ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΩΝ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΣΥΡΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΟΠΟΥ ΝΑ’ ΝΑΙ ΣΟΥ’ ΡΧΕΤΑΙ ΤΟ…ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤ.ΧΙΟΣ

    Κοινοποίηση:
    tsipras-xios

    Τσιμουδιά γιατί θα σε ξεφτιλίσουμε, μέχρι τέλους, ολετήρα του Έθνους

    Ξανά στο προσκήνιο οι αποκαλύψεις για τον ρόλο του «χαφιέ» θείου του πρωθυπουργού, επί «Επαναστάσεως»

     «Ρουκέτες» στο Μαξίμου – Η ιστορία τιμωρεί τους ψευτολόγους

    Οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου και συγγραφέα, Γιάννη Χαλκιαδάκη, σχετικά με τον ρόλο του θείου του πρωθυπουργού, Ηρακλή Τσίπρα, καταγράφονται στο βιβλίο «Μαχητική Δημοσιογραφία». Το βιβλίο κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1990, μια περίοδο κατά την οποία ο σημερινός πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ήταν πρόεδρος 15μελούς και μάλλον δεν το είχε πάρει «χαμπάρι».

    —-Χαρακτηριστικά, λοιπόν, είναι τα αποσπάσματα για τον Ηρακλή Τσίπρα, θείο του πρωθυπουργού: 

    «Από τότε και μέχρι σήμερα η κρατούσα άποψη σχεδόν στο σύνολο των ανθρώπων, που είχαν αναλάβει αυτό το εγχείρημα, είναι ότι στην οργάνωση υπήρχε “Δούρειος Ίππος”, από την αρχή της σύστασής της και αυτός ήταν ο Τσίπρας. Λέγεται, μάλιστα, ότι οι Απριλιανοί, επειδή ήξεραν ότι οπωσδήποτε στην Κρήτη, κάποια ομάδα θα δημιουργηθεί, είχαν έγκαιρα αναθέσει αυτόν τον ρόλο στον συγκεκριμένο άνθρωπο, διότι ξέρανε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούνε από μέσα να ελέγξουνε κάθε κίνηση, να δούνε σε ποιον δρόμο πάει και να την αντιμετωπίσουνε. Όπως κι έγινε. Αυτός ο άνθρωπος, θα πρέπει να ‘ναι ο πρώτος στην ευθύνη, εξαφανίστηκε έκτοτε. Δεν έμαθα έκτοτε τι έχει γίνει αυτός ο άνθρωπος. Κάπου, μια κάποια στιγμή, μετά αμέσως, είχαμε αυτόν τον άνθρωπο, που ήτανε από τους πρωταγωνιστές της σύνδεσής της εδώ και του εγχειρήματος. Βρήκαμε να τον τοποθετεί σύμβουλο κάπου ο Ασλανίδης, του αθλητισμού. Έκτοτε δε, ο άνθρωπος εξαφανίστηκε. ‘Έτσι, λοιπόν, με τους επαγωγικούς λογικούς συλλογισμούς βγαίνει ότι ο άνθρωπος, τον οποίο είχανε τοποθετήσει μέσα στην οργάνωση σαν πράκτορά τους οι Απριλιανοί, ήταν ο Τσίπρας».

    Σε άλλο σημείο διαβάζουμε: 

    «Η δική μου άποψη, που λέτε, είναι ότι ή αφού επιβλήθηκε η δικτατορία ή πολύ πριν από τη δικτατορία, ο Τσίπρας ήταν άνθρωπός τους, τον εφέρανε από πιο μπροστά, τον εγκαταστήσανε εδώ, με πρόθεση να μπει και να ‘χει κάποιες διασυνδέσεις με τους δημοκρατικούς παράγοντες της Κρήτης. Και στη δεύτερη φάση, αφού πια είχε επιτύχει, προχώρησε στο να επιταχύνει αυτήν την οργάνωση ή, αν θέλετε, να είναι μέσα ούτως ώστε να μπορέσει να τη “γονατίσει”. ‘Όπως κι έγινε».

     

    Τα οικογενειακά ψέματα του Αλέξη

    Ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση στη Βουλή, έδειξε πως βρίσκεται σε δεινή θέση, παίρνοντας θέση για τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την οικογένειά του και τον πατέρα του, Παύλο. Μόνο που σε όσα έγραψε, πολλά δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

    «Ο πατέρας μου, ο Παύλος Τσίπρας, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια φτωχή οικογένεια, σε ένα χωριό που στην Αντίσταση ήταν με το ΕΑΜ. Ο πάππους μου ήταν γραμματέας του χωριού και στο σπίτι έμενε η ηγεσία του ΕΛ.ΑΣ. όταν περνούσε από το χωριό. (…) Στη δεκαετία του ’60, ξεκίνησε να δουλεύει ως νέος μηχανικός σε δημόσια έργα σε μια εποχή δύσκολη για όσους είχαν γκρίζο φάκελο κοινωνικών φρονημάτων. (…) Αγόραζε την “Αυγή” και μια δεύτερη εφημερίδα πάντα για να την τυλίγει για να μην τον βλέπουν. (…) Αργότερα, όταν ήρθε η Χούντα άρχισαν τα προβλήματα. Όχι μόνο δεν συνεργάστηκε μαζί τους, αλλά γνώρισε και τη φιλοξενία τους στα κρατητήρια του καθεστώτος. Τον Οκτώβρη του ’67 δούλευε μαζί με τον αδελφό του στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο πατέρας μου ήταν λιγότερο ενεργός, αλλά ο θείος είχε διασύνδεση με κάποιους πυρήνες της Δημοκρατικής Άμυνας. Έτσι συνέδραμαν με εκρηκτικά υλικά από το εργοτάξιο της τεχνικής εταιρείας σε μια βομβιστική επίθεση στην Πλατεία Λιονταριών στο Ηράκλειο. Η Χούντα τους αναζήτησε. Ο θείος κατάφερε να δραπετεύσει. Συνελήφθησαν ο πατέρας μου και η γυναίκα του θείου μου, η Δέσποινα. Έμειναν ενάμιση μήνα στη φυλακή. Αποφυλακίστηκαν μετά τη δίκη γιατί δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία. Το ’70 δεν μπόρεσε να ανανεώσει το πτυχίο του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο ίδιος να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς. Και λίγο αργότερα, το ’72 αναγκάστηκε μαζί με τον αδελφό του να φύγει από τη χώρα για να δουλέψουν ως μηχανικοί στη Σαουδική Αραβία».

    ΤΣΙΠΡΑ, ΦΕΥΓΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Και δυο κουβέντες για τον πρωθυπουργάκια, με τα συνεταιράκια του και τα ξαδερφάκια του που βγήκαν και κλαίγονται. Πες τους, λοιπόν, κύριε Πρόεδρε, ότι τα ντοκουμέντα, δύσκολα διαψεύδονται με κατάρες, ψέματα και αναθεματισμούς. Ότι γράφει, δεν ξεγράφει, Τσίπρα. Οι μαρτυρίες είναι πάρα πολλές και υπάρχουν ακόμα πιο πολλές, εκεί στην πατρίδα σου, το Αθαμάνιο, τις οποίες θα διαβάσεις αύριο, στο μεγάλο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου. Λες να μιλούσαμε ενυπογράφως, εαν δεν είχαμε διασταυρώσει ότι έμοιασες με τους χαφιέδες συγγενείς σου;

    -Ο μεγαλύτερος χαφιεδισμός είναι ότι κάνεις παρέα με χαφιέδες, ταξιδεύεις με χαφιέδες και ζητάς την γνώμη χαφιέδων. Και το μεγαλύτερο ανάθεμα είναι ότι σε κόλλησαν τον ιό και πούλησες την Μακεδονία. Το ποτάμι, δεν γυρίζει πίσω , κύριε Τσίπρα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Κάποτε ο Κακαουνάκης με τόν Κουρή βγάλανε ντοκουμέντο φωτογραφία του Μητσοτάκη με ναζί.
      Μετά από χρόνια αποδείχτηκε ότι ήταν φωτομοντάζ.Ο Κακαουνάκης ζήτησε συγγνώμη για τίς παπαριές πού έγραφε .Ο Αυριανισμος δυστυχώς παρέμεινε.

    2. Mητσοτάκη, θα ψηφίσει ο γιος του Μανώλη Αναγνωστάκη
      «Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν»

      9 ΜΑΙΟΥ 2019 13:05 ΚΟΥΡΔΙΣΤΌ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ

      Η «αποστομωτική» απάντηση του Πρωθυπουργού στον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή σχετικα με τον στίχο του εμβληματικού ποιητή της Αριστεράς Μανώλη Αναγνωστακη γυρίζει μπούμερανγκ στον ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις…

      Από τον Ιan Ford

      Ο γιος του μεγάλου ποιητή της Αριστεράς και στελέχους περιβεβλημένου με κύρος στο ΚΚΕ εσωτερικού, ο Ανέστης Αναγνωστάκης, δηλώνει στον ρεπόρτερ Πέτρο Κασιμάτη και στην εκπομπή του στο ιστορικό ραδιόφωνο «Κανάλι Ενα» ότι θα ψηφίσει Ν.Δ και Κυριάκο Μητσοτακη!

      Οι δηλώσεις κι ολόκληρη η στιχομυθία φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή του Πέτρου Κασιμάτη, «Η επιστροφή του ρεπόρτερ».

      Όσον αφορά τον περίφημο στίχο του πατέρα του που επικαλέστηκε ο Αλέξης Τσιπρας στη Βουλή, «Δεν έφταιγε αυτος, τόσος ηταν», ο Ανεστης Αναγνωστακης υπογραμμίζει: «Πολλές φορές αυτοι που το χρησιμοποιούν δεν ξέρουν οτι ο στίχος αυτος προορίζεται γι αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Δεν το ‘χουν καταλάβει οτι ισχύει γι αυτούς που τον εκφωνούν. Οπως και ο Τσίπρας δεν κατάλαβε οτι ισχύει γι αυτον!».

      Ο γιος του μεγάλου ποιητή της Αριστεράς, παρακολούθησε χθες λεπτό προς λεπτό την κοινοβουλευτική διαδικασία και την κρίσιμη μάχη στην ολομέλεια και δηλώνει πως ο ίδιος δεν ειναι αριστερός κι οτι θα ψηφίσει Νεα Δημοκρατια! «Είμαι κεντρώος και θα ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη -τονίζει στον ρεπόρτερ ο γιος του μεγάλου ποιητή που τα κειμενα του αποτελούν τα Αγια των Αγίων για πολλα επιφανή στελέχη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

      Ο γιος του ανθρώπου που επι χρονια υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα στην τέχνη και τη ζωή, παραμένοντας ταπεινός και ευθυγραμμισμένος σε ενα συγκεκριμένο αξιακό σύστημα, ο γιος του γιατρού-ποιητή εκμυστηρεύτηκε στον Πετρο Κασιματη οτι «η ανάγκη για αυτοδυναμία ειναι αδηριτη κι οτι τα δυο δημοκρατικά κόμματα Ν.Δ και ΚΙΝΑΛ πρεπει να συνεργαστούν για να αποκτηθεί η αυτοδυναμία». «Αλλοιως -τονισε – μπαίνουμε σε περιπέτειες».

      Ομως, ποια ειναι η γνώμη του για τον Αλέξη Τσιπρα; «Πάντοτε είχα κάκιστη γνώμη για τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι όπως έβλεπε κανείς τον Βασίλη Λεβέντη στις αρχές του ‘90 στην τηλεόραση κι έλεγες «ειναι νούμερο», έτσι αντιλαμβάνεσαι σήμερα τον Αλέξη Τσιπρα μόλις μάθεις ποιος ειναι!….». Κι οι δύο τους συμφώνησαν πως ένας απο τους καλύτερους στίχους του κορυφαιου ποιητή της Θεσσαλονίκης -του πατέρα του- ειναι το «Η αγάπη ειναι ο φόβος που μας ενώνει με τους άλλους».

      Στίχος που μελοποιήθηκε έξοχα μαζι με αλλα ποιητικά κειμενα απο τον συνθέτη Βασίλη Δημητρίου.

      Ο Μανώλης Αναγνωστακης μας γνέφει απο τα μπαλκόνια του ουρανού, αφού εγκατέλειψε τον μάταιο κόσμο το 2013. Ακολούθησε την οδό της ταπεινότητας και της συνεπούς αντίστασης στην κοτερολογια, τη χλιδή και τους εκκωφαντικούς κρότους που τρομάζουν τους αδολους αγωνιστές της ζωης.

      Ιδιαίτερα αν κάποιος υπηρετεί δημόσια αξιώματα και κάθεται σε κυβερνητικούς θώκους. Αν ζούσε ο ποιητής, στα περισσοτερα θεματα, πιθανόν να άκουγε τη φωνή του γιου του.

      Πάντως, στους καιρούς της δημοσιογραφικής ερημιάς, οι ποιοτικές φωνές στο Κανάλι-Ενα πυκνώνουν, η ακροαματικότητα πολλαπλασιάζεται και υπό την Προεδρία του Τάκη Αβραμίδη ο σταθμός ειναι μια υπολογίσιμη δύναμη στα ερτζιανά.

      Κι όπως λέει ο Πέτρος Κασιμάτης «δεν μας νοιάζουν οι ανάσες οξυγόνου αλλά οι ειδήσεις που μας κόβουν την ανάσα»!

    3. ασε μας ρε στεφανε σε παω με χιλια καλα τους ξηγιεσαι αλλα δυστυχως οποιος κ να ανεβει στην εξουσια βρωμαει απο πανω μεχρι κατω ο τσιπρας ειναι λιγο καλυτερος.απ.αυτους κ θα τ δεις αυτο οταν θα βγει ο κουλης ποσα κιλα μαλακας ειναι κ αυτος σαν ολους τους αλλους Αμην

      1. O προδοταρος ειναι λιγο καλυτερος. Ωραια λογικη, συμμοριτη. Αφου δεν το εχετε γιατι συνεχιζετε να σχολιαζετε σε ενα διαδυκτιακο χωρο που σας τα σουρνει καθημερινα; Πηγαινε στο facebook του δισεκατομυριουχου εβραιου να τα πεις αυτα που σας υποστηριζει κιολας.

    4. ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΕ , ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ

    5. Γαμήσι και πρόστιμο! Έτσι Στέφανε πήγαινε τους δωσίλογους γαμητούς στη Δικαιοσύνη!

    6. Στέφανε χτύπα στό ψαχνό.Κάνε “τό Τσίπρα τό καλό παιντί” τόν αρχιπροδότη σκόνη.
      Ζήτω η Μακεδονία.Μακεδονία ξακουστή τού Αλεξάντρου η χώρα.
      Γιάννης

    7. ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΄΄ ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΕ΄΄ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΔΙΠΟΔΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ……………………….

    8. Ο ρολος της αριστερας μια ζωη ηταν το ρουφιανιλικι ο χαφιεδισμος και η προδοσια!
      Στεφανε γαμησε τους τα πρεκια χωρις σαλιο!!
      Οι εκλογες ειναι κοντα και θα φατε καλα ρε προδοτες!!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ 100%

    9. Αν Ο Τσίπρας ασκούσε σε άλλη χώρα την ίδια πολιτική που ασκεί τώρα στην Ελλάδα, θα τον είχαν βάλει Φυλακή. Ο τύπος είναι επικίνδυνος.

      1. Φιλε μου, αν ασκούσε τέτοια πολιτική σε αλλη σοβαρή χώρα, για εκτελεστικό απόσπασμα ολοταχώς. Ακομα και οι φυλακές δεν θα τον χωρο7σαν τον βρωπροδόταρο μπολσεβικο!

    10. έχει τρομερό ξεφτίλισμα, οι επικοινωνιολόγοι του Τσίπρα είτε είναι πράκτορες που θέλουν να το καταστρέψουν είτε επιμένουν να μην καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να παίζουν όταν έχουν τον Χίο απέναντί τους, νομίζω ότι και το Κούλι θα έχει μετανιώσει τώρα που είδε τί έκταση πήραν τα πράγματα.

      1. Μάθε να γράφεις ρε ζώο που μου θες και σχολιασμό, άντε στον υπόνομο… Χαχαχαχα

        1. Κ ΤΩΡΑ ΧΑΡΗΚΕΣ?…….. ωραια.. τραβα τωρα στον πακιστανο γαμπρο σου της αδελφης σου η’ της μανας σου….

        2. Ζωο εισαι και φαινεσαι,επειδη καποιος εκανε ένα ορθογραφικο λαθος,τον χαρακτηρίζεις ζωο,ξερεις ποσες φορες αλλα γραμματα πατας και αλλα σου βγαινουν? και πουσε συριζαικο ψοφιμι τραβα εσυ στον υπονομο είναι το φυσικο σου περιβαλον αλλωστε.

          ΥΓ. δεν είμαι αυτος που που εβρισες,αλλος ανωνυμος ειμαι

    Comments are closed.