ΤΩΡΑ! ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

    Κοινοποίηση:
    TSIPRAS-3-696x462

    Πρόβλημα στην εγγραφή νέων μελών έχει ο ΣΥΡΙΖΑ αν και δεν το παραδέχεται επισήμως καθώς δεν δίνει στοιχεία για τη διαδικασία των εγγραφών, αλλά πηγές από τα υψηλά κομματικά κλιμάκια λένε για 4.000 νέες ηλεκτρονικές εγγραφές, 4.000 νέα «περίπου μέλη» πανελλαδικά δηλαδή το πρώτο δωδεκάωρο.

    Μετά σταμάτησε το μέτρημα.

    Όπως αναφέρει και ο Μικροπολιτικός: «Ρώτησα και πήρα την απάντηση επίσης ότι στην Αχαΐα ο ΣΥΡΙΖΑ από τις 20 Αυγούστου έως και προχθές, πριν από την έναρξη της περιοδείας Αλέξη Τσίπρα, μετρούσε 450 νέα μέλη.

    Στη διάρκεια των επαφών και επισκέψεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έως και την έναρξη της ανοικτής συνέλευσης στην Πάτρα με την ομιλία του Τσίπρα εγγράφηκαν στον νομό 150 νέα μέλη. 

    Με την έναρξη της διαδικασίας της ψηφιακής πλατφόρμας isyriza προστέθηκαν άλλα 260 νέα μέλη το βράδυ της εκδήλωσης. Κοινώς, άπαξ και δεις τον Τσίπρα στην πόλη σου, είναι τόσο συγκλονιστική η εμπειρία που πας τρέχοντας και γράφεσαι στον ΣΥΡΙΖΑ…

    Οταν ξεκίνησε η διαδικασία αυτή, οι προεδρικοί της Κουμουνδούρου έβαζαν ως γενικό στόχο να γραφτούν μέλη στο κόμμα το 10% των ψηφοφόρων, που είναι κάτι λιγότερο από 180.000, ε, αυτοί το στρογγυλοποίησαν προς τα κάτω και μας έλεγαν ότι στοχεύουν σε 170.000 νέα μέλη μέχρι το συνέδριο.

    Αρκετά γρήγορα κατάλαβαν ότι αν το λένε αυτό, μετά θα γελάσει ο κόσμος, και το κατέβασαν στις 65.000-80.000 επικαλούμενοι τις κοινωνικές συνθήκες, το πολιτικό περιβάλλον, τον κακό μας τον καιρό και πάει λέγοντας.

    Στα μεταξύ μας τώρα, το μεγάλο στοίχημα ήταν το πρώτο εικοσιτετράωρο. Σε αυτές τις διαδικασίες, είπαν και όσοι ασχολούνται με αυτά, το θέμα είναι να ξεκινήσεις γερά με το πρώτο μπαμ, που έχεις και όλη τη δημοσιότητα, μοιράζονται τα links στα social media, είναι ψηλά η περιέργεια του κόσμου κ.λπ., γιατί μετά χάνεται το momentum.»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ!

    2. ‘Σπαρτιάτη’ είσαι η ντροπή της Ελλάδας.

    3. Δεν ειμαι ο κυριος “2 πράγματα θα μπορούσαν να είναι σοκ” αλλα θα μπορουσα να σου απαντησω μιας και
      ολοι πανω κατω τα ιδια παραγματα λεμε για τον Τσιπρα
      1ον–Ειπε ψεματα στον ελληνικο λαο για τα μνημονια οτι θα τα ακυρωσει και τον ψηφισε
      2ον–Εκανε Δημοψηφισμα και εσυρε ενα ολοκληρο λαο στις καλπες για να κανει ακριβως τα αντιθετα
      3ον–Εδωσε το ονομα της Μακεδονιας στους Σκοπιανους χωρις να ρωτησει τον Ελληνικο λαο, εφοσον γνωριζε οτι ο λαος ειναι στους δρομους και ειναι αντιθετος στην συντριπτικη πλειοψηφια.
      4ον–Εβαλε την χωρα για τα επομενα 100 χρονια στην διεθνη εποπτια -τοκογλυφια
      5ον–Γεμισε την χωρα με λαθρομεταναστες και εκβιαζε υπο τον φοβο του φασισμου-ρατσισμου τον υπολοιπο
      κοσμο να τους δεχτει και να γεμισουν τα νοσοκομεια και τα νησια με λαθρο, με αποτελεσμα την αυξηση της εγκληματικοτητας και την αλοιωση του Ελληνικου πληθυσμου
      6ον–Νομιμοποιησε την ομοφυλοφιλια και εδωσε τεραστιο θρασος και θαρος στα καραπουσταρια να τους δωθει η ευκαιρια να ιοθετησουν και παιδακια (Θεος φυλαξει)
      ————ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ??————
      Αν θες σου γραφω κι αλλα, αλλα μαλλον εισαι μια απο τα ιδια..και μονο που υπογραφεις ως -σπαρτιατης-
      εισαι η ντροπη της Σπαρτης

    4. εχω ξεκαθαρισει την θεση μου δεν ειμαι κουμουνιστης, αλλα προκειμένου να εχω πρωθυπουργό την αποβολή της μαρικας,και την νδ που ειναι ενα απο τα δυο κομματα που μας εφεραν στο γκρεμο, προτιμω των ψευτη τσιπρα, ο κυριος με σχολιο, ενα απο τα δυο πράγματα, εχει την καλοσύνη γιατι γραφει αυτα που γραφει;;; απο τι ορμώμενος;;;;

      1. το σπαρτιατης βλατο εισαι ηντροπη των σπαρτατων.

      2. Κουμουνιστης μπορει να μην εισαι αλλα εκεινο που σιγουρα δεν εισαι ειναι σπαρτιατης.Οι σπαρτιατες ειναι Ελληνες .Εσυ εισαι ενας ελληνοφωνος

    5. 1) να του κατασχεθεί η περιουσία, 2) να πεθάνει σε γκούλακ στην Μακρόνησο, κανένα από τα δύο δεν έγινε άρα κανένα σοκ.

    Comments are closed.