Το makeleio.gr ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ! ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ….ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ …ΚΛΕΙΝΟΥΝ! Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    wwa

    Το makeleio.gr απαιτεί να τιμωρηθούν οι νταβατζήδες του ελληνικού κράτους. Αλλά θα μου πείτε τι ζητάμε;;; Ποια κυβέρνηση λαμογιών θα κάνει έστω και μια φορά τα αυτονόητα σε αυτή τη χώρα;;; Εν έτη 2019, φτάνουμε στο 2020 ,σε μια υποτίθεται ευρωπαική χώρα, που ο κόσμος καθημερινά χρυσοπληρώνει τα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΔΙΟΔΙΑ στην Ολυμπία οδό ,πρόκειται για έναν  από τους πιο επικερδείς οδικούς άξονες , με την πρώτη έντονη βροχή του χειμώνα, να κόβεται η Ελλάδα στα δύο και να κλείνουν δρόμοι!

    Εκατοντάδες αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία εγκλωβίστηκαν , σχηματίζοντας ουρές χιλιομέτρων, αφού η Εθνική Οδός Αθηνών  Κορίνθου και στα δύο ρεύματα στο σημείο έκλεισε, ενώ έκλεισε και η Παλιά Εθνική Οδός, με αποτέλεσμα να είναι αποκλεισμένη όλη η Πελοπόννησος από την υπόλοιπη Ελλάδα!!

    Μόλις πριν  λίγη ώρα (σ.σ. σύμφωνα με την ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αυτό συνέβη λίγο πριν τις 12) άνοιξε το ρεύμα προς Αθήνα , ενώ το ρεύμα προς Κόρινθο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ολυμπίας Οδού Νίκο Χανδάνο, «θέλει πολλή δουλειά.».

     Και ρωτάμε! Είναι δυνατόν;;;; Τί πληρώνει ο κόσμος αν με την πρώτη νεροποντή κλείνουν οι δρόμοι και κόβεται στα δύο η Ελλάδα;;

    Ποια έργα συντήρησης γίνονται;;; Μήπως όλα πάνε στις τσέπες των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ;;;

    Σε ποια άλλη ευρωπαική χώρα θα γινόταν κάτι τέτοιο και θα περνούσε στα ψιλά;;;;

    Μέτοχοι της Ολυμπίας Οδού Α.Ε. είναι οι εξής εταιρείες:

    Vinci Concessions SAS (Γαλλία) (29,9%)
    Hochtief PPP Solutions GmbH (Γερμανία) (17%)
    J&P-Άβαξ (Κύπρος) (19,1%)
    Άκτωρ Παραχωρήσεις ΑΕ (Ελλάδα) (17%)
    ΓΕΚ Τέρνα ΑΕ (Ελλάδα) (17%)

    Και τι κόστισε στον ελληνικό λαό!

    Το συνολικό κόστος κατασκευής του έργου ανέρχεται σε 1,487 εκατομμύρια ευρώ και χρηματοδοτείται από ένα συνδυασμό ιδιωτικών κεφαλαίων (τραπεζικά δάνεια και ίδια κεφάλαια), ευρωπαϊκών κονδυλίων, τη συμβολή των χρηστών και το Ελληνικό Δημόσιο.

    Συγκεκριμένα, κατά την περίοδο κατασκευής, το έργο χρηματοδοτείται κατά 38% από ιδιωτικά κεφάλαια (29% τραπεζικά δάνεια-9% ίδια κεφάλαια), 33% από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 23% από τη συμβολή των χρηστών και 6% από το Ελληνικό Δημόσιο.

     

    Πηγές χρηματοδότησης - Κατανομή πόρων για την περίοδο κατασκευής

    Καμαρώστε τους στο παρακάτω βίντεο!!
    Να εγκαινιάζουν ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ …ΚΛΕΙΝΟΥΝ!!!

    Εγκαίνια της Ολυμπίας οδού

    Οι εικόνες καταστροφής!

     

    KINETA 4

    kineta 6

    Τα σχόλια δικά σας!

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ρωτούσα γιατί παίρνανε συνέχεια οι ίδιοι νταβάδες τα δημόσια έργα και μου λέγανε ότι αυτοί έχουν την τεχνογνωσία.

    Comments are closed.