“ΦΥΓΕΤΕ Γ@@@ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ” – ΕΠΑΘΕ ΑΜΟΚ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ – ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ!

    Κοινοποίηση:
    peripoliko-astynomia

    Περιπέτεια για τρεις ελεγκτές του Περιφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου Ασφάλισης Κεντρικής Μακεδονίας οι οποίοι κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.

    «Θα φέρω την καραμπίνα από το σπίτι. Φύγετε», είπε ο ιδιοκτήτης σιδερωτήριου-πλυντηρίου κλινοσκεπασμάτων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής σε ελεγκτές του Περιφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου Ασφάλισης Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι έκαναν έλεγχο στην επιχείρηση.

    Οι τρεις ελεγκτές (δύο άνδρες και μία γυναίκα), οι οποίοι ειδοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από σχετική καταγγελία που έγινε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας αρχικά δεν έκαναν πίσω, και ξεκίνησαν τον έλεγχο εντοπίζοντας δύο αλλοδαπούς ανασφάλιστους. Παράλληλα ζήτησαν από τον εργοδότη να καλέσει πίσω όσους αλλοδαπούς άρχισαν να τρέχουν εκείνη τη στιγμή για να διαφύγουν τον έλεγχο προκειμένου να καταγραφούν και αυτοί.

    Ο ιδιοκτήτης σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρη Κάμτση απάντησε με απειλές, βρισιές και απώθησε τους τρεις ελεγκτές ρίχνοντας τους από ύψος 1,5 μέτρο. «Ευτυχώς έπεσαν σε ένα τσουβάλι με σεντόνια και δεν χτύπησαν πολύ. Μόνες εκδορές στο σώμα και στο πρόσωπο είχαν κάποιοι από αυτούς ενώ ένας χρειάστηκε να βάλει κολάρο» είπε στο ethnos.gr ο κ. Κάμτσης.

    Σύμφωνα με τον ίδιο ο έλεγχος δεν ολοκληρώθηκε και οι τρεις ελεγκτές επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες.

    Στη συνέχεια κατέθεσαν μηνύσεις στην αστυνομία εναντίον του εργοδότη για σωματική βλάβη. Μήνυση έχει καταθέσει και η υπηρεσία του ΠΕΚΑ για παρεμπόδιση ελέγχου σύμφωνα με τον νόμο 4611/19.

    Όπως ανέφερε ο κ. Κάμτσης το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αποτελεί μεμονωμένο κρούσμα καθώς έχουν καταγραφεί άλλα τέσσερα περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς εργοδοτών απέναντι σε ελεγκτές του ΠΕΚΑ έχουν καταγραφεί κατά το διάστημα λειτουργίας του νέου ελεγκτικού σώματος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Οι ξενοδόχοι είναι τά μεγαλύτερα λαμόγια μετά τους πολιτικούς. Νομίζουν ότι επειδή έχουν χρήμα μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν. Επειδή λοιπόν τα όσα διάβασα παρακάτω είναι σωστά θα σας πω τίς λαμογιες τούς εκ των έσω. Το σύστημα Τσίπρα με την μισθοδοσία κάρτας και τα μισά στο χέρι νομιμοποίησε τα μαύρα και τα νόμιμα. Όσοι πολιτικοί διαβάσουν αυτό το άρθρο ας πάρουν μέτρα διότι βθα πέσουν βόμβες. Πρώτον απασχολούν ανασφαλιστους νυχτοφύλακες χωρίς ρεπό με μισθό είκοσι εύρο ολονυχτία με μηνιαίο εισόδημα εξακόσια ευρο ενώ πριν το άνοιγμα τους ταράζουν στην δουλειά με τα ίδια λεφτά ημερησίως χωρίς πληρωτεες υπεροριες. Κλαίγονται ότι δεν βγάζουν λεφτά και κονομανε ταντερα τούς αφού έχουν χαμηλή φορολογία λόγω τουριστικού επαγγέλματος. Δεύτερον, έχουν καθαρίστριες από Βουλγαρία και Αλβανία, όπως και νυχτοφύλακες ενώ οι Έλληνες τραβάνε τα ίδια με την ίδια μέθοδο. Στους Έλληνες μπηγουν τρία επαγγέλματα σε ένα βδλδ νυχτοφύλακας, ταμίας καί ρεσεψιόν με τα ίδια λεφτά..Ας ψάξει το κράτος βαυτα πού λέω και θα δεί ότι γίνεται της καριολας το κάγκελο. Καί το πιο καλό της υπόθεσης είναι θρασυστομοι και δεν σέβονται ντους υπαλλήλους τούς..

    2. Δεν δίνω… μία… για τους νταβατζήδες του Δημοσίου που βαράνε… Σστο ψαχνό για την τσέπη τους και μόνο. Καμία ανοχή στους Δ.Υ. εισπράκτορες.

    3. Μαλιστα …βρηκαν και τα κανουν αυτά ,εάν σημερα είχαμε για κυβερνηση καμια εθνοσωτηρια επανάστασης οι ελληνες θα ηταν ολοι σουζα εργοδότης απασχολει ανασφαλιστους ξενους???για περνα μια βολτα απ την μπουμπουλινας αγορι μου να σε κερασουμε καφε!!!! και βεβαια ουτε θα είχαμε γεμισει με ξενους γιατι απλα θα δουλευαν ελληνες στα χωράφια και στης οικοδομες,αντε γιατι πολύ μαλθακούς σας εκαναν οι μαμαδες σας ??!! ουτε στον στρατο θελετε να πατε στα σύνορα να υπηρετήσετε ,ουτε σε χειρονακτικες εργασιες θελετε …για αυτό λεω ο ελληνας θλει μαστιγιο και καροτο και ποτε ποτε καμια γυαρο για να στρωσει χαρακτηρα ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

    4. Οι περισσοτεροι εργοδοτες που προτιμουν αλλοδαπους ανασφαλιστους εργαζομενους δεν το κανουν γιατι εχουν βιτσιο με πακιστανους και αλβανους αλλοδαπους αλλα διοτι εχουν και οι ιδιοι οικογενειες να θρεψουν και πρεπει να επιβιωσουν. Το 80% των κερδων πχ ενος σουβλατζιδικου πηγαινει στους νταβατζηδες/μαφιοζους δημοσιοκηφινες που ξινουν τα αχαμνα τους ολη μερα και ζουν απο τον ιδρωτα των μικροεπιχειρηματιων και τον υπολοιπων εργαζομενων του ιδ. τομεα. Το υπολοιπο κερδος πηγαινει σε καθημερινα εξοδα οπως νοικια, δεη, ευδαπ που σημαινει οτι ο επαγγελματιας πρεπει να επιλεξει να ταισει ειτε την οικογενεια του ειτε τους τεμπελχαναδες του δημοσιου. Επισης και κατι τελευταιο επειδη εχω δουλεψει σε ψησταρια οπου ο ιδιοκτητης ειχε και ελληνες και αλλοδαπους η εμπειρια μου λεει οτι οι Ελληνες εργαζομενοι ( ειδικα προ της κρισης), εκτος του οτι οι περισσοτεροι ηταν λουφαδοροι, ειχαν και μια κομμουνιστικη νοοτροπια και ενα τουπε λες και σου εκαναν και χαρη που δουλευαν κιολας στο μαγαζι σου. Αλλα εχω μια απορια ολοι εσεις που μιλατε για αλλοδαπους εργαζομενους σε μαγαζια ( με δεδομενο οτι πλεον το 70%+ των εργαζομενων τουλαχιστον σε πιτσαριες, σουβλατζιδικα κτλ ειναι αλλοδαποι) εχετε σταματησει να παραγγελνετε ντελιβερι η να τρωτε πιτσες και σουβλακια? Διοτι αν οχι ειστε υποκριτες και κοιτατε και σεις τη παρτη σας.

    5. Και μετά λένε να μείνουν τα ελληνόπουλα Ελλάδα.
      Που να μείνουν; Να δουλεύουν 16 ώρες ανασφάλιστοι για 350 ευρω; Φυσικά και θα φύγουν. Στην Ευρώπη ο κατώτατος για ανεκπαίδευτους είναι 3 χιλιάρικα.

    6. Οπου και να πας σε αυτη τη χωρα απο καταστηματα μεχρι χωραφια , παντου βλεπεις ανασφαλιστους λαθαρομεταναστες να δουλευουν…Μεχρι και σε δημους…απλο παραδειγμα , στη γειτονια μου καπου στα ανατολικα προαστια , ο δημος εβαλε δηθεν να κουρεψουν γκαζον και να κοψουν ξεροκλαδα…λαθραιους απο το πακισταν μπαγκλαντες και δεν ξερω και εγω απο που αλλου…Δεν ηξεραν καν ουτε τα μηχανηματα πως δουλευουν , τα εβαλαν μπρος και οποιον πηρε ο χαρος πηρε…Πας σε ενα σουβλατζιδικο και βλεπεις να εχουν βαλει οι ιδιοκτητες στη καλυτερη περιπτωση αλβανο να σου τυλιγει το σουβλακι…Ξερω και αλλα τετοια μαγαζια με πακιστανους μεσα…που ουτε καν απο ιατρικο ελεγχο εχουν περασει …πηγαινε εσυ και φαε μετα…Και ολα αυτα γιατι ας μη κρυβομαστε μεταξυ μας…ενας ειναι ο λογος…γιατι πολυ απλα ο ελληναρας εργοδοτης δεν θελει εργαζομενους αλλα σκλαβους που να τους πεταει ενα ξεροκομματο και μεχρι εκει …ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε ..

      1. συμφωνω. τα ιδια παρατηρω και εγω. απο μικρα μαγαζια μεχρι πολυ μεγαλες εταιρειες που διαφημιζουν την ελληνικοτητα τους. παραλληλα πολλοι εργοδοτες δεν μπαινουν στη διαδικασια να βαλουν μια αγγελια αλλα ουτε το κρατος τους το επιβαλει (εστω μια κοινοποιηση στο δημο). ετσι τρεχουν στην ευκολη λυση του αλλοδαπου ακομα και αν πληρωσουν το ιδιο σε σχεση με τον Ελληνα. και εχουν κανει και το χειροτερο να ριξουν δηλητηριο στην κοινωνια οτι ο Ελληνας ανεργος φταιει, οτι ειναι τεμπελης κ πολλα αλλα παρομοια

    7. ΕΝΑ IRS ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΤΕ ΞΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΦΑΙΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…

    8. Κλειστε το μπουρδελο του τωρα! Θα γινουμε κρατος και οποιοι δε θελουν υπαρχει και η Β. Κορεα!

    9. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΣΤΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΟΙ 9 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ.

    10. Μπροστά στον Κούλη ψηφοφόρος δε ζήτησε να μην ελέγχονται οι επιχειρήσεις; Κι αυτός σχεδόν συμφώνησε..

    11. Εχουμε γεμισει νταβαδες δημοσιοκοπριτες που πινουν το αιμα των Ελληνων μικροεπιχειρηματιων. Σου περνουν το 70% του ιδρωτα σου λες και μαζι τα δουλευαμε. Να πανε να πιασουν μια κανονικη δουλεια οι αχρηστοι να δουν πως βγαινει το μεροκαματο.

    12. Τριχες αν δεν εχουν χαρτι εισαγγελέα κακως πηγαν μονοι τους

    13. Σπέσιαλ περιποίηση στους κηφήνες του δημοσίου,την ίδια τύχη πρέπει να έχουν όλοι αυτοί που ενοχλούν Έλληνες.Όταν πάτε για έλεγχο σε γύφτους,αλλοδαπούς και λοιπούς δρακακιανούς τότε θα έρθετε να ελέγξετε και τους ντόπιους,βρωμεροί ψηφοφόροι.Όσο για τον τύπο που είχε αλλοδαπούς και όχι Έλληνες του χρειάζεται πρόστιμο και φάπες

    14. Εαν ηταν Αμερικη θα ειχε εμφανιστει αμεσως η αστυνομια κ θα του ειχε φυτεψει μερικες στο κρανιο. Ποιοι ειναι τα προβατακια τελικα?

    Comments are closed.