«ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗ». ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ! ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    tora

    Εν μέσω αποδοκιμασιών έφτασε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

    Ωστόσο, λίγα μέτρα μακρύτερα, πίσω από τον αστυνομικό κλοιό, δεκάδες διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του Αλέξη Τσίπρα και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    Ο κ. Τσίπρας έδωσε το παρών στην εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του Χρήστου Γιαννούλη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

    Δείτε βίντεο από τις αποδοκιμασίες την ώρα της άφιξης Τσίπρα και τα χειροκροτήματα στο εσωτερικό του Βελλιδείου:

    Δείτε την εικόνα μέσα από το Βελλίδειο. Παντού αστυνομικοί με πολιτικά

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Αυτο το, ‘κομιτατζηδες’ ΠΟΣΟ του ταιριαζει, μα ποσο,,,,…..

      δειτε εδω που πηγε στα Χανια κι ειχαν μαζειτει τρεις κι ο κουκος ΕΛΕΙΠΕ…. χεχεχεχε
      https://www.youtube.com/watch?v=UmJa4icMk4w

    2. Παλι χαπακωμενο ηταν το χαμενο,χαμογελουσε σαν σατραπης ο Φασιστερος Πορδυπουργος της φαπας.

    3. Ουτε οι μεθυσμενοι δεν θα σε ψηφησουν Τσιπρα….

    4. 30 νοματαίοι μαζεύτηκαν να φωνάζουν σε μία πόλη του ενός εκατομμυρίου… Θα έπρεπε να είχε κατεβεί όλο το εκατομμύριο να φωνάζει… Θα έπρεπε σε όλη την χώρα 10 εκατομμύρια να έχουν κατέβει στους δρόμους και να φωνάζουν.. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα μετά από μία τέτοια φοβερή προδοσία, οι προδότες θα ήταν ήδη στα δικαστήρια, σε καταναγκαστικά έργα ή στο μνήμα ήδη. Εδώ στο αριστεροπαραπληγικό Ελληνομπολσεβικιστάν υπάρχουν ακόμη μποσλεβικοπρωτόζωα που χειροκροτούν τους Εφιάλτες. Θλίβομαι γιαυτό τον γελοίο και εγκεφαλικά νεκρό λαό. Άξια η μοίρα του….

      1. Κωνσταντίνα 29|03|2019 στις 00:10
        30 νοματαίοι μαζεύτηκαν να φωνάζουν σε μία πόλη του ενός εκατομμυρίου… Θα έπρεπε να είχε κατεβεί όλο το εκατομμύριο να φωνάζει… Θα έπρεπε σε όλη την χώρα 10 εκατομμύρια να έχουν κατέβει στους δρόμους και να φωνάζουν.. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα μετά από μία τέτοια φοβερή προδοσία, οι προδότες θα ήταν ήδη στα δικαστήρια, σε καταναγκαστικά έργα ή στο μνήμα ήδη. Εδώ στο αριστεροπαραπληγικό Ελληνομπολσεβικιστάν υπάρχουν ακόμη μποσλεβικοπρωτόζωα που χειροκροτούν τους Εφιάλτες. Θλίβομαι γιαυτό τον γελοίο και εγκεφαλικά νεκρό λαό. Άξια η μοίρα του….

        ΕΥΓΕ ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ ΜΟΥ!

        ΕΔΩ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ,ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ…ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΜΑΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΑΚΙΑ” ΚΑΙ “ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ” ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΜΗΔΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
        ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ,ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ..ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΟ “ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ” ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

        ΕΙΜΑΣΤΕ,ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ…

        ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,Ο “ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ” ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.

    Comments are closed.