ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ! ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ – Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ

    Κοινοποίηση:
    SIMAIA3

    Η εσωτερική ασφάλεια έγινε όνειρο απατηλό!

     

    Από τους 19 συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Πολυτεχνείο και την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, οι 15 είναι Έλληνες και οι 4 αλλοδαποί, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας.

    Ειδικότερα, από τους 15 ημεδαπούς, οι 14 είναι άνδρες, ηλικίας 17-38 ετών, ενώ η γυναίκα 25 ετών. Επίσης, από τους 4 αλλοδαπούς που συνελήφθησαν, οι δύο είναι ανήλικοι, ηλικίας 13 και 17 ετών. Ειδικότερα, ο 13χρονος είναι Παλαιστίνιος και ο 17χρονος Ρουμάνος, ενώ οι άλλοι δύο, 30 ετών, από την Αλβανία και το Αφγανιστάν, αντίστοιχα.

    Το καρκίνωμα αυτό πρέπει να σπάσει και πρέπει επιτέλους να υπάρξει η πολιτική βούληση από την Αστυνομία να προχωρήσει την έρευνα και να φτάσει στα άτομα που στρατολογούν “πονεμένους πρόσφυγες” που σπάνε τα πάντα σε μια χώρα που χάρη στους μπολσεβίκους που κυβερνούν, τους έχει στα πούπουλα.

    Επίσης μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας 28χρονος που έχει προσαχθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν για ενέργειες του Ρουβίκωνα και τρεις ανήλικοι, δυο εκ των οποίων στο παρελθόν είχαν προσεχθεί για επεισόδια με αφορμή εκδηλώσεις στη μνήμη Γρηγορόπουλου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ με το ρεπορτάζ του είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου πριν από τα επεισόδια (διαβάστε: Αλβανοί, Σκοπιανοί και Τούρκοι μέσα στο Πολυτεχνείο. Η ιστορία των εαμοβούλγαρων 1944 και 1973 σε πλήρη εξέλιξη.

    Αλβανοί, Σκοπιανοί και Τούρκοι πράκτορες βρίσκονται εδώ και μέρες στην Αθήνα και παίρνουν μέρος με «αόρατο σχεδιασμό», υποκινώντας και υποδαυλίζοντας εθνικό μίσος.

    Τα αποτελέσματα τα είδαμε χθες βράδυ με κουκουλοφόρους να καίνε εθνικά σύμβολα.

    Οι ανθέλληνες μπολσεβίκοι γνωρίζουν καλά τα σχέδια των εχθρών της χώρας αλλά δεν αντιδρούν διότι η εθνομηδενιστική κατάργηση των πάντων τους βολεύει.

    Η χώρα νιώθει στο πετσί της τον ολοκληρωτισμό και εθνομηδενισμό του κομμουνισμού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Πόσα πληρώνεστε γιά να καίτε Ελληνικές σημαίες ; Κόπτεσθε τάχα γιά την αταξική κοινωνία και την κατάργηση των κρατών. Σπίτι σου άμα μπω χωρίς την άδειά σου θα με αφήσεις να μείνω ; Βλέπεις που είσαι υποκριτής ; Στη χώρα μας γιατί να μπαίνουν λάθρο ανεξέλεγκτα ; Γιά να κονομάς εσύ ; Και μη μου πεις γιά ιδεολογία ! Μανία καταστροφής – ανθελληνισμός – καθότι σίγουρα είστε απόγονοι κατσαπλιάδων (ίσως κάποιοι παιδιά πακέτων ,επαναστάτες του κ@λου) – και χρηματισμός. Αυτά σας χαρακτηρίζουν. Φανταριλίκι δεν θέλετε όχι γιά κανέναν άλλο λόγο παρά γιατί είστε καλομαθημένα παιδάκια και στα ζόρια (σιγάτα ζόρια δηλ. με 9 μήνες θητεία) δεν αντέχετε. Η μαμά κι μπαμπάς σάς παραχάϊδεψαν και γίνατε γαϊδούρια. Χύθηκαν ποταμοί αίματος γιά να κάνετε χαβαλέ εσείς και να ξεφτιλίζετε τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδας. Αρκετοί από εσάς μεγαλώνοντας θα αλλάξετε, πιστέψτε με και θα κάνετε στροφή σε κόμματα που τώρα τα βρίζετε. Όχι ότι τα κόμματα είναι τίμια και ειλικρινή αλλά θα καταλάβετε ότι αυτά που ζητάτε δεν γίνονται. Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Aυτή ήταν και αυτή θα είναι πάντα. Γιά ιδεολόγους μιλάω. Οι άλλοι, τα αρχηγικά στελέχη, τα παίρνουνε κανονικά γιά να κάνουν ό,τι κάνουν.

    2. Σκατά σε κάθε εξουσιαστή, κάθε κρατικό σύμβολο, κάθε μπάτσο, φασίστα, ελληναρά νοικοκυραίο. Χίο, τελείωσες.

      1. Ρε βλήμα, κι ο μπαρμπα-Σόρος που σε χαρτζηλικώνει, εξουσιαστής είναι. Και σ’ αυτόν στέλνεις σκατά, ή εκεί κοκοκο;

      2. Αναρχικοί μπουρλοτιέρηδες Mε φάλαγγα και ρετσινόλαδο θα στρώσετε

    3. ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ….
      ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ!

    4. Η Ε.Υ.Π ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ; ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΓΥΦΤΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ; ΕΙΔΑ ΠΛΑΝΑ ΣΤΗΝ TV, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ – ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΝΑ ΚΑΙΝΕ & ΝΑ ΣΠΑΝΕ. ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ;

    5. ΕΝΑΝ ΦΡΑΝΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…………………

    6. Παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ανέβηκε το σχόλιο μου…ηταν πατριωτικο και χωρις βρισιές..δεν μπορω να καταλαβω…

    7. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΜΕΙΣ Κ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ Κ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ….ΑΛΛΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ Κ ΑΠΟ ΣΕΝΑ…

    8. Καλα κουμασια αυτοι οι Παλαιστινιοι , ερχονται εδω και αντι να τα βαζουν με τους εβραιους που τους πηδανε , τα βαζουν με την χωρα μας , κανουν και κηρυγμα μισους εναντιον των Ελληνων στο ατυπο τζαμι τους στην Αθηνα
      Καλα τους κανουν οι εβραιοι !!!!!

      1. Οι παλαιστίνιοι είναι απόγονοι αράβων εισβολέων που το παίζουν απόγονοι “Φιλισταίων” όταν έχει αποδειχθεί πως οι Φιλισταίοι ήσαν Μυκηναίοι που είχαν μεταναστεύσει στην περιοχή την περίοδο που κατέρρευσε ο Μυκηναϊκός πολιτισμός. Οι εβραίοι, όσο κι αν δεν τους συμπαθώ, έχουν κάθε δίκιο να τους συμπεριφέρονται σαν να είναι σκατά, γιατί ακριβώς οι ψευτο-παλαιστίνιοι (δεν υπάρχουν καν ως πραγματική εθνότητα) είναι ότι ήταν και για εμάς οι τούρκοι, οι αλβανοί και οι βούλγαροι, δηλαδή εισβολείς που έκαναν συνεχείς σφαγές των γηγενών.

    9. Μονο με στρατιωτική πατριωτική κυβέρνηση θα τσακιστουν οι ρουβικωνες και θα καθαρίσουν τα εξαρχεια απο τους ναρκωμανεις αναρχοάπλυτους!!

    Comments are closed.