ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ “ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ” ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ο… ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΑΝΑΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ! ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

    Κοινοποίηση:
    FERE

    Τρεις εβδομάδες μας χωρίζουν από την 7η Ιουλίου, ημέρα εθνικών εκλογών. Ημέρα που θα ξεκουμπιστούν οι αναρχοκατσαπλιάδες που με ψέμματα άρπαξαν την εξουσία και κατέλυσαν κάθε τι ελληνικό.
    Είναι μάλλον η μοναδική Κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας που μίσησε τόσο πολύ τον ίδιο της το λαό.
    Εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση, διάφοροι τυχάρπαστοι βρήκαν ευκαιρία να εφαρμόσουν τα βρωμερά τους σχέδια κατά της Πατρίδος με εντολές άνωθεν και εκτός συνόρων. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάνης Βαρουφάκης που από τα τηλεοπτικά παράθυρα και την υπουργοποίησή του από τον Τσίπρα, έχει καταλήξει να διεκδικεί την είσοδό του στη Βουλή βασιζόμενος μόνο στο lifestyle.

    Χρησιμοποιώντας τον… φερεντζέ γάμο του με τη Δανάη Στράτου, το κομματάκι του, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ίσως να βγάλει μερικούς βουλευτές από Έλληνες που απλά σπάνε πλάκα. Ο πράκτορας των Αμερικανών, νεοταξικό κατακάθι κάνει υποψήφιους κάθε καρυδιάς καρύδι που δεν διστάζουν να πουν ότι ο Μεγαλέξανδρος έκανε πίπ@ς και στηνόταν στα 4 στον Ηφαιστίωνα.

    (Διαβάστε εδώ: ΑΥΤΑ ΤΑ GAY ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΒΑΡΟΥΠΙΠ@ΚΗΣ! «Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΠ@Σ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΤΑΝ ΣΤΑ 4» – ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TWITTER ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ… ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ! ΕΝΑΣ ΜΠΙΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ)

    Επειδή ο λαός δυστυχώς έχει κοντή μνήμη, σήμερα θα σας αποκαλύψουμε ποιανού γαμπρός είναι ο Βαρουφάκης. Ο πεθερός του, Φαίδων Στράτος ήταν ένας από τους ιδρυτές της Πειραικής Πατραικής που φέσωσε τον ελληνικό λαό με 21 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο ήταν το οφειλόμενο ποσό τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 εκ των οποίων μόνο το 1/3 αφορά την αρχική οφειλή. Όλα τα υπόλοιπα είναι τόκοι και προσαυξήσεις καθώς, η εταιρεία έκλεισε παραγωγικά το 1992 αλλά ουδέποτε ο Στράτος ξεπλήρωσε το Δημόσιο, ούτε φυσικά σύρθηκε στα Δικαστήρια.

    Άγνωστο γιατί, δεν κήρυξε πτώχευση με αποτέλεσμα να εμφανίζεται μέχρι και σήμερα το υπέρογκο χρέος.

    Γιατί άραγε; Μήπως επειδή ο Στράτος ήταν ιδρυτικό στέλεχος της ΝΔ; Πολύ… ιστορικός για να τον κυνηγήσει κάποιος. Κι ας έστειλε στην ανεργία τόσες οικογένειες.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και στο παρελθόν είχε προβεί στις αποκαλύψεις αυτές:

    Διαβάστε εδώ: Ο ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΤΗΣ «ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΙΚΗΣ», ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΖΩ, «ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ» ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ: » ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ»

    Με την Πειραική – Πατραική έχει εμπλακεί και το όνομα της Ζωζώς Σαπουντζάκη.

    Ήταν ένα σκάνδαλο που συντάραξε στα τέλη της δεκαετίας του 60 τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και την κοσμική Αθήνα, αφού πρωταγωνιστούσε σε αυτό, η τότε «βασίλισσα» της νύχτας.

    Το 1968 ήταν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές για τη Ζωζώ. Μαζί με τον αδερφό της Θεόδωρο, έκατσε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος και ψευδορκία….

    Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης είχε μπει η νεόδμητη βίλα της ηθοποιού στην Κινέττα, τα ακριβά της κοσμήματα και δέκα άλογα ιπποδρόμου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα ήταν δώρο του εραστή της, ο οποίος  ως λογιστής της Πειραϊκής Πατραϊκής, καταχράστηκε χρήματα της εταιρείας.

    Η ιστορία άρχισε τα Χριστούγεννα του 1964. Ο φοροτεχνικός και μέτοχος της μεγάλης εταιρείας Ε. Παπαναστασίου, πήγε να διασκεδάσει στα μπουζούκια, όπου εμφανιζόταν η Σαπουντζάκη. Όταν βγήκε στην πίστα και τραγούδησε την επιτυχία της «Όλα σπάστα», ο Παπαναστασίου έμεινε εκστασιασμένος από τη λάμψη της. Χωρίς να χάσει χρόνο, την επισκέφθηκε στα καμαρίνια με 9 τριαντάφυλλα. «Το δέκατο είσαι εσύ» της είπε και της ζήτησε να βρεθούν εκτός του νυχτερινού κέντρου….

    Ο ερωτευμένος Παπαναστασίου, αν και έγγαμος με παιδιά, δε δίστασε να τη ζητήσει σε γάμο. Η Ζωζώ δέχθηκε και άρχισαν τις κοινές εμφανίσεις στον ιππόδρομο, ενώ ο ερωτοχτυπημένος μνηστήρας της δώριζε συνεχώς ακριβά κοσμήματα.

    «Το χριστουγεννιάτικο δώρο του κ. Παπαναστασίου ήταν η έπαυλη της Κινέττας, με την υπογραφή συμβολαίων το 1965», ανέφερε η μηνυτήρια αναφορά της Πειραϊκής. Επίσης, η εταιρεία κατήγγειλε ότι ο φοροτεχνικός δώρισε 10 άλογα αξίας ενός εκατομμυρίου δραχμών στον Θεόδωρο Σαπουντζάκη αδελφό της καλλιτέχνιδας, «επ’ ονόματι του οποίου ήταν και ο στάβλος Χολαργός»….

    Λίγο παρακάτω αναφέρεται ότι η εκείνος χορήγησε στη Σαπουντζάκη μια πολυτελέστατη διώροφη έπαυλη, ένα πολυτελές αυτοκίνητο Μερσεντές, αξίας 68 χιλιάδων δραχμών, ένα περιδέραιο, ένα δακτυλίδι, μια καρφίτσα, και σκουλαρίκια συνολικής αξίας 200 χιλιάδων δραχμών»….

    assets_LARGE_t_1401_471341

    Όπως υπολόγιζε τότε η Πειραϊκή Πατραϊκή, ο Παπαναστασίου είχε ζημιώσει την εταιρεία περίπου 15 εκατομμύρια δραχμές, τα οποία απαιτούσε να επιστραφούν στα ταμεία της….

    Η Ζωζώ διέψευσε όλες τις κατηγορίες λέγοντας ότι δεν ήταν επισήμως αρραβωνιασμένοι, ότι τον γνώρισε το 1966 και όχι το 1964 και ότι το σπίτι, τα κοσμήματα και τα άλογα, προέρχονταν από τις μεγάλες αμοιβές που λάμβανε ως πρώτο όνομα της νύχτας…

    Κατά τη διάρκεια της δίκης, η ηθοποιός είχε αρκετά ξεσπάσματα και μια λιποθυμία. Πλήθος κόσμου και γνωστών καλλιτεχνών μαζεύονταν καθημερινά για να παρακολουθήσουν την ακροαματική διαδικασία….

    Η Ζωζώ τόνιζε συνεχώς στο δικαστήριο ότι το σπίτι το είχε χτίσει με τον ιδρώτα της και όχι με καταχρασμένα χρήματα της Πειραϊκής Πατραϊκής. Ο Ευθύμιος Παπαναστασίου, που είχε «τινάξει στον αέρα την μπάνκα» της μεγάλης εταιρείας, έλεγε ότι για να ξεπληρώσει θα έβαζε υποθήκη τη βίλα της Ζωζώς….

    Τελικά, έπειτα από μήνες το δικαστήριο καταδίκασε τη δημοφιλή ηθοποιό σε 5 μήνες φυλάκιση για ψευδορκία, αλλά την αθώωσε για τη βίλα. Όσο για τα κοσμήματα, συνολικής αξίας 1,5 εκατομμυρίου δραχμών, η Ζωζώ Σαπουντζάκη τα είχε επιστρέψει στον πρώην σύντροφό της, μετά τον χωρισμό τους….

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ο Βαρουφακης σε Πανεπιστημιο του Σορος “διδασκε”,
      ο αγραμματος οικονομολογος

    2. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΑΝΑΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΖΩΟΝ…ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΛΟΙΩΔΗ ΣΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    3. Τι “δικαστες” ειναι αυτοι… ??? Καλά, με τι κριτήρια γίνεσαι δικαστής..; (εκτός απ τα γνωστά πρωτοκωλα..)

      Α, ρε γερο Κρόνε…!!!!!! 🚀⬇🕓

    Comments are closed.