ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ; ΝΕΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ – ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΟΦΟΡ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ

Κοινοποίηση:
metanastes-varka

Στη διάσωση και περισυλλογή 82 μεταναστών και προσφύγων, προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, σε δύο περιστατικά έρευνας και διάσωσης, που σημειώθηκαν σε Φαρμακονήσι και Ψέριμο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα από το πρωί της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου έως σήμερα το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 40 μετανάστες και πρόσφυγες περισυλλέγησαν από τη θαλάσσια περιοχή στο Φαρμοκονήσι και 42 από τη θαλάσσια περιοχή της Ψερίμου.

Το ίδιο διάστημα 144 μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάστηκαν με λέμβους σε τέσσερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Συγκεκριμένα 45 μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάστηκαν και περισυλλέγησαν στη Λέσβο, 27 στη Χίο, 49 στη Σάμο και 23 στο Αγαθονήσι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το λιμενικό φταίει που έδωσε όρκο που τον προδίδει .
    Βγαίνουν βολτίτσα με τζάμπα σκάφος γίνονται τσατσάδες των λαθροκανίβαλων , πίνουν καφεδάκι εν πλώ τζάμπα πάντα και γυρνάνε βρεγμένοι απ τον ιδρώτα να αλλάξουν φανέλα .
    Ομοίως και οι στρατηγοί που φυλάνε τα σύνορα στην στεριά . Λέσχες φαΐ και χέσιμο . Όλοι είναι σαν ευτραφεί γουρούνια . Μπορεί ο κουράδας να κάνει πόλεμο . Αυτός τρώει και χέζει συνέχεια όλη μέρα .
    Σε εμάς το παραμύθι ότι ο στρατός είναι ετοιμοπόλεμος .
    Μπούρδες . Μόλις πέσει η πρώτη σφαίρα θα χεστούν γιατί η τουαλέτα είναι μακρυά και δεν μπορούν να τρέξουν απ το βάρος . 200 κιλά ο κάθε στρατηγός . Που και που κανένας αδύνατος και αυτός θα έχει προβλήματα που δεν παχαίνει .
    Σε όλες τις δημόσιες φωτογραφίες σε παρελάσεις και άλλες παρουσίες μόνο κουραδομηχανές βλέπεις .
    από λοχία και πάνω . Ντροπή τους .

    1. Να σας τα πω εγώ που με βάλανε όλη τη θητεία σε λέσχες αξιωματικών επειδή είχα τελειώσει μετρ,παρόλο που εγώ ήθελα να πάω ειδικές δυνάμεις.Δε φαντάζεστε το τι γίνεται εκεί μέσα.Όλη μέρα σκέφτονται το φαΐ.Σκάνε τηλέφωνα 8:00 το πρωί για να ρωτήσουν τι φαγητό έχει το μεσημέρι.Αν γίνεται να τους βαλουμε σωληνάκι για να τρώνε κι όταν κοιμούνται.Πολλά στελέχη τους βαζουν πολλές 24ωρες υπηρεσίες με αποτέλεσμα να κάθονται όλη μέρα σε ένα μέρος και να έχουν γίνει σαν χλέτσες.Την αλλη μέρα είναι κομμάτια και μόνο τρώνε και κοιμούνται.Πως να μη γίνουν σα μοσχάρια;Τους βάζουν αθλήματα κάθε έξι μήνες να τρέξουν ένα μίλι και οι περισσότεροι το πάνε περπατώντας για να μην πάθουν μηνίσκο.Άλλους τους πετάνε σε κάτι γραφεία και τους πήζουν στο τηλέφωνο και στη χαρτούρα και δεν τους αφήνουν σε χλωρό κλαρί.Άλλοι θέλουν να πάνε γυμναστήριο και δεν τους αφήνουν για να βγει η “δουλειά”.Όπως τα λες φίλε μου,από λοχία και πάνω όλοι είναι σα μπαλότσες.Ωραίος στρατός.Κουράδια.

  2. Με τους γελοιους τυπους που ψηφιζουν γιδοπροβατα, χρονια τωρα, για κυβερνητες οι λεξεις εχουν χασει το νοημα τους!!!!!!! Φυλαμε λεει τα συνορα, καθε τοσο ο Μητσοτακης!!!!!!!! Πηραν και καινουρια σκαφη για το Λιμενικο!!!!!!! Αλλα τι σημαινει το ρημα φυλαω;;;;;; Οτι δεν παιρναει κουνουπι θα πει ο αλλος!!!!!!!! Οχι , για τους πολιτικαντηδες του κ@λου εχει αλλη εννοια!!!!!!!! Οτι οποια βαρκα ερχεται απο τους Τουρκους δουλεμπορους, ελευθερα αποβιβαζει το φορτιο της στις ακτες των νησιων!!!!!!! Αφου τα συνορα μας ειναι και Ευρωπαικα και η Ευρωπη εχει κλεισει τα συνορα της, κλειστε τα και σεις επιτελους γελοια υποκειμενα!!!!!!! Στειλτε τις βαρκες που ερχονται πισω, αλλιως δεν υπαρχει σωτηρια!!!!!!!

  3. Με τους καραγκιοζηδες που εχουμε για κυβερνητες, εχουν χασει και οι λεξεις το νοημα τους!!!!! Τι θα πει Κε Μητσοτακη φυλαω τα συνορα που διαλαλητε καθε τοσο;;;;;;;;; Θα πει, εφ οσον τα φυλαω δεν παιρναει ουτε κουνουπι και οτι το Λιμενικο και η Frontex κανουν την δουλεια τους!!!!!!!! Αλλα τα πραγματα δεν ειναι ετσι, φαινεται το ρημα φυλαω σημαινει για σας τα αντιθετα!!!!!!!!! Οποια βαρκα ερχεται με λαθρο τους αποβιβαζετε στην ακτη!!!!!!!!! Αυτο δεν ειναι φυλαγμα συνορων, αλλα ξεχαρβαλωμα!!!!!!!!!! Εφ’ οσον λετε τα συνορα μας ειναι και Ευρωπαικα και η Ευρωπη τα εχει κλεισει, κλειστε τα επιτελους και σεις, στειλτε τις βαρκες που ερχονται πισω, αλλιως δεν υπαρχει σωτηρια!!!!!!!!!

  4. το διχτυ θα μπει οταν μεγαλωση ο γονος της ΤΣΙΠΠΟΥΡΑΣ

  5. ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ .ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

Comments are closed.