ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΦΕΡΕΤΡΑ! ΚΛΑΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΗΔΕΙΟΧΑΡΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ – ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    nekrosTurkey3-768x576 (1)

    H Άγκυρα ανακοίνωσε σήμερα τον πρώτο Τούρκο στρατιωτικό που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των μαχών με την κουρδική πολιτοφυλακή Μονάδες Προστασίας του Λαού (ΜΠΛ) στη Συρία.

    Ο στρατιωτικός «έπεσε μάρτυρας την [Πέμπτη] 10η Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια μάχης εναντίον των τρομοκρατών της [οργάνωσης] ΜΠΛ στη ζώνη της επιχείρησης “Πηγή Ειρήνης”», ανέφερε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.

    Μάλιστα το τουρκικό ΥΠΑΜ δημοσιοποίησε και την ταυτότητα του Τούρκου στρατιωτικού.

    Πρόκειται για τον Αχμέτ Τοπτσού. Όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας: «Ο συμπολεμιστής μας στις 10 Οκτωβρίου 2019 έγινε μάρτυρας κατά την επιχείρηση “Πηγή Ειρήνης”κατά των τρομοκρατών του PKK. Εγώ προσωπικά (σ.σ. ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ) και τα μέλη του υπουργείου Άμυνας ευχόμαστε ο Θεός να συγχωρέσει τον ήρωα. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του».

    Και αυτά σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι Τούρκοι.. γιατί είναι σίγουρο ότι δεν έχουν μόνο 1 νεκρό μέχρι στιγμής.

    Την ίδια στιγμή με ρουκέτες επιτέθηκαν Κούρδοι μαχητές σε τουρκική στρατιωτική βάση κοντά στην πόλη Αγιάζ.

    Η περιοχή όπου βρίσκεται η βάση είναι στην δυτική Συρία κοντά στο Χαλέπι, όπου οι τουρκικές δυνάμεις βρίσκονταν πριν την στρατιωτική επέμβαση.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν 5 Τούρκοι τραυματίες.

    Η Άγκυρα εξαπέλυσε ευρείας κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση την Τετάρτη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά τών Ελλήνων επί τουρκοκρατίας, τα έκαναν
      οι κούρδοι, ακόμη το υπερηφανευοντε και το έχω ακούσει με τα αφτιά μου!
      Σκατά λαός είναι, ας φαγωθούν μεταξύ τους τούρκοι κούρδοι

    2. ΚΛΑΨ…ΚΛΑΨ,,,,
      ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ…….

    3. Καλά όλα αυτά ρε μάγκες για τους γαμοτουρκους αλλά και οι Κούρδοι το 22 πολέμησαν στο πλευρό των Τούρκων εναντίον μας.Οποτε να πάνε να γ@μηθ@υνε όλοι τους .Τούρκος καλός μόνο νεκρός.

    4. Ρε σκατόψυχα κτήνη δεν είναι αγώνας ποδοσφαίρου για να χαίρεστε πόσους σκότωσε ο ένας και πόσους ο άλλος. Και οι Τούρκοι στρατιώτες που τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου το καθεστώς Ερντογάν και πάνε να πεθάνουν χωρίς λόγο στην πρώτη γραμμή και οι Κούρδοι θύματα είναι. Και οι θύτες έχουν ονοματεπώνυμα: Ερντογάν, Πούτιν, Τραμπ, Άσαντ.
      Διέλυσαν τη Συρία για να λεηλατήσουν χωρίς αντίπαλο το φυσικό της πλούτο και τώρα απλά απομακρύνουν το τελευταίο αγκάθι. Και πέρα από τους άμεσα εμπλεκόμενους την πληρώνουν οι απλοί Σύριοι που φεύγουν στην προσφυγιά και όλη η Ευρώπη που αναγκάζεται να υποδεχτεί περισσότερους πρόσφυγες από όσους μπορεί να φιλοξενήσει.
      Ξυπνήστε βλακέντιοι γιατί έρχεται η σειρά σας. Θα σας στείλουν να ψοφήσετε για το πετρέλαιο κι εσείς θα νομίζετε πολεμάτε για την Ελλάδα γίδια.

    5. ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΝΤΩΣ 300 ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ…..ΚΟΥΡΡΔΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ…….

      1. Καλά εσύ ζεις σε άλλο πλανήτη έτσι κι αλλιως

    6. ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΓΙΑ ΘΕΟ???? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΟ? ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΦΑΡΑ. ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΕΞΩ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ!

    7. τουρκος καλος ουτε νεκρος!!Να γεμισουν με μαυρες σακουλες τα νεκροτομια,

    8. Tsimpouklou xanumisa,ας μην ειχαν τους μισθοφορους να βαζουν εμπροσθοφυλακη και θαχαν φαει τον λουτσο της αρκουδας τα χανουμακια.

    9. Από τον ένα νεκρό ή δέκα μέχρι το “θερίζουν” μακρύς ο δρόμος.
      Αυτό που με κάνει εντύπωση, είναι ότι ο Άσαντ αποκαλεί τους κούρδους “προδότες”
      Προφανώς δεν έχουμε καθαρή εικόνα από τα γενόμενα.

    10. το κουτί από τα σιροπιαστά που έχει εκείνο το μαγαζί στο Σύνταγμα, Γκιουλίογλου, κάπως έτσι το λένε, έχει καλά καταΐφια, μπακλαβάδες και τέτοια, πίσω από το υπουργείο είναι.

    Comments are closed.