιστών πετρελαίαδων.

    7. mia μερα μετα την επετιο της τραγωδιας στο ματι….ευγε……
      αλλα δεν καηκαν τα παιδια του ρεμου……..
      τσεκουρι κ φωτια….
      νεοραγιαδες ελληναρες….

    8. Και μετά μιλάνε για τους “πάμφτωχους”Έλληνες! Οι Άραβες είχαν μαζί τους και τις μαντηλούδες γυναίκες τους να “ομορφήνουν”τον χώρο ή βολεύτηκαν με αλλοδαπές και ντόπιες πορνοσταρλετίτσες?

    9. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ ΜΑΣΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ!

    10. Τουρκοτράγουδα, σκυλάδικα για Τούρκους, γενίτσαρους και ραγιάδες.

    Comments are closed.