ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: “EINAI XOYNTA, ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    vouli2-2

    Ραγδαίες εξελίξεις στην προανακριτική για την “σκευωρία Novartis”, καθώς ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η εξαίρεση Πολάκη, Τζανακόπουλου.

    Ειδικότερα, η πλειοψηφία στην προανακριτική αποφάσισε την εξαίρεση των Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου από την επιτροπή.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε από την ψηφοφορία για να μην την νομιμοποιήσει, όπως είπε.

    Υπέρ της εξαίρεσης Πολάκη – Τζανακόπουλου ψήφισαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ. Κατά τάχθηκε το ΚΚΕ, ενώ “παρών” δήλωσε η Ελληνική Λύση.

    Λίγο νωρίτερα: Σε τεταμένο κλίμα η συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής για την καταγγελλόμενη «σκευωρία Novartis».

    Αφορμή για να ανέβουν οι τόνοι στην προανακριτική αποτέλεσε το αίτημα να εξαιρεθούν ο Παύλος Πολάκης, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αλλά και ο Θάνος Πλεύρης από μέλη της επιτροπής.

    Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ επιμένουν στην εξαίρεση Πολάκη – Τζανακόπουλου.

    Μάλιστα, τη στιγμή που οι δύο δεν θέλουν να αποχωρήσουν, ο πρόεδρος της προανακριτκικής απείλησε με την εφαρμογή του άρθου 160Α του Ποινικού Κώδικα ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης μπορούν να παραπεμφθούν για διατάραξη συνεδρίασης που επισύρει ποινή φυλάκισης έως και έξι μηνών.

    Ο Σπύρος Λάππας από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι ντροπή εκλεγμένοι βουλευτές να στέλνονται στη Δικαιοσύνη και να απειλούνται με φυλάκιση.

    Η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με την εξαίρεση μαρτύρων, υπενθυμίζει ότι το 2010, στην προανακριτική της υπόθεσης του Βατοπεδίου, είχαν εξαιρεθεί με σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν καταθέσει στη Δικαιοσύνη ως μάρτυρες.

    “Οι συγκεκριμένοι είχαν καταθέσει ως μάρτυρες στη Δικαιοσύνη, ενώ εδώ δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο”, αντιτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Φωνές ακούγονταν νωρίτερα μέσα στην αίθουσα!!!

    Οι διάλογοι – φωτιά στην προανακριτική
    Ραγκούσης: Με τη βία της πλειοψηφίας αποφασίζετε να μετατρέψετε την επιτροπή σε χούντα!

    Να με αποβάλλετε και να φωνάξετε την αστυνομία. Ντροπή σας . Ξεφτιλίζεις ό,τι ήταν ιερό σε αυτή τη Βουλή.

    Καραγκούνης: Η τοποθέτηση Ραγκούση περί χουντοεπιτροπής θα πρέπει να καταδικαστεί. Να αναιρέσουν. Εκθέτουν τον κοινοβουλευτισμό.

    Άλλα κόμματα χρησιμοποίησαν τέτοια φρασεολογία στο πρόσφατο παρελθόν!

    Ραγκούσης: Υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης. Ζητάμε έγγραφα και μας λέτε ότι θα αποφασίσει η πλειοψηφία αν θα τα πάρουμε.

    Φωνές που ακούγονται έξω από την πόρτα…
    Πρόεδρος Γιάννης Μπούγας: Θα εφαρμόσω το άρθρο 160Α του Ποινικού Κώδικα αν χρειαστεί (σ.σ. για διατάραξη συνεδριάσεων Επιτροπής Βουλής – προβλέπει φυλάκιση έως 3 έτη ή χρηματική ποινή)

    Τζανακόπουλος: Θα οδηγήσετε ενώπιον του Δικαστηρίου βουλευτές που τους απέστειλε εδώ ο ελληνικός λαός;

    Λάππας: Δεν έχει υπάρξει ξανά προηγούμενο εξαίρεσης μελών Προανακριτικής. Τι θα πείτε στον ελληνικό λαό γι’ αυτό το κόλπο;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Προκαλούν οι τραμπουκοι των εγκληματικών οργανωσεων των δημιοκρατικων κομματων μέσα στο ελληνικό κυνοβουλιο…… Κάποιος να τους μαζέψει όλους….

    2. Τσο και λο σε καθε απλυτο χασιστερο.

    3. Ετσι και αλλιως μπουρδελο ειναι εκει μεσα τωρα φρουραρχος δεν υπαρχει μονο για την χρυση αυγη ιδρυθικε;;;;;;;;;;;;;;;;

    4. Καλησπέρα Στέφανε,

      Τι Θέλει Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και Διαμαρτύρεται και Αντιδρά για Ένα Θέμα για το Οποίο Έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΙΚΟ.

      Πως Είναι Δυνατόν ο Πολάκης και ο Τζανακόπουλος να Συμμετέχουν στην Επιτροπή της Προανακριτιής για τη NOVARTIS, αλλά και Ταυτόχρονα να Είναι στη Λίστα Εκείνων που θα Καταθέσουν ως Μάρτυρες για την Υπόθεση; Δηλαδή, Ελεγκτές και Ελεγχόμενοι την Ίδια Στιγμή. Που Ξανακούσθηκε Αυτό;

      Σαφέστατα και Έχουν Δίκιο και η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ που Επιμένουν στην Εξαίρεση των 2 Βουλευτών.

      Μήπως Όλες Αυτές οι Αντιδράσεις από το ΣΥΡΙΖΑ, Γίνονται για να Απαξοιωθεί το Έργο της Προανακριτικής Επιτροπής για τη NOVARTIS; Ο Πιθανότερος Λόγος Είναι Αυτός Ακριβώς.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    5. Την απεχθέστατη Γεροβασίλη την είδατε όταν βγήκε να μιλήσει στους δημοσιοκαφρους;;;;;;;; Θα πάθετε πλάκα . Έτρεμε σαν την Μερκελ ….σαν άρρωστη βουβάλα που χεζει … ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ! Ψοφα σκατοσακουλα!

    6. αυτος ο μαλ@@@ς ο τσαναμπετοπουλος πως τον λενε ,,,νομιζει οτι θα μας βαλει λαο και βουλη ,να κατσουμε στα κακαλα του οπως εχει εκεινο το το τσοκαρο απο Σαλονικα στην ξαπλωστρα στην θαλασσα …Μαγκακο τερμα οι ταρζανιες εισαστε στα αζητητα και θα λογοδοτησετε για τις βρωμιες σας …Δε ν θα κανουμε αγχειρηση για να σας διωξουμε απο τις καρεκλες που βιδωθηκατε αλλα με τις κλωτσιες

    7. Τι να μας πουνε ολα αυτα τα ανθρωπακια και οι λαπαδες μπροστά στους ηρωες μας του 21 και του 40, ντροπη μονο που τους βλεπεις και που αναπνεουν τον ελληνικο αερα

    8. “Ο Σπύρος Λάππας από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι ντροπή εκλεγμένοι βουλευτές να στέλνονται στη Δικαιοσύνη και να απειλούνται με φυλάκιση”
      Βρε ζωα προδοτες οταν στείλατε τους βουλευτες.της Xρυσης Aυγης στην φυλακη ηταν καλα?..παλιοτομαρα

    9. ORDER ! H εξαίρεση τών δύο ζητείται γιατί θεωρούν ότι αυτοί έστησαν τήν σκευωρία.

    Comments are closed.