ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ – ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΙΤΑΛΟ – ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ Χ@ΣΙΚΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ

    Κοινοποίηση:
    italia-amerikanos-demenos-kathari

    Σε κατάσταση σοκ η Ιταλία παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 35χρονου νιόπαντρου αστυνομικού από δύο πλούσιους νεαρούς Αμερικανούς τουρίστες, στο πλαίσιο μιας αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

    Η ιταλική εφημερίδα La Stampa δημοσίευσε χθες το βράδυ στην ηλεκτρονική της έκδοση μια αποκλειστική φωτογραφία του 18χρονου Αμερικανού Κρίστιαν Γκάμπριελ Νατάλε Χιορτ, ενός από τους δύο τουρίστες που μαχαίρωσαν τουλάχιστον οκτώ φορές το θύμα, τον αστυνομικό Μάριο Ρέγκα Τσερτσιέλο και προκάλεσαν έτσι το θάνατό του. Στην φωτογραφία φαίνεται ο 19χρονος Αμερικανός δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες και με τα μάτια του δεμένα, με ένα μαντήλι! Κάθεται σκυφτός σε μια καρέκλα ανάμεσα στα γραφεία του αστυνομικού τμήματος όπου κρατείται, ενώ γύρω του διακρίνονται αστυνομικοί που συνεχίζουν την δουλειά τους. Εξπρές του μεσονυχτίου για τους φονιάδες που πετσόκοψαν έναν αστυνομικό που πληρώνεται πενταροδεκάρες για να εξασφαλίζει την ασφάλεια ακόμα και των ιδίων. Εδώ στο Ελλάδα τους βγάζουμε έξω μετά από μερικούς μήνες. Αλλά εδώ δεν έχουμε Σαλβίνι. Όπως είχαμε γράψει (ΣΑΛΒΙΝΙ: ΘΑ ΤΟΥ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΟΥ! ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΔΡΑΣΤΗΣ (ΦΩΤΟ) ο Σαλβίνι είναι έξαλλος και έχει υποσχεθεί παραδειγματική τιμωρία. Συνεχίστε την ανάγνωση για να δείτε ότι όσα λέει τα πράττει.

    italia-amerikanos-demenos italia-amerikanos-demenos-kathari

    Είχαν κρύψει το μαχαίρι του φόνου στο ξενοδοχείο και ήταν έτοιμοι να το σκάσουν

    Οι δύο Αμερικανοί συνελήφθησαν από την ιταλική αστυνομία κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους με τις βαλίτσες τους στο χέρι, έτοιμοι για αναχώρηση.

    Πληροφορίες της εφημερίδας La Repubblica αναφέρουν ότι είχαν κρύψει επιμελώς το μαχαίρι της δολοφονίας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και ήθελαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

    Αντί αυτού όμως βρέθηκαν σιδεροδέσμιοι, ενώ ο ένας τους ομολόγησε την δολοφονία του 35χρονου αστυνομικού.

    italia-dolofonia-ena italos-karabinieros-dyo italos-karabinieros-ena

    «Συγγνώμη» ζητά η οικογένεια του δολοφόνου

    Εν τω μεταξύ στις ΗΠΑ, η οικογένεια του Ελντερ Φίνεγκαν Λι δηλώνει σοκαρισμένη από το έγκλημα που διέπραξε ο 19χρονος και ζητά «συγγνώμη» από την οικογένεια του Μάριο Ρέγκα Τσερτσιέλο.

    «Είμαστε σοκαρισμένοι. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του αστυνομικού» αναφέρεται σε δήλωσή τους που δημοσιοποιήθηκε μέσω του αμερικανικού δικτύου ABC. «Δεν έχουμε καμία επιπλέον πληροφορία για το περιστατικό, καθώς δεν έχει καταστεί δυνατό να επικοινωνήσουμε με τον γιο μας. Ζητούμε σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας αυτή τη δύσκολη ώρα. Οι σκέψεις μας είναι σε όλους όσοι επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία».

    Βίντεο δείχνει τους δράστες την ώρα που το σκάνε από τον τόπο του εγκλήματος

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Ετσι αντιδρουν ολες οι σοβαρες χωρες, μακαρι να τα ξε#@ουν τα που#τροαμερικανακια

    Comments are closed.