ΤΩΡΑ! ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΟ ΘΥΜΑ, ΑΛΛΑ….

    Κοινοποίηση:
    1

     

    Το απίστευτο περιστατικό με θύμα μια 73χρονη γυναίκα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου – Οι δράστες επιχείρησαν να ληστέψουν την ηλικιωμένη, η οποία αντιστάθηκε, πριν τραυματιστεί θανάσιμα από το αυτοκίνητό τους
    Ληστές επιτέθηκαν, πάτησαν με το αυτοκίνητό τους και εγκατέλειψαν ηλικιωμένη, η οποία αντιστάθηκε την ώρα της εισβολής στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους.

    Οι δράστες, που οι πληροφορίες λένε ότι είναι Ρομά, επιχείρησαν να ληστέψουν την ηλικιωμένη. Το θύμα αντιστάθηκε και τότε οι κακοποιοί επιβιβάστηκαν στο όχημα και αφου την πάτησαν και την τραυμάτισαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και χάθηκαν στα στενά της περιοχής.

    Ήδη εχει σηκωθεί ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο χτενίζει απο αέρος την ευρύτερη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων για να εντοπίσει τους ληστές.

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. ΦΥΦΤΟΙ Η ΛΑΘΡΟ?
      ΑΜΑ Η ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΣΑ ΨΗΦΙΣ ΕΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η ΓΥΦΤΟΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ

    2. Όλα τα ανθρωποφάγα παράσιτα σύντομα θα έχουν το τέλος που τους αξίζει.
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ…
      ΠΡΏΤΟΙ όμως οι προδότες του έθνους και μετά αυτοί. 1 σφαίρα γι αυτούς 10 για τους προδότες.

    3. Βάλτε τους λαθρο δίπλα σε καταυλισμούς βρομά και έτσι με ένα σμπάρο δυό τριγόνια.Αλλά είπαμε εμείς είμαστε με το διεθνές άδικο.

      1. Στην Νέα Ζωή στον Ασπρόπυργο πρέπει να πάνε οι λάθρο

    4. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΟΜΑ? ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥ ΦΟΡΟΥΣ, ΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΝ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ. ΚΛΕΒΟΥΝ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    5. Μήπως ήρθε καιρός να το βουλώσουμε απλά συζητοντας και να αρχίσουμε τις πράξεις; Μήπως αρκετά φλωρεψαμε;

      1. Ναι ολο λογια-λογια,απ` τα πληκτρολογια, που ειναι οι αντρες της Ελλαδας ρεεε

    6. Όλοι οι γύφτοι πρέπει να απελαθούν από τη χώρα. Όλοι όμως, χωρίς εξαίρεση. Τα μπογαλάκια τους και δρόμο πίσω στην Ινδία.

      Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Μπορεί να μην είναι όλοι εγκληματίες, αλλά οι φιλήσυχοι γύφτοι δεν έχουν κάνει τίποτα τόσες δεκαετίες ώστε να ενταχθούν στη κοινωνία και να αντιμετωπίσουν τους βίαιους και παράνομους. Άρα είναι συνένοχοι, όλοι λοιπόν δρόμο. Αρκετό ελληνικό αίμα έχει χυθεί για αυτούς και αρκετά χρήματα μας έχουν φάει.

    7. Και που θα τους βρουν και που θα τους συλλάβουν, τι θα γίνει ;;; Σε δυο ώρες θα είναι ελεύθεροι, θα δικαστούν (αν δικαστούν) με αναστολή, αλλά η γιαγιά δε θα γυρίσει πίσω. Είναι απίστευτο πραγματικά να δουλεύεις τίμια μια ζωή, να φτάνεις στα γεράματα και να περιμένεις να ζήσεις με αξιοπρέπεια τα στερνά σου και ο κάθε υπάνθρωπος να σε βασανίζει άγρια, πριν σε σκοτώσει μαρτυρικά….. και υπάρχουν “ψευτοαριστεροί θολοκουλτουριάρηδες” που εξακολουθούν να αγκαλιάζουν, να χρηματοδοτούν και να υποστηρίζουν το γυφταριό ….

    8. Αδεια οπλοφοριας η μονη λυση!! Μοντελο Ελβετιας η ακομα καλυτερη Αμερικης και πυρ στο ψαχνο οποιον εισβαλλει στην κατοικια σου!!

      1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΥΤΟ ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ

    9. Μια διόρθωση εάν μου επιτρέπει ο αρθρογράφος. Δεν είναι ληστές πλέον αλλά δολοφόνοι. Επί των β-ρομα, τι να πει κανείς; Η Ρουμανία τους έχει διώξει, οι Γάλλοι το ίδιο, οι Ιταλοί το ίδιο. Εμείς εκτός από τους ελληνοποιημένους έχουμε και τους αλβανους ρομα. Ξέρουν ότι οι φυλακές είναι γεμάτες, παρουσιάζονται στα δικαστήρια σα τα θύματα της κοινωνίας και οι δικαστές επειδή ζουν σε άλλο κόσμο τους πιστεύουν και κάνουν ότι κάνουν χωρίς φόβο. Εάν ήξεραν ότι θα καταλήξουν σε ένα Γκουαντάναμο του ανατολικού Αιγαίου να σπάνε πέτρες, δε θα είχαν αυτό το θράσος. Εάν επίσης ήξεραν ότι στην Ελλάδα όχι απλώς επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται η χρήση όπλου για αυτοάμυνα, θα είχαν πάρει τα λιγοστά μπογαλάκια τους για άλλες παραλίες. Μια φυλή παρασίτων, πέραν 1-2 γνωστών λαϊκών τραγουδιάρηδων που προσωπικά μου είναι και αδιάφθοροι, να μας πουν εάν έχουν προσφέρει ένα γιατρό, έναν επιστήμονα στην παγκόσμια ιστορία. Κανένα. Μια φυλή που ενώ είναι στα πούπουλα των προνομίων και μάλιστα σε βαθμό πέραν των δυνατοτήτων τη χώρας, ζει και πορεύεται ως εγκληματική συμμορία. Αυτή η ράτσα πρέπει να τιμωρηθεί όπως ορίζεται από τους νόμους της χώρας και εάν δε φτάνουν αυτοί να ψηφιστούν άμεσα πιο αυστηροί νόμοι.

      1. Η τελευταια Eλληνικη δημοκρατικη κυβερνηση επεσε το 1974 φιλε. Τωρα οι ραγιαδες ψηφιζουν Αλ666 Κουλη και Φωφη. τι ψαχνεις να βρεις τωρα??? Ελληνες πολιτες ψαχνεις?? Νεοελληνες ραγιαδες ειναι τωρα η πλειοψηφια. Το κοινωνικο μερισμα παντως ο Κουλης φετος θα το δωσει στους δολοφονους της γιαγιας. Εσεις νεοελληνες παρτε το 3ο το μακρυτερο…

      2. ΕΝΑΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΧΟΜΕΝΑ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ

    10. Η ΕΥΘΎΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΊΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΈΝΩΝ ΠΈΦΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ.

    11. Η εγκληματηκοτητα χτυπαει κοκκινο με συνεπεια οι πολιτες να ζουν μεσα στην ανασφαλεια και η Αστυνομια μας να φοβαται να κανει χρηση του οπλου σαν να ζουμε στην δεκαετια του 50, που κοιμοταν με ανοιχτες τις πορτες!!!!!!!! Ειχε μια ατυχη στιγμη ενας Αστυνομικος και εκτοτε μια χωρα ασχολειται και αναστατωνεται απο μερικες δεκαδες απλυτους δηθεν στην μνημη του Γρηγοροπουλου, ενω αυτοι θελουν να σπασουν και να ρημαξουν τις περιουσιες αθωων πολιτων!!!!!!!!! Καθαριστε την χωρα απο τους εγκληματιες, αυτη η εντολη πρεπει να δοθει στους αστυνομικους!!!!!!!!

    12. Σε λιγο καθε σπιτι θα πρεπει να εχει στησει στο μπαλκονι ενα πενηνταρι πολυβολο για να επιβιωσει

    13. Δώστε τους κανένα επίδομα ακόμα δεν τους φτάνουν.

    14. Γύφτοι ΜΠΙΝΕΔΕΣ παράσιτα της κοινωνίας μόνο με ΝΑΠΑΛΜ καταλαβενετε

    15. Η Χρυση Αυγη φταιει. Θα σας σωσει ο Κουλης ο Αλε666 και η Φωφη που ψηφισατε ραγιαδες. Της σας νοιαζει για την γιαγια? Εσεις μονο για τους Ζακ ενδιαφερεστε….

    16. οι ποιο δειλοι ανθρωποι του κοσμου ειναι οι γυφτοι.οταν ειναι μονοι τους ειναι μια ζωη κοττες..οταν ειναι ολα τα πιθικογυφτα μαζι τοτε ειναι μαγγες.παρολο οτι δεν ειμαι φασιστας επρεπε τοτε ο μικρομουστακος να ολοκληρωση το εργο του.

    17. εκει την καταντησανε την χωρα με τους γυφτους και τα λαθροορκ να φοβασαι να βγεις απο το σπιτι.ουτε αστυνομια ουτε στρατος υπαρχει η χωρα εχει πεσει

    18. Κολογυφτοι γα@μουν και δερνουν σε ολη την χωρα κσι δεν τρεχει καστανο.Απο πανω θα παρουν και επιδομα απο τους ληστρικους φορους μας για να συνεχιζουν να γεννανε και αλλα μπασταρδα.

    19. Ρόμα η λαθρο η τηγανοκεφαλοι 100% οι δράστες. Το θύμα Ελληνιδα γιαγιά οπότε μη περιμένετε να το αναφέρουν

    Comments are closed.