ΤΩΡΑ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΕΝΤΑΣΗ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ! ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ – «ΠΡΟΔΟΤΗ – ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ»! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    1

    Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές γύρω από το Μέγαρο Μουσικής, ενώ έγινε και χρήση χημικών.

    Οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπαθούν να απομακρύνουν τον κόσμο που διαμαρτύρεται ενόψει της επίσκεψης του Προκόπη Παυλόπουλου.

    Ώρα 19:16

    Πατριώτες έκραξαν Νοτοπούλου και Φάμελλο [ΒΙΝΤΕΟ]

    Έντονα αποδοκίμασαν, διαδηλωτές για τη Μακεδονία, την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Σωκράτη Φάμελλο κατά την άφιξη τους στο Μέγαρο Μουσικής.

    Ώρα 20:40

    Άγριο κυνηγητό γύρω από το Μέγαρο

    Άγρια επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών με πέτρες και δακρυγόνα σημειώνονται αυτή την ώρα επί της οδού Μαρία Κάλλας, έξω από το Μέγαρο.

    Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και μπουκάλια, με τους αστυνομικούς να απαντούν με κρότους λάμψης.

    kynhghto7 kynhghto5 kynhghto4 kynhghto3 kynhghto2 kynhghto1 kynhghto

    Ώρα 22.22

    ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ! Αμέτρητες προσαγωγές πατριωτών στη Θεσσαλονίκη

    Μετά το πέρας των επεισοδίων έξω από το Μέγαρο, διαδηλωτές προσήχθησαν από τους αστυνομικούς, χωρίς ακόμα να είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός τους.

    Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των εντάσεων μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών έγινε χρήση δακρυγόνων και κρότων λάμψης, ενώ οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στα ΜΑΤ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ .

    2. Προκαλουν τα σκουπιδια..Νομιζουν οτι ενταξει περασαν την συνθηκη των πρεσπων και ολα καλα…Ρε σκουληκια απο τωρα και μετα θα χασετε τον υπνο σας..Με τα ΜΑΤ αγκαλια θα περπατατε..Μουνια…

    3. Παιδιά μην πάθει τίποτα ο Πάκης και μετά πιος θα στέλνει αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία .Και όπου αλλού χρειάζεται??? στρατιωτικός περίπατος που του χρειάζεται!!!!!!!

    4. Αν δεν πέσει νεκρός κάποιος από τους ανθέλληνες προδότες , δεν ιδρώνει το αυτί τους.

    5. Bρε παλιοπαιδα Ελληνες απλοι πολιτες, μην ενοχλειτε τον Προεδρο της Ανθελληνικης προδοτοκρατιας ντροπη σας παλιοπαιδα

    6. αυτοι νομιζουν οτι σε 1-2 εβδομαδες με τον καιρο θα το ξεχασουμε, δεν ξερουν οτι θα τους γ@μησουμε το σπιτι οποια ωρα βρουμε ευκαιρια. Κανενα σεβασμο και αυτοσυγκρατηση πλεον σε κανενα, τελος η υπομονη και οι μαλακιες για φιλησυχους πολιτες, τα ματ οποιος ειναι ελληνας να αφησει την ασπιδα κατω αλλιως θα αντιμετωπισθουν ευκαιρια δωθησης ως ναζι εισβολεις και προδοτες

    7. Το θρασσος τους δεν εχει ορια ειναι απυθμενο! Τι θελει ο πακης(στανος) τωρα;;; Γιατι προκαλουν μηπως θελουν αιμα;;;;

    Comments are closed.