“ΤΣΙΠΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ”. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΑΞΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ( ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    koritsi-katerini

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΜΠΡΑΒΩ, ΜΠΡΆΒΟ, ΜΠΡΆΒΟ.ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.ΑΛΛΟ ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΛΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΉΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΕΩ,ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΜΑΚΡΌΝΗΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ,Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΧΩΜΑ, ΈΔΑΦΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.ΤΩΡΑ?Ο ΣΩΘΩ ΣΩΘΗΤΩ 👍

    2. ΜΠΡΑΒΩ, ΜΠΡΆΒΟ, ΜΠΡΆΒΟ.ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.ΑΛΛΟ ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΛΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΉΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΕΩ,ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΜΑΚΡΌΝΗΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ,Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΧΩΜΑ, ΈΔΑΦΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.ΤΩΡΑ?Ο ΣΩΘΩ ΣΩΘΗΤΩ 👍

    3. Αλέξη πες αλεύρι!Μια 19 Χρόνη Ελληνίδα ηρωίδα σε περιμένει!Προδότη απατεώνα αναρχοαπλυτε σκοπιανοτσολια

    4. 19 χρόνων κοριτσάκι !
      Αυτά είναι τα δικά μας παιδιά , σε αντίθεση με τα δικά τους , τους εγκληματίες ληστές ναρκομανεις πούστηδες αναρχικούς καταστροφείς , που είναι τα δικά τους παιδιά.
      Κάντε συγκρίσεις …

    5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΦΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΥΧΟΜΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

    6. Κοπελαρα μου βαλε υποψηφιοτητα με τη Χρυσή Αυγή θα σε ψηφίσει όλη η Κατερίνη.

    7. Υπάρχει ελπίδα….μπράβο Ελληνίδα…μπράβο Μπουμπουλίνα…Ντροπή σε μας που το μόνο που κάνουμε είναι Επανάσταση απ το πληκτρολόγιο. Όσο υπάρχουν τέτοια νέα παιδιά υπάρχει μέλλον για την Ελλάς.Ζήτω η Ελληνίδα σύγχρονη Ελληνίδα που τα έβαλε με τον ανάπηρο τσυριζα και τις μαριονέτες του και τον προδότη Τσίπρα.

    Comments are closed.