ΤΡΑΓΙΚΟ!!! ΕΓΙΝΕ “ΤΟΥΡΜΠΟ” Η ΜΕΡΚΕΛ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ “ΜΑΟ – ΜΑΟ” ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΕΞΩ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    22148844_1

    Πυρετώδεις είναι οι διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στο Βερολίνο σχετικά με την διάσκεψη για τη Λιβύη η οποία επισήμως θα ξεκινήσει στις 15:10 (ώρα Ελλάδος) και στην οποία βρίσκονται όλοι εκτός από εμάς.

    Τούρμπο η Μέρκελ

    Εντωμεταξύ η Άνγκελα Μέρκελ έχει ήδη υποδεχθεί τον πρόεδρο του Κονγκό Ντένις Σάσου Νγκουέσο, ο οποίος θα τεθεί επικεφαλής της Υψηλής Επιτροπής της Αφρικανικής Ένωσης για την Λιβύη. Στα όρθια και όχι καθιστή όπως την έχουμε συνηθίσει στο άκουσμα των Εθνικών Ύμνων η Καγκελάριος της Γερμανίας. Αξίζει να σημειωθεί, πως δεν υπαρχει και παρατεταμενη διαρκεια ορθοστασίας μονο μερικα δευτερολεπτα για τα φλας των φωτογράφων

    Όλοι ηγέτες θα βρίσκονται στο Βερολίνο αλλά όχι η Ελλάδα.

    Όπως έγινε γνωστό στις 16:00 (ώρα Ελλάδος) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ ήδη ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τον ομόλογό του της Ιταλίας Λουίτζι ντι Μάιο με το πρακτορείο Sputnik να κάνει λόγο και για συνάντησή του κ. Τσαβούσογλου με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

    Σε λίγη ώρα η  Μέρκελ θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ενώ στις 14:15 θα καλωσορίσει όλους τους συμμετέχοντες στην Διάσκεψη, η οποία θα ολοκληρωθεί με κοινή συνέντευξη Τύπου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Η τουρκια αντιπροσωπευει την ελλαδα. στο βερολινο. Το μισο αιγαιο εχει φυγει απο την φωτοδοτρια ελλαδα, κρητη, ροδος, καρπαθος, καστελλοριζο κανονιζοντε απο την global player τουρκια, και ο τουρκος οπως εχει κανονισει την υπαρξη του ειναι global player σε συνγκριση με τον αποπατο των global players ελλαδα. Ολα καλα. Ο φραπες περιμενει και ο καναπες ειναι διπλα αναπευτικος.

    2. Συνχαρητηρια διποδα. Εχε καταφερει τα χειροτερα για την ελλαδα….
      Και μην ξεχασετε να τους ξαναψηφησετε….. το τραβaει ο οργανισμος σας το δουλιλικι…. ευγε, στους αιωνες τους απαντες δουλικα οποιου πολιτικου σας ταξει θεση στο δημοσιο κ κορδελες μεταξωτες…. φτουυυ σας μην ματιαστιτε

    3. Οι βάρβαροι με τους βάρβαρουςΓιατί απορείτε;

    4. ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΓΕΤΩΝ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΣ ΟΤΑΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    5. Εχει αδυναμια στους μελαμψους η μπαμπογρια.

    6. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΤΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΗΚΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
      ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

    7. η ΕΛΛΑΔΑ ειναι ο φτωχος συγγενης των ευρωτοκογλυφων ..,

      υψωσε κανενα απο τα πολιτικα παρταλια των τελευταιων ετων αναστημα κοντρα στο ξεπουλημα της Πατριδος ?

      οποτε τα μαο μαο εχου μεγαλυτερη αξια απο εμας .,.,.

      Την Ελλαδα την χρειαζονται σαν χωρο εναποθεσης λαθροπιθηκων .,.,

    8. Η Ερτογάν πάει για την Ειρήνη στην Λιβύη και για να πάρει και κάτι κουλουράκια που θα περισσέψουν.

    9. Η Ελλάδα δεν έχει ηγέτη. Εδώ υπάρχουν κάτι δουλικά, και ένας υπάλληλος της Αγγέλας που κάνει τον πρωθυπουργό.

    Comments are closed.