ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ . “ΤΡΕΙΣ ΜΕΛΑΨΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ”. ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΤΑ ΛΕΦΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ 25ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΑ

    Κοινοποίηση:
    eglima-melapsoi

    Ενα έγκλημα το οποίο συντάραξε για μια ακόμα φορά την ελληνική κοινωνία έγινε προχθές στο λόφο του Φιλοπάππου. Ενα ζευγαράκι , ο νεαρός μόλις 25 χρονών Νίκος Μουστάκας που σπούδαζε και εργάζονταν για να τα βγάλει πέρα στη Σκωτία  και η νεαρή φίλη του απο τη Πορτογαλία έπεσαν θύματα ληστείας σε μιά απλή ρομαντική βόλτα στον πανέμορφο λόφο ανήμερα της γιορτής της Παναγιάς . Το άτυχο ζευγάρι έπεσε πάνω σε τρείς μελαμψούς σύμφωνα με τη κατάθεση της φίλης του που αποφάσισαν να το ληστέψουν . Ο 25χρονος νεαρός όμως δεν ήταν εύκολη λεία και στη προσπάθειά του να αμυνθεί για να σώσει τον ίδιο και τη κοπέλα του , βρέθηκε πεσμένος απο ύψος 4 και πλέον μέτρων με το κεφάλι στα βράχια χάνοντας τη ζωή του . 

    moustakas3

    Ενα έγκλημα απο τα εκατοντάδες που συμβαίνουν καθημερινά στη χώρα της υποτιθέμενης  Δημοκρατίας με δολοφόνους πρώην λάθρο – απαγορευμένο – και νύν παράτυπους  ή παράνομους μετανάστες ,οι οποίοι έχουν γεμίσει τη χώρα χωρίς κανείς να ξέρει τον ακριβή αριθμό τους και απο που κρατάει η σκούφια τους.

    Αχταρμάς  τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών  τους οποίους με εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης  και απόφαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου δεν πρέπει να τους  χαρακτηρίζουμε με τη λέξη λάθρο γιατί τους απαξιώνουμε και τους προσβάλουμε . 

    Ενα τσούρμο εισβολείς που μπούκαραν στη πατρίδα μας , χωρίς κανείς να γνωρίζει ούτε πόσοι βρίσκονται αυτη τη στιγμή στη χώρα ,ούτε τον ακριβή τόπο καταγωγής τους ,ούτε με τι ασχολείται ο καθένας απο αυτούς , ούτε ποιός πραγματικά είναι.

    Ενα συνοθύλευμα ανθρώπων που πέρασαν τα σύνορα απο τη Τουρκία  δήθεν με την ιδιότητα του πρόσφυγα , χωρίς να μπορεί να ελεγχθεί αν είναι κάποιος δολοφόνος ,ληστής ,επικηρυγμένος , ή τρομοκράτης στον τόπο του ,αλλά και χωρίς να γνωρίζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες το πραγματικό του όνομα ,την ηλικία του ,το τόπο διαμονής στη χώρα μας ,την ασχολία που κάνει για να επιβιώσει ,τίποτα απολύτως .

    Τρείς μελαμψοί ήταν οι ληστές σύμφωνα με τη κοπέλα του θύματος την 23 χρονη απο τη Πορτογαλία που σοκαρισμένη προσπαθεί να θυμηθεί κάποια έστω μικρή λεπτομέρεια απο τη συμπλοκή για να μπορέσει η Ελληνική αστυνομία να τους εντοπίσει. Σκοτεινά όπως ήταν ,μελαμψοί  οι δράστες όπως ισχυρίζεται η κοπέλα πολύ δύσκολο να βρεθεί η άκρη του νήματος παρά τις προσπάθειες των ειδικών του ανθρωποκτονιών ,οι οποίοι έχουν προσαγάγει αρκετούς παράνομους και μελαμψούς μετανάστες .

    Το θέμα όμως δεν είναι αν βρεθούν οι δράστες που στο τέλος είναι σίγουρο ότι δεν θα γλυτώσουν απο τη τσιμπίδα του νόμου ,αλλά η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα απο τους ηθικούς αυτουργούς οι οποίοι με τη πολιτική τους βοήθησαν και βοηθούν να υπάρχει  αυτή η εγκληματικότητα στη χώρα .

    Εχουν ονοματεπώνυμο οι ηθικοί αυτουργοί και δεν είναι άλλοι απο τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ οι οποίοι τρισήμιση χρόνια τώρα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να υπάρχει αυτή η απέραντη τρομοκρατία και ανασφάλεια στη χώρα.

    moustakas2

    Κατ΄αρχάς οι κατσαπλιάδες άνοιξαν τα ανατολικά σύνορα και κλείνοντας το μάτι στους παράνομους μελαμψούς μουσουλμάνους μετανάστες τους επέτρεψαν να μπουκάρουν κατά λεφούσια στη χώρα μας ,να εποικίσουν τα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα και να επιδοθούν σε μιά προσπάθεια επιβίωσης  με όποιο κόστος .

    Είναι κάτι παραπάνω απο λογικό τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων με τη διαφορετική θρησκεία και κουλτούρα να  παρανομούν για να μπορέσουν να δικτυωθούν και να ζήσουν σε μιά ξένη χώρα . Στους παράνομους αυτούς μετανάστες  αν προσθέσουμε και τους ήδη εγκατεστημένους  Αλβανούς  στη χώρα μας απο το 1991 που άνοιξε ο Αντώνης Σαμαράς σαν υπουργός των εξωτερικών τα σύνορα απο την Αλβανία ,αλλά και τους μετανάστες απο τις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλόκ που μετέφεραν το άγριο και ένοπλο  έγκλημα ,θα καταλάβει κάποιος τι συμβαίνει στην Ελλάδα  σήμερα . Αν  προσθέσουμε και τον εγκληματικό νόμο Παρασκευόπουλου – Κοντονή για την εύκολη και ταχύτατη αποφυλάκιση κάθε εγκληματία λόγω συμφόρησης των φυλακών το πρόβλημα φαντάζει πλέον άλυτο .

    Καθημερινό το φαινόμενο της τρομοκρατίας ,της ληστείας ,του εκβιασμού , και του εγκλήματος για λίγα χρήματα. Οι γέροι και οι γριούλες τα συνήθη θύματα σε πρώτο χρόνο και οι γυναίκες οι εύκολοι στόχοι των κακοποιών . Η αστυνομία κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να προλάβει το έγκλημα και για να συλλάβει τους εγκληματίες  αλλά οι νόμοι της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ  θέλουν τους κακοποιούς   όπως φαίνεται εκτός φυλακής . Ο λόφος του Φιλοπάππου και η Ακρόπολη κοντεύουν να γίνουν νέα Εξάρχεια αφού οι συμμορίες των αλλοδαπών κλέβουν ,απειλούν και ληστεύουν κάθε διερχόμενο έλληνα ή τουρίστα . Η τρομοκρατία και η ανασφάλεια των πολιτών έχει ξεπεράσει το κόκκινο και μιά περιοχή που έπρεπε να είναι ασφυκτικά γεμάτη απο τουρίστες ,  καθημερινά φαίνεται πιο άδεια .

    Το έγκλημα στου Φιλοπάππου έχει ηθικούς αυτουργούς που δεν εόιναι άλλοι απο τη κυβέρνηση  του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου

    Καμμένου ……

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: