(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ): ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    4938233

    Στην κυκλοφορία έχει δοθεί η οδός Πατησίων, που είχε κλείσει λίγο μετά τις 13:00 έπειτα από ένταση που σημειώθηκε έξω από την ΑΣΟΕΕ. Περίπου 40 άτομα που βγήκαν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έβαλαν φωτιά στους κάδους και προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα.

    Τα συγκεκριμένα άτομα που έκαψαν τους κάδους, πέταξαν τρικάκια διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στη Χιλή.

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ

    Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην οδό Πατησίων. Ομάδα ατόμων βγήκε από τον χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και αφού έβαλε φωτιά σε κάδους προξένησε φθορές σε βιτρίνες καταστημάτων.

    Από τα επεισόδια η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Πατησίων έχει διακοπεί. Όπως φαίνεται από τις εικόνες και τα φυλλάδια που άφησαν πίσω τους τα άτομα που προέβησαν στην ενέργεια, η επίθεση έγινε «σε ένδειξη αλληλεγγύης στον εξεγερμένο λαό της Χιλής».

    Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ.

    epeisodia (7)

    2 3 Καταγραφή

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Αυτοι οι καταστηματαρχες στην Πατησιων απεναντι απο την ΑΣΟΕ, που τα μαγαζια τους τα εχουν σπασει δεκαδες φορες τα αναρχοκοπροσκυλα, δεν κυκλοφορει αιμα στις φλεβες τους να εχουν την καραμπινα μεσα στο μαγαζι τους και οταν τα αληταρια πανε να το σπασουν, να τους γεμισουν τον κ@λο με σκαγια!!!!!!!! Αφου η Αστυνομια δεν μπορει να προστατεψει τις περιουσιες τους, να τις προστατεψουν οι ιδιοι αφου συνενοηθουν μεταξυ τους και το ανακοινωσουν, οτι οποιος ελθει αλλη φορα να σπασει την περιουσια μας, θα ……καλοπερασει!!!!!!!!! Φτανει πια να καθεστε μετα σαν τις…κοτες και να κλαψουριζετε!!!!!!!

    2. Δεν καταργυθηκε το ασυλο των κοπροσκυλων, γιατι δεν μπαινει μεσα στην ΑΣΟΕ η αστυνομια να τους κανει μαυρους στο ξυλο και να τους συλλαβει;;;;;;; Κε Χρυσοχοιδη συνταγες των κατσαπλιαδων εφαρμοζετε;;;;;;;; Συλληψη καμια;;;;;;;; Θα βαλετε τα πραγματα στην θεση τους να τελειωνουμε με τα αναρχοκοπροσκυλα η θα πατε και σεις στα τσακιδια να ερθει επιτελους μια κυβερνηση που να εφαρμοζει τους νομους;;;;;;;;; Ακου να σπαζουν τα μαγαζια του κοσμου, για συμπαρασταση στο λαο της Χιλης!!!!!!!!! Αντε βρωμια ρηδες ελεεινοι φτανει πια με τις αλητειες σας!!!!!!!!! Ενας λαος σε λιθαργο, παρακολουθει τα…….κατωρθωματα των αλητων απαθης!!!!!!!!!! Το χαλι αυτης της χωρας δεν εχει ορια!!!!!!!!

    3. εν τελη στην πατησιων, ο καθε αριστεροφασιστας, βρησκει πεδιον δρασης.

    4. Βγήκαν 40 άτομα από το οικονομικό πανεπιστήμιο…Αυτό τα λέει όλα…

    5. Κουρασμενοι δημοκρατες που κονομανε με το σαματα που κανουν

    6. Ευρωπαϊκά και με Δημοκρατικό διάλογο σε βάθος χρόνου…..ε ρε δύσμοιρε νεομπολσεβίκε νεοραγιά τι σε περιμένει….βίτσα φούτσα και στενά παπούτσα…..

    7. Mα τι γινεται γιατι δεν τους συλλαμβανουνε επιτελους τι σκατα κυβερνησεις εχουμε γιατι τους καλυπτουνε !!

    8. κανουν γυμνασια τα παρακρατικα σκουληκια εν οψη της Γρηγοροπουλιας επετειου…………………………………………

    9. Η λύση είναι απλή. Τους πυροβολείς με αναισθητικό καταγράφοντας με drone την όλη επιχείρηση για να μη ξεφύγουν και χωρίς κίνδυνο για τις υπηρεσίες ασφαλείας και μετά ένας ένας αφού υπηρετήσει σε κοινωνική εργασία την ποινή του, στέρηση δια παντός των πολιτικών του δικαιωμάτων. Εκτός εάν δε θέλει το σύστημα να δούμε τις φάτσες των καλόπαιδών του μήπως και πέσουμε από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις….

    10. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ…ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΕΣ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ…ΕΞΕΡΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ…ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

      1. ποιοι να κανουν ποιους ρε φιλε μαυρους????οι μπατσοι τα παρακρατικα ασφαλιτικα συναδελφακια τους?????απο το ειδιο αφεντικο τρωνε απλα με διαφορετικη πληρωμη……………………

    11. Στη Χιλή πυροβολούν τους εξεγερμένους στο ψαχνό. Να τους το κάνουν κι εδώ οι αστυνομικοί ώστε να νιώσουν οι αναρχοαλήτες ακόμα πιό κοντά στο χιλιανό λαό

    12. Διαμαρτυρήθηκαν για την Χιλή και εκαναν ζημιές σε Ελληνικά καταστηματα και Ελληνικη περιουσία;;; Ε ρε ξερω τι θελετε, αλλα ………τι να σας κανω…

      1. ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΧΙ ΝΤΖΑΜΠΕ……………..ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ

    13. ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ, Λ Ε Μ Ε ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΜΑΜΠΑΝΤ ΤΟΥ ΄΄ΣΕΡΙΦΗ΄΄ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ, ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;

    14. ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ

    15. Γνωρίζουν αυτοί που τα έσπασαν κατα που πέφτει η Χιλή; Πληρωμένα παράσιτα που βαρεθήκαμε να τα τρώμε στη μάπα.

    16. Παπαρια δικαιολογια.Τα μπολσεβικια πηραν εντολη να τα κανουν ισιωμα απο το Συριζα γιατι σερνουν οι δεξιοι τον πολακη και τζανακοπουλο στη μπουζου.Εχθες το πολακη δηλωσε ανυπακοη ,δηλαδη δηλωσε ανυπακοη στην πλειοψηφια της βουλης ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.Τα συριζοσκυλα εδωσαν εντολη για αποσταθεροποιηση για αυτο το λογο και τα επεισοδια.Τα κουμουνια δεν αλλαζουν και πρπει Παντα να σφαδαζουν.

    Comments are closed.