ΦΥΓΕ! Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ “ΑΕΤΟΥ”. ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ 500.000 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚ

    Κοινοποίηση:
    MIXALOLIAKOS

    ΉΡΘΕ ΩΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ

    mixaloliakos-makeleio

    ·        Ο πατριωτικός χώρος φέρεται ιδιαίτερα σκληρά σε όποιον τον προδώσει

    Αργά το βράδυ των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, μετά τα καταστροφικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και όταν πλέον τα αποτελέσματα είχαν σταθεροποιηθεί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος εκ Μάνης ορμώμενος, δεν ήθελε με τίποτα να βγει μπροστά στις κάμερες. Η σύζυγός του, βουλευτής, Ελένη Ζαρούλια, ήταν αυτή η οποία τον πίεζε αφόρητα να τοποθετηθεί και, όπως πάντα, κατάφερε και έγινε το δικό της.

    «Ό,τι δεν μας καταστρέφει, μας κάνει περισσότερο δυνατούς. Χάσαμε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Θα ξαναγυρίσουμε περισσότερο δυνατοί», ήταν τα λόγια του Νίκου Μιχαλολιάκου εκείνο το βράδυ, λόγια συνηθισμένα και καθόλου πρωτότυπα.

    Στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    106 Σχόλια

    1. Κατελη ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για μπεις στη Βουλή πλέον είναι να βγεις δημοσίως κ να δηλώσεις ότι η Χρυσή Αυγή στις 8 Ιουλίου είναι στα χέρια του Ηλία Κασιδιάρη.. μόνο έτσι θα μπεις στη Βουλή…

      1. Εισαι, ονομα κι πραγμα – η αυτογνωσια ειναι καθαρτικο για την ψυχη, ετσι δεν ειναι;;

        1. γιατι που βρισκεις το παραλογο;; δεν θελεις αρχηγο κασιδιαρη;

          1. Δεν ειμαι σκυλος για να εχω αρχηγο ουτε ειμαι υπο στρατιωτικη ιεραρχια.
            .
            Ελευθερος Πολτιης, νοημων κι κριτικα σκεπτομενος – πανω απο ολα, Ελληνας Εθνικιστης.
            .
            Για αυτους που παραπονιουνται κι καταθετουν την “λυση/αναλυση” τους, για ολους αυτους; μια ρητορικη ερωτηση θα θεσω.
            .
            ΠΟΣΟΙ απο ολους αυτους εχουν εμπιστευτει με την ψηφο τους τον Λαικο Συνδεσμο Χρυση Αυγη, χμμ;;
            Ποσοι;;
            .
            Για να βαλουμε λιγο ταξη, να εχουμε λιγο επαφη ,με την πραγματικοτητα.
            Λοιπον.
            μια Σοφη παροιμια λεει: “Ο Σιωπων, δοκει ΣΥΝΑΝΕΙΝ” – Δηλαδη, οσοι δεν λαμβανουν μερος στον Εθνικο Αγωνα και απλα κρινουν κι ‘δικαζουν”, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην νυν προδοσια του Ελληνικου εθνους.
            .
            .
            Επιπλεον.
            Οσοι λαμβανουν μερος στον αγωνα κι εμπιστευονται την Χρυση Αυγη θα παραμεινουμε με την Χρυση Αυγη.
            .
            Οσο για τα υπολοιπα δημοκρατακια να πανε να ΓΜΗΘΟΥΝΕ – ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ αυτα κι η δημοκρατια ΤΟΥΣ. Ουτε αναγκη τους εχουμε ΟΥΤΕ τους θελουμε!

            1. Καλά ρε μια ερώτηση έκανα κ για αποφύγεις να απαντήσεις γράφεις ολόκληρα κείμενο;

      2. πιο βλακας απο εσενα δεν υπαρχει ρε ξεφτιλα μπατριωτη ραγια

    2. Πλακωσανε τα σκυλαkia της δημοκρατιας εδω μεσα……..

      .
      Με εσας δημοκρατακια θα λογαριαστουμε….δεν σας ξεχναμε με τιποττα!
      .

      .
      Οσο για εσας υπαλληλοι του δημοσιου, απο της 4:40 το πρωι θα σηκωνεστε για την φαμπρικα κι για ενα ΔΕΚΑΩΡΟ, στον αγρο ή σε εργοστασιο…..
      .
      δημοσιε υπαλληλε, σε περιμενουν ΠΟΛΛΕΣ εκπληξεις – ΠΑΡΑΣΙΤΟ !!

    3. μαλλον καλο θα κανει στη χα να παρει ενα 3-4 αυτη τη φορα, μπας και συνελθει κι αλλαξει κατι …ομως να μπει, γιατι αν ολοι σκεφτονται σαν μερικους εδω, μπορει και να μη πιασει ουτε το 3…

    4. Τελικά στην Ελλάδα υπάρχουν ευρωπέη! Τόσα πολλά σκεπτόμενα Ελληνόπουλα μαζεμένα ποιος το περίμενε!
      Και αναρωτιόμασταν γιατί φέρνουν εδώ …..τριτοκοσμικούς! Μα γιατί είμαστε αδέλφια, με ίδια νοοτροπία μεγαλωμένοι, με αυτούς μπορούμε να συμπορευτούμε πολιτισμένα και μπράβο στα κόμματα που το φροντίζουν αυτό!

    5. Χαίρομαι ειλικρινά που για πρώτη φορά από το 2012 “συνάντησα” έστω και διαδικτυακά σε αυτό το νήμα 2 (πρώην) ψηφοφόρους της ΧΑ που ξέρουν να γράφουν και να ομιλούν άριστα την Ελληνική και να εκφέρουν λόγο και άποψη με ευφυή και τετράγωνη λογική χωρίς να μεταθέτουν τις ευθύνες και τα μαύρα χάλια της ΧΑ στον Σόρρος, τον Ρόθτσιλντ, το Νιμπίρου, στους μασόνους, τους εβραίους, τους Ελ, τους Ανουνάκι, στη νοθεία, στο ΚΚΕ, στις χειρόγραφες επιστολές του Χριστού και τις πλάκες του Μωϋσή!
      Να συμπληρώσω επίσης και τον φίλο μου τον “Νεοδημοκράτη” πιο κάτω που αναφέρεται στο 12θεο και το νεοναζιστικό παρελθόν της ΧΑ, μην ξεχάσουμε τα Χριστούγεννα του 2012 που ο Κασιδιάρης με την παρέα του βγαίνουν φωτό με την σημαία της Βέρμαχτ και ναζιστικό χαιρετισμό,
      και τις παγανιστικές τελετές που έκανε ο Ηλίας στους Δελφούς για τον “Ομφαλό της Γης”.
      Τέλος είναι κι ο βουλευτής “Καιάδας” που είναι μπασίστας στο Αντιχριστιανικό Black Metal συγκρότημα “Naer Mataron” το οποίο καθυβρίζει τον Χριστό!!
      Οι νεοδημοκράτες τουλάχιστον αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας στο κομμάτι της χρεοκοπίας που μας αναλογεί με την άκρως μετριοπαθή αριστερόστροφη κρατικιστική πενταετία 2004-2009 του βαριεστημένου της Ραφήνας!
      Με τον Δεξιό Σαμαρά όμως η Καραμανλική πτέρυγα απομονώθηκε και πολλοί έφυγαν και πήγαν στους σΑΝΕΛ και κατόπιν στον ψυριζα.
      Από την ΧΑ όμως δεν έφυγε κανένας με το παλιό “βεβαρημένο” παρελθόν! Απλά μας λέτε πως ξαφνικά όταν μπήκαν στην Βουλή, αλλάξανε όλοι και έγιναν καλά παιδιά, Χριστιανοί Ορθόδοξοι, κάνουν τον σταυρό τους και πηγαίνουν τακτικά στην Εκκλησία!!

      1. Σχετικά με ότι λες να σου τα αναλύσω ένα προς ένα:
        1) Οι περισσότεροι υψηλά ιστάμενοι στη Χρυσή Αυγή ανήκουν στην “Πατρώα” θρησκεία( κοινώς Δωδεκαθεϊσμό). Από προσωπικής άποψης μου είναι παντελώς αδιάφορο από τη στιγμή που δεν γίνεται κανείς γραφικός. Δεν ανήκω σε αυτούς. Σε γενικές γραμμές στα γραφεία στης ΧΑ ανά την Ελλάδα δεν ασχολείται σχεδόν κανένας με το ζήτημα θρησκείας εκτός αν κάποιος φέρει τη συζήτηση(μέχρι το 14 τουλάχιστον που αποχώρησα εγώ). Ο Καιάδας μου έχει δηλώσει προσωπικά ότι είναι δωδεκαθεϊστής(ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ανήκει σε σατανιστική σέκτα), όσο για το Μιχαλολιάκο παραπαίει ανάμεσα σε δωδεκαθεϊσμό και σατανισμό. Υπάρχουν και μερικοί ΧΟ π.χ. ο Λαγός αλλά γενικά είναι μειοψηφία.
        Πάντως από το 12 και μετά επικράτησε ένας χαμαιλεοντισμός σε όλους(και αυτός ήταν ένας από τους πολλούς λόγους που με ξενέρωσε). Π.χ. είσαι χουντικός(αυτοί ήταν πατριώτες, αφήσαν την Ελλάδα χωρίς χρέος, πατρίς – θρησκεία – οικογένεια), θρησκόληπτος(η ορθοδοξία κράτησε την Ελλάδα ενωμένη), αντιχριστιανός(ο πατριάρχης αφόρισε την επανάσταση, οι ιερωμένοι είναι κίναιδοι), νεοναζί(τα αυτονόητα), και για να το τερματίσω και να χάσουν πάσα ιδέα τα εναπομείναντα πρόβατα Αλβανός(είμαστε Ευρωπαίοι εθνικοσοσιαλιστές πιστεύουμε στην λευκή Ευρώπη), Ρώσος(πιο sic ανάδελφο έθνος κλπ) και πολλά άλλα τραγελαφικά που διαπίστωσα ως αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας. Σημασία είχε να ψήφιζες, να αγόραζες το κουπόνι, να πλήρωνες την συνδρομή σου και να έτρεχες στις δράσεις για τζάμπα χέρια με προσωπικά σου έξοδα φυσικά.
        2) Η ουσία στα λάθη της Χρυσής Αυγής όμως δεν έχει να κάνει ούτε με την αλλαγή ηγεσίας, ούτε με το σε τι θεό πιστεύουν, ούτε αν φοράνε αρβύλες και τραγουδάνε στρατιωτικά εμβατήρια. Η ουσία είναι το λάθος που γίνεται σε όλα τα κόμματα. Ξεκινάνε με μια ιδεολογία και με ένα πολιτικό πρόγραμμα(και το πρόγραμμα τους ήταν καλό, στοχευμένο και κατανοητό για τον καθένα), και ας είμαστε ρεαλιστές… Αλλαγές γίνονται για να προσαρμόζονται οι ιδέες στην πραγματικότητα και στην ιδεολογία και στην εφαρμογή της(αλλαγές όχι κωλοτούμπες). Αλλαγές γίνονται στον πολιτικό λόγο για να είναι κανείς πιο προσιτός και κατανοητός. Αλλά να έχεις παλέψει χρόνια να φτάνεις στο στόχο σου σε πρώτη φάση και λόγω καρεκλοκενταυρισμού και απέραντου εγωκεντρισμού αντί να προσαρμοστείς και να προσπαθήσεις να ανέβεις περισσότερο και να κάνεις αποτελεσματική πολιτική, να μπαστακώνεσαι στην καρέκλα και απλά να εισπράτεις 2 μισθούς και τις άπειρες εισφορές πάει πολύ.
        Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για φυλακίσεις, για Ρουπακιά(που φυσικά και ήταν ο ταμίας στη Νίκαια συγκεκριμένα και τον ήξεραν και οι πέτρες), για το χαρακτήρα του Κασιδιάρη και πολλά άλλα αλλά θα πω μόνο αυτό και θα κλείσω:
        Ξυπνήστε μην τους ξαναψηφίσετε, δώστε τους το μήνυμα ότι αυτή δεν είναι η Χρυσή Αυγή που πιστέψατε και εγώ μαζί και πιάστηκα κορόιδο. Μας περνάνε για μαλάκες το λένε και φανερά εξάλλου. Με το να τους μαυρίσετε τους δίνετε το μήνυμα ακόμα και εσείς που πιστεύετε ακόμα ότι μπορεί να γίνει επιτέλους ένας σωστός μετασχηματισμός της λαϊκής πατριωτικής δεξιάς και προς θεού σας(όποιονδήποτε θεό) μην ψηφίσετε και τον έτερο καραγκιόζη τον Βελόπουλο.

    6. Να προσθέσω και κάτι σχετικά με την αλλαγή ηγεσίας… Για μαλάκα τον περνάτε τον Κασιδιάρη, ακόμα και αν του παραδώσει αύριο το πρωί το κόμμα ο Μιχαλολιάκος(σενάριο επιστημονικής φαντασίας), να κάτσει να χρεωθεί την απολύτως αναμενόμενη αποτυχία;;;
      Αυτά τα λέω καθώς έχω κάνει μια μίνι δημοσκόπηση που λέει ο λόγος… ως πρώην εμπλεκόμενος ρώτησα τους περισσότερους παλιούς υποστηρικτές που ήξερα να δω προθέσεις, λέω μήπως σκέφτομαι λάθος και ισχύει αυτό περί “σιωπηλής ψήφου” αλλά τελικά όποιος πιστεύει σε αυτή την ιδεολογία την κραυγάζει και από τους πρώην υποστηρικτές η ΧΑ τρώει άκυρο στο 60 – 70% στην περιοχή μου τουλάχιστον…
      Όποιος ισχυριστεί το αντίθετο να δει τα αποτελέσματα σε Ευρωεκλογές – Περιφερειακές και να αφήσει την καραμέλα της νοθείας γιατί τόσα χρόνια και επόπτης έκανα και αντιπρόσωπος και εφορευτική και ένα σωρό επανακαταμετρήσεις στα πρωτοδικεία. Το ποσοστό της νοθείας είναι απειροελάχιστο και οφείλεται κυρίως στην έλλειψη αντιπροσώπων.

    7. Ήμουν στη ΧΑ τα τελευταία 15 χρόνια…
      Στην εποχή του 0,1 λέγαμε “να καταφέρουμε κάποτε να φτάσουμε το 1%, να πάρουμε την επιχορήγηση, και με τα χρήματα της επιχορήγησης να έχουμε ένα κανάλι ή ένα δημοφιλές ΜΜΕ το οποίο θα μας στηρίζει”. Τελικά αντί για 1% καταφέραμε να πλησιάσουμε το 10%. Δυστυχώς ο Μιχαλολιάκος αντί να κάνει αυτό που λέγαμε τα χρήματα τα κράτησε για την προίκα της κόρης του και για εσώρουχα της Ζαρούλια… Και επειδή κάποιος θα πεταχτεί και θα πει ότι έγιναν και κάποιες διανομες τροφίμων το 90% των τροφίμων που μοιράστηκαν ήταν από χορηγούς ή από δωρεές συναγωνιστών. Ο χοντρός από την επιχορήγηση που τσέπωσε δεν έδωσε δεκάρα. Όταν μπήκε φυλακή είτε επειδή τα πήρε, είτε επειδή έκανε κάποια συμφωνία, είτε επειδή χέστηκε, είτε επειδή ήταν χαζός και πίστευε ότι μαλακίες του λέγανε, άρχισε να διαλύει τις τοπικές στα περισσότερα μέρη και να απομακρύνει εκατοντάδες παλιά στελέχη, με αποτέλεσμα στερούμενος εθελοντών να κατρακυλήσουν τα ποσοστά του αφού πλέον στελεχώθηκε με επαγγελματίες(κυρίως από το σόι του και τα παρακλάδια του) οι οποίοι στα γεράματα αποφάσισαν να κάνουν πολιτική καριέρα και ότι είναι εθνικιστές… Χωρίς αγωνιστές όμως με τίμια κίνητρα ο αγώνας πόρτα πόρτα σταμάτησε και τα πήρε όλα ο διάολος… Ήταν τόσο βλάκας που έδιωξε με προσβλητικό τρόπο τουλάχιστον 100 εθελοντές που θα πήγαιναν μάρτυρες υπεράσπισής του στη δίκη, αλλά σου λέει δεν βαριέσαι αφού τα έχει κανονίσει να πέσει στα μαλακά πουλώντας όλους εμάς τους μαλάκες που τρέχαμε τόσα χρόνια, και όλους εσάς τα κορόιδα που τον πιστεύετε ακόμα, ή που θέλετε αλλαγή ηγεσίας και να τον κάνετε επίτιμο(!!!).

    8. Ρε στης εκλογες θα φατε χωμα και σκονη ακομη και απ τον λεβεντη ,μεχρι και ο Βελοπουλος θα σας τα ριξει ,μερικοι πρωην ψηφοφοροι αργησαν αλλα σας πηραν χαμπαρι …ακομα και τα κουμμουνια του κουτσουμπα πλακα θα σας κανουν αντε γεια ρε αντε γεια ανωμαλοι γκεσταπολαγνοι

    9. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΙΟΥΣΙΩΝ ΛΑΩΝ ,ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ,ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ,ΤΩΝ 1.000.ΟΟΟ ΕΚΤΡΟΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΧΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΣΑΣ,ΣΤΟ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ.3 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΕΜΠΟΥΚ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ Μεθ’ ΗΜΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ

    10. Ο/Η ΑΓΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ λέει:

      ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ , ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ !!!!

      1. Καλά εσυ τραβα και ψήφισε τον παπατζη που πουλα τις αλοιφές για τις αιμοραιδες και τις γνήσιες επιστολές του Χρήστου..

        Αν αυτός είναι η εναλλακτική επιλογή , δέκα φορες καλύτερα να ψηφίσω τον Φαήλο η ακόμα και τον Τζήμερο..

    11. χωρις δυνατη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η Ελλαδα θα πεθανει……….
      σε 5-6 χρονια θαμαστε μειονοτητα στην πατριδα μας………
      σκεφτειτε τα παιδια σας

    12. Για πες μας ρε λεβέντη φοίνικα Ελληναρα πατριωταρα,τι σημαίνει το ss μετά το ψευδώνυμο σου;

    13. Απορω πως μερικα χαϊβανια απορουν με την κατρακυλα της Χρυσης Αυγης και τους λεω πολυ απλα και με καθαρα Ελληνικα ποιο κωλο μεσον απο αυτα του αρχι@ια συνταγματοφασιστικου τοξου εχει προβαλει εστω και για δεπτερολοπτα την λεξη Χρυση Αυγη ποιο απο τα τσοντοκαναλα και τουρκοκαναλα εχει καλεσει στελεχος της Χρυσης Αυγης στα διαφορα πανελ της κακιας ωρας και η φθηνη δικαιολογια τους οτι δεν θελουν τα …..στελεχοι των υπολοιπων….κομματων αφου μπορουσαν καλλιστα οι σφουγγοκωλαριοι της …..δημοσιογραφιας να φερουν το στελεχος της Χ.Α σε αλλο στουντιο . την Χρυση Αυγη την βλεπουμε μονο οταν ειναι για να την δυσφημησουν στα τσοντοκαναλα και στις κιτρινες φυλλαδες τους.Με ολα αυτα και με χειροτερα ακομα πητε μου σας παρακαλω πως αυτο το Πατριωτικο κομμα μπορει να παρει τα πανω του,και παλι καλα που του δεινουν και…….1,8% οι ξεφτιλες,αλλα οτι βρωμικο και να σκεφθουν το μονο κομμα για την πατριδα και τους Ελληνες θα εχει διψηφιο ποσοστο.Κυριακη κοντογιωρτη !!!!!!!!

    14. Ο Μιχαλολιακος εχει κανει λαθη που του στοιχισαν. Το πρωτο ηταν το 2012 οπου “παραιτησε” τον εκλεγμενο βουλευτη Σερρων, ωστε να παρει τη θεση του ο δευτερος κατα σειρα, Αρτεμης Ματθαιοπουλος. Κατα την διετια 13-15 οπου διωχθηκε και φυλακιστηκε ολη σχεδον η κοινοβουλευτικη ομαδα, ο Μιχαλολιας τηρησε αψογη σταση, περηφανη και απαξιωτικη προς τους διωκτες του. Τοτε ειχαν τραβηξει τα πανδεινα, απο ανακρισεις, ελεγχους στα σπιτια, ψυχολογικη τρομοκρατια, κτλ. Φανταστειτε οτι η Ζαρουλια πηγε να τον δει στη φυλακη, και εριξαν μια σφαιρα!!! μεσα στην τσαντα της, ωστε να την κατηγορησουν και για αυτο. Λες και θα πηγαινε ποτε καποιος στη φυλακη ετσι, γνωριζοντας οτι θα περασει εξονυχιστικο ελεγχο. Το δευτερο λαθος του Μιχαλολια, ηταν το ’15, οταν πιθανοτατα ψιλοσυμφωνησε σε καποια πραγματα με τον Τσιπρα, για να ριξουν το γκαβο. Οι τονοι κατα τη δευτερη εισοδο της ΧΑ στη Βουλη, ηταν σαφως πιο πεσμενοι. Λαθος του ηταν επισης οτι εμπιστευτηκε λαθος προσωπα, οπως το Συναδινο και τον Επιτηδειο. Λαθος του ητανε και το τρυκ στις Ευρωεκλογες, οπου απεκλεισε ολους τους ενδιαφερομενους που τα ονοματα τους αρχιζαν απο Α,Β,Γ, Δ, Ε, Ζ,Η,Θ,Ι, ωστε το ψηφοδελτιο να αρχιζει με το ονομα του Κωνσταντινου και καπακι του Λαγου, αυτους δηλαδη που ηθελε να στηριξει και οι οποιοι βγηκαν τελικα. Και φυσικα, συν τοις αλλοις, ο Μιχαλολιας ειναι και θυμα των περιστασεων. Οταν δηλαδη ανεβαινει ενα δεξιο κομμα εξουσιας, συμπιεζει ολα τα μικρα δεξια κομματα. Κατι αντιθετο με τα προηγουμενα χρονια, οπου η ΝΔ επεφτε και η ΧΑ καρπωνονταν απο την πτωση αυτη. . Απο το αριστερο κομμα εξουσιας που πεφτει σημερα, η ΧΑ ειναι λογικο να μην παιρνει το παραμικρο. Κι εγω ΧΑ ψηφιζω απο το ’12, αλλα σημερα προεχει να φυγει ο Τσιπρας και το τσιρκο του, οποτε θα τη δωσω στο Μητσοτακη. Μετα, θα περιμενω να δω πως θα κινηθει η ΧΑ, για να δω κι εγω τι θα κανω στο μελλον. Προτεινω παντως μια ανανεωση στα προσωπα (ποια προσωπα δηλαδη, μονο ο Μιχαλολιας με τον Κασιδιαρη και τον Παναγιωταρο λενε κατι). ΟΧΙ αλλο Κουζηλο και Γερμενη στη Βουλη, που δεν ξερουν να διαβασουν το ονομα τους, ΝΑΙ σε προσωπα σαν τον προεδρο του συλλογου ιατροδικαστων Αιβατιδη…

      1. …….και μετά σε πήραν τα γεράματα και δεν μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου για να πας να ψηφήσεις, κι ύστερα ήρθαν οι άλλες γενιές που δεν ήξεραν τι σημαίνει Έλληνας εξ’ αιτίας κάποιων σαν εσένα, που πανέξυπνα σκεπτόμενοι θεωρούν ότι πρέπει να διώξουν τον Τσίπρα για να έρθει ο……..πολύ διαφορετικός Μητσοτάκης!!!!!!!!!! Τί να πεί κανείς;; Άμα αυτή η χώρα (ο Θεός να την κάνει) έχει τόσο έξυπνους ψηφοφόρους θα πάει τελικά …..μπροστά!

        1. Προτιμας Τσιπρα τη δεδομενη στιγμη; Για να γινει πιο γρηγορα αυτο που φοβασαι για το μελλον;

      2. φιλε, αυτο που λες, μην το κανεις…δεν χρειαζεται αλλη στηριξη η νδ..βγαινει με τα τσαρουχια..η χα χρειαζεται ψηφους για τελευταια φορα…μην τη ριξεις στο μητσοτακη που το ονειρο του ειναι να δει ολη τη χα στη φυλακη..μη κανεις κατι που θα μετανιωνεις μια ζωη!!

    15. Μα τι λες τωρα βρε Ντινα δεν εχουν σταμπα η ρετσινια? λιγο ναζιστες είναι ,λιγο σατανιστες είναι ,μπραβοι της νυχτας και απατεωνες πατριδοκαπηλοι….συνελθε κυρα μου ειδηκα ο αρκουδογυφτος της Μανης από τον καιρο που τον τσιμπισαν το 1975 για να μην παει μεσα για τραμπουκισμο και τρομοκρατικες ενεργεις που ειχε κανει εδωσε κοσμο…δεν ξερεις ποσους δικους του εχει δωσει στην ασφαλεια για να βγει στον αφρο??? ο κοσμος το χει βουκινο και εμεις κρυφο καμαρι.

      1. Καμια σταμπα και καμια ρετσινια.Ειμαστε περηφανοι,κανουμε τον αγωνα μας,και οσο για τα περι σατανιστων,δειτε ποσο χριστιανοι ειναι οσοι τοσα χρονια προεκλογικα φιλανε τα χερια παπαδων και δεσποταδων και μετα τις εκλογες ψηφιζουν αντιεκκλησιαστικα μετρα…Και μετα μου λετε για σατανισμο και αηδιες…Αυτα τα ακουω βερεσε.

    16. Νεοδημοκράτη ,
      την δήλωση-δέσμευση του Κουλη ενώπιον του ΟΗΕ στο Ισραήλ , κανεις πως δεν την άκουσες η’ μήπως η αγραμματοσύνη σου δεν σου επιτρέπει να την καταλάβεις ;;;;;;
      ΘΑ ΠΑΤΑΞΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ . είπε ο εβραιοποντικας κουλης.
      Όσο για τα περί “ναζί “, μην παίζεις το παιχνίδι των σιωνιστών , που ταμπελωνουν όσους ξέρουν την αλήθεια για τον β’ ππ , αυτήν ακριβώς την γνώση της Αλήθειας φοβούνται οι Εβραίοι που ψηφίζεις , παπάρα ε παπάρα.. όσοι την ξέρουν ποινικοποιούνται ως ναζί , ώστε να αποθαρρύνονται οι έρευνες τους….για την ώρα… ηλίθια ορνιθα

    17. Πόσο αφελείς είναι όσοι νομίζουν ότι ο κασιδας νοιάζεται για την πατρίδα και όχι για την σύνταξη του. Είναι κοντά 40 χωρίς ένα ένσημο την κονομα κοιτάει όπως όλοι στη χα. Ο πατριωτισμός είναι τυράκι για τους ψηφίζουν οι αφελείς

      1. Ψιτ, που εισαι μεγαλε, ο Κασιδας εχει κανει και φυλακη για τα πιστευω του. Εκει που αλλου κλαιγανε και λακισανε…

        1. Και ο ρεζαι και άλλοι εγκληματίες έχουν κάνει φυλακή για τη δουλειά τους τι σημαίνει αυτό;;

        2. Και ποια ηταν ρε μόρτη τα πιστευω του? Τα δυκανα που αγόρασε απο το περίπτερο ή οι στρατιωτικές στολές μεηντην τουρκις?

    18. Αυτοί κατηγορούν για βία τη Χρυσή Αυγή!………

      Oι KEEΡΦΑδες και οι ΑΝΤΙΦΑδες, οι άπλυτοι και οι κουκουλοφόροι, οι Ρουβίκωνες και οι Ανταρσια, και οι φονιάδες της ΜΑΡΦΙΝ……….είναι εκείνοι που σε καθημερινή βάση, ανοίγουν κεφάλια, σπάζουν χέρια και πόδια, τσακίζουν πλευρά, σε δεκάδες ανυποψίαστους ανθρώπους, είτε επειδή τους πέτυχαν σε κάποια Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, είτε επειδή απλά τους τσάκωσαν στους δρόμους, να βαστούν την ελληνικη σημαία ….και ειναι ατιμωρητοι απο τις κυβερνησεις ΝΔ και Συριζα………….και μαζι με αυτους κατηγορουν την Χρυση Αυγη και αυτοι που καταστρεψανε την Ελλαδα…..ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ…….Και μαζι τους και ο Βελοπουλος , ο πατριωτης του γλυκου νερου, που πουλαει ιδιογραφα κειμενα του Χριστου………ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ…….

      1. ακριβως,,,αλλα η χα δεν μπορει πια οπως ειναι αυτη τη στιγμη να τα βαλει αλλο με το συστημα…με αλλο αρχηγο, με αλλα δεδομενα, ισως…πρεπει κατι να αλλαξει επειγοντως…ειναι εντελως απομονωμενη και αποκλεισμενη!!! κανει αγωνα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    19. Η αλήθεια είναι ότι η πατριωτική δεξιά κατέχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στην Ελληνική κοινωνία που θα μπορούσε να ξεπεράσει ακόμα και το 30%. Το θέμα είναι ότι δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής ο πραγματικός εκφραστής αυτής της ιδεολογίας, ο άνθρωπος που θα διαθέτει την προσωπικότητα το ανάστημα, τη μόρφωση και το ήθος για θα ενώσει όλον αυτόν τον κόσμο και να καταφέρει να δώσει χαρακτηριστικά εξουσίας. Οι πολιτικοί τύπου Μιχαλολιάκου, Βελόπουλου, Κρανιδιώτη κλπ. δυστυχώς απέχουν πολύ από το να αναλάβουν αυτό το ρόλο. Όλοι τους είναι λίγοι. Όταν βρεθεί ο ηγέτης που θα ενώσει όλους τους δεξιούς θα αλλάξουν πολλά στην Ελλάδα.

    20. Χρυση Αυγη ωσπου να παγωσει η κολαση !Δεν υφισταμεθα καμια ρετσινια,δε νιωθουμε οτι εχουμε καποιο ελαττωμα η σταμπα,συνεχιζουμε τον αγωνα μας και δεν καταλαβαινουμε απο βλακειες…Εχουμε Αρχηγο που θα δρομολογησει τα της αλλαγης ηγεσιας οταν αυτος κρινει οτι ηρθε η ωρα.Τα υπολοιπα δεκαπεντε μερες προ των εκλογων ειναι εκ του πονηρου.

    21. Ούτε λέξη αυτοκριτικής από τον “αρχηγό” το βράδυ των ευρωεκλογών… Καλά δεν περίμενα κιόλας να κάνει και αυτοκριτική αλλά αυτό που είπε πως όσοι θέλουν αλλαγή στην ηγεσία είναι βλάκες, αυτό δεν θα του το συγχωρήσω του πανίβλακα. Από το 2007 πίστεψα και στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις και κάθε τρόπο την ΧΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ για μένα. Λυπάμαι μόνο για τον Κασιδιάρη που θα πάει χαμένος παραμένοντας σε αυτό το απόκομμα του Μιχαλολιάκου και της γυναικούλας του. Έπρεπε ήδη να έχει φύγει και να έχει κάνει μία δική του κίνηση της οποίας πιστεύω θα είχε τη μέγιστη αποδοχή από όλους τους πατριώτες γιατί ο Λιάκος είναι γεννημένος ηγέτης αλλά προτιμάει τον Αρχηγό παρά την Πατρίδα όπως φαίνεται…. Καλή τύχη.

      1. αυτοκριτικη να κανεται πρωτα ολοι εσεις οι κωλοελληνες ραγιαδες που 45 χρονια τωρα βγαζατε κλεφτοπασοκ και μασονο νδ!!
        ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    22. Η πραγματική αλήθεια είναι όλα τα εθνικιστικά κινήματα ήταν και είναι επιχειρήσεις κάποιον που θέλουν να βγάλουν λεφτά από τους αφελείς και έχουν εξουσιομανια. Ως εκ τούτου ο σκοπός της χα εκπληρώθηκε. Ο μιχαλολιακος είναι τόσων χρόνων και δεν έχει ένα ένσημο. Τα πρόβατα και οι μυστικές υπηρεσίες τον θρεφουν.

      1. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην γνωρίζει μετά τόσες δεκαετίες ότι επί Κατοχής δημιουργήθηκε και έδρασε στο πλευρό των Γερμανών μια οργάνωση,που λεγόταν ΕΣΠΟ. Και είναι κυρίως γνωστή από την ανατίναξη του κτιρίου όπου στεγαζόταν (γωνία Πατησίων και Γλάδστωνος), που την πραγματοποίησε η ΠΕΑΝ του Κώστα Περρίκου.
        Ποιος Έλληνας όμως έχει υπ’ όψη του ότι υπάρχει βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που την θεωρεί «πατριωτική»
        Και όμως. Με την υπ’ αριθ. 504 απόφασή του (Απρίλιος 1948) το Συμβούλιο Εφετών, που απάρτιζαν οι Π. Τζαννετάκης, Μαρ. Παντελής και Ηρ. Καμούτσης,
        …………Π. Τζαννετάκης
        Ο ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ πατερουλης του τζαννη τζανετακη του νεοδημοκρατη πορδηπουργου
        μην μιλατε ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

    23. Αφού θέλετε την άποψή μας, σας την λέω και γω ως μετριοπαθής Νεοδημοκράτης:
      Η Μιχαλολιάκος έχει ένα Ναζιστικό παρελθόν. Όχι μόνο ο ίδιος αλλά αρκετά στελέχη της Χρυσής Αυγής.
      Πρωθυπουργός με ναζιστικό παρελθόν είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ για την Ελλάδα. (Για την κουλτούρα και τα ήθη της)
      Επίσης:
      Η Χ.Α. ξεκίνησε με το 12-θεο και από αγγαρεία στην πορεία, εκ των πραγμάτων ΑΝΕΧΘΗΚΕ την Ορθοδοξία. Είναι δυνατόν να βγει στην Κυβέρνηση της Ελλάδος; Θα μου πείτε, βγήκε ο Τσίπρας που είναι άθεος. Το ότι είναι άθεος συνιστά έναν από τους ΚΥΡΙΟΥΣ λόγους που θα λάβει ΤΟΜΠΟΥΛΟ συντόμως….
      Επίσης:
      Εσείς οι ψηφοφόροι της ΧΑ πλέκατε το εγκώμιο της ΧΑ όταν πλάκωναν στο ξύλο τους λαθροπωλητές . Λάθος μέγα.
      Πλέκατε το εγκώμιο σε κάθε είδους ΒΙΑ.
      Σιγά να μην γυρίσει η Βία πάνω σας!
      Αν είχατε κάποιο δίκαιο ιδεολογικό (;;) το χάσατε 100 φορές, χωρίς να το ξαναβρείτε.
      Επίσης:
      Τα στελέχη σας ήταν και είναι εντελώς αγράμματα κουμάσια. Αστοιχείωτα θλιβερά ανθρωπάκια, που βρήκαν την αμάκα και μπήκαν στο φαΐ . Σαν το γιό της πλύστρας που έλεγε ο Λέννιν. «Φοβού τον γιό της πλύστρας»
      Δηλαδή :
      Φοβού τον λιμοκοντόρο, τον λιμασμένο, τον κακοταϊσμένο, τον κακοπερασμένο, ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.
      Επίσης:
      Ο «Εθνικός χώρος» δen είναι δυνατόν να έχει 12-θεϊστές και ναζί και φασίστες και χουντικούς και αντιδημοκρατικούς γενικώς. Η Δημοκρατία, είναι ένα άθλιο καθεστώς, αλλά δεν υπάρχει καλύτερο.
      Συνιστώ στο μεγάλο ποσοστό των μη ναζιστών, μη χουντικών εκ πεποιθήσεως, μη αντιδημοκρατικών σας ψηφοφόρων, να ψηφίσετε ΦΑΝΑΤΙΚΑ τον «κούλη» όπως αποκαλείτε ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!
      Να δείτε τα Βιογραφικά των Πρωθυπουργών…
      ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…
      Να αφήσετε τους ναζιστές στο 0,3% που είναι ένα φυσιολογικό ποσοστό να να έλθετε στο σπίτι σας.
      Και όποιος έχει πολιτικό ΛΟΓΟ, ΑΝ ΕΧΕΙ, να απαντήσει αν έχει αντίρρηση!

      1. η νδ ιδρυθηκε απο τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΝΑΖΙ της Κατοχης
        τον κων/νο καραμανλη

        μετα εγινε αρχηγος ο γεωργιος ραλλης ο δοσιλογος γιος του ΜΙΣΗΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΝΑΖΙ πρωθυπουργου της Κατοχης … ιωαννη ραλλη
        μετα ο δοσιλογος Αβερωφ εγινε αρχηγος που με τον μηχανικο αδερφο του εφαγαν καλα στη Κατοχη, τα ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ οχυρωματικα εργα ….. αβερωφ τα εκαναν

        μετα;;;;;
        μητσοτακης …ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ

        Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ …..ΠΟΙΝΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ

      2. Αυτο με τον Κουλη ως πιο μορφωμένο πρωθυπουργό γελάσαμε !!Μαθε λοιπον οτι ανθρωποι που ηταν συμμαθητές του στο κολέγιο ,ομολογούν τι βλακας ειναι!!Το οτι τελειωσε ακριβά σχολια(ενδεχομένως πληρονωντας)δεν σημαινει απολύτως τιποτα!!Αυτος που χαιρετούσε κούκλες σε βιτρίνες ,νομίζοντας οτι ειναι ανθρωποι,και έδενε τα κορδόνια του μπροστα σε αγημα,θελει να γινει προθυπουργος!Ελεος!!

    24. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟΣ ΑΠΟ 0,29 ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ 7 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ…….

    25. ο μιχαλολιακος εκανε το χρεος του…εβαλε τη χα στη βουλη και την διατηρει 7 χρονια με καλα ποσοστα… οσο αντεξε, ηταν αξιος!!!ομως, μετα απο ολα οσα συνεβησαν και τον αποκλεισμο του κομματος απο παντου, ο ρολος του θεωρω οτι εχει τελειωσει…το κομμα εχει πτωτικη πορεια , ουσιαστικα δεν φαινεται πουθενα, ουτε του δινει σημασια κανεις πια και ουσιαστικα κινδυνευει να ρεζιλευτει με ποσοστα κατω απο τον βελοπουλο…οσο ο μιχαλολιακος ειναι αρχηγος, δεν προκειται ποτε και πουθενα να ξαναγινει αποδεκτη η χα…υπαρχουν εντολες απ εξω…δηλαδη, κανενα μελλον!οσο τα ποσοστα ηταν καλα, το προβλημα καλυπτοταν …τωρα που πηραν τη κατω βολτα διοτι ο κοσμος εξαντληθηκε πια να φοβαται και να τον λενε και ναζι απο πανω και βρηκε αλλα αποκουμπια, επιβαλλεται , ο οποιοσδηποτε αρχηγος, να αναλαμβανει τις ευθυνες του και οχι να συνεχιζει να βριζει τους δημοσκοπους, δηλαδη να κυνηγαει ανεμομυλους…θα πρεπει να παραμεινει επιτιμος αρχηγος και να παραδωσει τα κλειδια αλλου…να πεταξει το κομμα απο πανω του καθε ρετσινια ναζισμου, να κανει καποιες υποχωρησεις σε επουσιωδη θεματα και να ενωθει με τα δυνατα ακροδεξια κομματα της ευρωπης…μονος του, δεν κανει κανεις , ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ , ΑΡΧΗΓΕ!

    26. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΗΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ , ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΓΚΧΩΡΙΟΙ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ βλ. ΣΟΡΟΣ , ΡΟΝΤΖΙΛΝΤ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ , ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΤΩΣΗ , ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΝ ΑΝΑΧΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    27. καλε ας κάτσει το μωρο..γιατί να φύγει;;

    28. Νίκο Μιχαλολιάκο,

      Πολεμάς δήθεν την οικογενειοκρατία του Μητσοτάκη, και κάνεις ακριβώς το ίδιο με τη γυναίκα και την κόρη σου.

      Στήριξες μια ολόκληρη προεκλογική περίοδο πριν κάποια χρόνια στο σύνθημα «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί» και έγινες ένας από αυτούς. Θα μπορούσες να παραιτηθείς στο ονοματολογικό αλλά προτιμήσεις την καρέκλα της βουλής από το να δημιουργήσεις πολιτική αποσταθεροποίηση.

      Κατηγορούσες τα κοινοβουλευτικά κόμματα για κομματικές πρακτικές και έκοψες από το ευρωψηφοδέλτιο όλα τα ονόματα ως το Λ, για να εκλεγεί στέλεχος της αρεσκείας σου. Το ίδιο έκανες και με τον βουλευτή που παραιτήθηκε για να μπει νύχτα από το παράθυρο ο εκλεκτός σου εκ Σερρών/Θεσσαλονίκης. Αυτός που αποδείχτηκε άχρηστος να συμμετάσχει αργότερα σε δημοτικές εκλογές της δεύτερης μεγαλύτερης ελληνικής πόλης, οποία ξεφτίλα. Αυτές είναι κομματικές πρακτικές που δεν έχουν καμία σχέση με την αποστολή του εθνικιστικού κινήματος.

      Δεν κατανόησες μέσα στη μεγαλομανία και τον εγωισμό σου ότι οι «βλάκες» σε πήγαν από το 0,2 στο 9,6, αυτοί τους οποίους αντιμετώπισες ως αναλώσιμους όπως κάθε άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα. Γι αυτό και σε εγκατέλειψαν.

      Δεν κατάλαβες ότι όσο είσαι στο 0,2 μπορείς πραγματικά να κανεις ό,τι θες και να είσαι κυρίαρχος της οργάνωσης σου, όμως όταν μπαίνεις στον πολιτικό στίβο, είσαι υπόλογος για τις επιλογές σου και δε λογοδοτεί πλέον στον εαυτό σου αλλά σε χιλιάδες κόσμο. Μισο εκατομμύριο για την ακρίβεια. Με το μυαλό που κουβαλάς ήταν προδιαγεγραμμένο ότι ήταν θεμα χρόνου να πέσεις.

      Την ίδια στιγμή που κατηγορείς τον κάθε Βελόπουλο για τις διαρροές και τα στελέχη που φεύγουν, δεν κοιτάς την «καμπούρα» σου, που σου έφυγαν μόνο τον τελευταίο χρόνο πάνω από 100 μέλη και στελέχη. Το κακό είναι ότι η προπαγάνδα σου είναι τόσο φτηνή, που την καταλαβαίνουν πλέον όλοι. Έδιωξες μέχρι και τον πατέρα του δολοφονημένου για τις ιδέες του γιου. Έναν αδαμάντινο χαρακτήρα.

      Μια συγγνώμη και μια παραίτηση θα ήταν αρκετές, όμως τόσο χοντρόπετσος που είσαι, θα συνεχίσεις να μας δουλεύεις ψιλό γαζί.

      1. Απόλυτα σωστή τοποθέτηση..Νιώθω ακριβώς τα ίδια..ΑΦου σκέφτεται έτσι ο μπαρμπα νίκος απαξιώνοντας τους απλούς ψηφοφόρους του(προσωπικά από το 2009) και αφού τον ενδιαφέρει μόνο το 0,2 % ,εε ας ξαναγυρίσει εκεί…Όσο για τους διάφορους που λένε οτι αν δεν βγει η χ.α ,πάει η Ελλάδα ,εδώ γελάμε…Και που ήταν στη βουλή όλα μια χαρά πέρασαν…Κόμμα που καταντά το δεξιό ΚΚΕ από δυναμική και δεν κοιτά να αυξήσει την δυναμή του ,για να κυβερνήσει ,είναι απλώς ένα αποκούμπι του συστήματος και ο μιχαλολιάκος φρόντισε να γίνει ακριβώς αυτό..Μπαίνεις στο σαιτ της χ.α και το μόνο που βλέπεις είναι η μουρη του “αρχηγού”..Κασιδιάρης χαμένος..Όποιος μπορεί να φέρει κόσμο στην χ.α ,χαμένος..ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ της χ.α,έτσι?! Μετα τους φταίει οτι δεν τους καλούν τα κανάλια..

    29. Με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που ρίχνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και ψυχολογικό πόλεμο το σύστημα προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους Έλληνες Εθνικιστές. Αλήθεια, όλοι αυτοί οι δημοσκόποι, οι αναλυτές και οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι δεν έχουν καταλάβει ότι εφόσον η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε με διώξεις, αποκλεισμούς και αντισυγκεντρώσεις, πώς θα μπορούσε ποτέ να φοβηθεί κάποιες χαλκευμένες δημοσκοπήσεις;

      1. Τι “χαλκευμενες” ρε φιλαρακι;
        Δεν ειδεςταποσοστα στις δημοσκοπησεις;
        Κατι ή καποιος φταιει…
        Δεν πρεπει ο Μιχαλολιακος σαν αρχηγος κομματος να αναλλαβει τις ευθυνες που του αναλογουν;
        Η αλλαζονεια και η επαρση δεν ειναι καλο πραγμα…

    30. Ψηφιζα ΧΑ ως το μονο Πατριωτικο κομμα στη Βουλη.
      Θεωρω πως αν αποχωρησει ο Μιχαλολιαλος και αναλαβει ο Κασιδιαρης το κομμα θα ανεβει αρκετα.
      Αυτο το πιστευει πολυς κοσμος.
      Ο Μιχαλολιακος με την επαρση που εχει δεν λεει να το καταλαβει…
      Ο Βελοπουλος παλι μιλαει ανισσοροπα.
      Δεν εχει ορθο πολιτικο λογο.
      Ο Κρανιδιωτης ειναι πολυ πιο σοβαρος απ’τον Βελοπουλο…

    31. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΛΛ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΙΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΝΑΖΙ. Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ 2012-2013 ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΞ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΡΑΜΙΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ. Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.

    32. Το μεγάλο έγκλημα Μιχαλολιάκου είναι ότι ήρθε σε κρυφή συμφωνία με το σύστημα . Αυτός θα φρόντιζε η ΧΑ να μην ανέβει , να δεχθεί την νοθεία κλπκλπ και αυτοί θα τον ρίξουν στα μαλακά στην στημένη δίκη τους.
      Ετσι σαν πρώτο δείγμα υποταγής ήταν η ανάληψη πολιτικής ευθύνης, και στην συνέχεια η αδράνεια και η ανοχή στις νοθείες.
      Τώρα φαίνεται ότι το συστημα πάει να τον πετάξει έξω απο την βουλή και φυσικά όταν θα είναι έξω εύκολα θα σπασει την συμφωνία και θα τους μακελέψει.
      Φυσικά αυτός που θα την πληρώσει περισσότερο είναι ο Κασιδιάρης μια και αυτός είναι ο επικίνδυνος στο να ανακάμψει το εθνικιστικό κίνημα υπο την αρχηγία του .ετσι θα τον στείλουν ισόβια ενω ο αρχηγός μιχαλολιάκος στα μαλακά για να φυτοζωή η ΧΑ.
      Καλά να πάθουν.

      1. ελα, τιποτα απ αυτα που λες δεν ιεχυει..απλα ο μιχαλολιακος , μετα την αποφυλακιση του δεν ειναι αυτος που ητανε..μεχρι να τελειωσει η δικη, δεν μπορει να παρει καμμια αποφαση για το μελλον του κομματος..καμμια συμφωνια δεν εκανε με κανενα απλα ειναι σοκαρισμενος

    33. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ;;;;;Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ;;; ΤΑ <> ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΦΑΗΛΟΣ Ο ΔΕΞΙΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.2) Η Μ@@@ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ Ν.Δ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ.ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΑΙ ΜΥΑΛΟ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ.

      1. Όταν φίλε μου ηγείσαι μιας ομάδας ο ρόλος σου είναι να κανεις καλο στην ομαδα και να την ανεβάζεις. Ο Μιχαλολιακος όπως το ανέβασε το κόμμα έτσι και θα το στείλει στα τάρταρα. Σου μιλάει ένας ψηφοφόρος της χρυσής αυγής εδώ και 10 χρόνια. Δεν ξαναψηφιζω χρυσή Αυγή με αυτόν τον αρχηγό. Και είχα πει ότι θα ψήφιζα για τελευταία φορά αλλά με την δήλωση που έκανε ότι είναι βλάκας οποίος πιστεύει ότι θα αλλάξει η ηγεσία της χρυσής αυγής δεν τον ψηφίζω. Όταν αναλάβει την ηγεσία ο Ηλίας τους ξαναμιλάμε.

      2. ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΕ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ? ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ?

    34. Μπορεί να κατεβάσει και την πεγκη Ζήνα ο αρχηγός μετά την τελειωμένη μπουζουκιού πως την λένε κιολας??

    35. Η ΕΛΛΑΣ,Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ,ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ!!!Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ,ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΥΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΛΑ,ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ,ΟΙ ΑΔΟΛΟΙ,ΑΓΝΟΙ,ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ!!!ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ”ΕΞΟΡΙΖΟΥΝ”ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ… .Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΟΥΔΕ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ… .”ΧΡΗΖΕΙ”ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ”ΟΛΩΝΩΝ ΜΑΣ”…

    36. εχετε ζητησει κατι αναλογο με τον καρατζαφερη που βολοδερνει εκει στο 1-2%; δεν θυμαμαι κατι (μπορει να κανω λαθος). παντως θεμα ηγεσιας εχει η χα. αγνωστο αν αλλαξει το ποσοστο με αλλαγη. εβλεπα στο ιντερνετ πριν 2-3 εβδομαδες την ατυπη πρωτη μαζωξη για τις εκλογες που εκαναν στα γραφεια και πισω απο το εδρανο του ομιλητη υπηρχε η η ελληνικη σημαια, η σημαια της χ.α. και αναμεσα τους μια μεγαλη φωτογραφια του μιχαλολιακου ενδεικτικο της νοοτροπιας που υπαρχει στο κομμα. τουλαχιστον τις λιγες φορες που τον καλουν στα καναλια ας δηλωσει κωλυμα και να στειλει κασιδιαρη η στηβ γιατζογλου.

    37. όταν έχεις ένα εκλογικό σώμα που ψηφίζει 95% τόξο, 25% σύριζα, 35% κούλη, κακαέ, κινάλ και αλοιφές τότε σίγουρα το πρόβλημα δεν είναι η ΧΑ.

    38. Στέφανε Χίο πόσα πήρες από τό σύστημα μπορεις να μας το πεις καί εμάς μεγαλε Μπατριωτη καί βάλεσε κατα τό Εθνικιστικό κινημα και τους ψηφοφορους του λίγο ντροπή δέν υπάρχει θυμασε τόν πρωτο καιρο που βγεκε η ΧΑ περιφερώσουν στην ΧΑ σε εχω δει στις εκδηλωσεις αλλα δεν σου δωσανε τα προνομια που ηθελες και λακισες και τωρα εχεις το θρασος και μιλας για την ΧΑ , λιγη ντροπη δεν υπαρχει στο προσωπο σου !!!!! Εσυ νιάζεσαι μωρε για την Ελλαδα;;;;; Ντροπη !!!!!Ναι ρε θα ψηφισω ΧΑ για ξεβρωμισει ο τοπος απο τους ροφιανους και ανθελληνες με Νικολαο Μιχλολιακο και τα παλικαρια του !!! Η ΧΑ δεν θα τελειωσει ποτε γιατι εμεις
      οι Ελληνες με ιδανικα και πιστη !!!!!!!

      1. Παλικάρια του Μιχαλομούλου που σκοτώνονται να μπουν στην ευρωβουλή για να σαπίσουν με τα χιλιάρικα; Ρε ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΕ.

    39. Παρακαλώ να διαγραφεί το μηνυμα του Ανδρεα Κατσανικου.

    40. Ο Ανδρεας Κατσανικος εστειλε τετοιο μηνυμα. Απορω ποιος το εκανε! Δεν τον εκφραζει η θεση αυτη!

    41. Διαπιστώνω πως και το μακελειό με τον πιο ύπουλο τρόπο αντιμάχεται οτι εθνικό, πατριωτικό και αληθινό. Σε πολλές περιπτώσεις είχα εντοπισει παρόμοιες συμπεριφορές, και ειχε κλωνισθεί η εμπιστοσύνη μου! Απλά, συμμετέχει στο ανθελληνικο συνοθύλευμα με τρόπο που συμπαραρασέρνει τους αγνούς πατριώτες σε θεσεις του συστήματος. Αφου με μασκαρεμένο τροπο δημιουργήσει την ψευδαισθηση οτι εκφράζει ανιδιοτελώς τον αγνο πατριωτικό χώρο, ύπουλα περνάει αντιθετα μηνυματα. Αλήθεια, ολοι εσεις που βρίσκεται αφορμή να εκφραστείτε αρνητικά και σκοπτικά εναντίον της χ.α. και του αρχηγού της, ενεργειτε αυτοβούλως ή εκπροσωπείτε “κάτι”; προτεραιοτητα για σας αποτελεί η σωτηρια της Ελλαδος, ή η προσωπική σας αναβαθμιση μεσω των κομμάτων. Σιγουρα τα κόμματα και η δημοκρατική κοινοβουλευτική “δημαγωγία” ειναι πανω από την Ελλαδα!!!

      1. Ο καθεις ‘κριτης” κι δικαστης εναντιον της Χρυσης Αυγης κι τους ψηφοφορους της, εχει “χρηστει” με την “φωτιση” γνωσης, εχοντας γνωση κι λυση πασης αρρωστιας κι μλακιας….
        .
        Ας αναρωτηθουμε ΠΟΥ ηταν ολοι αυτοι οταν παντα “δημοκρατικα” κι κατα γραμμα κι πνευμα του Συνταγματος εκλειναν ενα ολκλητρο πολιιτκο κομμα κι τους εκλεγμενους βουλευτες του στην φυλακη;- ΧΩΡΞΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ;; ΠΟΥ βρισκοντουσαν ολοι τους;;
        .
        .
        Επιτρεψε μου να απαντησω – κατι λιγα ξερω κι εγω.
        Στην καποια συναγωγη μερικοι κι σε καποια μασονικη στοα οι υπολοιποι, κι επιναν την σαμπανια τους……
        .
        Μα αυτο ειναι το “ηθος”, ετσι κι αλλιως, του νεο ελληνα… Ενα σκουληκι που κατατρωει το Μηλο απο μεσα.

    42. Μόνο με Κασιδιάρη θα πάει μπροστά η Χ.Α έτσι για να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα.Σας ρωτάω όλους όσους όσους γράφετε για τον Κασιδιάρη δεν ψηφίζουμε Χ.Α η όχι?Ας πάρει την σκυτάλη η να φύγει να κάνει δικό του κόμμα και τότε θα πάρει ένα καλό μάθημα ο Μιχαλολιάκος.Οσο για τον Κασιδιάρη θα πάει στα ύψη.Μπας και τότε καταλάβει ο Μιχαλολιάκος.

    43. Άσχετοο.., μήπως ξέρει κανεις αν το τσιπουρο με τις ρακες εχουν το ιδιο ποσοστο οινοπνευματος; Θελω να φτιαξω ποτο με γερμαδες.. Ολο το ιντερνετ κσι δεν γραφει τιποτα για την δοσιλογια και τα ποσοστσ.. Η μαυρη ζαχαρη εχει την ιδια πυπτικοτητα με την λευκη; φοβαμαι μην κανει καμια αντιδραση με το οινοπνευμα και δεν ψηθει.., βιηθατε καλε..

    44. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ , ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ . Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΟ . ΟΣΟΙ ΚΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ , ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ .ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ .

    45. Στους απανταχου ‘δημκρατες” εντος επικρατειας. εχω ενα να πω¨
      .
      Et tu Brute
      .
      δημοκρατες ειστε ο Βρουτος της αρχουσας ταξης, ο σημερινος Εφιαλτης που μαχαιρωνει ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ τον Πολιτισμο τις παραδοσεις κι τον Λαο που σας ανεθρεψε.
      .
      Νεο ελληνα εισαι το ΠΑΡΑΣΙΤΟ το ΣΚΟΥΛΉΚΙ που κατατρωει το Μηλο απο τα εσω !
      .
      θα λογαριαστουμε ομως διεθνιστικο ΠΑΡΑΣΙΤΟ … βρωμερε κοσμοπολιτη……

    46. Ο ΧΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…..
      ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ… ΟΣΟ ΤΟΛΜΗΡΟ Κ ΑΝ ΕΙΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ,ΑΛΛΑ,ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!
      !!!! ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΝΑΙ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΚΑΑΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ!!
      ΑΠΛΑ…… Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΩΦΟΡΝΙΣΤΙΚΕ
      . ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ. ΕΓΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΛΔ,ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ‘ΝΟΥΘΕΤΗΣΕΙ’ Κ ΟΛΟ??? ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗ Κ ΕΥΡΗΤΗΤΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
      ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…..ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ???….ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΚΜΑΥΛΙΖΩΜΕΝΟΣ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΣ!!
      ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ? ΟΚ,ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ…… ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ…

    47. στηριζω ΧΑ εδω και χρονια …..

      Ομως …..

      οι μπροσταρηδες αυτης της παρεα πρεπει επιτακτικα να αντικατασταθουν ….

      μονο ετσι θα υπαρξει προοπτικη …

    48. εγω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ. ΑΛΛΑ…. ΕΧΟΥΜΕ Κ ΛΕΜΕ…..
      ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ?? ΠΛΗΝ ΤΟΥ “ΓΡΑΦΙΚΟΥ” ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ???… ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ?…..
      ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ?? ΕΓΙΝΕ ‘ΤΣΟΝΤΑ’ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ?….
      ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ.. ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΝΑ ΔΙΕΛΥΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ…….. Κ ΝΑ ΕΧΕΙ 7%….. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΣ-ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΓΡΑΙΕΣ…ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ Κ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ……. ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΩ???
      ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Κ ΝΑ ΟΥΡΕΙ… ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΚΑ….. ΤΩΡΑ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ!!!!! ΣΥΝΕΧΩΣ!!! ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!!!!
      ΕΛΕΟΣ!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΠΟΟΡΜΟΚΑΝΑΛΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ!! Κ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ ΡΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑ!!!
      ΡΕ,ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ?? πατε καλα ρε εκει στα κεντρικα? ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ!! ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΩ??
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΑΡΓΚΟ!! Κ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ!!…
      ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΙ!! Κ ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΣΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ??
      ΤΙ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ??
      ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΕΝΣ ΠΡΑΙΝΤ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ!!! Κ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ‘ΓΡΑΦΙΚΟΣ’ ΠΑΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ!!
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ…….ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ…. ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ……. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ…
      ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ……… ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ… ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ……. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ……ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ………..
      ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ?
      ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ…….Κ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.
      ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΩΣ ΧΡΥΣΑΑΥΓΙΤΕΣ ΟΧΙ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΑΣΤΟΙ…..ΛΑΚΙΣΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    49. Έτσι συνεχίσετε εκεί στο μακελειό να πολεμάτε την Χ.Α βοηθώντας το σάπιο σύστημα να την θέσει εκτός νόμου. Κάντε τα πάντα για να βοηθήσετε το σύστημα να την βγάλει εκτός βουλής και να μας στείλετε στην αριστερά. Ποτέ μας δεν ψήφιζα τα λεγόμενα μπατριωτικά κόμματα διότι όλα ανεξαιρέτως πλην βεβαίως της Χ.Α είναι τυχοδιώκτες και καιροσκόποι. Μπατριώτες τηλεπωλητές ανύπαρκτων επιστολών του Ιησού, προϊόντων αμφιβόλου ποιότητας χωρίς να τους ελέγχει κανείς, «πατριώτες» που βάζουν στα ψωροκάναλα τους «τηλεπαιχνίδια» με τηλέφωνα απάτης. «Πατριώτες» που ψήφισαν το 1ο μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ με τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. «Πατριώτες» που έβγαλαν τα λεφτουδάκια τους στο εξωτερικό.
      Η Χ.Α είναι η μόνη που με τις πράξεις της όπως την αλληλεγγύη προς τον Συνέλληνα με την επιστροφή της κρατικής χρηματοδότησης με τις διανομές τροφίμων πίσω στον λαό, και τις δράσεις της για τα εθνικά θέματα σε δρόμους και πλατείες είναι αυτή που μας τράβηξε στον εθνικοπατριωτικό χώρο. Οι υπόλοιποι ψευτοπατριώτες «αγωνίζονται» μόνο από τα κανάλια και τα πληκτρολόγια.

      Ειλικρινά μακελειό σε περίπτωση που τεθεί εκτός εκλογών θα προτιμήσουμε χίλιες φορές τα μικρά αριστερά κόμματα παρά τα δεκάδες αναχώματα του συστήματος κατά της Χ.Α. Πάντως όχι το ΚΚΕ όπως μας «συνιστούσε» ο τηλεπωλητής Πλεύρης.

      Η Ελλάδα ούτως ή άλλως είναι χαμένη είτε με τους αριστερούς είτε με τους μπατριώτες που πολεμούν περισσότερο και από τους αριστερούς την Χ.Α. «Δεξιοί» είναι αυτοί που έστειλαν με σκευωρία τα στελέχη της άδικα στη φυλακή.

      1. ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ?… Η’ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΚΟΜΑ?…. ΑΠΛΑΛΕΩ ΕΤΣΙ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΣΚΑΣΕ!!!!!!! ΞΥΠΝΑ!!!!

      2. Σε πονάει ο Βελόπουλος, ούτε ο Μητσοτακης ούτε ο Αλέξης ,ούτε η Φώφη, ο Βελόπουλος ειναι το πρόβλημα και όχι το άδειο στομάχι σου που έχει φτάσει στην πλάτη, ρε Αλέξη θα λέτε και θα κλαίτε το ίδιο ισχύει και για τον Κούλη.

        Οι πατριώτες πλέον έχουμε επιλογή Κυριάκο Βελόπουλο και Ελληνική Λύση για να πάμε μπροστά.

    50. Jazzy είσαι πολύ προχωρημένος . Χαιρετισματα στήν Florida.

    51. “όσοι ζητάνε αλλαγή ηγεσίας είναι ΒΛΑΚΕΣ!”.
      “ο Ελληνικός λαός είναι άτιμο πράγμα!!”.
      Δηλαδή όσοι Έλληνες δεν ψήφισαν τα “Χάλκινα της Γουμένισσας” είναι “άτιμοι”, ακόμη και οι 536.913-275.821=261.092 (πρώην) ψηφοφόροι της ΧΑ που τον ψήφιζαν τόσα χρόνια αλλά έφυγαν για διάφορους λόγους.
      Και όσοι από τους 275 χιλιάδες μπούφους παρέμειναν στην ΧΑ, είναι ΒΛΑΚΕΣ!
      Βασικά έχει δίκιο εδώ που τα λέμε, οτι είναι ΒΛΑΚΕΣ με μονοψήφιο IQ τα αβγά το ξέρουν και οι πέτρες, απλά τί θέλει να μας πεί ο φυρερίσκος?
      Αφού ρε ΒΛΑΚΕΣ χρυσαυγίτες γράφετε στο Μακελειό και στα άλλα sites πως είστε κατά της Δημοκρατίας και του Συνταγματικού τόξου και γουστάρετε Χούντες και Δικτατορίες,
      ένα μόνιμο “εθνικιστικό” (λέμε τώρα) καθεστώς της ΧΑ, τότε γιατί ζητάτε να φύγω?? Μήπώς έχουμε Δημοκρατία μέσα στην ΧΑ και δεν το ήξερα???
      Αφού είμαστε και είστε κατά της Δημοκρατίας, εγώ έφτιαξα το κόμμα, εγώ θα είμαι για πάντα αρχηγός! Τραβάτε κανά ζόρι?
      Αν θέλετε δημοκρατικές διαδικασίες και αλλαγή ηγεσίας, πάρτε τον πούλο και άϊντε σε κανά άλλο κόμμα του Συνταγματικού τόξου όπου οι εκεί αρχηγοί εκλέγονται από τα μέλη του κόμματος.
      Εδώ στην ΧΑ κουμάντο κάνω εγώ μόνο και το σόϊ μου (τύφλα να’χει το Μητσοτακέϊκο: αρχηγός, γυναίκα, κόρη, γαμπρός, γκόμενος, αδερφός, ανηψιός, ξάδερφος, συν γονείς και γκόμενες/γυναίκες των κολλητών Κασιδιάρη, Παππά, Λαγού κλπ)!

    52. Αμα δεν φυγει ο οικογενοιακοχοντρος η χαυγη θα βγει με χαμηλα ποσοστα τωρα 4-5% την κοβω,αν γινουν επομενες εκλογες δεν ξαναμπαινει βουλη μα τον Μιχαλοσαμπρελα Τουτατη.

    53. Γιατί να φύγει ο Μιχαλολιάκος αφού η Χρυσή Αυγή πάει από το καλό στο καλύτερο.. Αφού διπλασίασε τα ποσοστά της.. Αφού από 3ο κόμμα πήγε 2ο. Κ πάει κ για πρωτιά τώρα. Αφού είναι έτοιμη να κυβερνήσει η ΧΑ πως θα φύγει; Στις τοπικές όταν μιλάει ο αρχηγός κλείνουν οι γύρω δρόμοι. Κ στην τελική άμα φύγει δεν πειράζει έχει κανονίσει το μέλλον της ΧΑ στα χέρια της Ουρανίας θα είναι μια χαρά το κόμμα..

    54. Θελουμε ΧΑ χωρις το μιχαλοκώλο που χαντακωνε ψηφοφορους για να βγαλει βουλευτη τη γυναικα για το ταλιρο. Πρωτα η ΧΑ και πανω απολα η Ελλαδα! Σηκω και φυγε ρε κεφτε. Ηλια ξυπνα

    55. Και τι θες να κανει ρε φιλε μου?Μιλαμε για τον μιχαλολιακο και δεν κοιτας λιγο πισω και ολα αυτα που εχουν κανει ολα αυτα τα λαμογια που μας κυβερνησαν τοσα χρονια.Ασε με λοιπον να ειμαι λαθος και να ειμαι με την Χ.Α.

    56. Φύγε ρε μαλακά, πόσους πατριώτες έδιωξαν οι εγκάθετοι σου που είχαν σκάσει από το φαι. Σε πόσους έλεγαν τα πιόνια σού να φαίνονται τα πρόσωπα τούς απέναντι βάρους αντιεξουσιαστές. Ο Βλαντ γάμου σε προδότες σαν το φάντασμα μέσα στο σκοτάδι Πόσους κατηγορήσεις επειδή μιλούσαν την γλώσσα της αλήθειας. Πόσους καθαρούς εθνικιστές ξαποστειλες για να κρατήσεις αυτούς που σέ βολεύουν. Οικογενειοκρατία κατάντησες ωεσυ και το κόμμα σού, τουλάχιστον εγώ δεν γλυφω κατουρημενες ποδιές γιατί πολύ απλά είμαι τελειωμένος, νεκρόζωντανος…να μας πεις για τις μπλούζες από το Πακιστάν, να μας πεις για την κομματικρατια στην Ελλάδα να μας πεις γιατί ωδεν υπάρχει το πολυτευμα των αρίστων στην Ελλάδα. Τι φοβούνται τα κόμματα. Αν δεν είσαι ικανός φύγε και δώσε την σκυτάλη βσε έναν πραγματικά ελεύθερο από κομματικές παπαριές ηγέτη διότι η χώρα ζεί μαύρες στιγμές και φώς στον ορίζοντα δεν υπάρχει..

      1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΦΥΣΣΑ ΚΑΘΗΣΤΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΤΙΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ….

        1. Ένα μυαλό έχω..τι νά πρωτοπώ…οι λύσεις παντός δεν έρχονται με δολοφονίες. Ο λαός ζητάει όραμα, ειδικά η νέοι…και δεν υπάρχει κανείς να τούς οδηγήσει στον σωστό δρόμο. ΚΑΝΕΝΑΣ.

    57. Στεφανε.. ειναι αδικο αυτο που κανεις 15 μερες πριν τις εκλογες

      1. Ναι, ελπίζω να μην είναι και σκόπιμο εκτός από άδικο…. Όλη αυτή η συζήτηση για αλλαγή ηγεσίας στη ΧΑ, κάνει κάποιους άλλους να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά.,.

    58. Δεν φταιει αυτος… ο Κασιδιαρης ο Λαγος ο Παναγιωταρος ο Αρβανιτης να φυγουν απο την Χ.Α και να ιδρυσουν ενα νεο Εθνικο Πατριωτικο κομμα με αρχηγο τον Κασιδιαρη και μελη αποστρατους αξιωματικους και τον Κ.Πλευρη μαζι. Να τον αφησουν τον Μιχαλολιακο με την γυναικα του και την χοντροκορη του να πλεκουν πουλοβερακια. Αφου δεν θελει να δωσει την αρχηγια στον Ηλια ας τον αφησουν εκει να βολοδερνει. Με Ηλια αρχηγο θα χτυπαγε ανετα το 60% της Ελληνικης νεολαιας. Eγω ειναι η τελευταια φορα που θα ψηφισω Χ.Α αλλα αν δεν μπει ο Ηλιας αρχηγος δεν θα την ξαναψηφισω οπως το ιδιο θα πραξουν και δικοι μου ανθρωποι. 9 ψηφους της δινω αλλα…ειπαμε.

      1. Τους εχει χεσμενους ο Πλεύρης…σιγα μην καθησει στο ιδιο τραπέζι με αυτα τα ρεντικολα

    59. Όσο πόλεμο και να κάνετε στην Χρυση Αυγη δεν θα καταφέρετε τίποτα βγάλτε όσα πρωτοσέλιδα θέλετε είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς.Χρυση Αυγη η επιλογή των ΕΛΛΗΝΩΝ.

    60. Κυρ Στέφανε… Τώρα τι έγραψες ας πούμε; Κάνεις προπαγάνδα με το τίποτα!
      Ο πατριωτικός χώρος φέρεται σκληρά… ψηφίζοντας ξανά ΝΔ!!! Είναι αποδεδειγμένο αυτό…
      Εν πάσει περιπτωση, κύριε Χίο υποτίθεται – και έτσι είναι- ότι είστε μέσα στα πράγματα. Ξέρετε ότι για πολλούς κομματικούς λόγους δεν θα γίνει αλλαγή ηγεσίας. Η ΧΑ θα πορευτει με τον Μιχαλολιακο μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει να φύγει ή μέχρι να διαλυθεί το κόμμα. Ξέρετε όμως επίσης ότι έναν μήνα πριν τις εκλογές ΔΕΝ γίνεται αλλαγή ηγεσίας, σε οποιοδήποτε κόμμα. Γιατί όμως προπαγανδιζετε; Μόνο για να πουλήσετε ή έχετε και άλλα συμφέροντα ίσως;
      Η ΧΑ κύριοι, προς το παρόν τουλάχιστον, θα αντέξει. Η έκβαση της δικής και η απόφαση σε κάνα χρόνο πιθανώς, θα ορίσει το πολιτικό και ιστορικό της μέλλον.
      Μέχρι τότε στήριξη από τους εθνικιστές στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ εθνικιστική επιλογή!

      1. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ…. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΧΙΟΣ???? Κ ΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ….. ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ?… ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΦΕΣΑΤΟ ΠΑΠΠΑ…ΝΑ ΟΥΡΕΙ ΤΟ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΟ ΜΕΓΚΑ…. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?…….ΣΥΝΕΛΘΕ………….

        1. βγαινει μερικες μερες μετα στο χ”νικολαου και ειπε οτι ηταν λαθος κινηση του παππα αντι να πει ”ηταν λαθος. επρεπε να ειχε αφοδευσει”. ειχα ξενερωσει απιστευτα με το μιχαλολιακο.

    61. Μεχρι στιγμης στην Ελλαδα ΚΑΝΕΙΣ αλλος πολιτικος φορεας δεν εχει δειξει δηγμα γραφης για να μπορεσει να ηγηθει τον πατριωτικο και ΚΥΡΙΩΣ τον σιωπηλο ΓΙΓΑΝΤΑ που ονομαζουμε Εθνικιστικο χωρο στην Ελλαδα.
      .
      ΜΟΝΟ Ο Λαικος Συνδεσμος χρυση Αυγη εχει καταφερει μεσα απο Συμπληγαδες πετρες να φανει ο αξιος πολιτικος φορεας για να ενωσει τους Εθνικιστες κι Ελληνες Πατριωτες.
      .
      Ειναι η Χρυση Αυγη και ολοι που λαμβανουν μερος οι πιο αξιοι στην Ελλαδα;;
      Ειναι ο Λαικος Συνδεσμος Χρυση Αυγη το αριστο το τελειο;;
      Προφανψως η απαντηση και στις δυο αυτες ερωτησεις ιεναι ΟΧΙ.
      ΟΜΩΣ.
      Η Χρυση Αυγη ειναι το καταλληλοτερο και το ΜΟΝΟ πολιτικο κομμα που εχει λυσεις ΑΥΤΗΝ την στιγμη !
      .
      Αυτοι που πολεμουν κι πετουν καθε λιγο κι λιγακι λασπη προσπαθωντας να βρουν το καθε ψηγμα για να κρινουν κι να “δικασουν” την Χρυση Αυγη μαζι κι οποιον ασχολειται λαμβανει μερος κι μαχεται με την Χρυση Αυγη, ολοι αυτοι ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δειλοι !
      .
      Οσοι εναντιωνονται ενατιον του αγωνα της Χρυση Αυγης ειτε ειναι μισελληνες ή ανηκουν στους ζηλοτυοους τυπους κι φθονουν οτι ειναι πιο αξιο απο τα μουτρα τους !!!!!!!!!!!!!!
      .
      .
      .
      Παροομοια για τους “πατριωτες”:
      ” « Υποκριτή, βγάλε πρώτα από το μάτι σου το δοκάρι, και τότε κοίταξε να βγάλεις την αγκίδα από το μάτι του αδελφού σου» (Λουκ. 6, 42) ”
      .
      Λοιπον,. Αποδειξουν ολοι που κατακρινουν την Χρυση Αυγη, πως ΕΣΕΙΣ ειστε πιο ηθικοι πιο γενναιοι πιο ανδρες κι τοτε να κρινεται. Μεχρι τοτε ομως ΒΟΥ-ΛΩ-ΣΤΕ το ρημαδι ΣΑΣ !!!

    62. Γιατί ποτέ δε μιλάτε για την αμερικάνικη πρεσβεία, που κάθε φορά επεμβαίνει στις εκλογές της Ελλάδας και μέσω της SINGULAR LOGIC αλλοιώνει προς τα κάτω τα ποσοστά των Χ.Α, ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΛΑΕ δίνοντας τους το μισό ποσοστό από αυτό που έχουν, ενώ παράλληλα σπρώχνει τα δικά της παιδιά Βελόπουλο, Βαρουφάκη δίνοντας Χ2 ότι έχουν για να μπούνε στη Βουλή ?

      Μην τρώτε κουτόχορτο.

      ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

      1. Το ακουσαμε κ αυτο. Ο βελοπουλος που “συνομιλει” με πουτιν (χωρις να ξερει ρωσικα), ειναι αμερικανοκινητος. Τα παπαρια μου ειναι

    63. ΉΡΘΕ ΩΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ….. αυτο τα λέει όλα!!!!
      Αλλα μην περιμένετε να γίνει τίποτα η χρυσή αυγη ειναι… “Οικογενειακή επιχείρηση Μιχαλολιάκου”
      Κανένας δεν αφήνει μια τόσο κερδοφόρα επιχείρηση , παρα την διακοπή της χρηματοδότησης..
      Και πάλι “μια χαρά” χρηματα μπαίνουν στο ταμειο της οικογένειας…
      Και να έκανε και τίποτα, παει στο διαολο!!!!

    Comments are closed.