ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ. ΤΑ ΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: “ΟΙ 2 ΞΑΝΘΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ 7.000 ΕΥΡΩ” (BINTEO)

Κοινοποίηση:
xios-kampouris

Σκληρός, αληθινός και ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Στέφανος Χίος στην παρέμβαση του στην εκπομπή ” Στη Φόρα” με τον Φίλιππο Καμπούρη στο ΑΡΤ.

xios-kampouris

Ο Στέφανος Χίος αποκάλυψε ότι έχει στοιχεία για 2 ξανθιές της ελληνικής τηλεόρασης που έκαναν …ταξίδια στην Βουλγαρία με ταρίφα 5.000-7.000 ευρώ. Όπως τόνισε Θα βγουν σε λίγη ώρα τα σχετικά ντοκουμέντα στο makeleio.gr , γι αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε και για τους προδότες δημάρχους που απαγορεύουν το “Μακεδονία Ξακουστή” καθώς και για τους “Ρουβάδες” που κατεβάζουν τα κόμματα για υποψήφιους ευρωβουλευτές:

Δείτε σχετικά ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί:

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Και τι μας νοιάζει εμάς ρε παιδιά πόσο νοικιάζει μια βίζιτα το μουνι της?θα καλητερεψει την ζωή μας μια τετεια είδηση?

  2. μπράβο ρε Χίο παληκαρι…σκιστους όλους..σε θαυμάζω τόσο πολύ..που τώρα που είμαι στα μέρη σου..θα έρθω να γνωριστούμε από κοντά..να κανουμε και χειραψία

  3. Ερχεται και ο αλλος ((ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΣΩΣΕΙ,Ο ΔΙΠΟΡΤΟΣ ντε ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ,ΣΥΚΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΕς ΝΕΑς δΟΥΛΑς ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

  4. Βγάλτους στη φόρα Στέφανε! Μην μασάς. Αποκάλυψε ποιες είναι.

  5. Γιατί παρακαλώ οι εφημερίδες, ιστοσελίδες, ραδιόφωνο και τηλεόραση εμφανίζουν θύτες ή θύματα πρόσωπα η ονόματα επιλεκτικά…Πότε θα σταματήσει αυτή η βλακεία!
    Τι είδους δημοσιογραφαία είναι αυτή?

  6. ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΔΙΚΑ ΞΕΛΑΡΥΓΓΙΖΕΣΑΙ ! ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
    ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ……ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…………….ΤΑ ΣΤΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ……..
    ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ……
    ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ

  7. ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΕΓΚΥΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΟ…………………………………………. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΤΡΟΜΗΤΕ ΙΠΠΟΤΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕΣ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΕΛΛΑΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ…………………………..

Comments are closed.