ΤΩΡΑ – ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALPHA! ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΚΑΙ ΣΡΟΙΤΕΡ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ…ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ;

    Κοινοποίηση:
    ALPHA 2

    Τι σαλιάρισμα ήταν αυτό πάλι σήμερα στον πρωθυπουργό από τους πρωταγωνιστές του κεντρικού δελτίου του alpha Σρόιτερ και Βερύκιου
    Οι δυο τους ανακήρυξαν σε ηρώα τον Αλέξη Τσίπρα για την ψυχραιμία του.
    Δείτε πως σχολίασαν την κίνηση του πρωθυπουργού να βγάλει μια φωτογραφία.
    Για το όνομα του Θεού. Για καραγκιόζηδες έχουν περάσει τους τηλεθεατές τους;
    Τι γραφικότητες είναι αυτά

    alpha 1

    alpha

    Το ότι μεταδόθηκε ότι «βιντεοσκοπούσε τις σκιές των τουρκικών μαχητικών» (σ.σ.: στα τέσσερα μίλια απόσταση με τον φακό ενός κινητού τηλεφώνου!) είναι μόνο ένα από τα ελάχιστα απίθανα που ακούστηκαν στο δελτίο του Alpha που μετέδωσε τις «αποκλειστικές φωτογραφίες».

    Υποτίθεται ότι στην φωτογραφία «φαίνεται ο πρωθυπουργός να παρακολουθεί τα τουρκικά μαχητικά, κατά τη διάρκεια της αερομαχίας που γινόταν μπροστά του»!

    Μάλλον βλέπουν πολλές πολεμικές ταινίες εποχής και νομίζουν ότι οι αερομαχίες γίνονται όπως στον Β’ΠΠ με τα Σπιτφάιρ και τα Μέσερσμιτ και κάποιος μπορεί να τις καταγράψει με κινητό τηλέφωνο σε αποστάσεις 4 μιλίων!

    Σε αυτή την απόσταση ένα κινητό μέσα σε ένα ελικόπτερο, όχι «σκιές», αλλά ούτε καν «σαν μύγες» βλέπει τα μαχητικά.

    Τι κατέγραφε ο Α.Τσίπρας; Αγνωστο. Το πιθανότερο, το όμορφο τοπίο κάτω από το ελικόπτερο, αν διακρίνουμε καλά στην οθόνη του κινητού και την ελαφρά κλίση της οθόνης προς τα κάτω.

    Δείτε τα όσα απίστευτε λέχθηκαν στο δελτίο του Alpha εδώ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ας ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ο βερικοκος πουλα βερικοκα. Ας ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.

    2. Σκηνοθετημενο ειναι το σκηνικο για την δηθεν παρενοχληση.δεν του βγαινουν οι ψηφοι του τσιπρα και το παιζει πατριωτης τωρα,με καθοδηγηση πρεσβη παιατ.

    3. Μηνυματάκι στο πρόσωπο ήθελε να στείλει και το έβαλε στο παράθυρο να πιάνει σήμα.

    4. Ό Σρόιτερ και η ρουφιάνα του Κοντομηνά ο Βερύκιος, είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την Κουμουνδούρου και τον ΣΥΡΙΖΑ.Για ποιά ψυχραιμία μιλάνε; Δηλαδή τι θα έκανε το μαμόθρεφτο ο Τσίπρας; Μήπως θα πήδαγε με αλεξίπτωτο; Άσε που η ένταση από την πλευρά της Τουρκίας, είναι σε σιωπηρή αποδοχή από τον Τσίπρα μέχρι να τελειώσει με τις εκλογές ο Μογγόλος Ερντογάν.Σίγουρα μετα το ρεσιτάλ Βερύκιου θα μπήκε το συνεργείο καθαρισμού για να σφουγγαρίσει τα σάλια του.Γελοίε Βερύκιε, καραγκιόζη.

    5. Boeing CH-47 Chinook
      Μέγιστη ταχύτητα: 315 χλμ./ώρα
      Ταχύτητα πτήσης: 291 χλμ./ώρα

      Τα F16-F4 με τόσα χιλιόμετρα κάνουν προσγείωση όχι αερομαχία και πόσο μάλλον στα 1000 πόδια. επίσης είναι αδύνατον να δεις ένα τόσο μικρό αεροπλάνο από μακριά πόσο μάλλον να το τραβήξεις και βίντεο. Αν ήταν πιο κοντά από τα 4 ναυτικά μίλια με τα μάτια μπορείς να τα δεις με το κινητό ΟΧΙ

    6. Τι δεν καταλαβαινετε ασχετοι? Ο Κοκκαλης αγορασε τον Alpha. Ο Κοκκαλης θα ειναι υποψηφιος με τον Συριζα.
      Οπερ εδει δειξαι. Απλο!

    7. Kαλα τωρα σε αυτο εχει δικαιο…ειναι δυνατον ο αλλος να στελνει στο πρωθυπουργο μιας χωρα πολεμικα αεροπλανα…αλλα ρε Τσιπρα…οταν τον συναντησες γιατι δεν του εδωσες καμια φαπα…Αυτα στον Τραμπ. Θα τα εκανε?…και αμα επεφτε το ελικοπτερο τι θα ελεγε?Πλακα καναμε?Οταν τον συναντησεις τραβα του μια σφαλιαρα και πες του… Ετσι για Πλακα….

    8. 90 εκατομυριακια γλίτωσε ο Κοντομηνας, να μην πουν μια καλή κουβέντα!

    9. Ε ξέρουν ότι μιλούν σε χοχόλους, δεν το ξέρουν νομίζετε;

    10. Τράβαγε βίντεο την αερομαχία ο Τσίρλας.
      Χαχαχαχαχαχαχα
      Ρε τι μαλάκες είναι αυτοί?

    Comments are closed.