ΧΑΜΟΣ! ΔΕΝ «ΜΑΣΗΣΑΝ» ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ! ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΜΑΝΤΗΛΑ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ» – ΚΟΥΛΗ ΑΚΟΥΣ;; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Μπορεί η κυβέρνηση να επιχειρεί αλλαγή πλεύσης, αναφορικά με τον προηγούμενο σχεδιασμό στο μεταναστευτικό ζήτημα, ωστόσο, κάτοικοι κοντά στην Μαυρομαντήλα Λαμίας συνεχίζουν να αντιδρούν στη δημιουργία hot spot στην συγκεκριμένη περιοχή.

    Οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και της Μεγάλης Βρύσης διατυμπανίζουν την αντίθεσή τους – με πολιτισμένο πάντα τρόπο – στην κατασκευή hot spot για πρόσφυγες στην Μαυρομαντήλα.

    Το μεσημέρι του Σαββάτου (18.1.2020) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νίκη Αγίας Παρασκευής σήκωσαν πανό πριν την έναρξη της συνάντησης με τη Στυλίδα, το οποίο ανέφερε “ΟΧΙ στη Μαυρομαντήλα, ΟΧΙ στην καταστροφή του Δήμου μας”.

    .

    πηγή: lamianow.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ολοι εσεις οι μαγκιες του πληκτρολογιου που γραφετε και γραφατε τοσο καιρο για ξεσηκωμο εναντιον των λαθραιων που εχουν εισβαλει στην πατριδα μας να δω θα ερθετε ΣΗΜΕΡΑ στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 13:00 εναντιον της ισλαμοποιησης της χωρας και εναντιον της πολιτικης των ανοιχτων συνορων?

    2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ;ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΠΕΙΔΉ ΣΗΚΩΣΑΝ ΕΝΑ ΠΆΝΟ ΠΟΥ ΛΈΕΙ “ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ;”ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΔΗΜΟΙ; Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ;ΤΙ ΥΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ;ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΝΟ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΘΙΣΤΆ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΌΟΔΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΈ Ή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΦΈΡΘΗΚΕ ΣΕ ΚΆΠΟΙΑ ΑΛΑΝΑ

    3. Επειδή ΑΝΤΙ-δρούν με ‘πολιτισμένο’ τρόπο το κράτος θα συνεχίσει να ΔΡΑ και αυτό με πολιτισμένους νόμους και για να τους εφαρμόσει θα στέλνει τα πολιτισμένα ΜΑΤ να βαράνε τους Έλληνες πολίτες που αντιδρούν πολιτισμένα. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ?

      1. Εδω και χρονια η ευρωπη κ ειδικα η ελλαδα εχουν αρχισει να μουσουλμανοπιουντε αλλα….. ολοι το παιζουν ανθρωπιστες. Να δουμε ποσο ανθρωπιστες θα ειναι οι μουσουλμανοι οταν θα εχουν το πανω χερι σε κανα 2 χρονια.

    4. Οι εγωιστές-αγωνιστές;της κάθε Μαυρομαντήλας μέσα στην Ελλάδα,κοιτάζουν μοναχά την πάρτη τους,όπως έλεγε και ο αείμνηστος Μητροπολίτης Σιατίστης και Σισανίου Παύλος που συμπλήρωσε ένα έτος στον ουρανό.Αυτός έλεγε χαρακτηριστικά ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να αμύνονται υπέρ πάρτης,αλλά υπέρ πάτρης. Και βέβαια όταν βλέπουν τα νησιά μόνο ως χώρους διακοπών και δε συμμερίζονται τί τραβάνε οι δύσμοιροι οι νησιώτες εδώ και δέκα χρόνια από όλο αυτό το παγκόσμιο σκυλολόι.Με συγχωρείτε κύριοι αρθρογράφοι των αισχίστων ανωτέρω σχολίων,αλλά μοιάζετε με τους Φαρισαίους της εποχής του Χριστού,που ήταν έτοιμοι να λιθοβολήσουν την πόρνη και να υποστηρίξουν το Βαραβά. Γιά έρθετε λίγο στα σύγκαλά σας λέω εγώ.Έχετε ξεφύγει και σας χρειάζεται ιμάντας.Ευτυχώς που υπάρχουμε κι εμείς οι χριστιανοί όλων των αποχρώσεων και σας κρατάμε δεμένους.Τα εύγε λοιπόν στους πραγματικούς αγωνιστές.Στους αγωνιστές της πατρίδας κι όχι της πάρτης.

    5. Κ τωρα ο Κουλης κ Σια θα αρχισουν να τρεμουν απ το φοβο κ την αφυπνιση συνειδηεως που θα υποστουν !!! ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΚΟ,ΤΡΕΜΕ ΛΑΘΡΟΤΣΟΥΝΑΜΙ,ΤΡΕΜΕ ΣΟΥΛΤΑΝΕ!

    6. Μπράβο τους.
      Καίγεται η αυλή τους. Των διπλανών όμως που καιγόταν δεν σήκωσαν πανό γιατί δεν είχε φτάσει ακόμη στη δικιά τους.

    7. Ένα υπέροχο εθνικό παράδειγμα προς μίμηση ενάντια στον ρατσισμό των Ελλήνων μέσα στην ίδια του την χώρα απ’ τους πουλημένος προδότες που κυβερνούν πάνω από 2 δεκαετίες τώρα
      Εύγε παιδιά !!!
      Σας βγάζω στην κυριολεξία το καπέλο

      1. Για σκυψε κιολας λιγο πιο πολύ που θελω να δω κατι!! μμμμ!!!

      2. …ενάντια στον ρατσισμό των Ελλήνων μέσα στην ίδια του την χώρα απ’ τους πουλημένους ραγιαδες που ψηφίζουν 95% τους προδότες που κυβερνούν πάνω από 2 δεκαετίες τώρα

    Comments are closed.