ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟ ΜΑΝΩΛΗ! ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Ε; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ! ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΓΟΥΡΑ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Μανιακός με τους «κανόνες ασφαλείας» είναι όπως αποδεικνύει ο νέος ΥΕΘΑ…. Όταν έπεφτε με αλεξιπτωτο ο Αποστολάκης κρατώντας κάμερα, δεν υπήρχε παραβίαση κανονισμών ασφαλείας γιατί την κρατούσε καλά και δεν θα του έφευγε απ’τα χέρια.

    ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΞΑΚΟΥΣΤΗ” ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Καλα δεν βλεπει κανεις οτι το βιντεο ειναι απο καμερα τυπου gopro στο κρανος; Δεν κραταει τιποτα στα χερια.

    2. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΦΑΝΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΕΝΟΣ….. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΩΣ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΓΑΛΩΝΑΤΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΚΑΘΗΣΤΡΕΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΔΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΚ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…..

    3. Γιατί οι υπουργοί δεν κρέμονται καλά από τις κρεμάλες;;;;;

    4. Πριν χρόνια λόγω Νατο υπήρχε τούρκος διοικητής στην Λάρισα, το είχε βγάλει ο Χαρδαβέλλας στην εκπομπή του, άρα αυτά τα περί εθνικής ασφάλειας είναι μαλακίες στο τετράγωνο. Απο την στιγμή που είμαστε μέλη του Νατο τουλάχιστον εμείς ως πιστά σκυλιά είμαστε ανοικτά χαρτιά, μόνο του πάρε όχι του δώσε, για τους Τούρκους αμφιβάλλω, γιατί δεν είναι χαζοί. Επίσης ξεχνάμε πως στα στρατόπεδα υπηρετούνε Αλβανοί καθώς και άλλοι αλλοδαποί που δεν θα σεβαστούνε τους κανόνες του ελληνικού στρατού. Να μη ξαναπούνε αυτήν την δικαιολογία για να διώχνουν πατριώτες, γιατί απλά αυτοξεφτιλίζονται.

      1. ΜΟΝΟ?????ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΟΣΕΙΛΟΓΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ

    5. Aμα είναι να γίνεις υπουργός γράφεις στα @ρχείδια σου όλο το βιογραφικό σου και βαράς προσοχές στον αγράμματο καταληψία.

    Comments are closed.