ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ – “ΚΑΙΕΙ” ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ H ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – Η ΚΕΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ – “ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ” ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΕΥΠ

    Κοινοποίηση:
    empristis

    Προβληματικό φαίνεται ότι είναι το άλλοθι του ενός εκ των τριών υπόπτων στους οποίους έχει επικεντρώσει την προσοχή τους τα στελέχης της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) της Πυροσβεστικής.

    Πρόκειται για τον 33χρονος που είχε συλληφθεί το 2018 για εννέα εμπρησμούς και καταδικάστηκε για έναν, αλλά εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

    Αν και ο 33χρονος είπε στους πυροσβέστες ότι βρισκόταν σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από την περιοχή στην οποία εκδηλώθηκε η φωτιά, τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου φαίνεται να τον διαψεύδουν.

    Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τα προφορικά στοιχεία που πήρε η ΕΥΠ η οποία ενεπλάκη στη δικασία άρσης απορήτου δείχνουν το κινητό τηλεφωνο του 33χρονου να ενεργοποιεί κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στο χωριό Σταυρός, τον τόπο, δηλαδή, διαμονής του, το κρισιμο χρονικό διάστημα έναρξης της πυρκαγιάς τα ξημερώματα της 13ης Αυγούστου.

    Για το λόγο αυτό τη Δευτέρα βρέθηκαν στην Εύβοια για δεύτερη φορά οι ανακριτικοί υπάλληλοι της ΔΑΕΕ προκειμένου να εξετάσουν εκ νέου τους 3 υπόπτους και να εντοπίσουν τυχόν αντιφάσεις σε σχέση με τις πρώτες καταθέσεις τους.

    Παράλληλα ο πραγματογνώμονας που είχε οριστεί για να εξετάσει το ενδεχόμενο η φωτιά να ξεκίνησε από γεννήτρια αντλιοστασίου ή κολόνα της ΔΕΗ απεφάνθη αρνητικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Η τιμωρία των εμπρηστών πρέπει να είναι απλή : Τους καίμε ζωντανούς !

      1. Αυτη η τιμωρια Δημητρη θα ηταν εφικτη απο το 1967 εως το 1974. Τωρα οι νεοελληνες ψηφοφοροι ειναι…δημοκρατες και ψηφιζουν τα μεταπολιτευτικα ανθελληνικα κομματα.

        1. Δυστυχώς δεν έχεις άδικο. Όχι κάψιμο που λέει ο Δημήτρης, δεν είμαστε ορκ, αλλά θα μπορούσε να γίνει ολική δήμευση περουσιας να κάνει κάτεργα στην ύπολοιπη ζωή του μέχρι να πεθάνει στην φυλακή/λατομεία/δρόμοι/αγρο και η άρνηση εργασίας στέρηση φαγητού

    Comments are closed.