ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ: “Ή ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ή ΣΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ» – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    BeFunky Collage2

    Τον έντονο προβληματισμό τους, αλλά και την αγωνία τους σε ένα φορτισμένο κλίμα για τις εξελίξεις στο προσφυγικό εξέφρασαν οι κάτοικοι των παράλιων οικισμών Μεσάγγαλα, Καστρί Λουτρό, Κουλούρα, Παλαιόπυργο του Νομού Λαρίσσης, σε ανοιχτή συνέλευση που παραγματοποίησαν στα Μεσάγγαλα, παρουσία του δημάρχου Τεμπών, Γιώργου Μανώλη.

    Οι κάτοικοι εξέφρασαν έντονη ανησυχία από το όργιο φημών, το τελευταίο διάστημα ότι επίκειται η δημιουργία είτε ενός μεγάλου κλειστού καμπ, ανάμεσα σε Μεσάγγαλα και Καστρί Λουρό για την φιλοξενία εκατοντάδων παράνομων μεταναστών, είτε για τη δημιουργία δομών σε ξενοδοχεία της περιοχής στην παραλιακή ζώνη που θα φιλοξενήσουν οικογένειες αλλοδαπών.

    Μάλιστα κάτοικος κατήγγειλε απειλές όπως: «Ή μoυ δίνεις το ξενοδοχείο σου ή το παίρνει η εφορία».
    Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την συγκεκριμένη καταγγελία:

    Σε κάποιες στιγμές επικράτησε μάλιστα ένταση, καθώς η πρόταση του δημάρχου ήταν μία οικογένεια μεταναστών σε κάθε χωριό, ώστε να τηρηθεί η αναλογικότητα, με την οποία όμως διαφώνησαν αρκετοί από τους παρευρισκόμενους, ενώ, όπως διαβάζουμε στο thessaliatv, αντιδράσεις μερίδας των κατοίκων υπήρξαν και από την απαίτηση της περιφερειακής συμβούλου κας Μπίλλη.
    Εν τέλει, εκδόθηκε κοινό ψήφισμα, με το οποίο ζητούν από την πολιτεία να μη στείλει κανέναν στην περιοχή τους, καθώς θεωρούν ότι αυτό θα αποτελέσει συν τοις άλλοις καίριο πλήγμα για τον τουρισμό των παραλίων.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για την λ@θρομετανάστευση στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. ΕΦΥΓΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ…ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΣΑΠΟΥ ΑΠΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ!

    2. Ειναι πλεον γνωστο οτι γυρο απο το λαθρομεταναστευτικο εχει στηθει ολοκληρη φαμπρικα και καποιοι θησαυριζουν!!!!!!!!! Η Τσιπροπαρεα των αρλουμπολογων τους ανοιξε τις αγγαλες με την αθλια πολιτικη τους, με τα λιαζονται της Κας Τασιας και εδωσαν το σημα οτι η χωρα ειναι ξεφραγο αμπελι και γεμισαν την χωρα με λαθροεποικους!!!!!!!! Το κακο ειναι και τωρα, που ο Μητσοτακης ασκει την ιδια πολιτικη με το να μην κλεινει τα συνορα και να δεχεται τις βαρκες των ΛαθροΑφρικανοΑσιατων, που στελνουν οι Τουρκοι!!!!!!!!! Καμια περιοχη να μην δεχθει λαθρο, φτανει πια ο εποικισμος με λαθρομουσουλμανους, διαφορετικα οι συνεπειες θα ειναι μη αναστρεψιμες σε μερικα χρονια!!!!!!!!

    3. ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΧΑΤΗΡΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ……….
      ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΟΥΝΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.
      ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΚΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ
      ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ, ΣΑΩΡΕΣ Η Ν.Δ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ.
      ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, Ο ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ.
      ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΡΙΖΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.

    4. ΠΡΩΤΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΟΥΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ Μ.Κ.Ο.ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    5. ΠΡΩΤΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΟΥΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ Μ.Κ.Ο.ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    6. Επειδή το 98% ΕΊΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ..και θέλουν να πέσουν στο γκρεμό… . θα πρέπει να τους ακολουθήσει το 2%;;;;….τι λες ρε φίλος;;… Να τους πάρεις εσύ στο σπίτι σου…. Γιατί δεν πας να ζητήσεις εσύ και το άλλο 98% που γουστάρετε τα αλλοδαπά να φιλοξενήσετε μερικούς από δαύτους…. Θα ψάχνεις και τους μεντεσέδες στο σπίτι σου μετά..

      1. Γιατί έχουμε δημοκρατία είτε σου αρέσει είτε όχι. Οπότε το 2% ακολουθεί την πλειοψηφία. Αντιστοίχως αν έρθει στην εξουσία κάποιος ο οποίος θα θέλει να σκοτώνει όποιον βλέπει στις βάρκες ασχέτως αν είναι Πακιστανοί ή Αλγερινοι ή Συριοι θα φύγουμε εμείς που θα είμαστε μειοψηφία. Τόσο απλά τα πράγματα δε καταλαβαίνω γιατί φαγωνεστε εδώ μέσα 20-30 άτομα τόσα χρόνια κ λέτε τα ίδια κ τα ίδια.

    7. Ρε παιδιά κάθεστε εδώ μεταξύ σας και βρίζετε όσους ψήφισαν ΝΔ, σύριζα, κκε κλπ και λέτε σκάστε τώρα και φάτε τα, δεν έχετε καταλάβει όμως ότι είστε μια χούφτα άνθρωποι, ζούμε σε δημοκρατία αν ο κόσμος γουστάρει πρόσφυγες/μετανάστες/εξωγήινους ή ακόμα και μαϊμούδες στη χώρα του κουμάντο δε κάνει το 2%. Αν σε αυτό το 2-3% δεν αρέσει μπορεί κάλλιστα να αποχωρήσει σε άλλο τόπο ώστε να απολαύσει την τελειότητα που θεωρεί πως έχει σαν λαός μοναχό του.

    8. Πιστευω οτι αν προκληθει σοβαρα απο λαθρο καποιος μη εγκρατης κ παρει κανα αλυσοπριονο…..γαμησε τα.

    9. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ! ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ.

    10. Πρεπει να κανουμε αυτο που κανει ο στρατος στη μαχη ,που καει τα παντα πισω του οταν υποχωρει.
      Αφου στη μαχη που δινει ο ελληνικος λαος αυτη τη στιγμη με τους λαθρο ,
      μας αναγκαζουν οι πολιτικη ηγεσια να υποχωρουμε αφηνοντας το εδαφος ελευθερο στους λαθρο ,
      πρεπει να καιμε και να καταστρεφουμε πισω μας τα παντα ,ξενοδοχεια ,σπιτια υποδομες , σιτιρα ,ζωα ,
      που ειναι δυνατον να λαφηραγοθουν απο τους λαθρο.

    11. Αυτηνής της φοράδας το μπάσταρδο ψηφίσατε μαλακοραγιαδες. Αυτή που δολοφόνησε τον Μπακογιάννη προκειμένου να μην μείνει στην σκιά του , και να μπορέσει να βγει στην πολιτική πατώντας πάνω στο πτώμα του .Τι περιμένατε ρε ηλιθιοι από τους κρυφό Εβραίους ;;;;;; Να πονέσουν την Ελλάδα;;; ΧΑΑ ΧΑΑ χααα

      1. Ακόμα με τα σκουλήκια ασχολείσαι; Μιχαλολιάκο πες αλεύρη. Η ΜΠΟΥΖΟΥ σε γυρεύει.

    12. Σκατοβλαχοδήμαρχε τσιράκι τού γουρλοματη τού Κούλη θέλεις ξύλο μετά μουσικής.Ρέ ανθέλληνα
      δέν ντρέπεσαι λίγο.Τολμάς νά πείς σέ έλληνικές οικογένεις νά βάλουν στά σπίτια τούς τούς λαθρ-
      οπίθηκους απο τά βάθη τής Ασίας καί τής Αφρικής;Ολα τά αποβράσματα τού κόσμου,τούς μαχαι-
      ροβγάλτες τούς βιαστές;Αγαπητοί συμπατρίωτες αμυνθείται μέ όλα τά μέσα νόμιμα καί παράνο-
      μα.Ο Κούλης καί ο Μήτρος ο δήμαρχος είναι μεγάλοι ψεύτες.Στήν Αρχαία Ολυμπία είχαν πεί κάτι
      επιτήδιοι τού Κούλη ότι θά τούς στείλουν 130 πρόσφυγες από τήν Συρία.Ο δήμαρχος καί οι κάτοι-
      κοι τό έχαψαν.Τώρα φωνάζουν:η κυβέρνηση μάς απάτησε.Ο Κούλης τους έστειλε πεσκέσι τέσσε-
      ρα λεωφορία γεμάτα μέ λάθρους μαύρους αφρικανούς καί μέ “μετανάστες” από τήν ΜΟΓΓΟΛΊΑ.
      Διαβάστε το στό σημερινό “Μακελειό” Γενική άμυνα.”αμύνεσται περί πάτρης”
      Γιάννης Λάκων

    13. Βρε ξευτελισμενα ανοητα καθιστεριμενα πουλημενα πολιτικα κοπροσκυλα
      γιαυτο σας δωσαμε την εξουσια για να πεζετε σαδιστικα με τον ελληνικο λαο ,να μας στερητε την ελευθερια
      να μας παραδωσετε σε λαθρομουσουλμανικη κατοχη , η τα σπιτια ,τα ξενοδοχια και τα χωραφια σας σε λαθρο η τα περνει η εφορια ,γιαυτο μας οδηγησατε σε χρεοκοπια,για να τα αρπαξετε ολα μεσα απο τα χερια μας.
      Ατιμοι δεν βρικατε αλλο τροπο να βγαλετε χρηματα και κοιτατε να θυσαυριζετε στις πλατες του ελληνικου λαου.
      Τι σκατα πολιτιτικοι ειστε εσεις ,που δεν ειστε σε θεσει να προσφερετε εργασια στους Ελληνες ,να δημιουργησετε θεσεις εργασιες να ζησουμε με αξιοπρεπεια και να μην ειμαστε ζητιανοι του διεθνους νομισματικοθυ ταμειου.
      Κλεφρονια με περικεφαλαια ,αφου αδειασατε τα τσαμεια του κρατους ,αφου οδηγησατε το κρατος σε χρεοκοπεια ,αφου φαγατε και τα δανικα και δεν σας δανιζουν πλεον οι ξενοι
      βρικατε καινουριο τροπο να θυσαυριζετε
      μας οδηγησατε στη λαθρομουσουλμανικη κατοχη
      εναντι αμειβης τρισεκατομυριων
      δεν σκασατε ακομη εσεις και τα τσογλανια που βγαλατε δεν θα ψωφισετε και εσεις μια μερα
      η νομιζετε οτι ειναι πολυ μακρια αυτη η ημερα.

    14. Το πολιτικο προδαταριο πεζει σαδιστικα με τον ελληνικο λαο.
      η δεινεις το ξενοδοχιο σου στους λαθρο η στο περνει η εφορια,η δεινεις το χωραφι σου στους λαθρο
      η στο περνει η εφορια η δεινεις στο σπιτι σου στους λαθρο η στο περνει η εφορια
      υπαρχει τελος παντων ελευθερια τι εχει λαθρομουσουλμανικη κσατοχη
      ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ
      Η ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ
      Η ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ
      ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΝ ΣΚΑΤΑ
      ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.
      ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

      1. ΣΩΣΤΟΣ… ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ 50 ΛΑΘΡΟ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ… ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ…

    15. Το ιδιο θα κανουν και με τα σπιτια μας. Η θα τους βάζουμε μεσα η θα μας τα παίρνει η εφορία η δεν εχει σύνταξη. Διαλέξτε και πάρτε. Καθειειειειστε πιο αναπαυτικά στους καναπεδες σας. Α, και μη ξεχάσετε το ποπ κορν. Χαχαχαχα.

      1. εσυ ποπκορν δεν θα φας και μιλας για τους αλλους βλαμενε?
        Εγω παντως αν φτασω μεχρι εκει θα φαω οσους μπορω περισσοτερους , ειτε εισαι εσυ ειτε ο θεος ο ιδιος , στα κακαλα μου ολοι σας μαλακα τοσα χρονια τους ιδιους και τους ιδιους που ψηφιζετε

        1. Αληθεια ξέρεις τι ψηφίζω εγω;;; Μπράβο, εχεις τετοιες ικανότητες βουρλο;;; Κοιτά να το εκμεταλλευτείς τετοιο …χάρισμα…μη παει χαμένο. Ηλιθιο ζώο, ποτε δεν ψήφισα τα γνωστά κόμματα. Ποτε. Και Οςο για ποπ κορν, οταν εγω μαζι με ΜΟΝΟ τρεις χιλιάδες αλλους πατριωτες ήμασταν εξω απο την βουλη το βράδυ εκείνο του Μαρτίου, οταν μεσα συζητούσαν για την ιθαγενεια στους λαθρο, εσυ που ήσουν;;; Αν δεν κανω λαθος η Αθηνα εχει πεντε μυρια κατοίκους. Εμεις ήμασταν ΜΟΝΟ τρεις χιλιάδες. Οι υπόλοιποι Αθηναίοι, που ηταν;;; Οταν εγω κατέβαινα να διαμαρτυρηθώ για τους λαθρο, εσυ ήσουν στο κρεβατακι σου. Και κατέβηκα πολλες φορές. Τουλάχιστον ο Καρατζαφερης εκανε και ενα καλο. Κατέβαζε τοτε τον κοσμο. Αντε μου λοιπον στα τσακιδια.

        2. Α, και κατι ακομα. Φωνάζω μεσα εδω και σε αλλα σαιτ, κυριως στο Ολυμπια τοτε, πως οι Ευρωπ(ε)οι θα κλείσουν τα σύνορα τους και θα εγκλωβίσουν εδω μεσα ολους τους αλλοδαπούς. Και τοτε καποιοι …έξυπνοι…σαν κι εςενα με κορόιδευαν και μου υπενθύμιζαν την συνθήκη Σέγκεν, λες και εγω δεν την ηξερα και μονο εκεινοι οι ξερόλες ηταν οι έξυπνοι. Δυςτυχως επαληθευτηκα. Οποτε μη κανεις και πολυ τον έξυπνο, γιατι δεν εισαι. Εξυπνάκιας σιγουρα εισαι. Αλλο ομως εξυπνος και αλλο εξυπνάκιας.

    16. Γιατί να τηρηθεί η αναλογικότητα ρε ηλιθιοι;υπογράψαμε οι πολίτες κάποιο συμβόλαιο;κάποια σύμβαση με την οποία δεσμευόμαστε να παραχωρήσουμε την χώρα μας;την μόνη ηλιθιότητα που κάναμε (Όχι όλοι )είναι ότι ψηφίσαμε προσκυνημένους που μας έταζαν ότι θα βγάλουν από τα αδιέξοδα τον τοπο

      1. τοσα κοματα υπηρχαν και ψηφισατε ολοι σας τα προδοτικα νδ τσυριζοαπλυτους κιναλαδες κλπ και αφησατε εξω την χα τωρα καντε μουγκα και δεχθειτε οτι σας πουν οι(δημοκρατικοι προδοτες) το κακο ειναι οτι την πληρωνουμε και οι υπολοιποι που δεν ψηφισαν τους κλεφτοπροδοτες

    17. Ούτε έναν να μην δεχτούν οι περιοχές . Όλοι μαζί ενάντια στη λαθρομετανάστευση. Οι πολίτες ενωμένοι πρέπει να μην αφήσουν κανέναν να εγκατασταθεί στην περιοχή του. Αλλά να απαιτήσουμε να απελαθούν.

    Comments are closed.