ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: “ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ, ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ… – ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ”

    Κοινοποίηση:
    panafg_34_3ddf_fduntitled

    Ευθέως κατηγόρησε τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, για ανακολουθία λόγω και πράξεων.

    Ο Ελληνας υπουργός, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, λίγες ώρες μετά την προκλητική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αποκάλυψε ότι στη συνάντηση που είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε στην ελληνική διπλωματική αποστολή: «Μην χτυπάτε πολύ τα χέρια στο τραπέζι».

    Μάλιστα, ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε: «Η δήλωση του τουρκικού ΥΠΕΞ εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο εμπρηστικών και προκλητικών δηλώσεων… Μετά τη συνάντηση είπε “να μην χτυπάμε πολύ τα χέρια στο τραπέζι” και μετά έρχεται αυτή η δήλωση… Στο ίδιο έργο θεατές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

    «Δεν είχαμε ψευδαίσθηση ότι θα τα βρούμε σε όλα και θα φύγουμε ικανοποιημένοι, αλλά είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε», αποσαφήνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

    Ήταν χαρακτηριστική η φράση του πως «όταν σου βγάζουν το πιστόλι, θα βγάλεις και εσύ το πιστόλι στο τραπέζι, θα το λαδώσεις και θα συζητήσεις».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Τι θελετε και κοκορευεστε στο υπεθα;;;;;;αφου θα κανετε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που θα σας υπαγορεψει η παγκοσμια μασονια.αυτοι λενε στους τουρκους να πουν αυτα που λενε.και μετα ερχονται και σε εμας και μας λενε,αντισταθειτε στους τουρκους.μας δουλευουν ολοι!!!!!!!!

    2. Διώξτε τον Τούρκο πρέσβη αν έχετε κακαλα και αφήστε τα λόγια…

    Comments are closed.