ΤΩΡΑ! ΑΦΑΙΡΕΣΗ 5 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ – ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΟΨΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    oldphotos77771418325283

    Πριν από τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για το επίδομα γέννας, κατατέθηκε στην ελληνική βουλή η νομοθετική ρύθμιση για τις ποινές σε περιπτώσεις όπως αυτή που εξέτασε για ΠΑΟΚ και Ξάνθη η ΕΕΑ.

    Σύμφωνα με την τροπολογία που κατατέθηκε και θα μπει σε διαδικασία ψήφισης προβλέπεται αφαίρεση βαθμών από -5 ως -10 για βαρεία παράβαση, όπως αυτή που διαπιστώθηκε από την ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, ενώ καταργείται η κείμενη νομοθεσία που ίσχυε ως σήμερα με την ποινή του υποβιβασμού.

    Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη θα χάσουν βαθμούς από την υπάρχουσα βαθμολογία, ως τιμωρία. Και έτσι πλέον ο Ολυμπιακός αποκτά σημαντικό προβάδισμα στην μάχη του πρωταθλήματος μιας και περνά ξανά πρώτος.

    Η χθεσινή εισήγηση της ΕΕΑ έφερνε τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη εκτός πρωταθλήματος, τιμωρώντας τους έτσι για την σχέση πολυϊδιοκτησίας. Η απόφαση της ανεξάρτητης ΕΕΑ άναψε «φωτιές» στο ελληνικό ποδοσφαιρικό και πολιτικό σκηνικό. Ο ΠΑΟΚ βγήκε και μίλησε για πόλεμο εναντίον του, δάκτυλο του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ έκανε λόγο για «εντολοδόχο» αναφορικά με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Φτάσαμε στο σημείο οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα να αποδοκιμάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έξω από τα γραφεία της ΝΔ να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης.

    Σήμερα η κυβερνητική παρέμβαση με νέα τροπολογία σώζει τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη από την καταστροφή. Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και ποινές που προβλέπονται, περιλαμβάνουν αφαίρεση από 5 έως 10 βαθμών και πρόστιμο, το ύψος του οποίου θα ποικίλλει, ανάλογα με την περίσταση.

    Μενδώνη: Η κυβέρνηση δεν θέλει να επιτρέψει νέο κοινωνικό διχασμό με αφορμή το ποδόσφαιρο

    Την νομοθετική ρύθμιση που συνιστά επί τις ουσίας μια σολομώντειο λύση, θα υπερασπιστεί η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη η οποία εθεάθη να εξέρχεται από το μέγαρο Μαξίμου στις 5 το απόγευμα. Η επιλογή Μενδώνη έγινε αφενός επειδή είναι υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και τύποις προΐσταται του Αθλητισμού, αφετέρου διότι εκτιμήθηκε ότι η παρουσία του Λ. Αυγενάκη ίσως προκαλούσε αντιδράσεις.

    Στην σύντομη παρέμβασή της η υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επεσήμανε ότι με την τροπολογία «επιχειρείται ένας εύλογος εξορθολογισμός των κυρώσεων σε διαπίστωση παραβάσεων του αθλητικού νόμου».

    «Η ρύθμιση που προτείνει η κυβέρνηση σέβεται πλήρως την αυτοτέλεια και το αυτοδιοίκητο των αθλητικών ομοσπονδιών οι οποίες θα εφαρμόσουν με τα όργανα τους την νέα ρύθμιση . Αυτό που αλλάζει είναι η δυνατότητα επιμέτρηση της ποινής στο πλαίσιο που ορίζει ο νομοθέτης» τόνισε η υπ. Πολιτισμού για να προσθέσει: «Όταν απειλείται με διχασμό η ελληνική κοινωνία που είναι τραυματισμένη από το πρόσφατο παρελθόν και προσπαθεί να ανακάμψει η ανάληψη πρωτοβουλίας από την κυβέρνηση είναι στάση ευθύνης».

    Οπως υπογράμμισε ακόμη η Λίνα Μενδώνη «η ενότητα είναι αναγκαίος όρος προόδου όχι μόνο στον Αθλητισμό αλλά και ευρύτερα. Η κυβέρνηση δεν θέλει να επιτρέψει έναν νέο κοινωνικό διχασμό με αφορμή το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πρώτιστο μέλημα μας αυτό επιδιώκουμε με την τροπολογία. Η χώρα έχει να αντιμετωπίσει διάφορα κρίσιμα θέματα που δεν αφήνουν περιθώριο για οποιαδήποτε ένταση είτε για νέο διχασμό ανάμεσα στους πολίτες της».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά για ονομαστική ψηφοφορία -Αποχή από ΚΙΝΑΛ-ΚΚΕ-Λύση

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δια του Γ. Ψυχογιού κατήγγειλε την τροπολογία ως «απαράδεκτη» και αρκέστηκε να πει για τη στάση του κόμματός του «θα δούμε τι θα κάνουμε στη διάρκεια της συζήτησης » προαναγγέλλοντας ενδεχομένως και ονομαστική ψηφοφορία. Μια πληροφορία που επιβεβαιώθηκε και σε λίγο θα κατατεθεί το αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για να ξεκινήσει η ονομαστική Το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση επέλεξαν την αποχή καταγγέλλοντας το νομοσχέδιο.
    Το νομοσχέδιο για τις ποινές σε θέματα πολυιδιοκτησίας

    Αυτό είναι το Νομοσχέδιο που καταθέτει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σχετικά με τις ποινές που θα επιβάλλονται στο εξής στα θέματα πολυιδιοκτησίας:

    Στην αιτιολογική έκθεσή της η τροπολογία αναφέρει συγκεκριμένα:

    ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

    Με την παρ. 1 του παρόντος προβλέπονται οι κυρώσεις σε περίπτωση παραβίασης των διατάξεων του άρθρου 69 του ν. 2725/1999, ως προς τους περιορισμούς στην απόκτηση μετοχών και την απαγόρευση της πολυιδιοκτησίας Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών. Σε συμμόρφωση προς την αρχή της αναλογικότητας και σε συνάρτηση προς τη βαρύτητα της εκάστοτε παράβασης, προβλέπεται ποινή αφαίρεσης πέντε (5) έως δέκα (10) βαθμών από το τρέχον ή από το επόμενο επαγγελματικό πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο η πράξη χαρακτηρίζεται στις οικείες πειθαρχικές διατάξεις.

    Με την παρ. 2 του παρόντος προβλέπεται ότι στις περιπτώσεις μη τήρησης των όρων νομιμότητας των διοικήσεων και των μετόχων των Α.Α.Ε. ή παραβίασης των διατάξεων που διέπουν την προέλευση των πόρων των μετόχων των Α.Α.Ε. και των Α.Α.Ε. που χρησιμοποιούνται για τη δραστηριότητα των Α.Α.Ε., επιβάλλεται αποκλειστικά η κύρωση της παρ. 12 του άρθρου 69.

    Με την παρ. 3 του παρόντος προσαρμόζεται η παρ. 5 του άρθρου 77Α στις διατάξεις του παρόντος, προς άρση οποιασδήποτε αμφισβήτησης ως προς τις επιβαλλόμενες κυρώσεις.

    Με την παρ. 4 του παρόντος ρυθμίζεται η έναρξη ισχύος του παρόντος, προκειμένου οι έννομες συνέπειες των προτεινόμενων διατάξεων να επέλθουν για παραβάσεις που διαπιστώνονται από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

    1_18

    2_25

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. πραγματι προκαλουν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ τετοιες ΑΝΟΗΣΙΕΣ, αλλα σε κρατη ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ.

    2. προτεινω να μεινουν στην ιδια ταξη για ΚΑΚΗ ΔΙΑΓΩΓΗ.

    3. Αν δεν πεσει ο παοκ και η ξανθη στη β μαυρο στη νδ. Τα ψεμματα τελειωσαν.

    4. για να εχει πεσει μουγγα σε τετοιο σκανδαλο απο τις αλλες παε μαλλον ειναι και αλλες στη μαρμιτα.
      ο σαββιδης καλειται απο εεα και για αδηλωτη αυξηση μετοχικου κεφαλαιου. αν βρεθει και εκει ενοχος θα αλλαξουν και αυτο το νομο οι νουδουλαρες;
      κριμα κα μαρουπα και σε ειχα σε εκτιμηση

    5. Ο Αυγενακης ορισε “νυχτα” νεα ΕΕΑ (με 2 μελη απο Πειραια) χωρις ομως την εγκριση απο την επιτροπη μορφωτικων υποθεσεων της βουλης …οπως οριζει ο νομος.
      Ειναι φως φαναρι τι παιζεται.
      Και στην τελικη…παιξε μπαλα στα play off κερδισε με την αξια σου και παρε το πρωταθλημα δικαια για να μη μιλαει κανενας παοκσης.

    6. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ; ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΙ; ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΡΑΠΤΗ ΜΕ ΤΟΝ BODYGUARD ΕΙΠΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ;

    7. Θύρα 4 τα παιδιά με συνδεσμιακες μπλούζες με την ημισέληνο που κρεμάνε βουλγαρική σημαία ρε Ζαγοράκη ψάχνω την απειλή σου για την συμφωνία των Πρεσπών ξέχασα δεν έβαλες ανακοίνωση απειλής για Πρέσπες δικέφαλες κότες ντροπής της Μακεδονίας

    8. Κάνει κρα ότι όλο είναι στημένο.Βάζουμε ένα -5 στον ΠΑΟΚ ώστε και αν ακόμη ο Ολυμπιακός χάσει στη Θεσσαλονίκη και πάλι να είναι πρώτος ώστε να πάρει το πρωτάθλημα.Άλλο ένα κλεμένο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ.

    9. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚΚΚΚΚΚΚΚ!!
      Κ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑΑΑ

    10. θΑ Παρει ο Ολυμπιακος ενα στημενο πρωταθλημα με τις πλατες του Αυγενακη διοτι δεν μπορει να το παρει αλλιως απο τον ΠΑΟΚ….

    11. Στα αρχιδια μου αν πέσει και αν δεν πέσει. Μαλακες τόσο σαματά δεν κάνατε με τη συμφωνία των Πρεσπών. Μόνο ο ΠΑΟΚ σας νοιάζει. Και οι Τούρκοι να πάρουν τη Θεσσαλονίκη, τον ΠΑΟΚ θα κοιτάτε εσείς.
      Ευτυχώς πρόλαβα έναν Σαραβάκο κ έναν Χατζηπαναγη. Χαρείτε την καφρίλα μόνοι σας.
      Από έναν Μακεδόνα.

    12. Καλά καί σώνει ο Ολυμπιακός να πάρει το πολυπόθητο 8ο. κύπελλο !!! Λύσσαξαν !!! Τότe λοιπόν να “στέφεται” κάθε Αύγουστο “πρωταθλητής” Ελλάδος ο Ολυμπιακός !!! Αυτός καί μόνο αυτός !!! Ούτε στην Καραϊβική ή ακόμα στην Ασία ΔΕΝ γίνονται τέτοια Χάλια !!! Κατάντια !!! Ντροπή κι Αίσχος στην Ν.Δ.ούλα !!!

    13. Ζήτω ο ΠΑΟΚ!!!Ζήτω ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ!!!ΠΑΟΚ θα λέτε και θα κλαίτε.

    14. Τι εγινε ρε απόγονοι του στολου; σας κερναει πικρες ο Ιβαν;;; ρε κουφαλες γαυροι όταν τα παιρνατε τα στημενα 20 χρονια όλα ηταν καλα εε; τωρα θελετε να τηρηθεί ο νομος κατά γραμμα;;; Ιβαν θα λετε και θα κλαιτε και εσεις και οι αλλοι οι σκουλικιασμενοι το παραρτημα σας στην Θεσσαλονικη!!!

    15. Δυστυχώς πλέον δημιουργείται προηγούμενο. Όποιος ολιγάρχης γουστάρει μπορεί να αγοράζει καμιά 50αριά ομάδες, κι αν αποδειχτεί η ενοχή του εντάξει μωρέ δε τρέχει και κάτι, μπορεί να απειλήσει πως θα διαμελίσει τη χώρα και σε ένα 24ωρο θα αλλαχτεί ο νόμος….

      1. Οπως επισης ο καθε βουβαλος θα μεταφερη κοκα,θα στηνη αγωνεσ,θα δερνη διαιτητες,αλλα αυτον ουτε προστιμο.

        Δωσε χορτο Τσελση,δυστυχως εχεισ πολλα προβατα και του αρεσει.

        1. Σε αντίθεση με τις πίπες που γράφεις και δεν έχεις κανένα στοιχείο, τη δική σας λαμογιά ο Μαρινάκης τη τεκμηρίωσε με στοιχεία, και τα έχουμε δει όλοι. Α και που σαι, ξέρουμε πως έχετε κι άλλες ομάδες όπως ξέρουμε πως έχετε εξαγοράσει πολύ κόσμο, από διαιτησία μέχρι επο μέχρι δικαστές, απλά δεν έχουμε βγάλει τα στοιχεία ακόμα….

    16. Για το πρωταθλημα των Πρεσπων γιατι δεν διαμαρτυρονται;; Μονα ζυγα δικα τους. Φτιαχνουν νομους αλα καρτ! Τωρα πλεον ο καθε λεφτας θα αγοραζει 2-3 ομαδες και θα παιρνει τα πρωταθληματα αηττητος και αν τον τσακωσουν αντε να χασει 5 βαθμουs. Στο μεταξυ θα εχει οικονομησεi εκατομμυρια απο το Champions League Θα πληρωσει και κατι χιλιαρικακια προστιμο και ουτε γατα ουτε ζημια! Οσο για τον χοντρο που απο χρηματοδοτης του Συριζα εγινε της ΝΔ τον ξερουμε… τον αλλο τον κοντο που δεν καταδεχεται να μιλησει ελληνικα και που λογω Συριζα πηρε καναλι, διαγραφη προστιμων λογω ΣΕΚΑΠ και πρωταθλημα ;;;

    17. Eαν υπάρχει δικαιοσύνη τότε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα πέσουν και οι δυο Β Εθνική.
      Μην ξεχνάμε ότι εκκρεμούν δίκες για τον Ολυμπιακό.
      Πέραν τούτου, σε περίπτωση που αλλάξει εν τέλει ο νόμος και μείνουν αυτοί οι δυο στην Α’ κατηγορία, τότε θα έχουν αδικηθεί όλες οι υπόλοιπες ομάδες.

    18. ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ 5 ΨΗΦΟΥΣ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΔΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.
      ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΞ’ΑΝΑΤΟΛΑΣ.
      ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ: ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΔΟΞΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΚΛΠ.

      1. αφεντικο της φαπας θες να πεις ρε ανυπαρκτε ρουφιανε της πολης.
        ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.

        1. Μιλάει κ ο εθνικιστής από τα lidl βρε στουρνε ο Ιβάν σου υπηρέτησε στον κομμουνιστικό στρατό της ΕΣΣΔ βλάκα κ μέχρι το 94 δεν ήθελε ελληνική ιθαγένεια για να γίνει βουλευτής στην Δούμα αυτά δεν τα ήξερες άτοκες;;;ποιο πάνω έγραψα για τις συνδεσμιακες μπλούζες με ημισέληνο κ αυτές τις ξαχασες;;;;ΥΓ: πότε θα έρθετε Πειραιά ρε πουτανες ;;;με συνοδεία όλο τον ηλεκτρικό ήσασταν πουτανες κ αν έχεις αρχιδια μωρη ταναπου παραδεξου ότι τα λεωφορεία μας εσκαγαν έξω από την θ7 της Τούμπας μωρη πουτανα ντροπή της Μακεδονίας

      2. Δικεφαλη κότα ειναι η μάνα σου απόβράσμα της κοινωνιας

        1. ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΤΗΝΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ 4!

          1. στα 4 τεσσερα στηθηκες εσεις στον γαυρο οπως κανεις καθε χρονο σκωληξ…σιγουρο 6ποντο εχει ο γαυρος καθε χρονο μαζι σου…αφεντικο (χα χα χα)

    19. «Όταν απειλείται με διχασμό η ελληνική κοινωνία που είναι τραυματισμένη από το πρόσφατο παρελθόν και προσπαθεί να ανακάμψει η ανάληψη πρωτοβουλίας από την κυβέρνηση είναι στάση ευθύνης».

      Αυτες τις πρωτοβουλιες και τροπολογιες για το καλο του Λαου ρε βρ@μιαρα και π@τανα γιατι δεν τις κανατε και για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ?

    20. το πρωταθλημα δεν θα τελειωσει οπως εξαρχης ηθελε ο μαρινακης…αφου κλαιγοταν καθε Κυριακη που παικτηκως δεν μπορουσε να νικησει τον ΠΑΟΚ εβγαινε καθε τρεις και λιγο και μιλουσε για αποχωρηση απο το πρωταθλημα και οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο…συμφωνουμε λοιπον ναρκεμπορα μαζι σου..το πρωταθλημα ειναι στημενο απο σενα και τον αυγενακη και αφου το θες και συ δεν θα τελειωσει…πρωταθλημα στα χαρτια χαβουζιαρηδες δεν ξαναχαριζουμε…ετοιμαστητε για γλεντια…κουλη τελειωσες….

        1. Εσυ να δης ποσο απολυτος εισαι,που βριζεις πισω απο το πληκτρολογιο.

          Απο νοημοσυνη εδω μεσα σκιζουμε

        2. ρε λουγκρα λιμανισια οταν τον παιζεις στην μαπα σου τελειωνεις?

    21. Δικαιοσύνη για τον μπούτσο….ε ρε τζάμπο που θέλουν όλοι τους

    22. Λαέ του ΑΡΗ μαύρισε στις εκλογές τη Νέα Παοκοκρατια. Κύριοι της Νέας Παοκοκρατιας ντροπή σας ξεφτίλα βρώμα δυσωδία ντροπή

      1. ποιος λαος του αρη ρε παπαρι..εσυ και ο περιπτερας στην παπαναστασιου μεινατε….

        1. Αχαχαχαχαχα οχι είναι και ο μπουγατσας με τον ντρουλινγκ!!!

        2. χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μεγαλη αληθεια

        3. Πρωταθλητής των Πρεσπων, ξεπούλησαν τη Μακεδονία και δε βγάλατε άχνα

          1. Πρωταθλημα πρεσπων 2018! πηγε στην ΑΕΚ με χαρτια και όχι στον ΠΑΟΚ που λεγατε ολοι ότι θα το παιρνε!!! ΑΕΚ είμαι και δεν το χαρηκα, δεν με ενοιαξε γιατι μπηκε μεσα ο Ιβαν με το οπλο στην μεση,και με τανκ να εμπαινε παλι δεν με ενοιαζε,με ενοιαξε ο τροπος που το πηρα ,στα χαρτια πουστικα!!

      2. Ρε εσκομπαρινάκια ολυμπιακάρηδες, να λυσσάγατε έτσι όταν δώσαν τα Ίμια και τα πετρέλαια του αιγαίου καλά θα ταν, αλλά τότε μούγκα λεμέδες για την πρωτιά.

    23. Αυτα τα καραγκιοζιλικια δεν γινονται ουτε στην Ζιμπαμπουε!!!!!!!!!

    24. Να απαλειψετε καθίκια καί τούς -6 βαθμούς του Πανιωνίου . Ποιό είναι μεγαλύτερο παράπτωμα….η αδυναμία εξοφλησης οικονομικών υποχρεώσεων ή τό σκάνδαλο γιά τό οποίο δόθηκε συγχωροχάρτι ;

    25. Τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα και όχι από νομικιστικα κόλπα σαν αυτά που χρησιμοποιούνται αυτή την στιγμή εναντίον του ΠΑΟΚ. Φυσικά ο λόγος που τρέχει η κυβέρνηση να αλλάξει τον νόμο είναι ο ΠΑΟΚ είναι το πρώτο κόμμα από την Θεσσαλία και επάνω …

    26. Ξεφτίλα βρώμα δυσωδία ντροπή. Αλλάζετε τους νόμους κατά το δοκούν για ψηφαλακια. Ρίξτε τους Β’

    27. Ο νόμος είναι νόμος.κ τα παοκιά έπρεπε να υποβιβαστουν.δε θα λείψουν από το πρωταθλημα

      1. ο νομος που εισηγηθηκε απο μια επιτροπη της οποιας η συσταση αλλαξε λιγες ημερες πριν την εισηγηση, μετα απο πολιτικη παρεμβαση? τι νομος και κουραφεξαλα ,πλακα μας κανεις.φυσικα και δε θα σας λειψουν, καταφεραν να παρουν πρωταθλημα στερωντας απο το γαυρο την πιεση μεσω επιλογης διαιτητων οπως γινοταν τοσα χρονια,δε σε συμφερει να υπαρχουν,αλλα να ξερεις τωρα τα κοζια εχουν αλλαξει και ο βορρας βραζει.
        μας παριστανουν το καλο για να αφαιρεθουν βαθμοι κ να χαριστει το πρωταθλημα στο γαυρο. ε ρε και να γυρισει στο γαυρο μπουμερανκγ γελια που θα πεσου. …αλλα αμα οι μαρτυρες για το νοορ 1 πεθαινουν ξαφνικα,κατι πρεπει να βρεθει για να σαπισει κ αλλο το πρωταθλημα οπως τα παλια παραγκοχρονια.

    28. Προσέξτε Νου-Δούλοι φιλελέδες μην κάνει καμιά ΛΕΓΚΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ο Σαββίδης και ξαναγίνετε κυβέρνηση σε εκατό χρόνια. Στον ύπνο σας θα βλέπετε τις χρυσές κουτάλες με τις οποίες τρώτε τα λεφτά του κόσμου.

      Και κάτι άλλο. ΝΑΙ στην ονομαστική ψηφοφορία. Να δούμε τι θα ψηφίσει η μπάρμπι-Ράπτη (εκτός αν την έχουν ξεχάσει σε καμία μπουζουκλερί τρίτης κατηγορίας και δεν παραστεί) και ο μπούλης-υπουργούλης-Καραμανλούλης.

    Comments are closed.