ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ! ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΕΖΟΠΟΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΥΜΦΗ! ΗΤΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ! ΧΘΕΣ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΧΕ…

    Κοινοποίηση:
    1

    Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του πολύτεκνου αστυνομικού στην Τύμφη. Ο αστυνομικός είχε πάει για πεζοπορία με δυο φίλους του όταν έπεσε σε χαράδρα. Εντοπίστηκε μετά από πολύωρες έρευνες νεκρός σε βάθος 800 μέτρων. Ανατριχιαστική λεπτομέρεια: χθες ο άτυχος άνδρας είχε τα γενέθλιά του.

    Ανείπωτη τραγωδία στην Τύμφη. Νεκρός εντοπίστηκε ο πολύτεκνος αστυνομικός που το Σάββατο κατά τη διάρκεια πεζοπορίας βρέθηκε σε χαράδρα.

    Αμέσως στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.
    Μετά από πολύωρες έρευνες ο 39χρονος αστυνομικός, πατέρας 4 παιδιών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε βάθος 700-800 μέτρων, κοντά στο σημείο που είχαν υποδείξει οι φίλοι του.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης του πτώματος από άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ και εθελοντών που συνέδραμαν στις έρευνες.

    Τραγική ειρωνεία ότι ο άνδρας σύμφωνα με τα τοπικά μέσα είχε χθες τα γενέθλιά του…

    Πηγή: epirus-tv-news

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Τα χομπι στις ρεματιες,στα βουνα και στις ραχουλες,αυτα τα αποτελεματα εχουν,οταν εχεις και 4 παιδια σκέφτεσαι και λιγο όλα τα ενδεχομενα.Κριμα στις ψυχούλες που εμειναν ορφανα.Καλο κουραγιο στην γυναικα του που θα ανεβει τον γολγοθα.

      1. ε τοτε να σταματησουμε και να οδηγαμε για να μην εχουμε ατυχηματα. χιλιαδες ορειβατες κανουν πορειες καθε ΣΚ τα ατυχηματα ειναι πολυ σπανια

        1. Ναι να σταματησεις να οδηγας οταν δεν εισαι οδηγος , αλλα εισαι μαλακας …..Το καθε χομπυ εχει και τους νομους του,κι οταν δεν τους σεβεσαι κινδυνευει οχι μονο η ζωή σου αλλα και η ζωή της οικογενειας σου , κι οχι μονο…Βαζεις σε ταλαιπορία το κρατος ,και τοσους αλλους που θα ψαχνουν να σε βρουν….
          Δεν λυπαμαι τον παθοντα ,ηθελε και τα επαθε …..ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ….ΚΙ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ…….

    2. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΥΦΕΣ

    3. Μιλάμε για το καλύτερο παιδί. Καλόν Παράδεισο!

    4. Αυτά τα χόμπι με τις πεζοπορίες στα φαράγγια και στους γκρεμούς ποτέ δεν τα κατάλαβα… θες να περπατήσεις άνθρωπε μου; Πηγαινε και κανε βόλτα στην πόλη σου ή στο χωριό σου… θέλεις δυναμικό περπάτημα; Πηγαινε στο γήπεδο ή σε μια παραλία….
      Τα παιδάκια τί σου φταίνε να μεγαλώσουν χωρίς πατέρα; Πολλές φορές υπερεκτιμούμε τους εαυτούς μας!!!!

    Comments are closed.