ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΤΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡ@Κ@!

    Κοινοποίηση:
    EKTAKTO-MAKELEIO-3-2

    Εισβολή σε ξενοδοχείο όπου έμεναν αστυνομικοί των ΜΑΤ και στην Λέσβο έγινε στις 6:30 το απόγευμα, σύμφωνα με την αστυνομία

    Όπως έγινε γνωστό ομάδα ατόμων εισέβαλε στο ξενοδοχείο «Αιολίς» στη Γέρα Λέσβου, πήραν όλα τα πράγματά τους τα πέταξαν στον περίβολο και τους έβαλαν φωτιά.

    Πρόκειται για μία κλασική κίνηση καταστροφής των «μετόπισθεν» του αντιπάλου, ενώ αυτός είναι εγκλωβισμένος σε άλλες συγκρούσεις

    Οι αστυνομικοί ήταν υπό πολιορκία στο στρατόπεδο «Κυριαζή».

    Την ίδια στιγμή, 8 διμοιρίες των ΜΑΤ είναι εγκλωβισμένες στο στρατόπεδο Κυριαζή, ενώ απέξω βρίσκονται τουλάχιστον 1500 κάτοικοι, οι οποίοι νωρίτερα επιχείρησαν να εισέλθουν στο στρατόπεδο. Το σκηνικό θυμίζει… πόλεμο, αφού στην περιοχή ακούγονται πυροβολισμοί από καραμπίνες.

    Την ίδια στιγμή στην Χίο η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Χίου με μια σκληρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης καυτηριάζει και τις αποφάσεις – παραλείψεις των αρμοδίων κυβερνητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων που δημιούργησαν εκρηκτικό κλίμα στο νησί.

    Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου:

    «Για άλλη μια φορά οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν και οι συνάδελφοι μας έγιναν «σάκος του μποξ» προκειμένου η Κυβέρνηση να υλοποιήσει τις αποφάσεις της.

    Οι συνάδελφοι μας τέθηκαν αντιμέτωποι με μια αγανακτισμένη και ταλαιπωρημένη επί πέντε συνεχόμενα χρόνια κοινωνία που μαστίζεται από το μεταναστευτικό.

    Οι νησιώτες ξέσπασαν την δικαιολογημένη απέναντι στην κυβέρνηση οργή τους, αλλά με άνανδρο τρόπο σε λάθος αποδέκτες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό εννέα (9) συναδέλφων μας.

    Καταδικάζουμε την επίθεση πεντακοσίων (500) περίπου ατόμων σε βάρος συναδέλφων μας, μέσα στα καταλύματα τους, παραβιάζοντας τον προσωπικό τους χώρο.

    Προφανώς, για την Ηγεσία μας αποτελεί προτεραιότητα η προστασία των βράχων, παρά η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων.

    Τέλος, καταδικάζουμε τις αποφάσεις αλλά και τις παραλείψεις των αρμοδίων κυβερνητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων που πυροδότησαν κλίμα εμφυλίου στο νησιά μας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Τσούζει, τσούζει, τρόλακα μαζοχοΜατατζή; Χιώτικο λαθρόξυδο στα μετόπισθεν να σου περάσει.

    2. Να αλλάξετε δουλειά . Να σας κοπανανε και εσάς για να καταλάβετε τον ανυπεράσπιστο πολίτη . Κοπριτες ε παλιοκοπριτες !!!

    3. Πήγαν στα χωριά και σπάσαν τα κεφάλια του κοσμάκη ε καλά τους κάνανε μετά οι μαλάκες τελειώσανε υιέ του Τέρη Χρυσού !

    4. Τους ματατζήδες καλά τους κάνανε, τους διαχωρίζω απο τους άλλους αστυνομικούς γιατί είναι καθικάκια. Θα έπρεπε όμως τα ίδια και χειρότερα να κάνουν στις ΜΚΟ. Δεν φέρθηκαν παρόμοια σε ξένα αποβράσματα που ήρθαν με το έτσι θέλω και το παίζουν αφεντικά στο νησί τους. Τα πράγματα είναι απλά, αν δεν υπάρχουν ΜΚΟ δεν υπάρχουν λεφτά για να φάνε, άρα δεν υπάρχει και εισβολή, γιατί ακόμα να καταλάβουν ορισμένοι πως είναι μόνο μπίζνες η υπόθεση; Τους μετανάστες τους θεωρούνε εμπόρευμα. Πετάξτε επιτέλους τις ΜΚΟ στους καρχαρίες να ησυχάσουμε!

    5. Τα μ@υνοπανα οι ματατζηδες σπάνε αυτοκίνητα κατοίκων!!!! Για σας γ@μησανε ρε π@υτανακια ανθέλληνες. Και αύριο θα φάτε μεγαλύτερο γαμησι τέτοια @@ που είσαστε. Πήγατε να κάψετε ζωντανούς τους κατοίκους σήμερα ρε π@υτανες του ερντογαν, αυτά εχουν εξόργισε τους κατοίκους που βλέπουν τα βίντεο. Ανθέλληνες τα ίδια κάνατε και με τις πρεσπες. Θέλετε πολύ γαμησι.

    6. Οι κάτοικοι εκεί πήρανε μετά τα όπλα απ’τους πραιτωριανούς; Γιατί χωρίς τα όπλα τους, είναι άχρηστοι οι πραιτωριανοί! Θέλω να πιστεύω πως οι κάτοικοι πράξανε το σωστό για να σωθεί η χώρα

    7. Λένε με ‘άνανδρο’ τρόπο και τους δικαιολογούν οι Χιώτες αστυνομικοί ..έπρεπε δηλαδή να βάλουν στολές και ασπίδες και να βαράνε οι ΜΑΤατζήδες γυναικόπαιδα ? Αυτός ο τρόπος είναι αντρικός ?

    8. Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου:

      «Για άλλη μια φορά οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν και οι συνάδελφοι μας έγιναν «σάκος του μποξ» προκειμένου η Κυβέρνηση να υλοποιήσει τις αποφάσεις της.

      Αρα με την ανακοινωση τους επιβεβαιωνουν περιτρανα οτι ειναι αχυρανθρωποι,ωμα προβατακια που πηγανε εκει να κανουν διακοπες και να παρουνε τον μιστακο τους και καπου στο μυαλο τους ειχαν αι μια πιθανη περιπτωση ψευτοεξεγερσης των κατοικων ,αλλα σου λεει συνηθισμενοι ειναι,θα το ξεπερασουν.Δεν περιμεναν οτι θα δεχθουν αυτον τον κολαφο των Νησιωτων.Δεν πειραζει καλο ηταν αυτο μπας κι αρχισουν να αντιδρανε κι αυτα τα ανδρεικελα με τις στολες εννιαια ως σωμα .

    9. Γιατι δεν αντιμετωπίζουν με τον ιδιο τροπο τις ΜΚΟ και τους λαθρο ;

    10. Κρατάτε ονόματα αστυνομικής ηγεσίας ηγεσίας και Ματατζήδων. Τρομοκρατήστε τους να πετάξουν τα όπλα όπως στην Ιταλία αν θέλουν να γλυτώσουν το λυντσάρισμα. Είναι γερμανοδοσίλογοι προδοτάρια και θα περάσουν έκτακτο στρατοδικείο.
      Η κατάστασι ξεφεύγει. ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Έρχεται γενική παλλαϊκή εξέγερσις.Το καθεστώς τρέμει. θα πέσει. Και τότε θα δείτε ¨αποδημοκρατοποίησι¨ των πολιτικών τζακιών και της σάπιας ολιγαρχίας όπως μεταπολιτευτικά με την ¨αποχουντοποίησι¨ που θα τρίβετε τα μάτια σας!
      Η σπίθα άναψε τη φωτιά. Σε λίγο θα πάρει φωτιά όλη η Ελλάδα. . .

      1. Ελα σουρομενε αντε πεσε για υπνο,αντε το παραχεσες βλακα νεμεσις του εαυτου σου!

    11. Μονο που τοσα χρονια δεν εκαναν ντου εκει που πραγματικα επρεπε να κανουν…εκει τιποτα …εκει μονο ελα μαμ μαμ και νταχντιρντι και ελα να σου δωσω γαλατακι….Αφησαν να μπουν στο νησι τους ολα τα μαυριδερα διποδα του ισλαμ και μεχρι σημερα τους αφηνουν να κοβουν βολτες και να κανουν οτι γουσταρουν! Ματαια περιμενουμε τοσα χρονια μηπως και μπουκαρετε σε κανεναν καταυλισμο λαθρο ορκ, και να αρχισετε επιτελους να τους βουτατε και να τους πετατε στη θαλασσα … οπως ηρθαν με τον ιδιο τροπο να τους στειλετε … Αλλα ματαιο….Παρα τωρα σας πηρε ο πονος μη τυχον και κανουν κλειστα κεντρα μεταναστων…για να μη γινει το κουμουνιστικονησο νταχαου ….με κλεισμενες αθωες ψυχουλες!! Γιατι για αυτο αντιδρουν και μονο για αυτο!!! Εκει να μεινουν λοιπον και εφοσον δεν θελετε κλειστα κεντρα …κανενα προβλημα ανοιχτα…εκει να σουλατσερνουν ελευθεροι και να σας κυνηγουν με τα χατζαρια ! Γιατι οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδαρια:! Ξσηκωθειτε ρε και παρτε στο κυνηγι επιτελους αυτους που πραγματικα πρεπει να παρετε και ζητηστε ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ…εδω και τωρα!! Και οχι μεταφορα στην ενδοχωρα συριζομαλακια!!!

    12. Γυφτοπακιστανοαλβανοέλληνες, ντροπή,μόνο ντροπή. Προσκυνάτε τους. Ξεφτίλα. Από ότι φαίνεται μας γαμάνε οι γυφτοπακιστανοαλβανοί και μας αρέσει. Μπράβο στην Λέσβο, ξυπνήσανε έστω και αργά

    13. Είναι αυτό που λένε, χωρίς τα ροπαλακια είσαστε μ@υνακια. Τελικά το σύνθημα ισχύει στο ακέραιο. Ματατζηδες πηγαίντε στην Τουρκία να σας δώσει συγχαρητήρια ο ερντογαν, βλακες.

    14. Κι εσυ Αγγελε τρως παπα.
      Αναρωτησου πρωτα απο που κι ως που βρηκαν το θαρρος αυτοι οι νησιωτες να κανουν αυτα σε ελληνομπατσους και οχι στους λαθρο.
      Αν ηταν χρωματισμενοι(συριζοκουουεδες) και οργανωμενοι.
      Αν ειχαν παρει οδηγιες απο το βαθυ παρακρατος των ΤσιπροΚουληδων και για ποιο οφελος.
      Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει γιατι απο οτι καταλαβαινω δυστυχως με τα τελευταια γεγονοτα ο σανος που μας ταιζουν ειναι γκουρμε.

    15. Ρε βρωμεροί δημόσιοι γιατί δεν παραιτήστε και να βρείτε μία κανονική εργασία?
      Αρχίσατε την κλάψα ότι δεν είχατε καμπίνες στο καράβι και τώρα ότι φάγατε φάπες.
      Ελπίζω να σας κοπάνησαν πατριώτες και όχι τίποτα κουμμούνια

    16. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τα υποκινούν, παρέα με λάθρο και κάτι αγαθιάρηδες. Τόσα χρόνια ξαμολυμένοι λάθρο και δεν ανοίγει ρουθούνι. Τώρα που θα τους μαντρώσουν χάλασε ο κόσμος.
      Εντάξει , ας φύγει η αστυνομία, θα πέσει στα χέρια των λάθρων όλο το νησί.
      Και με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ να κάνουν στο νησί αυτοδιαχείριση.

      Πρέπει να γίνουν τα κλειστά κέντρα. Να τους μαντρώσουν τους λάθρο και τελικά να τους διώξουν.

    17. Αυτό που ζητάνε οι νησιώτες είναι να τους πάρουν και να τους στείλουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Δεν τους νοιάζει τι θα γίνει στη χώρα αρκεί να φύγουν από το νησί τους.

      1. You don’t say..

        Προφανώς “καθόλου” το ίδιο μη φορολογειτε ένας φορολογειτε τους άλλους, αποκτάτε τους τάδε κλπ, ποιος να σε σώσει ρε ********Έλληνα από τον εαυτό σου;

    18. TA ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ SEEBRIG ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ……..

    19. Ντροπή στους αστυνομικους που βαράνε Έλληνες. Πετάξτε τα εθνόσημα ρε ξεφτίλες. Προσκυνημένοι του Κουλη και της μασονιας. Όταν πιασαμε τα άρματα πρωτα είπαμε υπέρ πιστεως και έπειτα υπέρ πατριδος. Θεόδωρος Κολοκοτρωνης

      1. Να εκλέξεις εκ νέου συστημική κόμματα παρακαλώ..

    Comments are closed.