ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΑΙΣΧΡΗ ΝΟΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ – ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ – ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    kataggelia

    Το mail του makeleio.gr έχει κατακλυστεί από μηνύματα ομογενών αναγνωστών μας που αποκαλύπτουν την αισχρή νοθεία των σταλινοφασιστών που έχουν καταλάβει την εξουσία και επιχειρούν να χειραγωγήσουν μέχρι και το δημοκρατικό δικαίωμα της ψήφου.

    Ήδη σε προηγούμενη ανάρτησή μας δημοσιεύσαμε καταγγελία ομογενούς από την Φρανκφούρτη, ο οποίος πήγε να ασκήσει νωρίτερα το εκλογικό του δικαίωμα. Όπως καταγγέλλει, δεν υπήρχαν όλα τα ψηφοδέλτια και μάλιστα η εφορευτική επιτροπή του είπε ότι αν ήθελε να ψηφίσει Χρυσή Αυγή να πάρει ένα… χειρόγραφο. Διαβάστε: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Δεν έστειλαν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στο εξωτερικό!!!

    Καταγγελίες καταφθάνουν και από άλλες χώρες. Ομογενείς από την Φινλανδία καταγγέλλουν ότι η εφορευτική επιτροπή δεν έδωσαν ψηφοδέλτια 22 κομμάτων!!!

    Οι αναρχοκατσαπλιάδες και τα γιουσουφάκια τους που επέβαλαν την κόκκινη χούντα δεν θέλουν τους ομογενείς να ψηφίσουν. Ευθύνες και μάλιστα σοβαρές έχουν το ΥΠΕΞ και οι Πρεσβείες μας σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

    Όλα αυτά λαμβάνουν διαστάσεις τσουνάμι που φτάνουν μέχρι και στο σοβαρό ενδεχόμενο να αλλοιωθούν τα εκλογικά αποτελέσματα. Πρέπει άμεσα να παρέμβει εισαγγελέας που θα διερευνήσει τις καταγγελίες και αν επιβεβαιωθούν, να ακυρωθούν οι εκλογές.

    diavaste-makeleio

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: