ΤΩΡΑ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    varufakis

    Όταν κάποιος αναζητούσε το προφίλ του Γιάνη Βαρουφάκη στο Twitter, το βράδυ της Παρασκευής, 16.11.2018, έμενε… άναυδος. Κι αυτό διότι τούρκοι χάκερς είχαν κάνει “κατάληψη” με χυδαίες αναρτήσεις.

    Στην περιγραφή του προφίλ και κάτω από το όνομά του υπήρχαν τουρκικές σημαίες. “Καρφιτσωμένο” ήταν ένα βίντεο με απόσπασμα κάποιας τηλεοπτικής παραγωγής, που δείχνει την τουρκική σημαία να καλύπτει την ελληνική και την λεζάντα να γράφει πως “θα ράψουμε την τουρκική σημαία στην Αθήνα”.

    Χρησιμοποιείται… αόριστος διότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, όπως και ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε σε ένα οργισμένο tweet.

    “Ο λογαριασμός μου, για μια ώρα, “κατελήφθη” από φασίστες εκ Τουρκίας που πόσταραν τις βαρβαρότητές τους. Ελπίζω να επανακτήθηκε τώρα“.

    Δείτε την ανάρτησή του

    Δείτε την εικόνα από το προφίλ του Γιάνη Βαρουφάκη μετά τις… τουρκικές παρεμβάσεις

    χάκερς

    Δείτε την δημοσίευση με την σημαία

    Φυσικά υπήρχαν κι άλλες δημοσιεύσεις που προωθούν την τουρκική προπαγάνδα, με το προφίλ του ιδρυτή του DiEM25 να έχει “καταληφθεί” για κάποια ώρα από τους Τούρκους χάκερς.

    Ανήρτησαν μέχρι και το βίντεο από την δολοφονία του Σολωμού Σολωμού

    Η προκλητικότητα όμως δεν σταμάτησε εδώ. Κι αυτό διότι οι χάκερς είχαν αναρτήσει και ένα βίντεο που έδειχνε την στιγμή της δολοφονίας του Σολωμού Σολωμού, την ημέρα της κηδείας του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο, το 1996.

    Δείτε την χυδαία δημοσίευση

    χάκερς

    varoufakis-tourkia_iefimerida varoufakis-tourkia1_iefimerida varoufakis-tourkia2_iefimerida

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Και γιατι στενοχωρεθηκατε τοσο γι αυτό το απόβρασμα τον μπαρουφακη,τον πρακτορα των περιουσιων;

    2. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ,ΠΟΙΟΙ ΧΑΚΕΡΣ?ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΣΛΑΜΟΛΟΒΕΡ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ..ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΡΕ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ

    3. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Η ΑΛΛΟΙ ΧΑΚΕΡΣ…
      ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ.

    Comments are closed.