ΤΩΡΑ! Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ…

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Συνολικά 2.793 λαθρομετανάστες πέρασαν σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, στα νησιά του βορείου Αιγαίου σε μια εβδομάδα.

    Τα στοιχεία για τους λαθρομετανάστες είναι από τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου μέχρι τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

    Συγκεκριμένα με πλαστικές βάρκες αποβιβάστηκαν σε ακτές και καταγράφηκαν στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, 1.615 άτομα στη Λέσβο, 548 στη Χίο και 630 στη Σάμο. Από το πρωί σήμερα και μέχρι και τις 2 το μεσημέρι λόγω της επικρατούσας κακοκαιρίας δεν έχουν καταγραφεί αφίξεις.

    18.853 λαθρομετανάστες ζουν σήμερα στη Μυτιλήνη

    Στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, όπου οι βροχοπτώσεις δεν έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, αφού σύμφωνα με τη διοίκησή του, υπήρξε έγκαιρη διανομή των απαραίτητων προστατευτικών υλικών, σήμερα διαβιούν 16.459 αιτούντες άσυλο.

    Ενώ στο χώρο προσωρινής διαμονής στη Σκάλα Συκαμνιάς ζουν μέχρι να μεταφερθούν για καταγραφή στη Μόρια 220 άτομα. Στο δημοτικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ σήμερα διαβιούν σε πολύ καλές συνθήκες 1.326 λαθρομετανάστες στη συντριπτική τους πλειοψηφία οικογένειες.

    Συνολικά στη Λέσβο και σε δομές της ευρύτερης περιοχής Μυτιλήνης, όπου και η Μόρια, σήμερα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ζουν 18.853 λαθρομετανάστες

    Ας σημειωθεί ότι για αύριο 26 Νοεμβρίου έχει προγραμματισθεί η μεταφορά με κατεύθυνση δομές στην Καβάλα και στην Κοζάνη, 133 αιτούντων άσυλο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ & ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ , Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ
      ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ , ΟΙ
      ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΟΥΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ

    2. Η Ελληνικη κοσμοκρατορια* βαδιζει ως αλλη Ατλαντιδα στον αφανισμο της.Η αντικαταστατρια υπερδυναμη του περιουσιου εθνους ειναι καθ οδον,πανετοιμη να αναλαβει καταφανεστατα πλεον τα σκηπτρα της παγκοσμιας εξουσιας.
      *Ιστορια,επιστημες,πολιτισμος.
      Π.χ. Μηδενικη αναφορα στον Πυθαγορα κ αντικατασταση του απο τον Αινσταιν!
      Υ.Γ.
      Ειμαι περιεργη για τη τυχη του παροντος σχολιου μου.Μηδενικες σχεδον οι ελπιδες μου για το ποσταρισμα του.

      1. Φούμαρες τίποτα απο τους λάθρο Δέσπω ? Τι παπαριές γράφεις …

    3. Mπουρδες .,.,.

      Πανω απο 25 χιλιαδες λαθροπιθηκοι κυκλοφορουν στο νησι

    4. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΤΩΡΑ !!!!!!

    5. ΒΑΛΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ…ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΝΔ…ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ…

    6. τα νησια κείτονται μακραν…παραδοσιακη η νουδουλα..

    7. αν σε ένα νησί ζουν μόνο μπολσεβίκοι, όπως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, το νησί ανήκει στην Ελλάδα;;;;;

      1. Εσένα πρέπει να σε έχει βιάσει η Κοκκινοσκουφίτσα, δεν εξηγείται αλλιώς !!

    8. Ας εστιάσουμε στα αδέλφια μας απο τη Συρία. Για τους υπόλοιπους ας αναλάβει η Ευρώπη . Χωρίς αυτό να σημαίνει κάποιον ρατσισμό. Όλοι αδέλφια είμαστε. Και οι ΄Ελληνες πρόσφυγες είναι στο κάτω κάτω.

      1. Έχετε γαμηθει να παρομοιάζεται τους Έλληνες με το κογκο …Νιγηρία Σιέρα Λεόνε κλπ σκατα…

      2. τη λες ρε???παρε καμμια ντουζινα απο αυτους σπιτι σου και μετα μιλα περι προσφυγιας και ελληνων. και ρατσισμο …..τωρα αμα αισθανεσαι αδελφος με τα μεμετια διαβατηριο και Συρια μερια τραβα……………

      3. βλακα οι ελληνες γυρισαν στην πατριδα των προγονων τους δεν πηγαν σε αλλη χωρα γιατι δεν πανε στις διπλα μουσουλμανικες χωρες? αναρωτηθηκες γιατι????????????????????? εχουν σχεδιο για το τι γινεται και εσεις ψηφιζετε τους ιδιους και τους ιδιους μια ζωη επειδη σας ταζουν μια θεση στο δημοσιο κοπριταριο η σας δινουν ενα φιλοδωρημα τι καταντια και μετα γκρινιαζετε . μην μιλατε τωρα φατε τους στην μαπα στο σπιτι σας και στα κρεβατια των κοριτσιων σας το κακο ειναι οτι την πληρωνουμε και εμεις οι αλλοι που δεν ψηφισαμε προδοτικα αποβλητα

    Comments are closed.