ΤΩΡΑ! ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΠΟΥΤΙΝ- ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

    Κοινοποίηση:
    putin-erdogan-arthro

    Με την επίθεση των δυνάμεων του Άσαντ στην Ιντλίμπ, η διάσταση απόψεων Άγκυρας – Μόσχας έρχεται πλέον ξεκάθαρα στο προσκήνιο.
    Όπως σημειώνει o ανταποκριτής της Deutsche Welle στην Κωνσταντινούπολη, «δεν πρόκειται για μια απλή διαφωνία σε ό,τι αφορά την προέλαση των δυνάμεων του Άσαντ στην περιοχή του Ιντλίμπ, αλλά για την κορυφή του παγόβουνου για τις εξελίξεις ανατολικά του Ευφράτη και όχι μόνο εντός της Συρίας».
    Σύμφωνα με αναλυτές στην Τουρκία, η στάση της Ρωσίας στην Συρία άλλαξε μετά την στάση της Άγκυρας στην Λιβύη με την ανοιχτή στήριξη στον Σαράτζ παρά την διαφωνία της Μόσχας.
    Ο Πούτιν στηρίζει τον στρατάρχη Χαφτάρ και ουσιαστικά και στην Συρία, Τουρκία και Ρωσία βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα.
    Ο κ. Ερντογάν αναχωρώντας τη Δευτέρα το πρωί για την Ουκρανία ανακοίνωσε ότι το τουρκικό πυροβολικό και η πολεμική αεροπορία απάντησαν στα πυρά των δυνάμεων του Άσαντ στοχεύοντας σε 40 σημεία που εντοπίστηκαν και σκότωσαν τουλάχιστον 35 στρατιώτες των καθεστωτικών δυνάμεων.
    Ο ίδιος είπε πως ενημερώθηκε η ρωσική πλευρά και συστήθηκε να μην μπει στη μέση για να εμποδίσει τις τουρκικές επιθέσεις κατά του στρατού του Άσαντ.
    «Ξεκαθαρίσαμε ότι στόχος μας δεν είναι οι ρωσικές δυνάμεις» είπε.
    Δηλώσεις έκανε και ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Ομέρ Τσελίκ, λέγοντας ότι πλέον οι δυνάμεις του Άσαντ αποτελούν στόχο του τουρκικού στρατού στην περιοχή.
    Πρέπει να σημειωθεί ότι οι βολές του πυροβολικού του Άσαντ έγιναν την ώρα που μετακινούνταν νέες τουρκικές δυνάμεις που έφθασαν στην περιοχή προς ενίσχυση του τουρκικού στρατού στο Ιντλίμπ.
    Αναλυτές εκτιμούν ότι μετά από αυτή την επίθεση τίποτε δεν θα είναι πια ίδιο στο Ιντλίμπ και πως η συμφωνία Τουρκίας – Ρωσίας που έχει υπογραφεί στο Σότσι έχει ουσιαστικά καταρρεύσει.
    Η Ρωσία διαψεύδει ότι οι Τούρκοι σκότωσαν 35 Σύρους στρατιώτες, όπως και ότι ενημερώθηκαν από τους Τούρκους.

    Ανατροπή και για την Κριμαία

    Η Τουρκία θα συνεχίσει να υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Κίεβο μαζί με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι .
    «Θα ήθελα και πάλι να υπογραμμίσω ότι εμείς δεν αναγνωρίζουμε την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας . Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.
    Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει «προσεκτικά να παρακολουθεί την κατάσταση των Τατάρων της Κριμαίας» και ότι «από κοινού με την κυβέρνηση της Ουκρανίας θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την στήριξη μας στους Τατάρους Τούρκους της Κριμαίας που είναι αρχέγονοι κάτοικοι αυτής της χώρας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Οι Ρώσοι με τους Τούρκους δεν ήταν ποτέ φίλοι ! Λυκοφιλία είναι η συγκεκριμένη ,την μια τα έχουν καλά και την άλλη τα χαλάνε . Απλά αυτή την στιγμή εάν τα σπάσουν λόγω της έπαρσης του Ερντογάν και της Τουρκίας, πιθανόν αυτή η έπαρση να αποβεί μοιραία από θα έχει καταφέρει να τα έχει άσχημα και με τις ΗΠΑ και την Ρωσία.

    2. Ρωσία Τουρκία και Ιράν έχουν φτιάξει μια ισχυρή συμμαχία.Απλά λόγω Άσαντ στην Συρία αυτή την στιγμή έχουν κάποιες διαφωνίες που δεν σημαίνει όμως ότι έχει χαλάσει και η συμμαχία-φιλία Πούτιν και Ερντογάν.Τους είδαμε τους Ρώσους και τον Πούτιν όταν το 2015 οι μισθοφόροι τους Ερντογάν έριξαν το Ρώσικο μαχητικό.Και έσερναν το σώμα του νεκρού Ρώσου πιλότου μέσα στα χώματα.Τότε η Ρωσία (κοκοκοκοκο) κάθισε απλά προσοχή μπροστά στην Τουρκία.

    3. Ποτέ δε θα γίνουν “φίλοι” οι Ρώσσοι με τους τούρκους.

    4. αφιερωμενο σε ολους τους ηλιθιους που ειρωνευονται τις αγιες γραφες και οτι το ξανθο γενος δεν υπαρχει, τα βρηκε με τους τουρκους και πρασινα αλογα…ολα μεχρι στιγμης γινονται οπως τα εχουν προφητευσει οι Αγιοι μας πολλα χρονια πριν…και οι σεισμοι και η τελευταια κυβερνηση στην Ελλαδα που θα ειναι οικουμενικη (προσεχως) και οτι οι τουρκοι εχουν τα κολυβα στο ζωναρι τους ( θα τους πετσοκοψουν οι ρωσοι)..οι ρωσοι πανε εκει που ειναι τα συμφεροντα τους, οπως ολες οι μεγαλες δυναμεις, φιλιες δεν υπαρχουν οταν οι τουρκοι θα πουν περαιτέρω εμποδιο στα ρωσικα συμφεροντα, οι ρωσοι θα τους τσακισουν και ετσι θα επωφεληθουμε και εμεις,,,για να φτασουμε σε αυτο το κορυφαιο γεγονος που καταγραφεται σε ολες τις γραφες απομενουν λιγα ακομη επεισοδεια που ομως θα ειναι ακρως συνταρακτικα και θα απαιτηθει και απο εμας πιστη και προσευχη και επαγρύπνηση γιατι σαν Ελλαδα θα περασουμε δυσκολα….

      1. Καλα συνεχιζε να τρως σανο εσυ ,και μωλις τελειώσεις γυρνα πλευρο και ξανα κοιμησου και ασε τον θεο να δουλευει για σενα προβατο,θα ξυπνήσεις και οι ρωσοι θα σου δωσουν την πολη στο πιατο αφου εισαι μαγκας ελληνας…

        1. ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕ!,ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΗ,ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ!!! ΤΩΡΑ,ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! ΩΣ ΤΟΣΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕΨΤΗΝ ΡΥΧΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ!! ΠΑΡΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑΝΙ,ΚΑΙ ΦΡΑΠΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!

          1. Όταν έρθει η στιγμή και είμαστε μάγκες και το αξίζουμε εμείς οι Έλληνες πρέπει να πολεμήσουμε για να πάρουμε πίσω την Πόλη και να διαλύσουμε τους Τουρκαλάδες.Ποιό το νόημα να πολεμήσουν Ρώσοι η Αμερικανοί και εμείς να είμαστε αραχτοί με τον φραπέ στο χέρι.Όποιος πολεμήσει-νικήσει την Τουρκία είτε λέγεται ΗΠΑ είτε λέγεται Ρωσία αυτός πρέπει να κρατήσει την πόλη και όχι αυτός που δεν πολέμησε και απλά κοιτούσε απο μακρυά.

            1. ηδη δυο ηλιθιοι που ειρωνευονται τις γραφες βγηκαν για να απαντησουν αλλα οσο και να χτυπουν το αδειο κεφαλι τους τα γεγονοτα τρεχουν οπως εχουν προφητευσει οι Αγιοι Πατερες της Ορθοδοξης Εκκλησιας και οσο και να μην σας αρεσει ξυδακι…τα πραγματα θα γινουν ετσι και οτι και αποφασεις παιρνουν τα ανθρωπινα μυαλα δεν μπορουν να αλλαξουν το ρου των γεγονοτων…οι ρωσοι, ηλιθιοι, δεν θα μας δωσουν την πολη, οι Ρωσοι θα προστρεξουν να τσακισουν τους τουρκους προς δικο τους συμφερον (αφου οι τουρκοι θα προσπαθησουν να κλεισουν τα στενα και την διελευση τους στην μεσογειο)…μαλιστα οι Γραφες γραφουν πως στην αρχη θα φαινεται πως οι τουρκοι κερδιζουν αλλα τελικα θα διαλυθουν…βεβαια και εμεις δεν θα περναμε καλα, η Ελλαδα θα πεινασει και δεν θα ειναι αποτελεσμα καποιας νεας εγχωριας οικονομικης κρισης αλλα παγκοσμιας αφου το κεφαλαιο θα τραβηξει το χρημα παγκοσμια και το χρημα δεν θα εχει πια αξια…επισης οι τουρκοι πριν τους πετσοκοψουν οι ρωσοι θα προλαβουν να μας παρουν 1-2 νησια…ολα αυτα θα γινουν με οικουμενικη κυβερνηση που θα ειναι και η τελευταια πριν ξυπνησουν ολοι οι Ελληνες και τους παρουν με τις πετρες αφου καταλαβουμε επιτελους πως ολοι οι πολιτικοι ειναι προδοτες,,,οσον αφορα την πολη, αυτο θα γινει αργοτεραμ με την ληξη του παγοσμιου πολεμου…οι ρωσοι ανίκητοι θα φτασουν στα προθυρα καταληψης της Ιερουσαλημ και εκει θα επεμβουν οι δυτικες δυναμεις με προεξάρχοντες τους αμερικανους..η Ελλας-και ευτυχως- δεν θα παρει μερος σε αυτον τον πολεμο…λεπτομερειες για το τι θα γινει σε αυτον τον πολεμο διαβαστε τις γραφες…οταν ο,πολεμος σταματησει με τεραστιες απωλειες τοτε οι μεγαλες δυναμεις θα συναποφασισουν να δωσουν την πολη στους Ελληνες,,,,

    5. όλα κόλπα είναι κάτι μαγειρεύουν αυτή η δύο στο αιγαίο και συρία λιβύη

    Comments are closed.