ΤΩΡΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΤΑΚΤΟ

    Η παραίτηση έγινε δεκτή. Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του.

    Οδηγήθηκε σε παραίτηση μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τα ψεύτικα στοιχεία στο βιογραφικό του.

    Την παραίτησή του υπέβαλλε στον πρωθυπουργό ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης.
     
    Δήλωση Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Αντώνη Διαματάρη

    «Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά στον Ελληνισμό. Για αυτό με μεγάλη τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού.
    Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι προσωπικές επιθέσεις που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, με σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ, καθώς και να υπονομεύσουν το έργο μου. Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα, με πόνο ψυχής, στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή μου από τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΒΑΝΟΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΔΑ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΝΕΡΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΧΟΥ ΙΣ ΧΟΥΝ ΑΠΕΛΕΥΣΗ

    2. Για να φθασει να σε κανει ο (καθε Μητσοτάκης) αξιωματούχο, σιγουρα «εγλυψες» και σιγουρα εδειξες το βιογραφικο σου στο οποιο ειχες βαλει ψευτικα στοιχεία.Το ερώτημα ειναι : Αυτοί που σε εβαλαν εκει πως σε εμπιστευτηκαν χωρις λίγο να το ψαξουν?Ειναι λαθος και αυτοί… …Απλά ,μην μας δουλευεις εσυ κι ο καθε απατεώνας.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ…

    3. Ο άλλος χωρίς δικατσα στην ασφάλεια θα παραιτηθεί?

    4. Ασχολεισαι με συγκεντρωσεις ομογενων,προς ιδιο οφελος και προβολη του εαυτου σου στους εκαστοτε

      πρωθυπουργους!Δηλ. δεξιωσεις, πανηγυρια, τραπεζια, χορους..Ομογενεια δεν ειναι μονον η Ν Υορκη, το Σικαγο ,αντε και λιγο η Φλωριδα..Οι αλλες πολιτειες ειναι στα αζητητα..Παντου εισαι μπηγμενος..Εχεις κατορθωσει να διαιρεσεις την ομογενεια.Παντου διχονοια.Κοντα σου ειναι και οι παπαδες!…Με ολα τα αρνητικα σου σε επελεξε ο κουλης για υφυπουργο αποδημου Ελληνισμου.Ο,τι χειροτερο.Περαν των ψευδων τιτλων σου( Στην Αμερικη θα ειχες παει αυθημερον σπιτι σου συν τα ποινικα) δεν παραιτηθηκες απο την επιχειρηση σου..Εξαφανισατε την Ελληνικη γλωσσα απο την θεια λειτουργια εσυ και οι εκαστοτε αρχιεπισκοποι τουρκικης ιθαγενειας.Ετσι, και ξεφυγεις απο τις παραπανω πολιτειες ψαχνεις με το κερι να βρεις μια Ελληνικη οργανωση ,να μιλησεις π.χ. εστω και 5 λεξεις Ελληνικα.Οι κινεζοι, κορεατες,..ειναι πληρως οργανωμενοι.Οι υπαρχουσες Ελληνικες Ορθοδοξες Εκκλησιες εχουν ανυπαρκτη δραστηριοτητα και το μονο που γνωριζουν ειναι να εισπραττουν σε διαφορα american events!..Αισθανομαι πολυ πικραμενος, απογοητευμενος και αηδιασμενος με αυτους τους κυριους.

    5. Αγαπητέ Στέφανε,

      Παιδιά, ας ΜΗΝ Γελοιόματε, Εάν ο Κϋριος Διαματάρης Είχε Τουλάχιστον Ένα Πανεπιστημιακό Τίτλο Σπουδών, ας Είναι και ΜΟΝΟ το Πτυχίο Πανεπιστημίου, ΔΕΝ θα Έμπαινε στη Διαδικασία της Παραίτησης. Ο Άνθρωπος Ούτε Πτυχίο Πανεπιστημίου ΔΕΝ Έχει, Συνεπώς με το Απολυτήριο Λυκείου Είναι και Προφανώς Καταλαβαίνει Ότι ΔΕΝ Μπορεί να Παραμείνει στη Θέση του και ΠΡΕΠΕΙ να Παραιτηθεί.

      Αν και η Μεγάλη ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ της Ελλάδος Ήταν που Καλλιεργούνταν, για Πολλές Δεκαετίες, ο Μύθος Ότι για να Έχει Κάποιος Μία Καλή Εργασία και Υψηλές Αποδοχές, ΠΡΕΠΕΙ να Έχει Πτυχίο, Μετα-Πτυχιακό, Διδακτορικό.

      Αυτό ΜΟΝΟ στην Ελλάδα Ίσχυε και σε Καμία Άλλη Ευρωπαική Χώρα. Αυτό που Ισχύει στην Ευρώπη Είναι, Ότι ΜΟΝΟ με το Πτυχίο Πανεπιστημίου Μπορεί Κάποιος να Έχει Καλή Εργασια και να Αναλαμβάνει Διευθυντικές Θέσεις σε Διάφορους Οργανισμούς, Απασχολούμενος στο ΜΕΣΑΙΟ Management. Αν Κάποιος Επιθυμεί να Ασχοληθεί με το ΥΨΗΛΟ Management, να Αναλαμβάνει ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ Θέσεις, με Σαφώς πιο Υψηλότερες Αποδοχές, Benefits και Bonus, ΠΡΕΠΕΙ να Διαθέτει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και Μετα-Πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ( ΜΒΑ ), Αλλά Αναλαμβάνει και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Μεγαλύτερες ΕΥΘΥΝΕΣ και ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ, ας ΜΗΝ το Ξεχνούμε και Αυτό.

      Πείτε μου Εσείς, σε τι θα Χρησιμεύσει, αν Αποκτήσει Κάποιος ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ, εάν ΔΕΝ Ασχοληθεί με την Ακαδημαική Καριέρα, Δηλαδή να Θέλει να Γίνει Καθηγητής Πανεπιστημίου; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ στην Επαγγελματική Σταδιοδρομία του. Για να Κάνεις Καριέρα ως Διευθυντικό Στέλεχος, Αρκεί το Πτυχίο Πανεπιστημίου, και ως Διοικητικό Στέλεχος, Ένα Μετα-Πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

      Και να Βλέπουμε στην Ελλάδα του Σήμερα, Όταν Κάποιος Θέλει να Στείλει Ένα Βιογραφικό σε Μία Εταιρία, να τον Συμβουλεύουν να Εμφανίζει ΜΟΝΟ το Πτυχίο Πανεπιστημίου και ΌΧΙ τους Ενδεχόμενους ΜΕΤΑ-Πτυχιακούς Τίτλους Σπουδών, Διότι ΔΕΝ θα τον Προσλάβουν για Εργασία, Διότι Θεωρείται Over-Qualified και Συνεπώς ΔΕΝ θα Είναι σε Θέση η Εταιρία να Αναγνωρίσει με την Έννοια του Πακέτου Αποδοχών που Δύναται να Προσφέρει,

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Συντροφε, στην Αγγλια ως junior, θελεις 5 τουλαχιστον χρονια προυπηρεσια.Με PhD θελειες 3 χρονια προυπηρεσια.Σε ολα συστατικες επιστολες και σκληρη προφορικη-γραπτη διαδοχικη συνεντευξη.Στην Αμερικη, για καποια θεση της προκοπης και σε μεγαλες εταιρειες ,οπως π.χ. Apple, Google, Samsung,Amazon,..τουλαχιστον τα παραπανω.Ο κυριος αυτος ειναι μια νουλλα., συμφωνα με την απαιτηση των αριστιων του κ. κουλη.Στην Ελλαδα, εχεις οσα θελεις masters,αρκει να πληρωσεις.(υπαρχουν και δωρεαν) και μηδενικη εμπειρια.

        1. Αγαπητέ Φίλε,

          Σε Γενικές Γραμμές Συμφωνώ.

          Και στην Ιταλία Ένας Νεο-Προσλαμβανόμενος Πτυχιούχος Πανεπιστημίου, ως Προφίλ Junior, Χρειάζεται Τουλάχιστον Μία 5-ετία Προυπηρεσία σε ΧΑΜΗΛΑ Εργασιακά Προφίλ, για την Απόκτηση της Απαιτούμενης Εμπειρίας, Ώστε στη Συνέχεια να του Ανατεθεί Μία Διευθυντική Θέση, εάν Κριθεί Ικανός.

          Θα Μιλήσω για το Δικό μου Τομέα στο Information Technology, για να Εργασθεί Κάποιος στο ΜΕΣΑΙΟ Management ( ΔΕΝ Είναι Απαραίτητο το ΜΕΤΑ-Πτυχιακό ), για παράδειγμα, ως Functional Analyst, Project Manager, Program Manager, Service Manager, Account Manager. Software Architect, Solution Architect, θα ΠΡΕΠΕΙ Προηγουμένως να Έχει Αποκτήσει Εμπειρία ως ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ( Αναλυτής/Προγραμματιστής, Σχεδιαστής Λογισμικού, Δοκιμαστής Λογισμικού ).

          Αν Επιθυμεί να Ασχοληθεί με το ΥΨΗΛΟ Management, και να Αναλάβει ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, Χρειάζεται ΜΕΤΑ-Πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μπορεί να Έχει και PhD, Όμως ΔΕΝ Είναι Αναγκαίο.

          Η Διαφορά Είναι Όπως Λες, Ότι με το ΜΕΤΑ-Πτυχιακό ή/και το PhD, Ανεβαίνεις πιο Εύκολα στην Διοικητική Ιεραρχία. Για Σκέψου Όμως:

          1. Αν Κάποιος μετά το Πτυχίο Πανεπιστημίου, Αποφασίσει να Κάνει και ΜΕΤΑ-Πτυχιακό και Phd, Αυτό Σημαίνει Περαιτέρω Σπουδές 5 Χρόνια ( 2 για το ΜΒΑ και 3 για το Phd ). Και Μετά, Υπολόγισε και 3 Χρόνια Προυπηρεσίας, ΠΡΙΝ να Εργασθεί στο Διοικητικό Τομέα, Δηλαδή 8 Χρόνια Μετά από το Πτυχίο Πανεπιστημίου.

          2. Αν Κάποιος μετά το Πτυχίο Πανεπιστημίου, Αποφασίσει να Κάνει το Phd, Αυτό Σημαίνει Περαιτέρω Σπουδές 3 Χρόνια ( 3 για το Phd ). Και Μετά, Υπολόγισε και 3 Χρόνια Προυπηρεσίας, για να Εργασθεί στο Διοικητικό Τομέα, Δηλαδή 6 Χρόνια Μετά από το Πτυχίο Πανεπιστημίου.

          Ενώ ΜΟΝΟ το Πτυχίο Πανεπιστημίου, Μετά από 5 Χρόνια Προυπηρεσίας, Δίνει Πρόσβαση στην Ανάλυψη Διευθυντικών Θέσεων.

          – Αν Κάποιος ΔΕΝ Ενδιαφέρεται για να Εργασθεί στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Κομμάτι ( Διότι ναι μεν τα Χρήματα Είναι Πολύ Περισσότερα, Μεγαλύτερες οι Ευθύνες και οι Αρμοδιότητες ), για Ποιο Λόγο, να Κάνει 8 ή 6 Χρόνια Επιπλέον Σπουδές και να μην Βγει στην Αγορά Εργασίας Νωρίτερα;

          – Αν Κάποιος Ενδιαφέρεται, σε Μεταγενέστερο Χρόνο, για να Εργασθεί στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Κομμάτι ( Όπου τα Χρήματα Είναι Πολύ Περισσότερα, Όμως Είναι Μεγαλύτερες οι Ευθύνες και οι Αρμοδιότητες ), Κάνει Ένα ΜΕΤΑ-Πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που Διαρκει 2 Χρόνια ( ΜΒΑ ), Όπου Πολλές Εταιρίες ( Κυρίως οι Μεγάλες ή Πολυ-Εθνικές Εταιρίες ), Χρηματοδοτούν το ΜΕΤΑ-Πτυχιακό, Επενδύοντας στον Εργαζόμενο, ως Μελλοντικό Διοικητικό Στέλεχος της Ίδιας της Εταιρίας.

          Και Έπειτα, ΜΗΝ Ξεχνάς Ότι αν Αποφασίσει Κάποιος να Κάνει PhD, Μετά το Πτυχίο Πανεπιστημίου, ΔΕΝ Είναι Ότι Απλά Επιλέγει το Αντικείμενο στο Οποίο Επιθυμεί να Κάνει τη Διατριβή, Γράφεται στη Σχολή και το Κάνει, Αλλά Υπάρχει η Διαδικασία των Προφορικών και Γραπτών Εξετάσεων. Στην Ιταλία ( Αλλά Πιστεύω και Γενικά στην Ευρώπη το Ίδιο Ισχύει ), αν Κάποιος ΔΕΝ Βγάλει Βαθμολογία στις Εισαγωγικές Εξετάσεις για το Διδακτορικό, 8/10, ΔΕΝ Γίνεται Δεκτός από το Πανεπιστήμιο και ΠΡΕΠΕΙ να Προσπαθήσει Ξανά την Επόμενη Χρονιά στο Ίδιο Πανεπιστήμιο, ή να Δοκιμάσει σε Κάποιο Άλλο Πανεπιστήμιο ( που θα Έχει Βεβαίως Προκηρύξει Θέσεις Διδακτορικού ).

          Έχω Ακούσει και Εγώ, Αυτό που Λες, Ότι στην Ελλάδα Μπορείς να Έχεις Όσα Masters ή και Διδακτορικά Θέλεις, και με Μηδενική Εμπειρία, Αρκεί να Πληρώσεις.

          Όσο για το Συγκεκριμένο Κύριο Διαματάρη, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, Ότι ΔΕΝ Είναι Τίποτε το Ιδιαίτεροα, Απλά Είναι η Γνωριμία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και Γενικά την Οικογένεια Μητσοτάκη. Το Φαινόμενο να Προωθούνται σε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ Θέσεις, και Μάλιστα ΧΩΡΙΣ να Διαθέτουν τα Απαραίτητα Προσόντα, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το Λόγο Ότι Διαθέτουν Υψηλές Γνωριμίες, Μόνο στην Ελλάδα Συμβαίνει. Τουλάχιστον Εγώ ΔΕΝ Γνωρίζω Ανάλογες Περιπτώσεις στο Εξωτερικό.

          Άγγελος από Μιλάνο

    6. Η προσφορά σου τεράστια στον Ελληνισμό, απατεώνα εσύ και οι όμοιοι σου…….

    Comments are closed.