ΤΩΡΑ! “ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ” ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡΣ – ΜΙΤ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ , ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ – ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

    Κοινοποίηση:
    1

    Στο στόχαστρο των Anonymous Greece βρέθηκαν τούρκικες ιστοσελίδες. Οι Anonymous Greece προέβησαν σε αυτό το «χτύπημα» ως απάντηση στη χθεσινή κυβερνοεπίθεση που δέχθηκαν ιστοσελίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας από Τούρκους χάκερ.

    «Όπως χτύπησαν οι Τούρκοι χθες έτσι και εμείς μια μέρα μετά ως απάντηση. Να ενημερώσουμε ότι οι επιθέσεις μόλις άρχισαν. Για κάθε καινούρια χτυπήματα θα ανεβαίνει νέο άρθρο. Εμείς τώρα θα δείξουμε τι έχουμε χτυπήσει μέσα σε λίγες ώρες» αναφέρουν στο μήνυμά τους οι Anonymous Greece.

    Η λίστα με τα sites που χτυπήθηκαν είναι η ακόλουθη:

    1. 112 Emergency Call number

    2. Sabah Email Service

    3. Hurriyer Email Service

    4. 112 Emrgency Email Service

    5. Turkish Police ( EGM ) Email Service

    6. Saglik Email service

    7. Ekonomi Email service

    8. Enerji Email service

    9. SIP-VOIP of Turkish Enerji

    10. MIT Email service

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. μιλαω με τουρκια και κατι τετοιο δεν εχει ακουστει. ποσο γρηγορα τα παραμυθια διαδιδονται στα προβατα για να τα κρατατε ικανοποιημενα και να ακολουθουν τοτσοπανι. .

      1. Μιλάς με Τουρκία ε.. το νου σου τότε
        Α για ρώτα αύριο
        Προφανώς αύριο θα το καταλάβουν τα τσουτσέκια τα μεμετοφιλαράκια σου ανθέλληνα σκουλικαντέρα

    2. Κοινο μυστικο στους εκατερωθεν στρ κυκλους να προηγειται η ιντερνετικη αναγνωριση πριν αρχισουν να χτυπουν τα τυμπανα του πολεμου.
      Γελανε ολες οι μ.υ του κοσμου μαζι με τους λιγους αφυπνισμενους.
      Δυο υποταγμενοι στα ιδια αφεντικα γαιδαροι θα μαλωσουν σε ξενο αχυρωνα.
      Πιο απλα,κατω απο τη μυτη μας κ μπροστα στα ματια μας συμβαινει το …..
      Σικε παιχνιδι απο την αρχη μεχρι τελους,θα φτασουμε στα πεναλτι κ ως δια μαγειας(!)θα χασουμε ενα,ικανο ομως να μας καθησει στο τραπεζι.
      Στο τραπεζι των διαπραγματευσεων win-win εννοω αγαπουλες.

    3. Βάλτε και κανένα ιό να κωδικοποιηθούν όλα τα μογγολικά τους αρχεία. Τους πούστηδες.

    4. Βαι βαι βαι γκιαουρια αφήστε τα αυτά και ετοιμαστε της οπισθιες οπες σας γιαβρούμ καντε ξυρισμα πλυση και λευκανση αμαν αμαν ου λελε, ερχομαστε βρε γιουνανιδες

    5. ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ. “ΗΡΘΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ”, ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΨΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    6. Φανταστείτε τι κρύος ιδρώτας τα χει πιάσει τα κωλομεμέτια τώρα
      Εεεμ έτσι πάει η φάση 😉

    7. Γράψε και κανένα κόλπο με μια σύνδεση να χτυπάμε 50 μαζί να σου πω μπράβο . Γενικά οδηγίες πως χτυπάνε δυνατά θέλουμε .

    8. ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ. «ΗΡΘΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ», ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΨΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΑΝΤΟ!!!!!!!!

    9. Μπράβο ρε μάγκες έτσι θέλουνε μόνο έτσι καταλαβαίνουν τα μπάσταρδα

    Comments are closed.