ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ» – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ;;; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    mak

    Δείτε τι κάνουν οι λ@θρομετανάστες μέσα στο πεντάστερο ξενοδοχείο που τους φιλοξενεί με το αζημίωτο, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στο τουίτερ.

    Διαβάστε προσεκτικά την ανάρτηση-καταγγελία που έκανε ένας γιατρός, όπως ισχυρίζεται στο προφίλ του. Στο διαδίκτυο γίνεται αναφορά ότι η φωτογραφία προέρχεται από ξενοδοχείο της Β.Ελλάδας. Εμείς κρατάμε κάθε επιφύλαξη αλλά οφείλουμε να παρουσιάσουμε την συγκεκριμένη καταγγελία.

    Αν ισχύουν τα όσα λέει, προκύπτει ένα νέο και σοβαρό ερωτηματικό, τον γιατρό ποιος τον πληρώνει για να τους προσέχει..; Το ελληνικό δημόσιο πληρώνει και για αυτό;

    «Ξενοδοχείο 5 αστέρων με λαθρο
    Η φώτο μου ήρθε από συνάδελφο που “προσέχει” τους λαθρο μέσα στο ξενοδοχείο
    Να δουμε ποσοι άστεγοι Έλληνες θα πεθανουν κ φετος τον χειμωνα….αλλα εδω παρεχουμε και πισινες!»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ!!!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

      1. Ποιούς πρόσφυγες ρε φίλε; Έχεις πάθει πολλαπλά εγκεφαλικά;

    2. Καλά να πάθει…. Ακόμα και εάν κλείσει το ξενοδοχείο. Άλλωστε τα τσεπονουν χοντρά από τις ΜΚΟ για κάθε φιλοξενούμενο πρόσφυγα και Λαθρομετανάστη ..Δεν έχουν ανάγκη

    3. βγαλε τα ονοματα των ξενοδοχειων, να δουμε ποιος θα ξαναπαει

    4. ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.
      ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!!
      ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    5. Εκλογές την Άνοιξη του 2020 και να βγει κυβέρνηση ένα μικρό δεξιό πατριωτικό κόμμα (όχι τα χρυσαυγουλα) μπας και ξεβρωμισουμε ποτέ από τα λαθροσκατα!!!

      1. Για να βγει,πρεπει πρωτα να το ψηφισεις!!!!!!!

      2. ΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΝΑΖΙΣΤΕΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΟΥΡΑΔΑ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΔΕΞΙΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ

      3. απο τα λαθροσκατα θα ξεβρωμισουμε ΜΟΝΟ με ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε και φουσκες!!

    6. Τις θεωρω ικανες να κανουν θαλασσινο μπανιο με περιοδο!

    7. Σιγά σιγά πρέπει να τα μαζέψουν και πάλη για εκλογές γιατί!! Ως ανθέλληνες πολιτικοί και ΕΕ που κάνουν ΤΑ ΚΟΤΌΠΟΥΛΑ ΚΟΙΤΟΎΝ ΩΣ ΤΟ ΤΗ ΘΑ ΒΆΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΌΓΟ ΑΥΤΌ ΠΡΟΤΗΜΟΤΕΡΟ ΕΊΝΑΙ Η ΚΆΘΑΡΣΗΣ!!!!!!!

      1. Ποιες εκλογες μωρε εδω που φτασαμε;Εχετε παρει χαμπαρι μωρε τι εχει συμβει; Εχουμε πολεμο και ο πολεμος τελειωνει με αιμα.

        1. Ακριβώς! Αν περιμένετε εκλογές, κόμματα και αποκόμματα για να σωθούμε καληνύχτα…Πάμε για πολιτοφυλακή σε κάθε γειτονιά για αρχή…

    8. Επρεπε να το περιμένουν…Ας είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα με τις επιλογές που κάνουν…Πήγαν για μαλλί, αλλά θα βγούν κουρεμένοι…Με μαθηματική ακρίβεια…Ας πρόσεχαν…

    9. ….Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ….ΓΥΦΤΙΑΣ!!! ΔΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ-HOT SPOT ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ!!! ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ “ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ” ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!!!

    10. ….ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΚΑΜΠΑΡΤΙΝΑ!!!….ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ!!!

    11. Έ ρε καί νά´μουνα λαθροπίθηκο..θα την έβγαζα καί με φιλέτο!!

    12. A ρε γλεντια με την ΝΔ που εβριζε το Συριζα πριν τις εκλογες γιατι δεν ειχε σχεδιο για το προβλημα των μεταναστων. Μολις πεσανε τα χρηματα απο τους Γερμανους να τα πενταστερα ξενοδοχεια, να οι πισινες. Για τους μεταναστες βεβαιως.
      Οι Ελληνες πληρωνουν τις δοσεις του ΕΝΦΙΑ, φορο εισοδηματος και τελη κυκλοφοριας και παντου διοδια.
      Επισης παροκολουθουν ειδησεις να δουνε ποσο θα πληρωσουν για το πετρελαιο θερμανσης, αμα γλυτωσουν κανενα λεπτο απο περυσι.
      Οι μεταναστες θα ζεσταθουν στα πενταστερα γιατι τα καλοριφερ θα δουλευουν συνεχεια.
      Οι Γερμανοι πληρωνους τους παντες και τους καναλαρχες, δημοσιογραφους για να κανουν τουμπεκι ψιλοκομενο. Οποιος πει κατι γα αυτη την γελοια κατασταση και δεν δειχνει πνευμα αλληλεγγυης ειναι φασιστας. Οι επιτηδειοι στην μεταναστευτικη κονομα και οι υπολοιποι να κοψουν τον λαιμο τους.
      Οι κατηγορουμενοι για απατες αθωονονται λογω παρελευσης χρονου. Η χωρα της γελοιοτητος.

      1. Τα είπες όλα Τάκη. Δεν ξαναπληρωνω τίποτα. Γανωτή γυφτιά σας καθίκια οι Έλληνες κάθε μέρα κατακεραυνωνονται από τηλέφωνα των παράνομων κωλοεισπρακτικων και εσείς μου παρέχετε και πισίνες. Εύγε!!!!

        1. Τα είπες όλα τα Τάκη τα είπες όλα Μαίρη πότε πληρωμή εμφια (Σ.Τ.Ε ) παράνομο το εμφια , θυμάσαι ;; ηθελε180 βουλευτές και το πέρασε το ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ ΤΩΡΑ) ΜΕ 154 ΨΟΦΟΥΣ Ευάγγελος Βενιζέλος για το σημερινό εμφια , με βάσει το σύνταγμα και τους νόμους θέλει 180 ψήφους … Από τους φόρους να καταλάβεις Έλληνα ποιους πληρώνεις ???? Ψάξτε και θα βρεις ποιους πληρώνεις και εσύ συνταξιούχος και εσύ μισθωτές και εσύ ιδιώτη ελευθερε επαγγελματία !!!! Όλοι πληρώνουμε πρωτίστως τους ακάλεστους λαθρο ….

    13. Επιναν λασπονερα στον Νειλο και ετρωγαν ψητες μαιμουδες ..,..τωρα επειδη καποιοι των μκο τα οικονομουν χοντρα μας εστειλα τα λαθροπιθηκια .,.,.
      και ο ΕΛΛΗΝΑΣ εξαθλιωμενος και υπερφορολογημενος τσιμπησε .,.,.,

    14. Στο διάολο εσυ απλυταριο , άχρηστε που ζεις στην πείνα με ένα επίδομα , που είσαι θαμμενος σε ενα νοικιασμένο μουχλιασμένο υπόγειο γράφοντας σαχλαμάρες για 5 σεντς , για να βγάλεις όλη μέρα ένα σάπιο πακιστανικό πιτόγυρο …κορόιδο!!!

    15. Το καλοκαίρι στη Χίο έτσι κολυμπούσαν στις παραλίες με τα ρούχα.Και πάμε τώρα και σε κάτι άλλο προχθές το βράδυ σε μια καθημερινή μου βόλτα στο νησί πήρε το μάτι μου κάτι αηδιαστικό ήταν δύο λάθρο πίσω από τους κάδους σκουπιδιών Λένας φιλούσε τελικές και ο άλλος έχεζε στους κάδους.Ζητω συγνώμη για τον τρόπο μου αλλά τι να κάνω .

      1. Κ στην Ηρακλειτσα της καβαλας τ ιδιο μ τ ρουχα κολυμπουσαν οι μουσουλμανες. Οσο για τ αλλο κ εγω ετυχε μουσουλμανα μεσα δτο ΚΤΕΛ Καβαλας εβαλε τ παιδι της ν ουρησει εξω απο την εισοδο της τουαλετας ενω η τουαλετα μεσα ηταν αδεια

      2. Εσύ τους είδες πίσω από τους κάδους. Εγώ είδα λάθρο να χέζει έξω από 5στέρο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας πάνω στη στάση των λεωφορείων. Επίσης γνωστό μου άτομο που εργάζεται σε μαγαζί στο κέντρο μου είπε πως οι λάθρο πάνε εκεί για φαγητό και εκεί που τρώνε κατουράνε κάτω από τα τραπέζια ταυτόχρονα. Όλα αυτά στην Αθήνα.

    16. στο διάολο και η θρησκεία
      η Ελλάδα να πεθάνει
      να ζήσουμε εμείς

      1. Στους Ισλαμοφασίστες που έχουμε μαζέψει.Γιατί όταν επικρατήσουν οι Ισλαμιστές Λάθρο στο Ελλαδιστάν θα θέλουν να επιβάλουν και την Σαρία!!!Και αν θεώρείς ότι σε “πιέζει” ο Χριστιανισμός μάλλον δεν έχεις ιδέα τι άισχη κάνουν στις χώρες τους οι μουσουλμάνοι.Άρα είσαι η βλάκας η άσχετος η απλά μας πουλάς τρέλα!!!

      2. …..Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΗΚΕΣ ΕΤΣΙ…..ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΣΑΣ!!

      3. πουστρακι σε πηδανε καλα οι λαθρο και φοβασαι μην τους χασεις?κακο ψοφο να εχεις και να μου πεις που θα σε θαψουν να ερθω να χεσω στον ταφο σου

      4. Το μουνι της μάνας σου ρε πούστη. Να ήξερα ποιος είσαι και θα σου βάζα πυρακτωμένο παλούκι στον κωλο!
        Σιχαμα της κοινωνίας!

      5. αυτοκτονα παρασιτο!!ειναι το μονο που μπορεις να κανεις!!

    17. ο GREEK αμα αποφασισει να κανει εκπτωσεις τις ΚΑΝΕΙ. οχι παιζουμε

    18. Ρε συ αυτες κανουν μπανιο στη πισινα με ολοσωμα προφυλακτικα!!!!
      Μαλλον απο Ντουμπαι μερια ειναι αυτη η φωτο.

    19. Προφανώς η πισίνα είναι θερμαινομενη ,μπήκαν οι απλυτες με τα ρούχα θα το πέρασαν για χαμαμ,στο τελος θα κανουν κσι μια μπουγαδα τα ρουχα τους εκεί μέσα

    Comments are closed.