“ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ”: ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    NyPL8xSs-750x430

    Με πόλεμο απειλούν τις ΗΠΑ Ρώσοι βουλευτές και πολιτικοί σε περίπτωση που το Αμερικανικό Ναυτικό αποπειραθεί να επιβάλει ναυτικό αποκλεισμό και να παρεμποδίσει το εμπόριο της Ρωσίας, με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις του Αμερικανού Υπουργού Εσωτερικών Ryan Zinke.

    Η προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί το αμερικανικό ναυτικό για να εμποδίσει το εμπόριο της Ρωσίας θα ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου, σχολίασε ένα υψηλόβαθμο μέλος της Ρωσικής Γερουσίας, μετά από δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών των ΗΠΑ, Ryan Zinke, ο οποίος εξέφρασε την ιδέα ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το Αμερικανικό Ναυτικό για να αποκλεισθούν τα Ρωσικά λιμάνια και να παρεμποδιστούν οι Ρωσικές εξαγωγές ενέργειας.

    «Ένας ναυτικός αποκλεισμός της Ρωσίας από τις ΗΠΑ, θα ισοδυναμεί με την κήρυξη πολέμου σύμφωνα μάλιστα και με το Διεθνές Δίκαιο», δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών της Ρωσικής Γερουσίας, Αλεξέι Πουσκόφ, σχολιάζοντας τις σχετικές δηλώσεις του Αμερικανού Υπουργού Εσωτερικών Ryan Zinke, σύμφωνα με το RT.

    Ο Πουσκόφ, μάλιστα αποκάλεσε «απόλυτη ανοησία» τον ισχυρισμό του Zinke ότι η εμπλοκή της Ρωσίας στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία έχει ως πραγματικό σκοπό την προώθηση του Ρωσικού εμπορίου.

    Η ίδια η ιδέα ότι η Ρωσία θα μπορούσε ενδεχομένως να προμηθεύσει ενέργεια στη Μέση Ανατολή, η οποία κυριολεκτικά «γεμάτη με πετρέλαιο», δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, πρόσθεσε ο Pushkov.

    Πράγματι, η Ρωσία δεν εξάγει ενέργεια στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, η οποία από μόνη της είναι μια από τις σημαντικότερες εξαγωγείς πετρελαίου.

    Οι προσπάθειες να ασκηθούν πιέσεις στη Ρωσία «δεν πρόκειται να έχουν αίσιο τέλος», δήλωσε σε δημοσιογράφους μέλος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας της Ρωσικής Γερουσίας, Franz Klintsevich, προσθέτοντας ότι θα οδηγήσουν τουλάχιστον σε «μεγάλο σκάνδαλο» και η Ουάσιγκτον «πρέπει να το καταλάβει καθαρά».

    Οι Ρώσοι βουλευτές χαρακτήρισαν τις δηλώσεις του Zinke «ενοχλητικές».

    «Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι οι εταίροι μας για άλλη μια φορά καταφεύγουν σε απειλές, κυρώσεις και εχθρικές ενέργειες αντί να συζητούν τα πιεστικά διεθνή ζητήματα», ανέφερε μέλος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Δούμας, Anton Morozov, προσθέτοντας ότι «τέτοιες ενέργειες θα οδηγούσαν μόνο σε κλιμάκωση των εντάσεων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Κυρίες και κύριοι φίλες και φίλοι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ!!!!!

    2. Κάθε μέρα οι ΗΠΑ έχουν και μια καινούργια ιδέα που μας φέρνει όλο και πιο κοντά στο παγκόσμιο πόλεμο. Έλεγαν ότι ο Τραμπ με τον Πούτιν τα έχουν βρει και ότι έχουν καλή χημεία μεταξύ τους. Όμως από τότε που ανέλαβε ο Τραμπ ως Πρόεδρος των ΗΠΑ οι σχέσεις μεταξύ των δυο κρατών έχουν επιδεινωθεί σημαντικά και οδηγούμαστε όλο και περισσότερο στο Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Τελικά μάλλον δεν ξέρει κανείς ποιος πραγματικά κυβερνά τις ΗΠΑ

    3. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΤΙΝ , ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ αλεκσι ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΑΙΛΤ.

    4. Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΘΕ ΣΛΑΒΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ ΕΙΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

      1. Ηρέμησε λίγο ρε ‘Ράμπο’, πήρες φόρα και δεν ξέρεις τι λες! Επαναστάτη του διαδικτύου (μη πω τίποτα χειρότερο)! Δεν αγαπάς μόνο εσύ την Μακεδονία, και γενικότερα, την Ελλάδα, αλλά κι εμείς! Ο Πούτιν τι σου έκανε? Και είσαι τόσο, μα τόσο, αφελής που νομίζεις ότι μόνοι μας θα τα καταφέρουμε! Είμαι και εγώ υπέρ της πραγματικής αυτονομίας και ανεξαρτησίας της χώρας μας, αλλά αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στη παγκόσμια σκακιέρα, αν δεν έχεις συμμάχους, την έβαψες! Και πρέπει να επιλέξεις συμμάχους (τους σωστούς), γιατί είσαι μικρή χώρα και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς…Και για να στο πω πιο σωστά, μπάς και το καταλάβεις: στη διπλωματία ‘παίζεις’ με όλους (Αμερικανούς, Ρώσους, Κινέζους), ανάλογα με το τι συμφέροντα έχεις κάθε φορά και σε ποιόν τομέα. Αυτό δηλαδή που κάνει η Τουρκία και η Αίγυπτος…

    Comments are closed.