ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ: «ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ 200.000 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”

Κοινοποίηση:
tsipras_1

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το δημογραφικό ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είπε πως θα λύσουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας με τα… παιδιά των μεταναστών τους οποίους και θα ενσωματώσουμε!

Δηλαδή αυτό που μας λέει είναι πως η ελληνική κοινωνία θα αντικατασταθεί με γοργούς ρυθμούς από αλλοδαπούς. Χρησιμοποίησε βέβαια εντέχνως το παράδειγμα του Αντετοκούνμπο.

Μόνο που ο σούπερ σταρ του NBA κατά δήλωσή του θέλει να νιώθει Ορθόδοξος Έλληνας και επιτελεί κάποιο σημαντικό έργο αφού διαφημίζει την χώρα ενώ η παιδεία του είναι σαφώς ελληνική.

Ο πρωθυπουργός επικαλέστηκε τα στοιχεία του Population Europe του Ινστιτούτου Max Planck, σύμφωνα με τα οποία χώρες, οι οποίες έχουν πολιτικές ένταξης και -συγκεκριμένα- πολιτογράφησης μεταναστών είτε για διαμένοντες για μεγάλο διάστημα μόνιμα στη χώρα είτε πολύ περισσότερο για μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς, αναμένεται να δουν αύξηση στον πληθυσμό τους. Χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Σουηδία, το Βέλγιο, εκτιμάται ότι θα αυξήσουν τον πληθυσμό τους σημαντικά έως το 2050, κατά κύριο λόγο εξαιτίας της μετανάστευσης.

Αντιθέτως, χώρες που πρωτοστατούν στη σταυροφορία ενάντια στους πρόσφυγες και τους μετανάστες από άλλες ηπείρους και οραματίζονται την Ευρώπη των κλειστών συνόρων, οι περισσότερες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Βαλτικής, εκτιμάται ότι θα έχουν μείωση πληθυσμού. Τόσο λόγω της μη ενσωμάτωσης μεταναστών όσο και λόγω της μόνιμης φυγής γηγενών στο εξωτερικό.

Εμείς δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στους ανθρώπους που η Ελλάδα έγινε η δική τους πατρίδα

«Εμείς δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στους ανθρώπους που η Ελλάδα έγινε η δική τους πατρίδα, δεν θα στερήσουμε από τον τόπο μας, τις νέες γενιές των ελληνόπουλων διαφορετικής καταγωγής, εθνικότητας, χρώματος», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Γι΄ αυτό και από το 2016, όταν ξεκίνησε η εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου για την ιθαγένεια, 66 χιλιάδες νέες και νέοι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ, έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια”, επισήμανε ο Αλέξης Ταίπρας και προσέθεσε:

«Και έχουμε ήδη προχωρήσει στη σύσταση της Ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια, η δημοσιότητα και η επιτάχυνση της διαδικασίας η οποία αφορά περίπου 200.000 παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Ενώ παράλληλα, θεσπίσαμε πριν ένα χρόνο, τη δυνατότητα όσων έχουν νόμιμη και συνεχή διαμονή τουλάχιστον 12 έτη στη χώρα, να αιτηθούν την πολιτογράφηση τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ο εξευτελισμένος προδότης δινει την ελληνικη ιθαγενεια σε ολους τους γυφτους αλλα σε ελληνες του εξωτερικου δεν δινει δικαίωμα ψηφου!!
    ο αδερφος μου είναι κατοικος γερμανιας και δεν δινει ψηφο στους ελληνες μςταναστεσ του εξωτερικου!!
    τετοιο τομαρι και ζει ακομα και τον δειχνουν και στα καναλια!!
    κάθε μερα προσευχομαι να μας ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ!!
    ΠΟΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΛΕ!!ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
    ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑΜΕΙΝΕΙ ΣΑΥΤΗΝ!!

    ΘΡΑΣΟΣ,ΨΕΜΑ ,ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ,ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!!
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!!
    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!!
    ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ!!

  2. Γαμαμε το μουνι της Αριστεροαπλυτης τουρκοσκοπιανης Νοθε γιε(μπασταρδο) του κερατα Αξελ καροτακια.

  3. Θα κάνει Έλληνες τους ξένους; Ποιος είναι ρε ο Θεός; Μήπως θα σταματήσει και την τρύπα του όζοντος; Θα κάνει την νύχτα μέρα; Μάθε πρώτα βρε αρχιάχρηστε απλά αγγλικά να μην γίνεσαι ρεζίλι διεθνώς που νομίζεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αρχίδια Έλληνες θα κάνεις, Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι με ένα κωλόχαρτο που θα τους δώσεις. Ψηφοφόρους θέλει το τσουτσέκι του Σόρος, η καρέκλα έχει κολλήσει στον κώλο του που όσο πάει φαρδαίνει. Το δημογραφικό λύνεται με κίνητρα για να κάνουν οι Έλληνες παιδιά, αλλά αυτό δεν τον συμφέρει γιατί το ξέρει πως τον σιχαινόμαστε. Χωρίς πόλεμο θα τα δώσουν όλα στην Τουρκία, θα ψηφίζουν οι ισλαμιστές που μας κατσικώθηκαν.

  4. Ο Ανετοκουμπο ειναι μια (1) και μοναδικη περιπτωση στο εκατομμυριο.

  5. Ο Τσιπρας υποδουλωσε την Ελλαδα σε λαθρομεταναστες,ανοιξε διαπλατα τις πορτες και εισεβαλλαν μεσα και την κατελλαβαν ανευ αντιστασεως.
    Ολα μας θυμιζουν τα μαυρα χρονια της δουλειας ,οπου οι κατακτηται κατεστρεφανε,η αρπαζανε την περιουσια των Ελληνων και τους οδηγουσαν στα σκλαβοπαζαρα η τους σκοτωναν.
    Τωρα η μνημονιακη πολιτικη οδηγησε την Ελλαδα σε μια νεα μορφη δουλειας ,αναγκαζει τους Ελληνες να μεταναστευουν στα μοντερνα σκλαβοπαζαρα του κοσμου,οι λαθρομεταναστες που εχουν κατακτησει την Ελλαδα ,μπαινουν κλεβουν ,αρπαζουν την περιουσια των Ελληνων ,αρπαζουν τα ζωα των κτηνοτροφων ,τα σφαγιαζουν και ο Ελληνας δεν επιτρεπεται να υπορασπιστει την περιουσια του.
    Το ασπονδο μνημονιακο Ελληνικο κρατος ,τιμωρει τους αδικημενους Ελληνες και προστατευει τους κατακτητες λαθρομεταναστας οποιοδηποτε πλημεληματα η εγκληματα και αν διαπρατουν εις βαρος του Ελληνικου λαου.
    Τωρα δε προχωρει ο Τσιπρας επεκεινα καθε λογικης, κρεμιζει Σταυρους και Εκκλησιες αντικαθιστα το μαθημα των θρησκευτικων με θρησκεολογια , χτιζει σοριδων τζαμια και τεμενοι .
    Τους δε Ελληνες που αναγκασε να γινουν οικονομικοι μεταναστες και οσοι εχουν απομεινει στην Ελλαδα ,που λογω οικονομικης κρισις και δυσβαστακτων φορων δεν κανουν παιδια, λυνει το προβλημα,πως; Ενισχυοντας οικονομικα τους λαθρομεταναστες,επιτρεποντας τους δια νομων να αρπαζουν και να κατακρεουργουν την περιουσια των εναπομειναντων Ελληνων και αντικαθιστωντας τους μεταναστες Ελληνες και την υπογεννητικοτητα των Ελληνων , με τα παιδια των λαθρομεταναστων και κοβωντας τις συνταξεις των εναπομειναντων συνταξιουχων και κατακρεουργωντας την ιατρικη περιθαλψη ,ωστε μειωθει η διαρκεια ζωης τους και να τελειωνει γρηγορα μ αυτους.
    Σατανικοτατο το σχεδιο του,να ξεριζωσει τους Ελληνες και να εξαφανισει ,οτι θυθμιζει Ορθοδοξια στην Ελλαδα.
    Αμφιβαλλει κανεις οτι ο Τσιπρας και οι μνημονιακες κηβερνησεις κατεστρωσαν ενα αριστα σατανικο σχεδιο για τον αφανισμο των Ελληνων και της Ελλαδος;

  6. γιατι αραγε δεν δεινει κινητρα στους Ελληνες να κανουν και αλλα παιδια?
    Τσιπρα και Κουλη ανθεληννες!

  7. Στον διάολο κι εσυ και ολη σου η σάπια σπορά. Σίχαμα. Αλλα δεν φταις εσυ, εμεις φταίμε που ακομα καθομαςτε και σε κοιτάζουμε.

  8. Μετα θα λετε οτι ειστε Ελληνες; Απόγονοι Αραβων θα ειστε και Αλβανων. Αλλα τι πειραζει; Παιρνουμε ΚΕΑ …. Καλα ειμαστε…

  9. Σε μια Ελλάδα προδομένη και παραδομένη στα μνημόνια της οικονομικής αποστράγγισης για ένα αιώνα και βάλε, ακόμη κι αν έρθουν 18.000.000 μετανάστες …θα ψοφήσουν απ΄την πείνα….

    Το πρόβλημα δυστυχώς είναι ότι πριν απ΄αυτούς, θα έχουν πεθάνει όλοι οι Έλληνες….

    Κε Τσίπρα, το δημογραφικό δεν είναι θέμα αριθμών, είναι ζήτημα εθνικό και πατριωτικό, αν θέλουμε να έχουμε ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι απλά κάτοικους οικοπέδου με τη γεωγραφική ονομασία Ελλάδα.

  10. πολιτική αντικατάστασης λέγεται. Δηλαδή καμία λύση του δημογραφικού. Όχι απλώς καμία λύση, αλλά μείωση του Ελληνικού πληθυσμού.

  11. αλητη τσιπρα δεν θα προλάβεις,κακο ψοφο θα εχεις καταραμενε

  12. 93% συνταγματικό τόξο, πατριώτες αλλά όχι εθνικιστές κλπ κλπ κλπ……μουάχαχαχαχα

Comments are closed.