ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ “ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΕΞΙΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ” ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ- ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ 100 ΝΕΚΡΩΝ. 23 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ Κ’ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ. ΓΙΑΤΙ; (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ Κ’ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ)

    Κοινοποίηση:
    1.indd

    Με μια κατάπτυση, βρωμερή και τρισάθλια γκαιμπελική “ανακοίνωση” από τα υπόγεια της πλατείας Κουμουνδούρου, (εκεί που ζούν “ποντικοί” της προπαγάνδας και κομματικά χαμερπή κομματόσκυλα και ανδρείκελα της καταστροφής του τόπου, εκεί που χειμάζουν αρχιδολοφόνοι και εμπρηστές που αναλαμβάνουν να κάψουν αθώους συμπολίτες μας), επιδιώκουν για μια ακόμη φορά, να τρομοκρατήσουν, να ποδηγετήσουν και να προσανατολίσουν την Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, σε διώξεις και κυνηγητά αντιφρονούντων ρεπόρτερ που για το μόνον που νοιάζονται είναι η προκοπή του τόπου και η ανακάλυψη όσων έκαψαν το Μάτι.

    Διαβάστε την ανακοίνωση των μπολσεβίκων του καθεστωτικού προπαγανδιστικού συρφετού που επιδιώκουν να βουλώσουν στόματα, σε μια περίοδο που το ποντίκι βρυχάται, στριμωγμένο στα κάγκελα του Κορυδαλλού.

    “Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό:

    Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό αποτελεί μνημείο χυδαιότητας. Οι αθλιότητες στις οποίες επιδίδεται καθημερινά η συγκεκριμένη εφημερίδα προσβάλλουν ευθέως την ίδια την έννοια της δημοσιογραφίας. Αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να πράξει, επιτέλους, τα δέοντα”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

     

    Παραστράτησε κι αυτός σαν τον γιο Βούτση, Σκουρλέτη και υπολοίπων

     Αποκλειστική εκμυστήρευση από τον αστυνομικό που τον συνέλαβε, «για έναν αλήτη που θα γινόταν μελλοντικός πρωθυπουργός»

    «Τον σύραμε στην Κρατική Ασφάλεια και τον δακτυλοσκοπήσαμε, τον τσόγλανο…»

     «Αφήστε τον ελεύθερο» και βαράγανε στα τηλέφωνα στην Κρατική Ασφάλεια

     

    Με μια σακούλα, γεμάτη γκαζάκια και βόμβες μολότοφ, είχαν συλλάβει οι τότε αστυνομικοί των μπλόκων και των πεζών περιπολιών της ΕΛΑΣ, τον σημερινό πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξανδρο Τσίπρα, κάτοικο Κυψέλης, επί της οδού Γιαννιτσών, που κατά την μαρτυρία, ήταν το πατρικό του σπίτι, όταν συμμετείχε σαν ένας από τους χειρότερους αλήτες της Αθήνας, στις μεγάλες καταλήψεις των σχολείων, στις αρχές της δεκαετίας του 1990…

    ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

     

    Απάντησή μας στις διώξεις: Κάθε φορά που θα ζητάνε λογοκρισία, θα έρχεται και η απάντηση της ακηδεμόνευτης δημοσιογραφίας.

    Και έρχονται κι άλλα πολλά για να δούμε επιτέλους ποιοι έκαψαν τους 100 ανθρώπους στο Μάτι και ποιοι είναι όσοι αποτελούν την οικογένεια των απατεώνων, με το επώνυμο, Τσίπρας που διέλυσαν την πατρίδα.

    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ… ΤΕΣΣΕΡΑ

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: