ΤΩΡΑ! ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ! ΕΚΒΙΑΖΕ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ! ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ – ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΓΗ

    Κοινοποίηση:
    1

    Άφωνοι όλοι με τον γνωστό καθηγητή χειρουργικής μεγάλου νοσοκομείου που πήρε τριπλό φακελάκι από καρκινοπαθή. Ο πασίγνωστος γιατρός με γραφείο στο Κολωνάκι βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια. Το απίστευτο περιστατικό που προκαλεί οργή. Επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία εντός της ημέρας.

    Οργή προκαλεί η συμπεριφορά πασίγνωστου καθηγητή χειρουργικής σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας ο οποίος συνελήφθη καθώς πήρε φακελάκι από ασθενή με καρκίνο. Ο γνωστός γιατρός που διατηρεί και γραφείο στο Κολωνάκι φέρεται ότι εκβίαζε τον άτυχο ασθενή από τον περασμένο Ιούνιο!

    Όλα ξεκίνησαν όπως κατήγγειλε ο ασθενής που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια του γιατρού το περασμένο καλοκαίρι. Τον Ιούνιο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο παχύ έντερο. Ο γιατρός τότε του ζήτησε και πήρε το πρώτο φακελάκι.
    Δυστυχώς η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώθηκε και έτσι χρειάστηκε και δεύτερη επέμβαση. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο άτυχος άνδρας αναγκάστηκε να δώσει και δεύτερο φακελάκι στον γιατρό.
    Όταν λίγο καιρό αργότερα πήγε να επισκεφθεί τον γιατρό για τρίτη φορά πάγωσε. Ο γιατρός του συμπεριφέρθηκε άσχημα και του είπε ότι του οφείλει 600 ευρώ από την δεύτερη επέμβαση.


    Την περασμένη Δευτέρα ο άτυχος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο όπου υπηρετεί ο γιατρός με ακατάσχετη αιμορραγία. Ο γιατρός και πάλι του συμπεριφέρθηκε άσχημα, προφανώς λόγω της οφειλής των 600 ευρώ…
    Έτσι ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να καταγγείλει τον γιατρό στην αστυνομία.
    Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων έστησαν επιχείρηση. Το ποσό προσημειώθηκε και ο ασθενής πήγε να το παραδώσει στον γιατρό την Τετάρτη.
    Ο γιατρός ωστόσο ήταν στο χειρουργείο και καθυστέρησε. Έτσι στήθηκε νέα επιχείρηση χθες το απόγευμα. Μόλις ο χειρουργός πήρε τα χρήματα επενέβησαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες…
    Όπως καταγγέλλει ο ασθενής έχει δώσει συνολικά στον γιατρό 2.650 ευρώ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Για τον πατερα μου ( ενχ. καρδια} πληρωσα 1200€ Αλεξανδρουπολη…
      Μετα απο 4 χρονια εκανε ενχ.παχυ εντερο σε αλλο νοσ.
      Ηθελα απο μονος μου να δωσω στον χειρουργο 50€ να πιει κατι …
      λοιπον θυμωσε και μου ειπε αν θελω μπορω να του παω ενα καλο μπουκαλι whisky και τιποτα αλλο..
      υπαρχουν και τιμιοι αλλα νομιςω λιγοι

      1. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ. ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΠ ΑΥΤΟΥ.

    2. Ονομα και φωτογραφια αλλιως δεν ειναι ειδηση

    3. Αν ειναι Πανεπιστημιακος τοτε εχει το δικαιωμα να ζητησει χρηματα εφ οσον κανει την επεμβαση σε Ιδιωτικη Κλινικη.Αν την διεξαγει σε Δημοσιο Νοσοκομειο οπως ο ”Ευαγγελισμος” τοτε δεν δικαιουται νομιμη αμοιβη .

    4. Εχει δικιο ο κυριος Αρμονης. Εφοσον ο ασθενης επελεξε να παει σε πρωτο ονομα θα πληρωσει. Αλλοιως ας πηγαινε σε δημοσιο να κανει την δουλεια του με λιγοτερα. δηλαδη θελει την πιτα αθικτη κ τον σκυλο χορτατο; ο καθε πρωτοκλασατος γιατρος εχει φαει τον κολο του χρονια στα θρανια κι εχει φτυσει αιμα για να μπορει τωρα να βλεπει τον κοπο του. ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του κ παρακαλω να το δημοσιευσετε αυτο το μηνυμα παρολο που μπορει να ειναι κοντρα στις πολιτικες σας πεποιθησεις.

      1. Τί λές ρέ; Ποιόν “κόπο, πρώτο όνομα καί χρόνια στά θρανία; Άντε γαμηθείτε κωλόγιατροι πού τήν είδατε θεοί. Άντε στό διάολο νά δείτε τά πρωτεία!

      2. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ?
        ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΗ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΓΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?
        ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ.
        ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ? ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.
        ΕΔΩΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΝΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΡΕ ΣΕΙΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ

      3. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.

      4. Τι λες ρε σούργελο… εκτός από ανόητη είσαι και παραπληροφορημένη… σε δημόσιο νοσοκομείο συνέβησαν όλα αυτά… Και άλλοι έχουν φάει το κώλο τους στο διάβασμα σε άλλες επιστήμες και πολύ πιο δύσκολες μάλιστα που απαιτούν πολύ μεγαλύτερη εξυπνάδα… και;

    5. Εννοεις οτι η αμοιβη για την χειρουργικη πραξη σε δημοσιο νοσοκομειο ειναι θεσμοθετημενη αν καποιος ειναι καθηγητης; ασε που νομιζω οτι ειναι επικουρος..;

    6. Στεφανε πρεπει να εχουν την τυχη των βιαστων αφου και ασθοι βιαστες ειναι ψυχων ομως εξισου κακο φωτογραφια αμεσως να βγαινει για να υπαρχουν και αλλες καταγγελιες επ αυτοφορω πιαστηκαν..αντε με τους υπανθρωπους ..που μετα στην υπερασπιση λενε ταχα οτι ηταν δωρο απο τον ασθενη και πανε να τον βγαντεν και. (περιεργο )αποπανω…

    7. Εφ’οσον η συμφωνια ασθενη και γιατρου εγινε στο ιδιωτικο του γραφειο , ο γιατρος μπορει να ζητησει απο τον ασθενη οσα νομιζει μεσα στα λογικα ορια της αμοιβης της συγκεκριμενης αγωγης.
      Μηπως ο γιατρος ηταν αντικαθεστωτικος….; πολλοι γιατροι αναγκαζονται να σιωπουν για τις καταστασεις που δημιουργουν στα κρατικα νοσοκομεια αριστεροι αρχιατροι (ισως και χωρις πτυχια) με την απειλη της εξοντωσης μεσω στημενων φακελλωματων.

      1. ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΣΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ.

    8. Απόλυση από όλες τις θεσεις του απο το Δημόσιο, δήμευση της μισής περιουσίας του, και να ζήσει ως ελεύθερος επαγγελματίας.

    9. ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΤΗ ΣΤΗΝ Αγγλια μεταναστης και με 5 παιδια γεννημενα εκει .Εχουμε την τελειοτερη ιατρικη περιλθαψιν απο το δημοσιον νοσοκομειον και ιατρους και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ για πληρωμη ,φακελακι-γρηγοροσημο κλπ.Ειναι ποιο καλοι ανθρωποι εδω που ζω απο την Ελλαδα ?Δεν το νομιζω ..Αλλα εδω αν διανοηθεις να κανεις τα αισχη του Ελλαδισταν απλα η δικαιοσυνη ειναι ΑΜΕΣΗ,ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΗ.Το οτι στα σιγουρα ΘΑ ΠΑς ΦΥΛΑΚΗ δεν συζητειται και με φοβερο προστιμο αλλα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ο ιατρικος συλλογος σου αφαιρει την αδεια επαγγελματος και δεν μπορεις να ξαναεργαστεις σαν ιατρος η και νοσοκομος στην χωρα.Ο φοβος φυλαει τα ερημα,fear is the key….Και η πατριδα καταντησε Ελλαδισταν γιατι δεν υπαρχει απλα ”δικαιοσυνη”εδω και δεκαετιες και απο εκει ξεκινανε ολα τα κακα που συσσωρευονται στην ψυχοραγουσα πατριδα…

    10. Θα του κλ@σουνε το αριστερό του το @ρχιδι!!!!!η ελληνική δικαιοσύνη είναι υπέρ των κλεφτών,των απατεώνων,των ναρκέμπορων και των βαρυποινητών.Ελλάς ολέ ολέ ολέέέέέέ.Το μόνο που μας σώσει είναι να ψωφίσει ο γιατρός…από τις κατάρες μας.

    11. Δεν βγαίνει και ακριβές νόημα από την είδηση, αλλά -ίσως- κάτι δεν “κολάει” σε αυτή την “ιστορία”.

      Αν ο ιατρός είναι πανεπιστημιακός και διατηρεί και ιατρείο στο φώς της ημέρας, έχει κάθε δικαίωμα να τιμολογήσει και να λάβει αμοιβή γιά τις πράξεις του. Ο ασθενής ή συμφωνεί ή διαφωνεί με τους όρους παροχής υπηρεσιών και σε κάθε περίπτωση αν διαφωνεί δεν τον επιλέγει για ιατρό του. Δεν γίνεται και να θεωρεί ότι εκβιάζεται και να πηγαίνει και να ξαναπηγαίνει στον “εκβιαστή” του. Επιτέλους, τόσοι καλοί και αριστεροί ιατροί υπάρχουν, γιατί καλά και σώνει στον “πλερωτικό”;

      Δεν παίρνω θέση στο περιστατικό που καταγγέλετε, διότι δεν γνωρίζω τι πραγματικά συνέβη. Αλλά λέω, μήπως ήλθε ο καιρός να τελειώνουμε με την υποκρισία και τις κουτοπονηριές μίας κοινωνίας η οποία ενώ θεοποιεί και χρυσώνει, ακόμα και σε περίοδο κρίσης, κάποιους ανύπαρκτους “καλλιτέχνες”, “αθλητές” κλπ, αρνείται το δικαίωμα αμοιβής σε απαραίτητους επαγγελματίες (όχι μόνον ιατρούς), οι οποίοι ξόδεψαν πολλά χρόνια από την ζωή τους για να φτάσουν σε ένα επίπεδο που να ξεχωρίζουν από τον “σωρό”. Αν δεν καταλάβουμε ότι ο χρόνος, ο κόπος και η αριστεία πρέπει να αμοίβονται εντός ενός κανονιστικού πλαισίου, είμασθε καταδικασμένοι να είμασθε μία κοινωνία του “σωρού”, η τελευταία συντηρητική κοινωνία παλαιο-σοβιετικών αρχών.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

      1. Καλοί και αριστεροί ιατροί, χα ,χα ,χα,χα ,χα, χα ,συγνώμη αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω…

      2. Εξαρταται..Αν το “μεγαλο νοσοκομειο της Αθηνας” στο οποιο εξετασθηκε και χειρουργηθηκε ο ανθρωπος ειναι ιδιωτικο,τοτε καλως ζητησε λεφτα ο καθηγητης.Αν ομως ειναι δημοσιο,τοτε παρα πολυ κακως εκανε.Εχεις δικιο σ’αυτα που λες περι αμοιβης του κοπου ενος γιατρου και τα μυρια που παιρνουν αθλητες και “καλλιτεχνες”,αλλα οποιος θελει επιπλεον λεφτα και δεν του αρκει ο μισθος του δημοσιου (ο οποιος ομολογουμενως ειναι λιγος και για το γιατρο και τον αστυνομικο και για το στρατιωτικο κλπ),τοτε να βγει στον ιδιωτικο τομεα και μονο και να ζηταει οσα γουσταρει.Οχι εχουμε το στανταρ μισθο απο το δημοσιο,και εκβιαζουμε και για επιπλεον.Ειδικα οι “καθηγηταδες” ειναι προνομιουχοι και το εχουν διπορτο απο το νομο, και δημοσιο και ιδωτικο.Και φυσικα κανενας γιατρος δεν επιτρεπεται για κανενα λογο να αφηνει εναν ασθενη του και κανενα αλλο να αιμορραγει!

        1. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΟΡΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΡΑΠΟΡΤΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΝΕ. 1.- ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ 2.- ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. 3.-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 4.- ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ. 5.- ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

      3. Συγνώμη που ζείτε; Αν δεν το έχετε καταλάβει είμαστε στο 2019..πάνε οι εποχές που οι μόνοι που σπούδαζαν και χύνανε αίμα στο διάβασμα ήταν γιατροί, δικηγόροι κλπ.. υπάρχουν και άλλες επιστήμες που βγάζεις σπυριά στο κώλο σου από το διάβασμα και την προσπάθεια….και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις στο μυαλό… αυτό τι σημαίνει δηλαδή.. ότι όποιου ο κώλος γίνεται καρπούζι δικαιούται στην ανηθικότητα; Τι λέτε; Σας επαναφέρω στην πραγματικότητα διότι μάλλον ξεμείνατε στη δεκαετία του 50…

    12. Αυτό το αρ και χιδι πρέπει να χάσει για βίου την άδειά του και να δημευθεί η περιουσία του. Δε φτάνει που δεν τήρησε τον όρκο του, έπαιζε στα ίσα με τη ζωή του ασθενούς. Κανονικά αγχόνη θέλει αλλά είμαστε χριστιανοί. Άλλωστε και χωρίς λεφτά να τον αφήσεις, θα αυτοκτονήσει μόνος του.

    13. αφαιρεση ιατρικης αδειας ασκησεως επαγγελματος, επιστροφη του ποσου στον ανθρωπο και 10 χρονια φυλακη!
      και οποιος γουσταρει ας το ξανακανει!

    14. ωΣΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗς ΚΑΤΑΓΩΓΗς ΑΥΤΟς ?Δεν καταλαβαινε τιποτα απο ιατρικη ο βαρβαρος ασπαρουχ….

    Comments are closed.