ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ “ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑΝ” ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ – ΣΚΟΡΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ 2 ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    large_1480846796_asthenoforo-15

    Θανατηφόρο δυστήχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο μετά τις 15:00, στο 33ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών- Σουνίου, μετά τα «λιμανάκια» κοντά στο Riba’s.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο εμπλέκονται τρία ΙΧ αυτοκίνητα και τρεις μηχανές. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση υπάρχει ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες.

    Σύμφωνα με το ΑΠΕ , ένας μοτοσυκλετιστής έχασε τη ζωή του και δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το μεσημέρι, στο 32ο χλ, της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, στη Βάρκιζα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα και τρεις μηχανές. Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Ελληνικού.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ποιος να ελεγξει φιλε ; Κατ αρχας ο Τσιπρας εχει απαγορευσει τους ελεγχους!
      Δευτερον :Τα εσοδα σημαίνουν οσα ποιο πολλα πιανουμε,τοσο ποιο πολλα εχουμε στη τσεπη….
      Τριτον: Μην ξεχνας οτι εχει υπογραφει συμφωνια χρονια πριν ! για ελατωση πληθισμου στην Ελλαδα …Μηπως σε εντυπωσιαζει η υπογεννητικοτητα μας….Μηπως λοιπον αυτοι που μας αναγκαζουν ,κανουν τη δουλειά τους με τετοιον τροπο για να τους πουμε αυριο και ηρωες ??Διστυχισμενε Ελληνικε Λαέ! οχι κιτρινο γιλεκο δεν εχεις ! ουτε δερμα δεν εχεις……εισαι γυμνός κι ανυμπορος …..

    2. Εχουμε παραγινη πολλοι απο οτι φαινεται……………

    3. Λυπάμαι που θα το πω… Αλλά το κράνος είναι άγνωστο στην Ελλάδα και οι μηχανοβιοι έχουν ξεφύγει.. Σήμερα στην Αττική οδό ένα αυτοκίνητο με πινακίδες δημοσίου ..με μια ηλικιωμένη κυρία να έχει αγκαλιάσει το τιμόνι.. ταχυτης 35 με 45 μάξιμουμ…λωρίδα αριστερή… Μια τρέλα και οι μηχανές να περνάνε σαν πύραυλοι… ελενχος μηδέν… τα διόδια να εισπράττουν μονο…

    4. Ακόμα να μπούνε κάμερες και μόνιμο κλιμάκιο τροχαίας στο σημείο; Κανονικά δε θα έπρεπε να λέγονται λιμανάκια αλλά θυμαράκια.

    Comments are closed.